Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh dosbik ahh, itiraf ediyorum bütün hafta tostlarımda sucuk vardı. Bugün marketten zeytin ezmesi aldım, sucuktan kesinlikle daha iyidir herhalde.
zeytin ezmesi olması gerekn bişi ama sucuk çok tehlikeli(
diyette en son olması gerekn 2 şeyden biri
1.kızartma
2.sucuk-salam-pastırma!!!!
neyse bu hafta yemem bi daha ama evde olmaması lazım bence(
Evet, evde olmaması lazım. Ama kardeşim sabahları salam istiyor, eşim de haftasonları sucuk arıyor... Bana da nefsimi kontrol etmek kalıyor :)
canım kardeşin sizinle mi kalıyor ??
tabii ki zor bi durum evde isteyen birileri olunca...
eşim diyete girmeden önce her pazar evde patates kızartması oluyordu
şimdi en azından ondan kurtuldum ama evdeki sucuk bana kaldı( neyse yarım halka kaldı bitsede kurtulsam :))
ondan banada verin ıspanaklı kek yedim çünküoffff yaaa
öğle yemeğim hafifti ama tatlı yedim ...
hadi bana ceza verelim(
kızlar iyi geceler umarım herkesin günü güzel geçmiştir çalıştım yatıyorum, yatmadan önce bir bakınayım dedim kopamıyorum gödüğünüz gibi gerçi öyle bir niyetim de yok :)
avatara gittik nihayet gösterimden kalkacaktı neredeyse :)) çok sevdim son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmdi gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim ama 3 boyutlu izleyin.
melzeyitim 8 mart çekilişine katılacaktım seninle konuşmuştuk unutmuşum(
herkesi öptüm sevgiler kaydirigubbakcemile3
zeytin ezmesi olması gerekn bişi ama sucuk çok tehlikeli(
diyette en son olması gerekn 2 şeyden biri
1.kızartma
2.sucuk-salam-pastırma!!!!
neyse bu hafta yemem bi daha ama evde olmaması lazım bence(
Evet, evde olmaması lazım. Ama kardeşim sabahları salam istiyor, eşim de haftasonları sucuk arıyor... Bana da nefsimi kontrol etmek kalıyor :)
oh sucuk,salam konusu açılmış.evde vars YERİM KESİN ONUN İÇİN ALMIYORUM VE ALDIRMIYORUM.aMA EN ÇOK OĞLUMDAN DOLAYI ALMIYORUZ SALAM GÖRDÜNMÜ BAŞAKA BİŞEY YEMEZ..SALAM DA ÇOK ZARARLI BİŞEY ASLINDA İÇİNDEKİ KATKI VE KORUYUCU MADDELER KANSERE NEDEN OLABİLİR.
offff yaaa
hadi bana ceza verelim(
ondan banada verin ıspanaklı kek yedim çünkü
ben dün ne yediğimi yazdımmı acaba canım sıkkın ya kızım ayda yılda bir yoğurt yedi biraz çook yedi galiba tekrar üzerine emince hepsini kustu nasıl canım sıkıldı ya...
sabh normal kahvaltı yaptım gec yaptım zaten öğlen ekmek arası bişeyler akşamada makarna ve düğün çorbası yapıcam az az yerim heralde
En iyisini yapıyorsunuz canım. Lezzetli olan çoğu şey de zararlıoh sucuk,salam konusu açılmış.evde vars YERİM KESİN ONUN İÇİN ALMIYORUM VE ALDIRMIYORUM.aMA EN ÇOK OĞLUMDAN DOLAYI ALMIYORUZ SALAM GÖRDÜNMÜ BAŞAKA BİŞEY YEMEZ..SALAM DA ÇOK ZARARLI BİŞEY ASLINDA İÇİNDEKİ KATKI VE KORUYUCU MADDELER KANSERE NEDEN OLABİLİR.
