Seyyar birliksin canım benim hep hareket halindesin özgür takılıyoruz ya tartılınca ekleyiveririz olur biter halaya gitme bu haftaGünaydın canlar free listede yim ancak evde değilim annemdeyim tartım da yok halama gitmem gerek oda uzak beya
Günaydın kızlar
Özlem doluyken nıye karsılasamıyoz
Insallah canim. Tebriklerkızlar hemen kilo bildirimi yapıp çıkayım okula geç kalıyorum mesajları sonra okuyacağım
geçen cuma 72.6
bugün 72.0
eksi 600 gram
spor yapamayınca yorgunluktan 500 ile 600 arası oynuyor demekki spor yaptigimda bir bir gidiyordu eliptik bisikletim gelse de spora başlasam ve tam gaz ilerlesem
Beril bir süre özgür takılalım dedik hem biliyorsun gramlar filan iyi kilo veren arkadaşların da yolunu açalım neticede yarış da var işin ucunda ama burdayız bir yere gitmiyoruz şu işler düzene girince takip ederiz en azından ben cezalıyım sayfaya çok az uğradım kır kalemi kes cezamı hakim aman kaptan hanımElif listeden nıye çıktı
Nalan nıye listeye gırmedı hala
Delı sorular yelız
Canım ınsallah ıyı bır haber alırızTahlillerimi verdim. Kizimla birlikte hast.kafeteryasinda oturduk kahvalti yapiyoruz canlar.
Gr gıtsın yaBeril bir süre özgür takılalım dedik hem biliyorsun gramlar filan iyi kilo veren arkadaşların da yolunu açalım neticede yarış da var işin ucunda ama burdayız bir yere gitmiyoruz şu işler düzene girince takip ederiz en azından ben cezalıyım sayfaya çok az uğradım kır kalemi kes cezamı hakim aman kaptan hanım
Sorma bir deli rüzgara kapıldım savruluyorum düzen oturtamadım daha çömez gibiyim her yerde apışıp kalıyorumÖzlem doluyken nıye karsılasamıyoz
Nıye yoksun nıye ımza gıbı şiirlerın yok
Nıye nıye hııı
Ben ne kadar savruldamda burda dıngınlesıyorum hepSorma bir deli rüzgara kapıldım savruluyorum düzen oturtamadım daha çömez gibiyim her yerde apışıp kalıyorum
Daha düzenli geleyim diyorum ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum şimdi sayfa şenlendi geldin ya
Daha iyiyim canim. Cikicam deyip duruyorum ama baya hamlamisim halsizmisim haberim yokmus yoruldum. Elif guluyor dedigine selam soyluyor.Canım ınsallah ıyı bır haber alırız
Kızına söyle her elıf benım gıbı gelıyor
Tebrikler canim. Bisikletin gelince hizlanirsin.kızlar hemen kilo bildirimi yapıp çıkayım okula geç kalıyorum mesajları sonra okuyacağım
geçen cuma 72.6
bugün 72.0
eksi 600 gram
spor yapamayınca yorgunluktan 500 ile 600 arası oynuyor demekki spor yaptigimda bir bir gidiyordu eliptik bisikletim gelse de spora başlasam ve tam gaz ilerlesem
Gülüşüne kurban olurum benDaha iyiyim canim. Cikicam deyip duruyorum ama baya hamlamisim halsizmisim haberim yokmus yoruldum. Elif guluyor dedigine selam soyluyor.
Kız bır sılkelengünaydın kızlar sabitim
geçen hafta 64.6
bu hafta 64.6
Senın nokta atışların nıye benım ban telıme degıyor her seferındeSen Geldin
Sen geldin,
Ufuklarda martıların siluetleri belirdi
Rıhtıma yaklaşan vapurlardan
Sevgililer indi bekleyenlerin kucaklarına
Bir çiğ tanesi düştü yanaklarımdan
Her taraf yeşerdi...
Güller açtı gözlerin bebeklerinde
Kahrolası ayaz bir daha hiç uğramadı bize
Ne deyim; beklediğime değdi
Sabahın ilk ışıkları ile içim ısındı
Çam kokulu ellerini tuttum ya!
Artık ölsem de gam yemem.
Itırların, kekiklerin dağ kokuyor şimdi.
Sen geldin,
Nazlarını bıraktın da geldin
Bir daha gitmeyesiye geldin... alıntı
Bu da gelişinin şerefineberilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?