hoşgeldin canım

ben iyiyim çok şükür, anlat bakalım sen nasılsın?
Akşam yazmaya çalışırken internetim koptu ben de uyuyup kalmışım Neyneysecim..
Dün 4 . sınıflardan bir arkadaşla staj yaptığı okuldaydık.
İlk ders sınıf bize aitti öğrencilerin sorularını çözdük, 2. saat sınav yaptık 3. saatte kağıtları okuduk çok güzeldi.
Sonra oradan çıktık arkadaş bizim okulda bir topluluğun başkanı dedi gel sen de yönetime gir dedi.
Normalde millet uzun zamanda giriyor yönetime.
Ben üye olmadan girmiş oldum.
Sonra gittik toplantı falan tanıttı işte beni.
Çıkıştada yönetimdeki bazı kişilerle yemeğe gittik.( Bu arada yemekte ızgara tavuk yedim)
İşte bundan sonraki başkanın Hilal olmasını istiyorum şimdiden söyleyeyim size falan dedi.
Akşamda baya bir oturduk güzeldi.
Tabi geldiğimde yorgunluktan ölmüştüm.
günaydın kızlar
akşam yemeğim
salata ve 3 parça kuşbaşından biraz büyük ((2 kuşbaşının birleşimi gibi bişey(rabia sormadan söliyim dedim

))et
ekmek yok
4 tane ceviz
sabah
1,5 dililm ekmek
klasik kahvltı
1 su bardağı şekersiz süt
spor olarak
60 mekik yarım saat yürüyüş
Sporuna hala devam ediyorsun tebrik ederim Nihancım..
Az kaldı mezuniyetine.
Günaydın kızlar
Sabah : yağsız peynir + yeşil çay
Dünkü spor programım değişti : Spinning 2 kere girdim :) birde ağırlıklarımı yaptım
Bu kadarla doydun mu cidden plasticwoman :)
günaydın arkadaşlar ben de sabah her zamanki kahvaltımı yaptım biraz önce 1 brdk çay içtim öğlen de yoğurtlu ıspanak salata ve 2 dilim ekmek yiyeceğim aralarda bir tek yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Ispanağı hiç pişirmeden mi oluyor salatası.
Güzel bir alternatif gibi duruyor.
günaydın arkadaşlar dün diyetimin ilk gunuydu ve büroda işler inanlılmaz yoğundu. yoğunluktan acıktığımı da anlamadım :)
sabah yarım bardak süt ve biraz köy peyniri bir dilimden az ekmek yemiştim.
öğlen 12 buçukta bi çıktım dışarı kosturmaktan yemeği 2 de yedim dışarda ev yemekleri yapan bi lokantada. bi porsiyon tavuk sote ve bi kase cacık 1 dilim ekmek yedim. ama birodan çıkmadan önce de dünden kalan simitlerden atmıştım ağzıma bi parça.
akşam üstü 4 gibi bi parça cezerye yedim
akşam da yemeğe anneme davetliydik. yarım kepçe domates çorbası, bir büyük kaşık tavuklu pirinç pilavı bir köfte iki parça patates( fırında patatesli köfte vardı) 1 dilim ekmek yedim. arkasına da bir dilim kadayıf tatlısı yedim ama annem şerbetinin şekerini az koymuş babam bu tam lıght tatlı olmuş diye dalga geçiyordu annemle

