Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahh dosbik ahh, itiraf ediyorum bütün hafta tostlarımda sucuk vardı. Bugün marketten zeytin ezmesi aldım, sucuktan kesinlikle daha iyidir herhalde.

ahh dosbik ahh, itiraf ediyorum bütün hafta tostlarımda sucuk vardı. Bugün marketten zeytin ezmesi aldım, sucuktan kesinlikle daha iyidir herhalde.

zeytin ezmesi olması gerekn bişi ama sucuk çok tehlikeli :((
diyette en son olması gerekn 2 şeyden biri
1.kızartma
2.sucuk-salam-pastırma!!!!
neyse bu hafta yemem bi daha ama evde olmaması lazım bence :((

1.kızartma

Evet, evde olmaması lazım. Ama kardeşim sabahları salam istiyor, eşim de haftasonları sucuk arıyor... Bana da nefsimi kontrol etmek kalıyor :)

Evet, evde olmaması lazım. Ama kardeşim sabahları salam istiyor, eşim de haftasonları sucuk arıyor... Bana da nefsimi kontrol etmek kalıyor :)

canım kardeşin sizinle mi kalıyor ??
tabii ki zor bi durum evde isteyen birileri olunca...
eşim diyete girmeden önce her pazar evde patates kızartması oluyordu
şimdi en azından ondan kurtuldum ama evdeki sucuk bana kaldı :(( neyse yarım halka kaldı bitsede kurtulsam :))

canım kardeşin sizinle mi kalıyor ??
tabii ki zor bi durum evde isteyen birileri olunca...
eşim diyete girmeden önce her pazar evde patates kızartması oluyordu
şimdi en azından ondan kurtuldum ama evdeki sucuk bana kaldı :(( neyse yarım halka kaldı bitsede kurtulsam :))

Evet canım, eylülden itibaren burada çalışmaya başladı, biz de ev müsaitken kiraya çıksın istemedik. Eşinin diyete girmesi senin diyet için çok iyi olmuş. Sucuk buzluğa girer mi? Çıktıktan sonra yenecek durumda olur mu? Hiç denemedim. Eğer girerse buzluğa koyabilirsin. Seni de daha fazla üzmez :(
Benim eşim ade kşamları cips yemeyi çok sever dosbikim. Allahtan cipse düşkün değilim. Yoksa yanmıştım..

oh sucuk,salam konusu açılmış.evde vars YERıM KESıN ONUN ıÇıN ALMIYORUM VE ALDIRMIYORUM.aMA EN ÇOK OĞLUMDAN DOLAYI ALMIYORUZ SALAM GÖRDÜNMÜ BAŞAKA BıŞEY YEMEZ..SALAM DA ÇOK ZARARLI BıŞEY ASLINDA ıÇıNDEKı KATKI VE KORUYUCU MADDELER KANSERE NEDEN OLABıLıR.

Ben de Öyle hop geldım.:)
merhaba arkadaŞlar

hafta sonu gÜndÜzlerı hep kahvaltılık atıŞtırıyorum.akŞamları da kaÇırmamaya ÇalıŞıyorum ama mısafırler var gÜzel sohbette bıraz kaÇırdım.

offff yaaa
öğle yemeğim hafifti ama tatlı yedim ...
hadi bana ceza verelim :((
ondan banada verin ıspanaklı kek yedim çünkü
ben dün ne yediğimi yazdımmı acaba canım sıkkın ya kızım ayda yılda bir yoğurt yedi biraz çook yedi galiba tekrar üzerine emince hepsini kustu nasıl canım sıkıldı ya...
sabh normal kahvaltı yaptım gec yaptım zaten öğlen ekmek arası bişeyler akşamada makarna ve düğün çorbası yapıcam az az yerim heralde

Kızlar selam.

kızlar iyi geceler umarım herkesin günü güzel geçmiştir çalıştım yatıyorum, yatmadan önce bir bakınayım dedim kopamıyorum gödüğünüz gibi gerçi öyle bir niyetim de yok :)

avatara gittik nihayet gösterimden kalkacaktı neredeyse :)) çok sevdim son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmdi gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim ama 3 boyutlu izleyin.

melzeyitim 8 mart çekilişine katılacaktım seninle konuşmuştuk unutmuşum :((

herkesi öptüm sevgiler kaydirigubbakcemile3

Ben de beğendim Avatar'ı. Bazı salonlarda üç boyutlu değilmiş. Bulabilirseniz üç boyutlu izleyin.

1.kızartma

Kızlar sucuk salam tehlikeli evet, ama illa yiecekseniz, yapabiliyorsanız salatalık domates marul vs. yedikten sonra yiyin, o zaman daha az zararlı oluyormuş. Bu tüm zararlılar için geçerliymiş. Tabii hiç yemesek en güzeli.

