teşekkürler canımgeçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir eşin..
hımm anladım canım iyi yapıyorsun o zaman çünkü hayvansal proteinin yerini diğerleri tam olarak karşılamıyorKırmızı et ve balık sevmediğim için aslında daha çok tavuk eti tüketmeye çalışıyorum protein niyetine. Özel bir etkisi olduğu için değil yani :)
Ser veririm sir vermeeemBakalım yarın kimler kaç kilo çıkacak ?ufak ipuçları gelmeye başladı
Afiyet olsun canim. Gule gule bol eksiler gorerek ideal kiloda sabitleyerk kilonu kullanmak nasip olsun tartiyi.Menumu de yazayim gec olmadan
Sabah uyandigimda bir elma.
Kahvalti:11.15 iki kasik lor(roka,4 ceviz,corek otu ),15 yesil zeytin(miniklerdi),yarim domates,1 tk yagda yumurta,iki kasik yogurt ve yesil cay.
Ara yarim armut.
Aksam:19.00 bir tabak patlican yemegi,bir dilim tb ekmegi,yarim kase yogurt.
Kizlar bugun yuruyus yapamadim ama okuldan eve yuruyerek geldim(15 dk)
Bu ara da bakalim yarina insallah guzel eksi gorurum malum tartimda geldi:)
Afiyet olsun canim.yogurtlu maden suyu nasil birsey?Menu 2 arkadaslar
Kahvalti
1 hasl. Yumurta
1 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Bol yesillik ve domates
Ara
1 kivi
1 fincan biberiyeli yesil cay
Ogle
2 pors. Izgara tavuk
Bol salata
Ara
2 kasik yogurtlu maden suyu
Aksam
Koz patlican salatasi
Yogurtlu semuzotu salatasi
Ara
turk kahvesi (sutlu tarcinli)
Su yatana kadar 3 lt yi gecicem gibi
Bilmiyordum canim tuhh kotu oldu desene. Ve daha yarina da artti ciger.Afiyet olsun derya cim. spora suya harika derim menu de guzel ama diyetteyken sakatatlarin tuketilmemesi ya da cok az kontrollu tuketilmesi gerekiyormus canim. Ben de diyetisyenim soylemesiyle ogrendim. Bir arastir istersen guzelim.
Suuper tarif. Denemem lazim bir patlican sever olarakKızlar patlıcanı yuvarlak doğradım ..üstüne sarımsaklı zeytinyağ sürdüm ..fırında pişirdim biraz ..üstüne domates kaşar koydum yine pişirdim kekik serptim pek güzel oldu ..patlıcan pizza da diyorlarmış internette gördüm
Benim tariflerde böyle işte pek pratik
Bu arada badenin şekerinin yakında kitabı çıkacakmış almak lazım gerçekten ..
Ellerine saglik canim afiyet olsun. Guzel olmustur canim denencekler listesine girdi bile. Tesekkurler tarif icin.Hiiim bade nin sekeri kitabini cikinca ben de kacirmam alirim.Kızlar patlıcanı yuvarlak doğradım ..üstüne sarımsaklı zeytinyağ sürdüm ..fırında pişirdim biraz ..üstüne domates kaşar koydum yine pişirdim kekik serptim pek güzel oldu ..patlıcan pizza da diyorlarmış internette gördüm
Benim tariflerde böyle işte pek pratik
Bu arada badenin şekerinin yakında kitabı çıkacakmış almak lazım gerçekten ..
Kiyamam ben de bilmiyordum onceden. Senin de bilerek yemecegini tahmin ediyorum canim.Bilmiyordum canim tuhh kotu oldu desene. Ve daha yarina da artti ciger.
Canım geçmiş olsun duymamıstımeşim böbrek taşı ameliyatı oldu canım
Zeytınler ve ekmekler gıtmiş sende canısıMenu 2 arkadaslar
Kahvalti
1 hasl. Yumurta
1 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Bol yesillik ve domates
Ara
1 kivi
1 fincan biberiyeli yesil cay
Ogle
2 pors. Izgara tavuk
Bol salata
Ara
2 kasik yogurtlu maden suyu
Aksam
Koz patlican salatasi
Yogurtlu semuzotu salatasi
Ara
turk kahvesi (sutlu tarcinli)
Su yatana kadar 3 lt yi gecicem gibi
Oo cok guzel bir bilgi bu tesekkurler canim.@masal3487 halıdaki lekeleri bulaşık makinesi için olan patlayıcılar çıkarıyor canım hic leke kalmıyor benim de geçen yıl çay dökülmüştü ve guaj boya olmuştu hemen çıkardı..direkt lekenin üstüne dök ve sil
Beril cim surekli yatiyorum ve yakamiyorum diye doktorumun izniyle istek uzerine diyetisyene yeni menu hazirlattim. Ufak tefek farkliliklar gosteren 3 yeni menu donusumlu olucak. Dun 1. bu gun 2. Yarin 3. Menu seklinde.Kalkinca eski menuye donucem.Zeytınler ve ekmekler gıtmiş sende canısı
Dıyetısyenmı kaldırdı senmi
Eee anlat bakalimKız nefesı karalamak ıstemedım
Döke döke yıyor dıyecegıme kendını feda ettıydımde şey kem küm işte
Ama kılo verdikçe lıste azalıyor degıl miBeril cim surekli yatiyorum ve yakamiyorum diye doktorumun izniyle istek uzerine diyetisyene yeni menu hazirlattim. Ufak tefek farkliliklar gosteren 3 yeni menu donusumlu olucak. Dun 1. bu gun 2. Yarin 3. Menu seklinde.Kalkinca eski menuye donucem.
Ins yarinki tartiya yansimaz ya. Az da degil 1 yt fazla yedim gerci icinde cok sebze de vardi.Kiyamam ben de bilmiyordum onceden. Senin de bilerek yemecegini tahmin ediyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?