Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

başınsağolsun canım,bir rahatsızlığımı vardı babanın.

gerçekten çok hisliler maşallah ona yaa.ne yalan söyliyim çok tatlılar ama bakımı çok zor. eskiden yani ben orta okuldayken köpeğimiz vardı, tam cinsini hatırlayamadım kırma diyorlar sanırım. çok şekerdi. annem sokak merdivenlerini süpürürken esprisine ''kalkarmısın niko bey'' derdi oda bacağını kaldırırdı hani burayı alıver der gibi,daha bunun gibi nicesi. çok güldürürdü bizi. ama bir hastalandı,günlerce veterinere gittik,annem babam zorla yemek yedirdiler babam açtı ağzını annem kaşıkla yemek yedirdi öyle olmasa ölecekti. çok şükür iyileşti ama babam elimde ölürse çok üzülürüm deyip verdi başkasına köye gönderdi.
QUOTE]

yoktu canım uyurken vefat etti tam istediği gibi bir vefat etme şekli oldu takdiri ilahi :)

çok akıllılar hepsi gerçekten :16:

hisleri çok kuvvetli :55:
tavuğumu yedim aman tatsız tutsuz çorbada olmasa :) kızımı alma işi yarına kaldı bugün salondayım yarın gidiceğim
çorba isabetli bir karar olmuş ozaman. afiyet olsun.:)) desene daisy bugünde özlicek seni. yazık ona.
Kızlar ben kaçtım iyi akşamlar herkese.
iyi akşamlar masalcım,dikkat et kendine hayatım.
hisleri kuvvetli oluyor galiba
bide kapı sesini duyunca ayaklanıyordur dimi karşılıyordur belkide:97::97:

hayırdır balım seni kapıda karşılayan yokmu,bu konuda pek içli geldin bana.:1:

arkadaşlar benım mesaim bitmek üzere herkeze iyi akşamlar. gidip kocacığıma pırasa yapacam :66: hepinizi öpüyorum. yarın daha güzel menülerle buluşmak üzere :27:

aşk olsun bende şikayet etmedim:59::59:
evet hamile kalayım içmezz :27::27:
ay polar varda halılar büyük anam durmuyo ki yerinde küçük geldi eni halıya görekıvrılıp duruyordu sinirlendim kaldırdım bende :1::1:
yok hayatım şikayet olarak almadım ben ama yazdım bir kenera. :23:
e nihanım eni küçük geliyor diyorsun sende poların boyunu halının enine ser,(bir yarısına) diğer yarısınada aynı renkte polar al balım olmamı ki . :44:

ben süpürgeme atlayıp uçuyorum eve doğru :10::10:
beni özleyin:1:
iyi akşamlar:80::80:
nereye gidiyorsun daha karpuz kesecedik. seni şimdiden özledim nihancııııım. :12:
neyse bende çıkmak zorundayım zaten hadi iyi akşamlar hayatım.
yoktu canım uyurken vefat etti tam istediği gibi bir vefat etme şekli oldu takdiri ilahi :)
çok akıllılar hepsi gerçekten :16:
üzüldüm canım. mekanı cennet olsun inşallah. kardeşim varmı hayatım,okuyormusun ama sen çalışıyordun sanırım. ya niye soruyorum biliyormusun,bana böyle kapalı bir kutuymuşsun gibi geliyorsun,hani ayrıntılarla uğraşmayan,net lere önem veren biriymişsin gibi. bende huyum kurusun merak ediyorum işte. ama birazdan çıkacağım cevabını yarın muhakkak okurum hayatım.

eveeettt geldik zurnanın zırt dediği yere.
ama kabul edin bugün iyiydim,katılım süperdi. öyle ki iş bile yapmadım.yakında kovacaklar beni.
yarın aynı performansım olmayabilir ama meraklı melahat ben yine buralarda olacağımdan emin olabilirsiniz.
bu arada öğle yemeğim
2 ad ince dilim ekmek,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği.
ekmekler ince olunca iki dilim yiyivermişim :39:
aaa yoğurdum vardı 200 gr eve gitmeden öncede onu yesem ama boğazlarım rahatsız yemesem iyi olur diye düşünüyorum ne yapsam bilemedimki. :44:
neyse canlar ben kaçıyorum
rabiacım bugünü saymazsan son 6 gün. :8: oleeee
asuman kaçar,hayde iyi akşamlarr..

