Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yürüyüşümü yapıp geldim kızlar :8: allah yardım ediyor 3 gündür öğle yemeklerim hiç sıkıntı olmuyor okadar da dert edinmiştim kendime. bugun de dışarda yedim parasını da patronum verdi :76:
öğle yemeği menüm 1 tabak sebzeli tavuk iki miniminnacık dilim ekmek.
gelirken eti form bisküvü 200 gr da badem aldım. çekmecem şenlendi hakikaten :32:
ama günün en iyisi su sanırım daha saat 3 ama ben 1.5 litre suyu bitirdim. hedefım 1 litre daha içmek :46:

yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum grubun çömezi bendim artık terfi ettim sayılır :65:

bu arada ben sanırım bu hafta yarışma grubuna dahil değilim ama yinede yarın dışarı çıktığımda aynı yerde tartılıp kilomu bildiririm

hadi ya üzüldüm bak şimdi gidip konuştunmu canım

akşam gidip alıcam benim kızımın adı daisy birde yanında bir golden daha verdik oda fıstık patronumun köpeği 10 gündür beraber kalıyorlar şimdi kalkmış fıstık yaptı diyorlar nasıl fıstık yapar hadı diyelim fıstık yaptı fıstıkdada yara olur benim kızım 19 aylık fıstık 7 aylık nasıl öyle dikiş atılıcak kadar açıklık olur ya deliricem şimdi sinirden

selam kızlar

gittim tahliller yapıldı 3te gidicem sonuçlar ve doktora göstermek için
muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce:59:
bakalım saat 3 oluversede gitsem

siz napıyorsunuz

bu arada sabah kahvaltım hastaneye gitmeden önce
2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir

öğle yemeğim
2 yk pilav
2 yk kuru fasülye
3yk yoğurt

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.

kızlar bu arada bi bildiğimi sizinle paylaşmak istiyorum ben bu konuyu diyetisyenimden ilk duyduğum günden beri araştırıyorum sabahları aç karnına spor yapmak kilo verdirmiyor amaç yağ yakmaksa mutlaka ya kahvaltı yapıp en az 20 dk sonra başlamalısınız yada bir meyve yiyip öyle spora başlamalısınız.
aç karnına yapılan spor vücudun direncini düşürür çünkü sabah erkenden kalkan vücutta glikojen depolar boştur ve ayrıca proteine ihtiyacı vardır..
ve spordan sonra yağ yakım için en güzelide elma suyudur 1 bardak elma suyu yeterli olacaktır.
yani ilk haftalar işe yarayabilir aç karnına spor fakat daha sonra size su kaybından başka ve halsizlikten başka yararı olmayacaktır.

akşam gidip alıcam benim kızımın adı daisy birde yanında bir golden daha verdik oda fıstık patronumun köpeği 10 gündür beraber kalıyorlar şimdi kalkmış fıstık yaptı diyorlar nasıl fıstık yapar hadı diyelim fıstık yaptı fıstıkdada yara olur benim kızım 19 aylık fıstık 7 aylık nasıl öyle dikiş atılıcak kadar açıklık olur ya deliricem şimdi sinirden
dikiş atılmış birde üzüldüm canım ya gelişmeleri anlatırsın bizede
canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.
sağol canım inşallah
kızlar bu arada bi bildiğimi sizinle paylaşmak istiyorum ben bu konuyu diyetisyenimden ilk duyduğum günden beri araştırıyorum sabahları aç karnına spor yapmak kilo verdirmiyor amaç yağ yakmaksa mutlaka ya kahvaltı yapıp en az 20 dk sonra başlamalısınız yada bir meyve yiyip öyle spora başlamalısınız.
aç karnına yapılan spor vücudun direncini düşürür çünkü sabah erkenden kalkan vücutta glikojen depolar boştur ve ayrıca proteine ihtiyacı vardır..
ve spordan sonra yağ yakım için en güzelide elma suyudur 1 bardak elma suyu yeterli olacaktır.
yani ilk haftalar işe yarayabilir aç karnına spor fakat daha sonra size su kaybından başka ve halsizlikten başka yararı olmayacaktır.
ben hep yemekten 1 saat sonra yapıyorum umarım doğrudur.

