teşekkür ederim canımHayirli olsun canim. Gule gule kullan
canım bence sen menünü değiştir kızarmış tavuk yerine fırında yap kemalpaşa tatlısı yerine sütlü tatlı yap mesela sütlaç olabilir kendini de düşün biraz menü hazırlarken insanın gözü görürse cani da çekiyor unutma haftaya artı ile başlayınca sonra cumaya kadar o artıyı vermeye çalışıyoruz ve sonuç kilo sabitleme malesefbana da bugün akşam ve yarın akşam misafir gelecek arkadaşlar..
bugün akşam ki maç menüsü, patates, soğan halkası ve tavuk kızartması var menüde.. hiç biri benlik değil.. canım çok çeker diye korkuyorum.. çünkü çok çeker gerçekten.. off off..
yarına da bir menü hazırlayacağım ki sormayın gitsin, kapanışı tahinli kemalpaşa tatlısı ile yapacağım :)
eğer bu haftasonundan başarıyla çıkarsam bence oldu bu iş.. artık bi haftasonunu da kilo alarak geçirmek istemiyorum ya.. Allahım sen bana sabır ver..
süpersin kız yine maşallah bu gidişle manken olacan heMenum
Sabah:
1 dilim cavdar ekmegi
2 ceri domates
1 biber
4 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tk sekersiz erik marmelati
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
Marul
Ara:
10 çiğ findik
Akşam:
1 yt dereotlu kabak yemegi
4 yk yogurt
Su: 2 litre
Spor: henüz yok belki yapmam bugün belki yaparim bilemedim
canım sen karatay da tam yapmıyorsun gibi acaba ondan mi artı çıktı onda bildiğim kadarıyla salam sucuk gibi işlenmiş gıdalar yok ayrıca porsiyonlarını küçültmesi tavsiye edeceğim sana miden küçülmezse sonra yine kilo alırsın yanlış anlayıp kırılma bak üzülmeni istemiyorum o yüzden yazıyorum bunları çünkü ben de kendimi bildim bileli bu kilolarla boğuşuyorum ve beni üzüyor bu kilo problemiÖglen 12.30
3 kücük dilim protein ekmegi
Domates
Salatalik
1 kk peynir
1/2 dilim kasar peynir
2 dilim tavuk salami kalorisi en düsük olandan
2 haslanmis yumurta
1 b. Süt
15.30 ara
1 cay b. Kuruyemis
Aksam 18.30
Tavuklu salata
(400gr tavuk gögsü tavada pisirdim sote gibi biberli soganli. Marulun üzerine attim.
Ara
Kaynamis tarcinli süt düsünüyorum
2.5 l su olacak ins
Spor yok
süpersin abla tebrikler tıkır tıkır veriyorsun kiloları hic kaçamaksiz3.Menum arkadaslar.
1/2 peynirli kepekli tost
Cay (hast. Olunca en masum kahvalti bu oldu yine)
Ara
1 kuru incir 1 ceviz
Ogle
4 kasik piyaz
4 kasik yogurt
Bol yesillik
Ara
Maden suyu ayran karsimi
Aksam
Brokoli sal.
Marul sal.
4 kasik yogurt
Ara
2 kasik yogurtla hazirlanmis cacik
Su 3 u gecer yine.
canım 1 yt etli bezelye ve akşamki karnıyarık biraz fazla olmuş gibi geldi bana çünkü bezelye de patates gibi şeker nişasta yani karbonhidratBugünkü menüm
Sabah 3 YK musli 1/2 bardak süt
ara 1 fıncan yeşil çay
öğle 1 kase domates çorbası 1 yt etli bezelye yemeği
ara 1 armut
ara 1 kk peynir 1/2 yk acı sos
aksam 1.5 tane karnıyarık ton balıklı salata 1 dilim ekmek
ara 1 lokma kek 6 tane üzüm
su 3 lt
spor 6300 adım yürüme
menün çok güzel bence afiyet olsunMenü:
Sabah:
2 yumurta
Lor peyniri
Domates
1/2 muz
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1 kase mercimek
Salata
Yoğurt
Akşam:
1 yt menemen
1 kase cacık
Salata
Su: 3l
Spor: yok
Cok guzel canim afiyet olsun.Bugünkü menüm
ara 1 fıncan yeşil çay
ara 1 armut
su 3 lt
spor 6300 adım yürüme
Afiyet olsun. Eliptik kurulmus gule gule kullan canim. Tartida gelsin eksilerben de bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin biber ve yarim domates
Ara 1paket 66 kalorilik krakerlerden
öğlen
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
yağsız salata
ara 3 hurma
Akşam
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 çay bardağı yoğurt
Akşam cayın yanında 1 tane sütlü şeker yedim
su 2 litre,spor 30 dakika eliptik
Afiyet olsun zeynep cim. Aksam kh bol olmus. Bulgur pilavi patates ikilisi aksama pek uygun degil sanki.Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim hemencecik,
Sabah 11.00 bir ucgen peynir,2 az yagda yumurta,10 yesil zeytin,yesil cay ve 1 dilim koy ekmegi.
