Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hmmm demek çok kıskanç. işin zor canım. sende umursamakla dahada çıldırtmışsın adamı. :)))
ama seven kıskanır derler hayatım yaa. gerçekten sevdiğine inanıyorsan çok az tölörans gösterebilirsin. sevmediğine eminsen yol ver gitsin. erkekler güçlü olduklarına inanırlar ve buna dayanarak da ona göre davranılsın isterler,yani sen hep onlardan yardım isticeksin,danışarak konuşarak birşeyleri hallettirmek daha kolay oluyor.

canım sorma onunki sevmekden değil ben bütün hayatımı değiştirdim onun için en büyük hatayı burda yaptım onlarda sürekli kalıba sokmaya çalıştılar beni bende etkiye tepki yaptım madem öyle işte böyle :) sözümü dinlemez hep gider başkasını dinler sonra gelir sözüme beni deli eder daha neler neler cocuk gibi ya bide onun yüzünden kilo aldım fast foodcu zayıf kıloda almıyor gecen günde diyor pizza yiyelim bir bağırdım tamam salata yıyelım dıo :D yok dedim akşam salatada yok bişeyde ne yiyceksen ye gel yanıma yada gelme :D zaten haftada 1 belkı gorusuyorum yarın gorusucem oda kızımı almaya gıdıcem dıye araba lazım ahha

günaydıııınnnn :71:
tükkanı ben açayım istedim...
bugün günüm var kuaföre gitcem erken kalktım...daha doğusu çok uyumak ters tepti sanırım :))
belkide normale dönüyorumdur
şimdi ıhlamur eşliğinde kahvaltımı yapıp 8:30 gibi evdn çıkarım
artık akşama ancak gelirim
hepinize güzel bi gün diliyorum canlarım

günaydınn kızlar

akşam menüm yine yahni yarım tabak(2 kişi olunca yemek 2 gün de bitiyo ancak)
1 dilim ekmek
2 yk pilav

bu sabah 1 bardak şekersiz süt..

kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü:59::59:
inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım:59:

günaydınn kızlar

1 dilim ekmek
2 yk pilav

kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü:59::59:
inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım:59:

çok geçmiş olsun nihancım. değildir inşallah ya önemsiz bişeydir. sen içini ferah tut ama tabi ihmale gelmez. iyi haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar.
akşam yorgunluktan oğlumla uyumuşum erkenden. gelemedim sonra.

bu arada şöyle baktım nihan rahatsızlanmışsın. geçmiş olsun canım. inşallah doktor ziyaretin iyi geçer. haberleri bekliyoruz.

herkeze günaydın arkadaşlar.. dünkü menümle başlayayım bari :)
sabah biraz peynir biraz ekmek
öğlene kadar 3 galeta 5-6 tane badem
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek( bu kalın bi dilimdi)
akşam 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, bolca salata(bol limonlu az zeytinyağlı) salatada marul, havuç,biraz domates vardı.
akşam yemekten sonra bir muzu kocacımla paylaştık. benımkının üstüne ceviz ve biraz tarçın serptım:)
sonrada dayımlara misafirliğe gittik. orda da bir bardak çay(şekersiz) biraz fistık yedim.
gün boyu 2,5 litre su içmişimdir muhtemelen.
bugun de bol su içmeliyim ama suyumuz çok az kalmış umarım sucu gelir

bu sabah da biraz peynir bir dilim ekmek ve bir minicik salatalığı kabuklarını soymadan yedim.