Son düzenleme:
yok hayatım şikayet olarak almadım ben ama yazdım bir kenera. :23:
e nihanım eni küçük geliyor diyorsun sende poların boyunu halının enine ser,(bir yarısına) diğer yarısınada aynı renkte polar al balım olmamı ki . :44:

nereye gidiyorsun daha karpuz kesecedik. seni şimdiden özledim nihancııııım. :12:
neyse bende çıkmak zorundayım zaten hadi iyi akşamlar hayatım.
üzüldüm canım. mekanı cennet olsun inşallah. kardeşim varmı hayatım,okuyormusun ama sen çalışıyordun sanırım. ya niye soruyorum biliyormusun,bana böyle kapalı bir kutuymuşsun gibi geliyorsun,hani ayrıntılarla uğraşmayan,net lere önem veren biriymişsin gibi. bende huyum kurusun merak ediyorum işte. ama birazdan çıkacağım cevabını yarın muhakkak okurum hayatım.

eveeettt geldik zurnanın zırt dediği yere.
ama kabul edin bugün iyiydim,katılım süperdi. öyle ki iş bile yapmadım.yakında kovacaklar beni.
yarın aynı performansım olmayabilir ama meraklı melahat ben yine buralarda olacağımdan emin olabilirsiniz.
bu arada öğle yemeğim
2 ad ince dilim ekmek,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği.
ekmekler ince olunca iki dilim yiyivermişim :39:
aaa yoğurdum vardı 200 gr eve gitmeden öncede onu yesem ama boğazlarım rahatsız yemesem iyi olur diye düşünüyorum ne yapsam bilemedimki. :44:
neyse canlar ben kaçıyorum
rabiacım bugünü saymazsan son 6 gün. :8: oleeee
asuman kaçar,hayde iyi akşamlarr..

evet biraz öyle detaylara pek girmem sonuca bakarım genelde ama cvplarım sorun yok mutlu oluyorum sorunca :) kestirip atıyormuşum gibi gelmesin net olmayı seçen biriyim kardeşim var erkek kardeşim evin reisliğini üstlendim :) babaylada karkterler aynı :) çalışıyorum cnm bende hemde 2.kez okuyorum açık :)

evet biraz öyle detaylara pek girmem sonuca bakarım genelde ama cvplarım sorun yok mutlu oluyorum sorunca :) kestirip atıyormuşum gibi gelmesin net olmayı seçen biriyim kardeşim var erkek kardeşim evin reisliğini üstlendim :) babaylada karkterler aynı :) çalışıyorum cnm bende hemde 2.kez okuyorum açık :)

anladım canım. erken yaşta almak zorunda kalmışsın reisliği üstüne,ama üstesinden geleceğine eminim canım,kardeşinde koca delikanlıdır diye düşünüyorum okuyormu. 2. kez okuyorum derken,2. üni mi okuyorsun :44:

anladım canım. erken yaşta almak zorunda kalmışsın reisliği üstüne,ama üstesinden geleceğine eminim canım,kardeşinde koca delikanlıdır diye düşünüyorum okuyormu. 2. kez okuyorum derken,2. üni mi okuyorsun :44:

geliyorum sorun yok çok şükür :) evet iç mimarlık bitirdim şimdi iktisat çeko okuyorum kardeşimde tesisat bitirdi işletme devam ediyor falan :) 22 yaşında kardeşim ama benim gibi değildir o ben daha girişkenim ve hemen herşeyi hallederim o daha pasif o yüzden herşey bende :)