Ara bir mandalina.
Aksam:20.00 bir tabak tavuklu bulgur pilavi,bir kase patates tridi ve bir kase cacik.
2 litre su,30 dk yuruyus.
Kizlar esim gec geldigi icin biraz gecikti
Menun iyi gorunuyor canim ama saatleri de yazsan daha iyi olur sanki.3.Menum arkadaslar.
1/2 peynirli kepekli tost
Cay (hast. Olunca en masum kahvalti bu oldu yine)
Ara
1 kuru incir 1 ceviz
Ogle
4 kasik piyaz
4 kasik yogurt
Bol yesillik
Ara
Maden suyu ayran karsimi
Aksam
Brokoli sal.
Marul sal.
4 kasik yogurt
Ara
2 kasik yogurtla hazirlanmis cacik
Su 3 u gecer yine.
Guzel canim ama ozellikle mi sik sik yiyorsun,leptini kotu etkiler diye biliyorum ben.Bugünkü menüm
ara 1 fıncan yeşil çay
ara 1 armut
su 3 lt
spor 6300 adım yürüme
Hosgeldin canim,biz de kosturuyoruz iste bos vakit buluncada buraya kosuyoruz:))Kızlar selam yenı geldım
Nasılsınız
Guzel canim afiyet olsun,sen de saatleri yazmamissin,yazsan daha iyi olmaz mi?Menü:
Sabah:
2 yumurta
Lor peyniri
Domates
1/2 muz
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1 kase mercimek
Salata
Yoğurt
Akşam:
1 yt menemen
1 kase cacık
Salata
Su: 3l
Spor: yok
ben de bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin biber ve yarim domates
Ara 1paket 66 kalorilik krakerlerden
öğlen
2dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
yağsız salata
ara 3 hurma
Akşam
1dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 çay bardağı yoğurt
Akşam cayın yanında 1 tane sütlü şeker yedim
su 2 litre,spor 30 dakika eliptik
Aynen oyle oldu,cuma menusu diyelum,cuma disinda karbon almama karari aldim sadece ekmek az miktarda yerim.Afiyet olsun zeynep cim. Aksam kh bol olmus. Bulgur pilavi patates ikilisi aksama pek uygun degil sanki.
Zeynep cim benim saatlerim sabit. Telefonumun saati her ogunden 15 dk. Onceye kurulu hazirlama suresi icin. Arada paylasiyorum hep ayni diye arada paylasmiyorum canim. Yarin saatli paylasayim.tesekkurler uyarin icin.Menun iyi gorunuyor canim ama saatleri de yazsan daha iyi olur sanki.
Guzel canim ama ozellikle mi sik sik yiyorsun,leptini kotu etkiler diye biliyorum ben.
Hosgeldin canim,biz de kosturuyoruz iste bos vakit buluncada buraya kosuyoruz:))
Guzel canim afiyet olsun,sen de saatleri yazmamissin,yazsan daha iyi olmaz mi?
Menun cuma olmasina ragmen cok iyi afiyet olsun canim,ayy sen de saatleri yazmamissin:)
Iyiyim canim. Sen nasilsin.Kızlar selam yenı geldım
Nasılsınız
Ben yeni oldugum icin fark etmemisim ilk defa bugun yorum yaptim,sabitse zaten sorun yok canim:)Zeynep cim benim saatlerim sabit. Telefonumun saati her ogunden 15 dk. Onceye kurulu hazirlama suresi icin. Arada paylasiyorum hep ayni diye arada paylasmiyorum canim. Yarin saatli paylasayim.tesekkurler uyarin icin.
çoğu zaman saatleriyle paylaşıyorum ama bazen de aynı diye yazmıyorum sabah kahvaltımı 7.30 da yaparım mesela çoğunlukla ara öğünün 10dadır öğlen 12.30 diğer ara 15.00 akşam da en geç 18.30 canım bundan sonra saatli yazayım da daha düzenli olur haklisinMenun iyi gorunuyor canim ama saatleri de yazsan daha iyi olur sanki.
Guzel canim ama ozellikle mi sik sik yiyorsun,leptini kotu etkiler diye biliyorum ben.
Hosgeldin canim,biz de kosturuyoruz iste bos vakit buluncada buraya kosuyoruz:))
Guzel canim afiyet olsun,sen de saatleri yazmamissin,yazsan daha iyi olmaz mi?
Menun cuma olmasina ragmen cok iyi afiyet olsun canim,ayy sen de saatleri yazmamissin:)
evet eşim bugün evdeydi biraz hastaydı ama ben gelene kadar kurmuş sağolsunAfiyet olsun. Eliptik kurulmus gule gule kullan canim. Tartida gelsin eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?