dünkü menümü unutmadan yazmak istiyorum:

kahvaltı: yarım simit, peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma ve 3 diyet bisküvi
öğle: büyükçe kase tarhana çorbası
ara: 1 kupa yeşilçay, 1 madensuyu, 1 hurma
akşamüstü: 1 uskumru ve bol tere, roka
ara: 1 armut ve çay.
akşam: yeşil salata

sonra uyku:97:

herkeze günaydın arkadaşlar.. dünkü menümle başlayayım bari :)
sabah biraz peynir biraz ekmek
öğlene kadar 3 galeta 5-6 tane badem
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek( bu kalın bi dilimdi)
akşam 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, bolca salata(bol limonlu az zeytinyağlı) salatada marul, havuç,biraz domates vardı.
akşam yemekten sonra bir muzu kocacımla paylaştık. benımkının üstüne ceviz ve biraz tarçın serptım:)
sonrada dayımlara misafirliğe gittik. orda da bir bardak çay(şekersiz) biraz fistık yedim.
gün boyu 2,5 litre su içmişimdir muhtemelen.
bugun de bol su içmeliyim ama suyumuz çok az kalmış umarım sucu gelir

bu sabah da biraz peynir bir dilim ekmek ve bir minicik salatalığı kabuklarını soymadan yedim.
günaydın canım. sen de benim gibi dünkü menünle başlamışsın:)
bu menün gayet güzel olmuş. cevizli, tarçınlı muzu nasıl buldun:) ben çok seviyorum. özellikle muzu ezip, biraz buzdolabında bekletirsen değme tatlılara taş çıkarabilir:)

yeşil çay içmeyi seviyor musun? seviyorsan günlük1-2 fincan yeşilçay içmen de faydalı olur.

günaydın rabiacım muzu minik minik doğrayıp üstüne serptim harikaydı. zaten evdeki muz da bitti :)
dünkü menüm iyiydi çok zorlanadım öğlene doğru 11buçuktan sonra açıkıyorum ben hep o araları hafif bişeylerle geçiştirirsem bidaha rahatım :)
su içince de kendimi iyi hissediyorum:1:

alında pek denemedim. bu sallama çaylardan mı bahsediyorsun yoksa aktardan toz halınde alıp kendımız mı demlıyoruz.
ben normal çayı a şekersiz içiyorum ama sade çay içmeyi sevmiyorum illa yanında atıştıracak bişeyler olacak o yüzden hiç bulaşmıyorum bu aralar çaya

sen birde sıradaki gör.
pwomen e yazığımı. :78:

yok hayatım ricaederim deli ne demek kaptan yardımcı olunca böyle oluyor. rahat edemiyorsun ister istemez. ygs başvurun hayırlı olsun hayatım, bu arada epey hareketli olmuş günün,okurken yoruldum :)
:1:gördüm pwoman'a yazdığını:9: uykusuzluğun bütün yan etkilerini dün sende gördük canım. inşallah bugün daha iyi gelirsin.
böyle canlı bir takım da çok güzel oldu değil mi? o kadar okuduğuma değer.
dün hareketli geçti benim. iyi bir gündü ama. bugün oğlum daha sabahtan mızmız bezdirdi beni.

yarında siz temizleyin kız her gün ben yapıyorum:12::60:

ya bayramdan beri yapmadım eşim evin içinde sigara içiyor uyarsamda dinlemiyor:57:
perdeler ve koltuklar çabuk kirleniyo gibi geliyo bana bu durumda camlar da cadde üzerinde oturduğum için hemen batıyo halım koltuklarda da açık renk sürekli silmek gerekiyo (pişman oldum zaten açık renk aldığıma)
aslında o kadar kötü değilde bana öyle geliyo içim rahat olsun diye yapçam artık:1:
özel bi sebep yok yani canım:1:

hadi bakalım yok saldırmamm mamalara:1:
ben koltukları koyu renk aldım ben de memnun değilim:) açık renk almakla iyi yapmışsın bence.
hamaratsın da bence ondan sana kirliymiş gibi geliyor:)) benim camlar da kirli ama canım istemiyor.
sigara içen eş de zor canım ya. kesinlikle perdelerin müsebbibi olabilir. keşke ikna edebilseydin.