geliyorum sorun yok çok şükür :) evet iç mimarlık bitirdim şimdi iktisat çeko okuyorum kardeşimde tesisat bitirdi işletme devam ediyor falan :) 22 yaşında kardeşim ama benim gibi değildir o ben daha girişkenim ve hemen herşeyi hallederim o daha pasif o yüzden herşey bende :)

oh maşallah hayatım size, ne güzel anneniz gurur duyuyordur sizinle tabii babanızda diye düşünüyorum.
valla hayatım kızlar herzaman daha girişken oluyor, kardeşinde eminim zamanı gelince aktif olacaktır.
hayat sizi güzel insanlarla karşılaştırsın canım,ve mücadele gücünüzü hiçbir zaman kaybetmemenizi dilerim.

Son düzenleme:
oh maşallah hayatım size, ne güzel anneniz gurur duyuyordur sizinle tabii babanızda diye düşünüyorum.
valla hayatım kızlar herzaman daha girişken oluyor, kardeşinde eminim zamanı gelince aktif olacaktır.
hayat sizi güzel insanlarla karşılaştırsın canım,ve mücadele gücünüzü hiçbir zaman kaybetmemenizi dilerim.

saol tatlım güzel dileklerin için inş. cocuklarında iyi insanlarla karşılaşırr hep

saol tatlım güzel dileklerin için inş. cocuklarında iyi insanlarla karşılaşırr hep
amiin
canıımmm teşekkürederim. henüz bir tane oğlum var ama bakalım nasip belki bir zaman sonra 2. de oluverir. :))
nişanlın ne iş yapıyor canım,nasıl bir insandır. (fazla olursam dur de hayatım)

bu arada ben patronum yüzünden geç çıkacağım işten.:((

amiin
canıımmm teşekkürederim. henüz bir tane oğlum var ama bakalım nasip belki bir zaman sonra 2. de oluverir. :))
nişanlın ne iş yapıyor canım,nasıl bir insandır. (fazla olursam dur de hayatım)

bu arada ben patronum yüzünden geç çıkacağım işten.:((

aşırı kıskanç gümrükçü kendisi 7/24 beraberdik yine kıskançlık manyaklık derecesinde ben artık çok görüşmeme kararı aldım yüzük takmıyorum,faceden sildim ilişkisi yok yaptım bunlar yüzünden kavga ediyordu benimle saçma yere bunlarla olmazkı sadakat bende öğretiyorum öğrenirse ne alaaa :D kendi bilir :)

yok tatlım sorun değil.sor istediğin kadar

Son düzenleme:
plasticim ben şimdi çıkıyorum canım sohbet iyiydi ama dışarıda bekliyorlar gidelim diye.
yarım görüşürüz teşekkürederim iyi akşamlar canım.

ama haksızlık buuuu :50: ben uyuyorum diye bu kadar güzel sohbet edilmez ki :30:
ne kadar güzel olmuş takımın son hali....çok hoşuma gitti ama benim katılımım azalacak
bu arada neysecim ve adcım tecrübelerinizden faydalanacağım canım... kendimi bu konuda bilinçli sanırıdım ama şimdi elim ayağım dolaşıyor desem yeridir :))
dediklerinizi biliyorum belki ama siz söleyince inanın çok etkli oluyor... desteğiniz için teşekkür ederim
süt konusunda dün akşam başladım biliyorsunuz diyetten dolayı akşam alışkanlığım var :)) gündüz aklıma gelmedi ama bundan sonra sabah akşam içmeyi denerim
meyveyi de akşma tüketiyorum gündüz sadece muz yiyorum
ama sanırım adcığımın dediği gibi sık sık az az yemek lazım :)) meyveyi de gün içine yaymalıyım
daha akşam yemeği yemedim çnk canım çekmiyor... şimdi eşim zorla yedirir...aslında ilk 3 ay benim yediklerimin ona çok bi faydası yokmuş sadece süt balık ceviz falan etkliymiş...onun haricindekileri zaten ben yemesemde benim depoları kullanıyormuş...eşim aç kalmaz ozaman diyo :21: gıcık :16:
neyse kızlar ben kaçtım
hepinize ii akşamlar