Off o çok zor işte. Varsa yerim. Hem de kısa süre içinde.

oh sucuk,salam konusu açılmış.evde vars YERİM KESİN ONUN İÇİN ALMIYORUM VE ALDIRMIYORUM.aMA EN ÇOK OĞLUMDAN DOLAYI ALMIYORUZ SALAM GÖRDÜNMÜ BAŞAKA BİŞEY YEMEZ..SALAM DA ÇOK ZARARLI BİŞEY ASLINDA İÇİNDEKİ KATKI VE KORUYUCU MADDELER KANSERE NEDEN OLABİLİR.

Evet canım yaa. Sadece kilo aldırdıkları için değil kanserojen de olabildikleri için de tehlikeliler. Ben uzun zamandır yemedim ama eve almadığım için işim kolay oluyor tabii.

offff yaaa

Canım öncesinde ne yedin?

ben dün ne yediğimi yazdımmı acaba canım sıkkın ya kızım ayda yılda bir yoğurt yedi biraz çook yedi galiba tekrar üzerine emince hepsini kustu nasıl canım sıkıldı ya...
sabh normal kahvaltı yaptım gec yaptım zaten öğlen ekmek arası bişeyler akşamada makarna ve düğün çorbası yapıcam az az yerim heralde

Canım ıspanaklı keki aç karnına mı yedin? Ekmekler büyükse ekmek arası kötü olmuş ama ara sıra yemekten birşey olmaz herhalde.

Kızlar ben bugün şu ana kadar diyetime uydum. Ama spor yapmadım ve bugün de yapamayacağım büyük ihtimalle.

oh sucuk,salam konusu açılmış.evde vars YERİM KESİN ONUN İÇİN ALMIYORUM VE ALDIRMIYORUM.aMA EN ÇOK OĞLUMDAN DOLAYI ALMIYORUZ SALAM GÖRDÜNMÜ BAŞAKA BİŞEY YEMEZ..SALAM DA ÇOK ZARARLI BİŞEY ASLINDA İÇİNDEKİ KATKI VE KORUYUCU MADDELER KANSERE NEDEN OLABİLİR.
En iyisini yapıyorsunuz canım. Lezzetli olan çoğu şey de zararlı :(((
Ben de Öyle hop geldİm.:)
merhaba arkadaŞlar

hafta sonu gÜndÜzlerİ hep kahvaltılık atıŞtırıyorum.akŞamları da kaÇırmamaya ÇalıŞıyorum ama mİsafİrler var gÜzel sohbette bİraz kaÇırdım.

Düzenini yavaş yavaş oturtuyorsun arkadaşım, bu da kaçamak olmuş. Yarın dikkat edersin

offff yaaa

Canım, kızının kusmasına çok üzüldüm. Emekler boşa gitti. Tekrar yedirmen gerekmiştir. Kolay gelsin :(

Ahh, ahh!! Ben de ceza istiyorum. Demiştim ya, mevlüde gittim. Kocaman bir tabak pilav yedim. Üstünde allahtan tavuk yağsız göğüs vardı. Sonra da 1 baklava. Mevlütte yemezsem ayıp olur diye düşündüm. Eve geldim, hiç oturmadan 45 dk bisiklete bindim. Ne kadarını yakmışımdır bilmem. Akşam da arkadaşlara gidecğiz. Rejimdeyim dedim ama arkadaşım misafirlerini tıka basa beslemeyi misyon edinmiştir. Ama dayanacağım.

kızlar iyi geceler umarım herkesin günü güzel geçmiştir çalıştım yatıyorum, yatmadan önce bir bakınayım dedim kopamıyorum gödüğünüz gibi gerçi öyle bir niyetim de yok :)

avatara gittik nihayet gösterimden kalkacaktı neredeyse :)) çok sevdim son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmdi gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim ama 3 boyutlu izleyin.

melzeyitim 8 mart çekilişine katılacaktım seninle konuşmuştuk unutmuşum :((

herkesi öptüm sevgiler kaydirigubbakcemile3

canım kopma bizden.hergün geçmişi okuyup cevap veremezsin ama en azından neler yaptın gülerin nasıl geçtiğini bi anlatmaya devam et.Bak anne baba hasreti çekiyoruz hepimiz bari senin hasretini çekmeyelim arkadaşım.

selam arkadaşlar ancak bilgisayarın başına geçebildim alışveriş falan derken akşam oldu 2 gündür bir keyifsizlik söz konusu üzerimde sebebini bende bilmiyorum ama sanırım bu kilo verememe olayı psikolojik olarak çok etkiliyor beni..
nachtigallcim beni bir süre izinli olarak yazar mısın 80 in altına düşene kadar izinli olmak istiyorum yine katılımlarım devam edecek fırsat bulduğum her zaman ama 79 u görene kadar kendimle yarışta olsam çok daha iyi olacak bilmiyorumkismile

iyi akşımlar arkadaşlar günüm iyi geçti diyebilrim yemeğim normalde biraz fazla oldu ama moralim yuksek ve yarın için daha güçlüyüm ve diyetime daha çok dikkat edecem.