Ben de Öyle hop geldİm.:)
merhaba arkadaŞlar
hafta sonu gÜndÜzlerİ hep kahvaltılık atıŞtırıyorum.akŞamları da kaÇırmamaya ÇalıŞıyorum ama mİsafİrler var gÜzel sohbette bİraz kaÇırdım.
offff yaaa
hadi bana ceza verelim(
ondan banada verin ıspanaklı kek yedim çünkü
ben dün ne yediğimi yazdımmı acaba canım sıkkın ya kızım ayda yılda bir yoğurt yedi biraz çook yedi galiba tekrar üzerine emince hepsini kustu nasıl canım sıkıldı ya...
sabh normal kahvaltı yaptım gec yaptım zaten öğlen ekmek arası bişeyler akşamada makarna ve düğün çorbası yapıcam az az yerim heralde
kızlar iyi geceler umarım herkesin günü güzel geçmiştir çalıştım yatıyorum, yatmadan önce bir bakınayım dedim kopamıyorum gödüğünüz gibi gerçi öyle bir niyetim de yok :)
avatara gittik nihayet gösterimden kalkacaktı neredeyse :)) çok sevdim son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmdi gitmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim ama 3 boyutlu izleyin.
melzeyitim 8 mart çekilişine katılacaktım seninle konuşmuştuk unutmuşum(
herkesi öptüm sevgiler kaydirigubbakcemile3
çağlacım dayan canım dayan yoksa yarın çok pişman olursun.
selam arkadaşlar ancak bilgisayarın başına geçebildim alışveriş falan derken akşam oldu 2 gündür bir keyifsizlik söz konusu üzerimde sebebini bende bilmiyorum ama sanırım bu kilo verememe olayı psikolojik olarak çok etkiliyor beni..
nachtigallcim beni bir süre izinli olarak yazar mısın 80 in altına düşene kadar izinli olmak istiyorum yine katılımlarım devam edecek fırsat bulduğum her zaman ama 79 u görene kadar kendimle yarışta olsam çok daha iyi olacak bilmiyorumkismile
iyi akşımlar arkadaşlar günüm iyi geçti diyebilrim yemeğim normalde biraz fazla oldu ama moralim yuksek ve yarın için daha güçlüyüm ve diyetime daha çok dikkat edecem.
Bugün çıkmadık biryere hep evdeydik ama çok güzel bir gün geçirdik oğlumuz bizi çok eğlendirdi çok neşelndirdi.^muz berabwr banyoya girdik babası ila yıkarız diye bizimki duşu bi aldı biz onu yıkamak yerine o bizi yıkadı:))))))))))))))) çok güldük çok eğlendik.Bol bol saklambaç oynadık,dans ettik evde koşruk emekledik,zıpladık:)))))))))))bol bol spor yapmış oldum yani.
hepinize iyi geceler,ben şimdi yatıyorum çünkü çoook yorgunum:)))))))))))
yarın görüşürüz.
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık.
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak kabak yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt
Ara: 3 porsiyon mandalina
Akşam: 4 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 porsiyon mandalina
Spor: Yok. Hatta hareketsizdim.
Yemek yanlışım yok. Hareketsizdim: -3. Bugün yine kendime 7 veriyorum.
Canımm, seni burada görünce çok mutlu oluyorum :)))) olumunekankayizsmilecanım fikriyecim. kızlar o kadar güzel sözler işitim ki sizlerden inanın çok mutluyum bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.
baharcım neden canın sıkıldı tek başına yapabilecekmisin?
taylorcum hafta sonları biraz hareketsiz geçiyor sıkma canını.
sadece son sayfaya baktım geçmişe bakamadım ama çok da yazılmamış sanırım tipik bir pazar.
ben de çalıştım yatıyorum babamız yok kuzumla yatacağım. Günüm fena geçmedi anneanneme gitmiştik teyzem de gelmişti balıkesirden ablam geldi falan güzeldi.
herkese güzel bir hafta diliyorum.
öpüyorum çok.