kızlar ben gidiyorum :80:

aynı gaflete bende düşüyorum arada oluyor malesef. hazırladığım anda çantamın yada kapının yanıda koymam gerekiyor. ama bu azimle herşeyi yoluna koyacağından eminim,tebrikederim canım.

inşallah canım ya şöyle hem yaza hemde hamileliğe çakı gibi hazırlanmak istiyorum. eşiminde hoşuna gidiyor sanırım bu durum. önceden de uyarırdı hep gastritim var midem bulanıyo diye. kola içme çikolatanın yarısını bırak falan vs. gibi.
dün akşam yemek yerken oda benimle diyete gireceğini söyledi. ama onunki ekmek diyeti :9: ekmeği bırakacakmış benimle birlikte öğlenleri yemekhanede de yemiyormuş artık :9:

i sey yok, sefim gittigi icin rahatim suan :44:

sabah:
herzamanki gibi 2 kitir ekmek ile peynir filan (klasik)

ara:
2 mandalina

ögle:
firinda balik ve cesit cesit salata (icindekiler: pirasa, karnibahar, roka, domates, salatalik) ama cok cok az yedim ögle yemegi.. tabagi yarim doldurdum ve yarisini yiyebildim (yani ceyrek tabak).. nedeni ise tok olmam
1 fincan yesil cay

ara:
2 ince dilim ananas
yarim portakal (4 parca oluyor)

suana kadar 1,5 litre su ictim

kizlar bu sabah tartildim ama kac oldugumu yazmiyorum, cünkü yarina süpriz olsun diyorum..
demek ki tartıda güzel bir rakam çıktı, sevindim senin adına canım. cuma günleri heyecanlı oluyor:)
beslenmen de güzel.:nazar:

kesinlikle öyle kuaförde çalışan bir kız var muhabbetim yok sonra ağdaya gittim :) aynı kıza sürekli sabahları karşılaşıyorduk ya sen çok özgüveni olan birisin falan dedi :) Bütün bayanların özgüveni olmalı bence

Evet şekerim 4'lü satılıyor ya 125 gramdan danone light yoğurt gecen haftadanda kalmış bitirmeye çalışıyorum pazartesi yine alıcam :)

her pazartesi migrosa gidiyorum hemen işime yakın sebzemi,yoğurdumu,sütümü alıyorum yağsız tabiki tam tahıllı ekmekde alıyordum ama onu bıraktım birde sanırım beyaz ekmeği özledim özellikle ihe'nin dün yedim azcık :)
sütaşın meyveli light yoğurdunu aldım bende geçen market alışverişinden. az süt ürünü tüketiyorum, benim de sorunlu noktam o. sabahki yediğim peynirden başka yok.
maalesef biz kadınlarda en az olan şeylerden biri özgüven. ama geliştirilebilir dir durum olduğuna inanıyorum ben kendi adıma. üniversite yıllarında kendimi daha zayıf hissediyordum, özgüven anlamında:1: şimdi daha iyiyim. yaş, evlilik etkiliyor bunlar.

kızlar burda sizinle olmak gerçekten süper.
sporu sevmiyorum ama mutlaka her sabah güne sporla başlayacağım 20 dk egzersiz ve 1 saat yürüyüş hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum zaten normaldede yürümeyi çok severim her yere yürüyerek giderim mutlaka merdiven çıkarım ve 2 durak önceden inerim acelem yoksa ama öyle pilates fitness o tarz şeyler sıkıyor beni bazen müziği açıp oynarım hızlıca o kadar rahatlatıyorki insanı.
en büyük sorunum aslında ekmek çok yiyip su içmemek şimdi güne ekmeği 6 dilime indircem diyetimde kiloma göre 8 dilim ekmek var ama ben 6 dilim yapacağım suyuda 2 lt içersem yeterlidir diye düşünüyorum.
ne yazıkki kilo çok elverişli bi yapım var ailemde bacak kalınlığı genetik diye düşünüyorum anne tarafımdan baba tarafımda bu şekilde bel ince bacak basen şişko.
armut tipi vücut dedikleri sanırım canım. kilo vererek incelirsin ama böyle bölgesel kalınlıklar pilatesle güzel gider. yine evde oryantal yap, kesinlikle çok çok faydalı. ancak sevmesen de pilates bacak hareketlerini bir denemelisin derim.