dün yaptığım en kötü şey o cezeryeyi yemek ve az su içmek oldu sanırım sadece 6-7 bardak su içebildim
sabah da biraz peynir ve ekmek yedim geldim. bakalım ıkıncı gunum nasıl gececek. bide su egl sancılarım olmasa
İlk günler cidden çok önemli seyyah.
Başladım demek bile bir ilerleme ama bence ne kadar şerbetsiz olsa da tatlı ve senin de dediğin gibi cezerye olmamış.
Umarım daha güzel menüler görürüz.
İyiyim şekerim sen nasılsın...
Dün salonda deli gibi çalışırken şöyle düşündüm :) burada böyle deli gibi çalışıyorum ölüyorum yorgunlukdan sonra yemek yiyerek bu kadar emeği boşa harcayamam :) çok spor yapanlaırn neden yeme isteklerinin gittiğini anladım :)
Ciddi anlamda spordan sonra bir şey yiyemeyenlerdenim.
Ama benimkisi sanırım kalori düşünmekten değil.
Tıkanıyorum resmen tatlı tuzlu hiç bir şey istemiyor bir süre canım ancak meyve.
günaydıııııınnnnnn
Günaydıınnnn ..
Nasılsın taze annecik bakalım?
Mide bulantılarına erken değil mi?
Kendine çook dikkat et..
aslında tünaydın demem lazım ama ben henüz ayılamadığım için idare edin canlar.
bugün aslında daha iyiyim çok şükür biraz daha kemik ağrım var ama o geçince öksürüğe çevirecek biliyorum,genelde öyle oluyor ama bu sefer öksürük olmaması için epey dikkat ettim,bal yedim, boğazım için sprey kullandım, sigara içmedim genelde akşamları 1 yada 2 tane içiyorum. zaten gün boyu içtiğimde odur. ilaç kullanıyorum. yani inşallah olmıcak öksürük ama olursada kısa atlatırım dilerim.
bu arada oğlumuda dün akşam kendi dr na götürdük,yavrumun geniz akıntısı varmış,gece yattığında öksürüğün sebebi oymuş,bronşit başka bir hastalığa çevirmiş,ciğerlerden hala ses geliyor,birçok ilaç verdi, ama biraz olsun işe yaradı,çünkü dün gece öksürüğü çok olmadı.
dün akşam yemekte biraz menemen,1-2 çatal makarna ve 1 dilim ekmek yedim, fazla yiyemedim çünkü midem bulanıyor ve genelde akşam birşey yerken omuzlarım acıyor.
öyle birşeyki kızlar yani resmen hastalığın vücudumu sarmasını anı anına yaşadım, ciğerlerimin acıması, resmen etime içten vuruyorlardı ve sıcak birşey içtiğimde mideme gidesiye kadarki anını hissttim çünkü içim üşüyordu. ağrılarım acımalarım hala var ama ilk güne nazaran daha iyiyim çok şükür.
neyse bu sabah yine kötüü bir kahvaltı ettim 5 ad burçak yedim,az öncede yarım portakal yedim, yine yiyesim var aslında,saat 1 gibi öğle yemeğimi yesem iyi olur ama genelde 2 yi buluyor.
çok konuştum yine,buralarda olucam canlar. şimdilik hoşçakalın.
Kaptancığım nasılsın
Ben pek takip edemiyordum hastalıklar varmış.
Geçmiş olsun.
Oğlun da sen de bir an önce iyi olursunuz umarım.
Bu arada yiğeninin tetkiğinin sonucu geldi mi?
kendime mercimek çorbası söyledim gelmesi 15 20 dk yı bulur az önce de 1 tane daha galeta attım ağzıma . çorbamı hasretle bekliyorum
Ayy mercimek çorbasını çok seviyorum.
Sıkılmadığım tek çorba diyebilirim.
Afiyet olsun.
selam kızlar
öğlen menüm
yarım tabak yahni
1 dilim ekmek
Afiyet oslun Nihancımm..
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, 3 siyah zeytin, domates
Ara: 15 badem
Öğle: 2-3 porsiyon et, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. peynir, 2 d. ekmek
Akşam: 6 k. nohut yemegi, salata, 2 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon mandalina
Ekstradan: 5 kuru kayısı, 15 badem, 1.5 avuç diyet kabak çekirdeği
Yanlışlarım: Diyetisyen vermedi ama eskiden onun verdiği kadarlık bir diyet yapmaya çalıştım. Buna göre fazla yediklerim: Öğle ve akşam birer dilim ekmek fazla oldu, bir de en son aradan sonra yediğim ekstraları hiç yememeliydim. Ama uzun süre deli gibi yemek yedikten sonra birden diyete başlayınca insan zorlanıyor.
Spor: Yok.
Uyku: 5 saat. Çok az
Başlangıç için bence güzel.
En önemlisi yanlışlarını ve ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Bir süre sonra sen de Neyneysenin menüleri gibi bir menü görecekmişim hissine kapıldım.
Umarım haklı çıkarım.
Öğlen salatam çok az gelmiş bende yanına ek yaptım mecburen :)
Az Salata + Çok Az mercimek çorba + Ayran
Birde ekmeğin kuyruğu minicik çok seviyorumda :)
@ad1 kesinlikle evde teşvk olmuyor ama bir ara düzenli koşu yapıyordum dışarda çok diyette kasmadan 70 düştüm onunda çok faydası var ama salonda koşu yapmıyorum oksijen olmadan makinede yapılan koşu sağlıklı değil
bende tuz konusunda aynıydım ama şu an baharat kullanıyorum zamanla onuda azaltıcam
hepimiz mezun olalım bu yaz inş.inş. :)
Koşu yok mu o koşu açık hava da..
Kilo verdirme konusunu geçtim nasıl rahatlatıyor.
Ama bu hava da zor oluyor.
bu arada 1,5 litrelik suyum bitti

bu benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi bi gelişme bi litre daha içebilirsem akşama kadar süper olacak :90:
Su çok güzel tebrik ederim.
Hem kendini daha iyi hissetmeni sağlar hem de cildindeki parlamayı hissedersin.

deli nihan, güldürdün beni

bak bardağın boyutlarını sormadığımı farkettim iyi oldu

bundan sonra sorarım

yok canım neden alınayım, takılabilirsin

uskumru orta boydu

doymadım aslında ama birtanesini bıraktım
NEyneysecim valla uğrayamadığım zamanlarda bile kaçamak yapacak olsam aklıma sen geliyorsun.
Yemekhaneye gidince tatlıyı almıyorum.
Çikolatalardan uzak duruyorum.