Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar patlıcanı yuvarlak doğradım ..üstüne sarımsaklı zeytinyağ sürdüm ..fırında pişirdim biraz ..üstüne domates kaşar koydum yine pişirdim kekik serptim pek güzel oldu .. patlıcan pizza da diyorlarmış internette gördüm
Benim tariflerde böyle işte pek pratik
Bu arada badenin şekerinin yakında kitabı çıkacakmış almak lazım gerçekten ..

Afiyet olsun canim. Gule gule bol eksiler gorerek ideal kiloda sabitleyerk kilonu kullanmak nasip olsun tartiyi.

Afiyet olsun canim.yogurtlu maden suyu nasil birsey?

Afiyet olsun derya cim. spora suya harika derim menu de guzel ama diyetteyken sakatatlarin tuketilmemesi ya da cok az kontrollu tuketilmesi gerekiyormus canim. Ben de diyetisyenim soylemesiyle ogrendim. Bir arastir istersen guzelim.
Bilmiyordum canim tuhh kotu oldu desene. Ve daha yarina da artti ciger.

Suuper tarif. Denemem lazim bir patlican sever olarak

Ellerine saglik canim afiyet olsun. Guzel olmustur canim denencekler listesine girdi bile. Tesekkurler tarif icin.Hiiim bade nin sekeri kitabini cikinca ben de kacirmam alirim.

Zeytınler ve ekmekler gıtmiş sende canısı
Dıyetısyenmı kaldırdı senmi

Oo cok guzel bir bilgi bu tesekkurler canim.

Zeytınler ve ekmekler gıtmiş sende canısı
Dıyetısyenmı kaldırdı senmi
Beril cim surekli yatiyorum ve yakamiyorum diye doktorumun izniyle istek uzerine diyetisyene yeni menu hazirlattim. Ufak tefek farkliliklar gosteren 3 yeni menu donusumlu olucak. Dun 1. bu gun 2. Yarin 3. Menu seklinde.Kalkinca eski menuye donucem.

***13. TAKİM 537.ETAP***

zukkum (81.4/
DeryaOnDiet (71/
nefertityy (76,6/
obezzto ( 73.1/
aylin90 (111.5/
Sena616 (73.3/
Zen71 (97.5/
Zeroks ( 64.4/
linnmhm (72.2/
lina0156 (72.6/
55olmakistiyorum (64.6/
Ormangözlü ( 62.6/
Sfem (74.8/

13.takım ortalaması :%

Beril cim surekli yatiyorum ve yakamiyorum diye doktorumun izniyle istek uzerine diyetisyene yeni menu hazirlattim. Ufak tefek farkliliklar gosteren 3 yeni menu donusumlu olucak. Dun 1. bu gun 2. Yarin 3. Menu seklinde.Kalkinca eski menuye donucem.
Ama kılo verdikçe lıste azalıyor degıl mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…