sağol un asumancım ve rabiacım
inş benimkide üşütme filandır

iştah filan kalmadı öğle yemeğinide annem zorla yedirdi:1:
ayy kıyamam. güzel haberler alır rahatlarsın inşallah canım benim.:70:

saat 2 ye doğru öğle yemeğimi yedim.
tavuklu mantar yemeği bol salata salatama azcık zeytinyağı ekledim ayvalıktan geldi dayanamadım.
yoğurt az yağlı ve çorba.
4 e doğruda ara öğün yapacağım ne tavsiye edersiniz sadece meyveylemi geçiştireyim yoksa 1 dilim ekmek peynir falan tüketeyimmi.
diyetimde 2 dilim ekmek peynir ve meyve yazıyor ara öğün olarak ama ben 2 dilim ekmek çok diye düşünüyorum.
akşamda yağsız fakat kıymalı düdüklü tencerede yapacağım karnabahar yiyeceğim yine salata ve yoğurtla en son olarakta bi meyve yerim biter.
ben meyve öneririm hala yemediysen. 2 dilim ekmek bence de çok. 1 dilime düşürebilirsin.
karnabahar da çok güzel bir seçim. şimdiden afiyet olsun.

ay deliricem sinirden ya köpeğimin bacağı açılmış muhtemelen başka bir köpek yaptı dün almadım dün akşamda böyle bişey oldu nasıl oluyor anlamıyorum keşke vermeseydim eğitime ya
aa, nasıl olmuş canım ya bir görüştün mü? dün niye almamıştın ki sen köpeğini?

kızlar burda sizinle olmak gerçekten süper.
sporu sevmiyorum ama mutlaka her sabah güne sporla başlayacağım 20 dk egzersiz ve 1 saat yürüyüş hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum zaten normaldede yürümeyi çok severim her yere yürüyerek giderim mutlaka merdiven çıkarım ve 2 durak önceden inerim acelem yoksa ama öyle pilates fitness o tarz şeyler sıkıyor beni bazen müziği açıp oynarım hızlıca o kadar rahatlatıyorki insanı.
en büyük sorunum aslında ekmek çok yiyip su içmemek şimdi güne ekmeği 6 dilime indircem diyetimde kiloma göre 8 dilim ekmek var ama ben 6 dilim yapacağım suyuda 2 lt içersem yeterlidir diye düşünüyorum.
ne yazıkki kilo çok elverişli bi yapım var ailemde bacak kalınlığı genetik diye düşünüyorum anne tarafımdan baba tarafımda bu şekilde bel ince bacak basen şişko.
canım bizleri tanıdıkça dahada güzel olacak emin ol,kendini kesinlikle yabancı hissetme, aramıza geldin ya artık tamam sende bizim bacımızsın. :29:
yürüyüşü seviyorsan tamam demektir hayatım,süper bir tercih dediğin gibi hiç yoktan iyidir. oryantalde iyi fikir sadece oryantal yaparak zayıflayan birirni tanıyan arkadaşım var,banada dedi falancı böyle zayıflamış bizde yapalım diye,dedim hiç işim yoktu akşam herşeyibırakır oryantal oynarım :1: zaten beim oğlan oynatmaz,ben oynarken çok kıskanıyor,ağlıyor. ama iyi fikir tabiki. zaten diyet yaparken ayrıca sıkılaşmak sana çok zaman kazandıracak. diyetinde ekmek çok gibi geldi gerçi işin uzmanı daha iyi bilir. belin ince olması süper birşey emin ol hayatım,çocuk yaptıktan sonra bunu daha iyi anlayacaksın.:)) bacaklarıda bol tempolu yürüyüşle eritirsin inşallah.
sağol un asumancım ve rabiacım
inş benimkide üşütme filandır
iştah filan kalmadı öğle yemeğinide annem zorla yedirdi:1:
öyledir hayatım inşallah, geçmişolsun balım üzme tatlı canını. :70:
saat 2 ye doğru öğle yemeğimi yedim.
tavuklu mantar yemeği bol salata salatama azcık zeytinyağı ekledim ayvalıktan geldi dayanamadım.
yoğurt az yağlı ve çorba.
4 e doğruda ara öğün yapacağım ne tavsiye edersiniz sadece meyveylemi geçiştireyim yoksa 1 dilim ekmek peynir falan tüketeyimmi.
diyetimde 2 dilim ekmek peynir ve meyve yazıyor ara öğün olarak ama ben 2 dilim ekmek çok diye düşünüyorum.
akşamda yağsız fakat kıymalı düdüklü tencerede yapacağım karnabahar yiyeceğim yine salata ve yoğurtla en son olarakta bi meyve yerim biter.
pptyacım öğünlerini yazarken şunu yapabilirmisin
mesela 2 yemek kaşuğu tavuklu mantar yemeği yada 1 tabak ama kaçık hesabı yapman daha bilinçli olmanı sağlayacaktır diye düşünüyorum. yada 2 kaşık yoğurt 1 kepçe çorba tarzında.
tabi yorumlarken bizede kolaylık sağlayacaktır.
ara öğün olarak meyvede tüketmek daha iyi gibi geliyor bana. yeşil çay seviyorsan 2 fincan iç derim en güzeli odur diye düşünüyorum. :))
ay deliricem sinirden ya köpeğimin bacağı açılmış muhtemelen başka bir köpek yaptı dün almadım dün akşamda böyle bişey oldu nasıl oluyor anlamıyorum keşke vermeseydim eğitime ya