Ben 2 senede bilgilerimde nasıl değişiklikler olmuş merak ettiğim için başvuracağım Neyneysecim.
Merak bir bakıma.
Aslında yapabildiğimi de görmek istiyorum.
Bildiğin bot ama bileğine kadar gelmeli ki burkulmaları önlesin.
Çok önemli de değil dikkat ettikten sonra.
Bir de kat kat giyin ki istediğin zaman giyip çıkarabil.
Bence sakın kaçırma.
Arada durgulaşıyor ya o dönemden sonra böyle görünce hoşuma gitti ama ben hep kaçırıyorum :(
ben de senin gibi girmiştim sınava, hazırlıktan sonra 1. sınıfta. düşmüştü yani öyle yüksek bir şey gelmedi:) sen de dene canım.
trekking önerilerin için sağolasın. bir de bizimkilerle bir değerlendireyim, henüz karar veremedim.

aşk olsun rabiacım yaa,hasta hasta birşey de yiyemiyorum zati,(acındırıyorum sakın inanma) e normal değilmi şimdi yediklerim. :23:
:1:cık normal değil. az yiyorsun ama düzenli ve dengeli değil. bir de burçak görürsem affetmem:9:

eveeettt geldik zurnanın zırt dediği yere.
ama kabul edin bugün iyiydim,katılım süperdi. öyle ki iş bile yapmadım.yakında kovacaklar beni.
yarın aynı performansım olmayabilir ama meraklı melahat ben yine buralarda olacağımdan emin olabilirsiniz.
bu arada öğle yemeğim
2 ad ince dilim ekmek,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği.
ekmekler ince olunca iki dilim yiyivermişim :39:
aaa yoğurdum vardı 200 gr eve gitmeden öncede onu yesem ama boğazlarım rahatsız yemesem iyi olur diye düşünüyorum ne yapsam bilemedimki. :44:
neyse canlar ben kaçıyorum
rabiacım bugünü saymazsan son 6 gün. :8: oleeee
asuman kaçar,hayde iyi akşamlarr..
katılımın süperdi gerçekten asumancım. özellikle son günlerde pek gelemiyordun biz senin sohbetini özlemiştik. işlerinden fırsat buldukça gelirsin canım. zaten böyle hareketlilikler her zaman olmuyor.
günün kalanında beslenmen iyi olmuş.
eveet:) çok az kaldı:97:

evet biraz öyle detaylara pek girmem sonuca bakarım genelde ama cvplarım sorun yok mutlu oluyorum sorunca :) kestirip atıyormuşum gibi gelmesin net olmayı seçen biriyim kardeşim var erkek kardeşim evin reisliğini üstlendim :) babaylada karkterler aynı :) çalışıyorum cnm bende hemde 2.kez okuyorum açık :)
evet, çok net bir yapın var bu da karakterin sağlamlığını ortaya koyuyor sanırım. güzel bir şey gerçekten.
maşallah ne kadar aktifsin. hem iş hem spor hem okul:) nazar değmesin.

evet, çok net bir yapın var bu da karakterin sağlamlığını ortaya koyuyor sanırım. güzel bir şey gerçekten.
maşallah ne kadar aktifsin. hem iş hem spor hem okul:) nazar değmesin.

saol tatlım aktif ve yoğun olmayı seviyorum :) hafta sonu arkadaşımın veda gecesi var yurt dışına gidiyor ayrıca bir arkadaşımında yurt dışından sevgilisi geldi onunlada çıkıcağım zor bir hafta sonu :) yurt dışına gidicek arkadaşımla fasıl yapıcağız ben ozaman salata ve su ile eşlik etmeye karar verdim :) hatta yok ya bir gün iç bişey olmaz diyorlar ama bende içince durdurabilene aşk olsun :D o yüzden hayır dedim bakalım ordan 45'liğe oradada alkolsüz meyve kokteyli alırım tamamdır :D umarım uygularım :)
yada hastayım dıyıp gıtmıycem hehe
soyutluyorum kendımı yaza kadar yapıcak bişey yok :( anlamıyorlarsa destek vermiyorlarsa bende gitmem :61:

Son düzenleme:
Bu arada sabah : 50 gr kadar yağsız peynir + yeşil çay
Ara : Yoğurt 125 gr yağsız (hafta sonu geliyor bitirmem lazım ofis stoğumu :) ) :16:

saol tatlım aktif ve yoğun olmayı seviyorum :) hafta sonu arkadaşımın veda gecesi var yurt dışına gidiyor ayrıca bir arkadaşımında yurt dışından sevgilisi geldi onunlada çıkıcağım zor bir hafta sonu :) yurt dışına gidicek arkadaşımla fasıl yapıcağız ben ozaman salata ve su ile eşlik etmeye karar verdim :) hatta yok ya bir gün iç bişey olmaz diyorlar ama bende içince durdurabilene aşk olsun :D o yüzden hayır dedim bakalım ordan 45'liğe oradada alkolsüz meyve kokteyli alırım tamamdır :D umarım uygularım :)
soyutluyorum kendımı yaza kadar yapıcak bişey yok :( anlamıyorlarsa destek vermiyorlarsa bende gitmem :61:

inanılmaz kararlısın hayran kaldım azmine taviz yok hiç :nazar: sen bu 7 kiloyu ne kadar sürede verdin canım ?

aşırı kıskanç gümrükçü kendisi 7/24 beraberdik yine kıskançlık manyaklık derecesinde ben artık çok görüşmeme kararı aldım yüzük takmıyorum,faceden sildim ilişkisi yok yaptım bunlar yüzünden kavga ediyordu benimle saçma yere bunlarla olmazkı sadakat bende öğretiyorum öğrenirse ne alaaa :D kendi bilir :)

yok tatlım sorun değil.sor istediğin kadar
bence iyi yapıyorsun. daha evlenmeden bu kadar kıskançlık fazla. sonra bunalmaktansa önceden işini sağlama alıyorsun.

ama haksızlık buuuu :50: ben uyuyorum diye bu kadar güzel sohbet edilmez ki :30:
ne kadar güzel olmuş takımın son hali....çok hoşuma gitti ama benim katılımım azalacak
bu arada neysecim ve adcım tecrübelerinizden faydalanacağım canım... kendimi bu konuda bilinçli sanırıdım ama şimdi elim ayağım dolaşıyor desem yeridir :))
dediklerinizi biliyorum belki ama siz söleyince inanın çok etkli oluyor... desteğiniz için teşekkür ederim
süt konusunda dün akşam başladım biliyorsunuz diyetten dolayı akşam alışkanlığım var :)) gündüz aklıma gelmedi ama bundan sonra sabah akşam içmeyi denerim
meyveyi de akşma tüketiyorum gündüz sadece muz yiyorum
ama sanırım adcığımın dediği gibi sık sık az az yemek lazım :)) meyveyi de gün içine yaymalıyım
daha akşam yemeği yemedim çnk canım çekmiyor... şimdi eşim zorla yedirir...aslında ilk 3 ay benim yediklerimin ona çok bi faydası yokmuş sadece süt balık ceviz falan etkliymiş...onun haricindekileri zaten ben yemesemde benim depoları kullanıyormuş...eşim aç kalmaz ozaman diyo :21: gıcık :16:
neyse kızlar ben kaçtım
hepinize ii akşamlar
dosbacım, seve seve yardımcı oluruz canım.
haksızlık da olsa senin o kadar süre bilgisayar başında olman iyi olmazdı:) iyi ki de uyumuşsun.

herkese iyi aksamlar, umarim hepiniz iyisinizdir

yediklerimi ilk önce yazayim:
kahvalti
- 2 dilim ekmek ile balik

ögle
salata ile patates haslamasi, yaninada bir kasik kadar makarna (tabak kücüktü)

ara
yarimin yarisi kadar portakal (ama ici hafif kirmiziydi, greyfurt gibi)
yarim dilim ananas
2 mandalina

karnibahar, brokoli, az havuc ve roka ile yapilmis salata üstüne yogurt+maydanoz (limonum yoktu:50:), yanina balik ve 2 dilim kepek ekmegi
1 kasik kisir (annem baharatina bak nasil olmus diye yedirtti)

spor olarakta is yerinde günlük yaptigim seyleri yaptim
evde daha bisey yapma imkanim yoktu cünkü yorgundum biraz kestirdim ama suan yesil cayimi ictikten sonra biraz pilates, mekik filan yapmayi düsünüyorum