slm kızlar
oğlumdan fırsat buldukça yazmaya çalışacam.babası maç izlemeye gitti arkasından kıyamet koparınca michael jackson açıcam dedim bir tek öyle sustu. ama şimdide klip açmamı istiyor şu hlimizi görseniz gülersiniz. iyiki önce kızlara cevap yazdım. neyse tekrar yazamazsam kusura bakmayın canlar öpüyorum.

aşırı kıskanç gümrükçü kendisi 7/24 beraberdik yine kıskançlık manyaklık derecesinde ben artık çok görüşmeme kararı aldım yüzük takmıyorum,faceden sildim ilişkisi yok yaptım bunlar yüzünden kavga ediyordu benimle saçma yere bunlarla olmazkı sadakat bende öğretiyorum öğrenirse ne alaaa :D kendi bilir :)
yok tatlım sorun değil.sor istediğin kadar
hmmm demek çok kıskanç. işin zor canım. sende umursamakla dahada çıldırtmışsın adamı. :)))
ama seven kıskanır derler hayatım yaa. gerçekten sevdiğine inanıyorsan çok az tölörans gösterebilirsin. sevmediğine eminsen yol ver gitsin. erkekler güçlü olduklarına inanırlar ve buna dayanarak da ona göre davranılsın isterler,yani sen hep onlardan yardım isticeksin,danışarak konuşarak birşeyleri hallettirmek daha kolay oluyor.
ama haksızlık buuuu :50: ben uyuyorum diye bu kadar güzel sohbet edilmez ki :30:
ne kadar güzel olmuş takımın son hali....çok hoşuma gitti ama benim katılımım azalacak
bu arada neysecim ve adcım tecrübelerinizden faydalanacağım canım... kendimi bu konuda bilinçli sanırıdım ama şimdi elim ayağım dolaşıyor desem yeridir :))
dediklerinizi biliyorum belki ama siz söleyince inanın çok etkli oluyor... desteğiniz için teşekkür ederim
süt konusunda dün akşam başladım biliyorsunuz diyetten dolayı akşam alışkanlığım var :)) gündüz aklıma gelmedi ama bundan sonra sabah akşam içmeyi denerim
meyveyi de akşma tüketiyorum gündüz sadece muz yiyorum
ama sanırım adcığımın dediği gibi sık sık az az yemek lazım :)) meyveyi de gün içine yaymalıyım
daha akşam yemeği yemedim çnk canım çekmiyor... şimdi eşim zorla yedirir...aslında ilk 3 ay benim yediklerimin ona çok bi faydası yokmuş sadece süt balık ceviz falan etkliymiş...onun haricindekileri zaten ben yemesemde benim depoları kullanıyormuş...eşim aç kalmaz ozaman diyo :21: gıcık :16:
neyse kızlar ben kaçtım hepinize ii akşamlar

canım senin uykuya ihtiyacın var bu sıralar.nasip olursa inşallah daha çok sohbetlere katılacaksın. benimde şansıma benimde patron geç çıkarınca sağolsun plastic cimle sohbet ettik.:))
canım kafan takılan her konuda seve yardımcı olurum bilgilerimi paylaşırım. süt içmeyi sevmen isabetli olmuş kimi insan hamilelikte görmek bile istemez :)) gerçi dr gittiğinde sana kalsiyum ve demir takviyesi illaki verecektir. az ama sık yemek bebeğin ve senin için en doğru olanıdır emin olabilirsin hayatım. benim gebelikte diyabetim çıktığı için diyet yapmak zorunda kalmıştım ve ister istemez fazla yiyemiyordum buda şansım olmuştu bu yüzdendirki oğlumda gaz problemi yaşamamıştım.
sonra görüşürüz hayatım çok öpüldün.