canım üzüldüm,çok geçmişolsun umarım kısa sürede iyileşir daisycik.

evet tipim armut tipi pilates midir bilemiyorum ama 20 dk bacaklarımı çalıştırıyorum birçok hareket yapıyorum ama biliyorum kendimi sadece yürüyüşle bile 2 ayda hem kilo kaybedip hemde bacaklarımda zayıflama meydana geliyor.
çok çabuk kilo alıyorum fakat çabukta kilo veriyorum doktor kontrolünde diyet bile yaptım 2 2.5 ay gibi sürede 17 kilo verdim ve o dönem doktorun her dediğini yedim 8 dilimse 8 dilim ekmek gibi ara sıra simit leblebi kaçırmalarımda olmuştu ve sadece 5 gün boyunca 1 saat yürüyüş bu 17 kiloyu ben 1 sene korudum aslında ne olduysa son 2 yılda olan oldu:17:

dikiş atılmış birde üzüldüm canım ya gelişmeleri anlatırsın bizede

sağol canım inşallah

ben hep yemekten 1 saat sonra yapıyorum umarım doğrudur.

kızlar ben gidiyorum :80:

spora gitmeden iki saat önce yemek ye ama hafif şeyler protein ağırlıklı

hımm peki
4 yemek kaşığı tavuklu mantar 1 tabak salata 1 küçük kase çorba ve 2 kaşık dolusu yoğurt yedim.
arada sadece meyve yiyeceğim 1 adet
akşamda karnabaharı 4 kaşık yemeği düşünüyorum.