bu aralar fazla giremiyorum canim.. daha dogrusu sizi takip ediyorum ama yazma firsatim olmuyor inanki.. is yerimde masa basinda sürekli göz yoruyorum ve bilgisayar önümde oldugu halde 1 saniye bile vaktim olmuyor.. eve gelince anca girebiliyorum ve bu bi kac gündür ya islerim cikti yada yorgunluktan uyuyorum.. dün ablami kontrole götürdüm bugün yorgunluktan uyuya kalmissim.. zaten bu aralar cok uyumaya basladim, fazla uyku alamiyormuyum geceleri artik bilmiyorum..
anliyacagin pek iyi bi dönemde degilim tatlim.. kendi kendime stres yapiyorum ve buda kilo vermemi engelliyor gibime geliyor
kahvaltıda balık:44: balığı çok seviyorsun sanırım.
dün biraz karışık bir menü olmuş ama stresli bir zamandan geçiyorsun sanırım. bence kilo veriyorsundur kendine stres yapma. kendini ne kadar iyi hissedersen o kadar güzel verirsin. stresin hiçbir konuya olmadığı gibi kilo vermeye de etkisi yok maalesef.

slm kaptan tmam anlaştık verin cezamı çekmeye razıyım şu paylaşım olayınıda çözücem inş. ama siz nasıl fırsat bulup bu kadar çok yazıyorsunuz ben anlamıyorum benimmi çokk işim var yoksa sizmi fırsatları ii kullanıyorsunuz :32: şimdilik deneyin madem olmassa atarsınız ama atılmamak için çabalıyacağım :34:
bugün yediklerim: sabah bir muz, ara: (komşudaydık) bir nescafe şekersiz, öğle: iki kaşık mantı, ara: az tatlı üç kaşık sütlaç, akşam: ızgara köfte 3 tane, salata, gece : az biraz leblebi
bertbat olmuş bu gün ya :1: herkes gitmiş sanırım bende erken yatıp sabah yürüyüş yapmayı planlıyorumm ii geceleerr :71:
valla canım zaman ayırıyoruz. benim de dün çok işim vardı ama oturdum hem geçmişi okudum hem cevap yazdım ve çok zevkliydi. emek vermeden olmuyor.
menün de pek olmamış ama sen de farkındasın zaten. düzeltirsin zamanla.

canım sorma onunki sevmekden değil ben bütün hayatımı değiştirdim onun için en büyük hatayı burda yaptım onlarda sürekli kalıba sokmaya çalıştılar beni bende etkiye tepki yaptım madem öyle işte böyle :) sözümü dinlemez hep gider başkasını dinler sonra gelir sözüme beni deli eder daha neler neler cocuk gibi ya bide onun yüzünden kilo aldım fast foodcu zayıf kıloda almıyor gecen günde diyor pizza yiyelim bir bağırdım tamam salata yıyelım dıo :D yok dedim akşam salatada yok bişeyde ne yiyceksen ye gel yanıma yada gelme :D zaten haftada 1 belkı gorusuyorum yarın gorusucem oda kızımı almaya gıdıcem dıye araba lazım ahha
:) plastic helal olsun:)

günaydıııınnnn :71:
tükkanı ben açayım istedim...
bugün günüm var kuaföre gitcem erken kalktım...daha doğusu çok uyumak ters tepti sanırım :))
belkide normale dönüyorumdur
şimdi ıhlamur eşliğinde kahvaltımı yapıp 8:30 gibi evdn çıkarım
artık akşama ancak gelirim
hepinize güzel bi gün diliyorum canlarım
günaydın canım sana da. bugün gün vardı sanırım. hadi sana kolay gelsin. akşama görüşmek üzere.

günaydınn kızlar

1 dilim ekmek
2 yk pilav

afiyet olsun canım. sabah stresten canın bir şey çekmedi sanırım.

günaydın rabiacım muzu minik minik doğrayıp üstüne serptim harikaydı. zaten evdeki muz da bitti :)
dünkü menüm iyiydi çok zorlanadım öğlene doğru 11buçuktan sonra açıkıyorum ben hep o araları hafif bişeylerle geçiştirirsem bidaha rahatım :)
su içince de kendimi iyi hissediyorum:1:
gündüz belli saatlerde ben de zorlanıyorum. en güzeli düzenli ara öğünler yapmak. elma, ceviz, badem, veya birkaç galeta olabilir. süt, yoğurt da olur.
kesinlikle çok acıktığında falan önce suyunu iç. iştahını keser biraz.