herkese iyi aksamlar, umarim hepiniz iyisinizdir

yediklerimi ilk önce yazayim:
kahvalti
- 2 dilim ekmek ile balik

ögle
salata ile patates haslamasi, yaninada bir kasik kadar makarna (tabak kücüktü)

ara
yarimin yarisi kadar portakal (ama ici hafif kirmiziydi, greyfurt gibi)
yarim dilim ananas
2 mandalina

karnibahar, brokoli, az havuc ve roka ile yapilmis salata üstüne yogurt+maydanoz (limonum yoktu:50:), yanina balik ve 2 dilim kepek ekmegi
1 kasik kisir (annem baharatina bak nasil olmus diye yedirtti)

spor olarakta is yerinde günlük yaptigim seyleri yaptim
evde daha bisey yapma imkanim yoktu cünkü yorgundum biraz kestirdim ama suan yesil cayimi ictikten sonra biraz pilates, mekik filan yapmayi düsünüyorum

melekcim 2 gündür durgunsun hayatım,sorun yoktur inşallah.

bu aralar fazla giremiyorum canim.. daha dogrusu sizi takip ediyorum ama yazma firsatim olmuyor inanki.. is yerimde masa basinda sürekli göz yoruyorum ve bilgisayar önümde oldugu halde 1 saniye bile vaktim olmuyor.. eve gelince anca girebiliyorum ve bu bi kac gündür ya islerim cikti yada yorgunluktan uyuyorum.. dün ablami kontrole götürdüm bugün yorgunluktan uyuya kalmissim.. zaten bu aralar cok uyumaya basladim, fazla uyku alamiyormuyum geceleri artik bilmiyorum..
anliyacagin pek iyi bi dönemde degilim tatlim.. kendi kendime stres yapiyorum ve buda kilo vermemi engelliyor gibime geliyor

hoşgeldin aslıcım. evet hayatım 2 hafta dedin 2 aydır gelmedin. tek ayak üstü durma cezası vericez sana. :37:
canım,9 kilo fazlan var şuanda. 71 kg ile ayrılmışsın bizden. keyfine almadın o kiloları. ayrıca sen takımdayken en azimli,istikrarlı arkadaşımızdın.ben inanıyorumki istersen tekrar başarabilirsin.hem çok fazla yerleşmemiştir kilolar,gider hemen göreceksin.
ama hepsinden önce,hayatını düzene sokmuş olmana,yani zaten düzenli bir hayatın vardı ama seni sıkan,platin olayından kurtulmana,belin için bulduğun hastahane ve dr'un seni tatmin etmesineçok sevindim,inşallah o konuda da muvaffakiyet eldeedeceksin.
aslıcım şuanda yerimiz var,istersen takıma bu hafta gelebilirsin,ama tek bir şartla, tabiki fırsat buldukça bol paylaşım. :91:
bizi bu konuda yarı yolda bırakmıcaksan istediğin zaman gelebilirsin aslıcım.:16:

slm kaptan tmam anlaştık verin cezamı çekmeye razıyım şu paylaşım olayınıda çözücem inş. ama siz nasıl fırsat bulup bu kadar çok yazıyorsunuz ben anlamıyorum benimmi çokk işim var yoksa sizmi fırsatları ii kullanıyorsunuz :32: şimdilik deneyin madem olmassa atarsınız ama atılmamak için çabalıyacağım :34:
bugün yediklerim: sabah bir muz, ara: (komşudaydık) bir nescafe şekersiz, öğle: iki kaşık mantı, ara: az tatlı üç kaşık sütlaç, akşam: ızgara köfte 3 tane, salata, gece : az biraz leblebi
bertbat olmuş bu gün ya :1: herkes gitmiş sanırım bende erken yatıp sabah yürüyüş yapmayı planlıyorumm ii geceleerr :71:

Back
X