yürüyüşümü yapıp geldim kızlar :8: allah yardım ediyor 3 gündür öğle yemeklerim hiç sıkıntı olmuyor okadar da dert edinmiştim kendime. bugun de dışarda yedim parasını da patronum verdi :76:
gelirken eti form bisküvü 200 gr da badem aldım. çekmecem şenlendi hakikaten :32:
ama günün en iyisi su sanırım daha saat 3 ama ben 1.5 litre suyu bitirdim. hedefım 1 litre daha içmek :46:yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum grubun çömezi bendim artık terfi ettim sayılır :65:
bu arada ben sanırım bu hafta yarışma grubuna dahil değilim ama yinede yarın dışarı çıktığımda aynı yerde tartılıp kilomu bildiririm
hoşgeldiiin. canım istedikten sonra insan her fırsatı değerlendiriyor, mutlu olduğunu hissettim en önemliside bu,inşallah devam eder mutluluğun. ara öğünlerini elinin altında bulundurman işini kolaylaştıracaktır tebrikederim. öğle yemeğin afiyet olsun hafif olmuş. su olyını gerçekten aştın,darısı başıma ben bu sıralar azalttım yine.
canım sinirlenme hemen,belkide gerçekten öyledir,önce durumu bir anla istersen. ona göre davranırsın, kendini daha çok sıkıntıya sokmazsın hayatım. :70:
bu konuyu bilmiyordum pptyacım paylaşımın için sağol. doğruluğundan emin değilim ama bilen arkadaşlarımız olabilir.gerçi düşündüğün zaman maktıksız gelmiyor.
inşallah canım ya şöyle hem yaza hemde hamileliğe çakı gibi hazırlanmak istiyorum. eşiminde hoşuna gidiyor sanırım bu durum. önceden de uyarırdı hep gastritim var midem bulanıyo diye. kola içme çikolatanın yarısını bırak falan vs. gibi.
dün akşam yemek yerken oda benimle diyete gireceğini söyledi. ama onunki ekmek diyeti :9: ekmeği bırakacakmış benimle birlikte öğlenleri yemekhanede de yemiyormuş artık :9:
olursun inşallah hayatım.eşinin senin sağlığın açısından sevindiği belli e sonunda hamileliğe hazırlık yapıyorsun,hoşuna gidiyordur bu durum. :)) ekmek kesinlikle yenmemesi gereken bir besin maddesi.
bu arada eşinle aynı yerdemi çalışıyorsun. zor olsa gerek.
evet tipim armut tipi pilates midir bilemiyorum ama 20 dk bacaklarımı çalıştırıyorum birçok hareket yapıyorum ama biliyorum kendimi sadece yürüyüşle bile 2 ayda hem kilo kaybedip hemde bacaklarımda zayıflama meydana geliyor.
çok çabuk kilo alıyorum fakat çabukta kilo veriyorum doktor kontrolünde diyet bile yaptım 2 2.5 ay gibi sürede 17 kilo verdim ve o dönem doktorun her dediğini yedim 8 dilimse 8 dilim ekmek gibi ara sıra simit leblebi kaçırmalarımda olmuştu ve sadece 5 gün boyunca 1 saat yürüyüş bu 17 kiloyu ben 1 sene korudum aslında ne olduysa son 2 yılda olan oldu:17:
ozaman sen bu hırs ve azimle tekrar verirsin o kiloları hayatım sıkıntı yok yeterki iste. :46:

hımm peki
4 yemek kaşığı tavuklu mantar 1 tabak salata 1 küçük kase çorba ve 2 kaşık dolusu yoğurt yedim.

süper oldu tebrik ederim hayatım,şimdi dahada net oldu yediklerin,sencede öyle değilmi,ne yediğinin farkına varabileceksin ve kararını ayarlayabilirsin. :46:

geçmiş olsun arkadaşım gelişmelerden haberdar et yazık yaa

Ad1 - kusura bakma canım mesaj yazmissin onu görmemisim. Ne kadar yediğime gelince hepsinden azar azar yedim, haklısın ölçüleri yazmam gerekiyor onu tamamen atlamışim canım artık daha sık gelip daha ölçülü yazarım, artık hersey düzene girdi :)

Neyneyse'cim tartıdaki rakam çok güzel beni sevindirdi ama yarına koruyabilirmiyim yoksa alirmiyim yada kaybettiğim sadece sumuydu bilmiyorum o yüzden yarın sabah yazsam daha iyi olur yoksa size karsı mahcup olurum:17:

Bu arada tam 2 litre su ictim, eve geldim ve yarim saat sonra 2. ara ögünümü yiyecegim, ya elma yada mandalina alırım :)
Bide öğle yemeğinde 1 bardak yagsiz süt ictim (yazmayı unutmussum)

olursun inşallah hayatım.eşinin senin sağlığın açısından sevindiği belli e sonunda hamileliğe hazırlık yapıyorsun,hoşuna gidiyordur bu durum. :)) ekmek kesinlikle yenmemesi gereken bir besin maddesi.
bu arada eşinle aynı yerdemi çalışıyorsun. zor olsa gerek.