Merhaba arkadaşlar
kilo verme konusunda çok iyi sayılmam, yeteneğim genelde üste koyma yönünde oluyor :56: ama lakin bunun sonu yokk ve bende bu kiloları atmaya karar verdim. bu sabah diyete uygun bir kahvaltı yapmadım ama herhalde başlamak için geç sayılmaz. uyguladığınız diyet listesini paylaşırsanız sevinirm. sağlıklı diyet uyguluyorsunuzdur tahminimce.şimdiden teşekkürler ve süper incelmeler :66::52:

alında pek denemedim. bu sallama çaylardan mı bahsediyorsun yoksa aktardan toz halınde alıp kendımız mı demlıyoruz.
ben normal çayı a şekersiz içiyorum ama sade çay içmeyi sevmiyorum illa yanında atıştıracak bişeyler olacak o yüzden hiç bulaşmıyorum bu aralar çaya
sallama olanlardan pek hazzetmiyorum. çaykur'un var küçük teneke kutuda demleme yeşilçayı, onu tavsiye ederim. aktardaki de tazuyse tercih edebilirsin. ben onu pek taze bulmadığım için, çaykur tercih ediyorum.

hımm bu haftasonu bir imtihan olucak sanırım. ama sen çok güçlüsün ya ısrar edemezler bence. gitsen de kaçamak yapmayacağını düşünüyorum.

Bu arada sabah : 50 gr kadar yağsız peynir + yeşil çay
Ara : Yoğurt 125 gr yağsız (hafta sonu geliyor bitirmem lazım ofis stoğumu :) ) :16:
afiyet olsun canım. işyerine stok yapmak da çok akıllıca.:46:
Merhaba arkadaşlar
kilo verme konusunda çok iyi sayılmam, yeteneğim genelde üste koyma yönünde oluyor :56: ama lakin bunun sonu yokk ve bende bu kiloları atmaya karar verdim. bu sabah diyete uygun bir kahvaltı yapmadım ama herhalde başlamak için geç sayılmaz. uyguladığınız diyet listesini paylaşırsanız sevinirm. sağlıklı diyet uyguluyorsunuzdur tahminimce.şimdiden teşekkürler ve süper incelmeler :66::52:
merhaba medusa. takımlara mı katılmak istiyorsun?
yok katılmak istemiyorsan ve sadece diyet listeleri görmek istiyorsan hepimiz yazıyoruz güniçerisinde. başlığı okuyarak takip edebilirsin.

1 ayda verdim canım 2 kg'da buraya başladığımda verdim :)

1 ayda 7 kilo wawww!! :64: bunları geri almamak üzere verdiysen süpermiş. çok spor yapıyorsun sanırım onun etkisi var. ben iş yerinde ne kadar hareket edebilirsem yanıma kar kalıyo. eve gidip yemek yap ortalığı topla biraz eşimle otur .. hoopp kanepede uyuyakalıyorum yorgunluktan :17: sanki hiçbişeyi yetiştiremiyormuşum gibi hissediyorum

1 ayda 7 kilo wawww!! :64: bunları geri almamak üzere verdiysen süpermiş. çok spor yapıyorsun sanırım onun etkisi var. ben iş yerinde ne kadar hareket edebilirsem yanıma kar kalıyo. eve gidip yemek yap ortalığı topla biraz eşimle otur .. hoopp kanepede uyuyakalıyorum yorgunluktan :17: sanki hiçbişeyi yetiştiremiyormuşum gibi hissediyorum
bence kendine haksızlık etme. benim anladığım kadarıyla işyerinde dışarı işlerine de bakıyorsun ve o da kesinlikle bir hareket. haftasonları spor yapabilirsin. eşinle yürüyüş falan zevkli olur.

Back
X