Bugün çıkmadık biryere hep evdeydik ama çok güzel bir gün geçirdik oğlumuz bizi çok eğlendirdi çok neşelndirdi.^muz berabwr banyoya girdik babası ila yıkarız diye bizimki duşu bi aldı biz onu yıkamak yerine o bizi yıkadı:))))))))))))))) çok güldük çok eğlendik.Bol bol saklambaç oynadık,dans ettik evde koşruk emekledik,zıpladık:)))))))))))bol bol spor yapmış oldum yani.

hepinize iyi geceler,ben şimdi yatıyorum çünkü çoook yorgunum:)))))))))))
yarın görüşürüz.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kabak yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün yine kendime 7 veriyorum.

canım fikriyecim. kızlar o kadar güzel sözler işitim ki sizlerden inanın çok mutluyum bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.
baharcım neden canın sıkıldı tek başına yapabilecekmisin?
taylorcum hafta sonları biraz hareketsiz geçiyor sıkma canını.
sadece son sayfaya baktım geçmişe bakamadım ama çok da yazılmamış sanırım tipik bir pazar.
ben de çalıştım yatıyorum babamız yok kuzumla yatacağım. Günüm fena geçmedi anneanneme gitmiştik teyzem de gelmişti balıkesirden ablam geldi falan güzeldi.
herkese güzel bir hafta diliyorum.
öpüyorum çok.

Canlarım, okul başlıyor. Birazdan gideceğim. Sersem gibiyim. Bir saat ne giyeceğime karar veremedim. Dün akşam arkadaşımda 1 parça tavuk göğsü, 3 tane etsiz çiğ köfte (içim dışım çiğ köfte oldu) yedim. Çok fena değildim yani.
Şimdi de standart kahvaltı yapıyorum salmsız, sucuksunz. Zeytin ezmeli yanında kahve.

Hepinize güzel pazartesiler..

çağlacım dayan canım dayan yoksa yarın çok pişman olursun.

Ucuz atlattım sanırım Fikriyecim :)))

selam arkadaşlar ancak bilgisayarın başına geçebildim alışveriş falan derken akşam oldu 2 gündür bir keyifsizlik söz konusu üzerimde sebebini bende bilmiyorum ama sanırım bu kilo verememe olayı psikolojik olarak çok etkiliyor beni..
nachtigallcim beni bir süre izinli olarak yazar mısın 80 in altına düşene kadar izinli olmak istiyorum yine katılımlarım devam edecek fırsat bulduğum her zaman ama 79 u görene kadar kendimle yarışta olsam çok daha iyi olacak bilmiyorumkismile

Canım, bir ya da iki hafta izinli olursun, sonra izne devam edip etmeyeceğine karar verirsin. Belki diyet konusunda kendine farkında olmadan baskı yapmışsındır. İzin iyi gelebilir. Ama canım, katılımlarına devam et, zaten sen de öyle düşününyorsun. Kendini özletme :))

iyi akşımlar arkadaşlar günüm iyi geçti diyebilrim yemeğim normalde biraz fazla oldu ama moralim yuksek ve yarın için daha güçlüyüm ve diyetime daha çok dikkat edecem.

Bugün çıkmadık biryere hep evdeydik ama çok güzel bir gün geçirdik oğlumuz bizi çok eğlendirdi çok neşelndirdi.^muz berabwr banyoya girdik babası ila yıkarız diye bizimki duşu bi aldı biz onu yıkamak yerine o bizi yıkadı:))))))))))))))) çok güldük çok eğlendik.Bol bol saklambaç oynadık,dans ettik evde koşruk emekledik,zıpladık:)))))))))))bol bol spor yapmış oldum yani.

hepinize iyi geceler,ben şimdi yatıyorum çünkü çoook yorgunum:)))))))))))
yarın görüşürüz.

Pazarının güzel geçmesine çok sevindim canım. Harika bir aile eğlencesi yaşamışsınız :)))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kabak yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina

Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.

Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün yine kendime 7 veriyorum.

Her zamanki gibi süpersin :))) Kilo verdiğini hissediyorsundur Taylorcım :))))))

canım fikriyecim. kızlar o kadar güzel sözler işitim ki sizlerden inanın çok mutluyum bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.
baharcım neden canın sıkıldı tek başına yapabilecekmisin?
taylorcum hafta sonları biraz hareketsiz geçiyor sıkma canını.
sadece son sayfaya baktım geçmişe bakamadım ama çok da yazılmamış sanırım tipik bir pazar.
ben de çalıştım yatıyorum babamız yok kuzumla yatacağım. Günüm fena geçmedi anneanneme gitmiştik teyzem de gelmişti balıkesirden ablam geldi falan güzeldi.
herkese güzel bir hafta diliyorum.
öpüyorum çok.
Canımm, seni burada görünce çok mutlu oluyorum :)))) olumunekankayizsmile
senin de günün çok güzelmiş :)))
sana da güzel bir hafta diliyorum
Öptüm

günaydın hafta sonu bilmiyorum nasıl geçti ama bugün sabah 1 dilim peynir 1 barda ksüt çeyreğin çeyreği ekmek ve2 badem 1k aju yedim

Back
X