yok cnm eşimle aynı yerde çalışmıyorum o fabrikada çalışıyor. öğle yemeklerini fabrikanın yemekhanesinde yiyor. orda ekmek yemeği bırakmış . akşamla benimle birlikte çok az yiyor ekmeği oda

Ad1 - kusura bakma canım mesaj yazmissin onu görmemisim. Ne kadar yediğime gelince hepsinden azar azar yedim, haklısın ölçüleri yazmam gerekiyor onu tamamen atlamışim canım artık daha sık gelip daha ölçülü yazarım, artık hersey düzene girdi :)
Neyneyse'cim tartıdaki rakam çok güzel beni sevindirdi ama yarına koruyabilirmiyim yoksa alirmiyim yada kaybettiğim sadece sumuydu bilmiyorum o yüzden yarın sabah yazsam daha iyi olur yoksa size karsı mahcup olurum:17:
Bu arada tam 2 litre su ictim, eve geldim ve yarim saat sonra 2. ara ögünümü yiyecegim, ya elma yada mandalina alırım :)
önemli değil hayatım,arada olur öyle sorun yok. :))
tamam canım,inan seninde hoşuna gidecek, verdiğin kilonu birazı su olabilir hayatım,yarın tartıda mutlu olmanı dilerim. 2 lt su gerçekte harika tebrik ederim.
yok cnm eşimle aynı yerde çalışmıyorum o fabrikada çalışıyor. öğle yemeklerini fabrikanın yemekhanesinde yiyor. orda ekmek yemeği bırakmış . akşamla benimle birlikte çok az yiyor ekmeği oda

yazılanları ben arada karıştırırım hayatım idare edin beni olurmu.
ama eşine söylermisin öğlen 1 tane olsun yesin ama akşamları ya hiç yemesin yada 2 dilimse 1 dilim yesin ekmeği. :)))

bende öğlen yemeğimi yazayım sonrasında çalışmam lazım,bugün çok kaldım gerçekten.
1 tabak susuz kabak sote yoğurtlu. sanırım 5 yemek kaşığı kadar olmuştur.
şimdi ara olarak 1 porsiyon karışık salata yiyorum.

biraz çalışıcam canlar.

tekrar gelmeye çalışırım.

ama günün en iyisi su sanırım daha saat 3 ama ben 1.5 litre suyu bitirdim. hedefım 1 litre daha içmek :46:

yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum grubun çömezi bendim artık terfi ettim sayılır :65:

yarınki listeye dahil misin ben de bilmiyorum. tam 1 hafta olmadı ama pazartesi katıldın. bu konuda ad1 karar versin ben o kadar tecrübeli değilim:) ama paylaşımın gayet iyi, aramıza katılmana sevindim.
yemeğin çok hafif olmuş, çekmece de gerçekten özendirici olmuş. çok güzel canım.:71:su konusunda da tebrik ederim.

ay dikiş mi atmışlar. akşam alıp geliyor musun yoksa yine kalacak mı orda?

sabah aç karna yapılmıyor zaten. ben birkaç kez kahvaltıyı yetiştiremeden spora gittim. feci oluyor insan. mide bulantısı, baş ağrısı.. ne olursa olsun en azından bir elma yiyip öyle yapıyorum sporu. uyardığın da iyi olmuş canım. spor öncesi birşeyler yemekte yarar var.

:1:demek eşin de ekmek diyeti yapacakmış:1:yine de uyumlu davranıyor bence, gayet güzel:))

zaten beslenmenden bilinöli olduğun belli canım. inşallah tez zamanda sen de atarsın kilolarını ve seni de mezun ederiz.

hımm peki
afiyet olsun, gayet ölçülü olmuş.

bu hafta bir derece bekleyebilirz senden belki de :) sabah merakla bekliyoruz canım.

yarın kilo bildirim günüdür. herkes saat 11.30 a kadar kilolarını belirtsie sevinirim. yeni gelen arkadaşlar da dahil.

plasticim senin durumun biraz karışık olduğu için püsküüt ablaya danıştım ondan cevap bekliyorum ama büyük ihtimalle yarın listede olacaksın canım.

Back
X