Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım paylaşımına göre seyyahı listeye alabiliriz ama şu var. listeye girdiğinde eğer kilo verdiyse 4 günlük verdiği kilosunu yazacağız. onun için sorun olmazsa alalım listeye.
yarın palsticwomen da listeye girmeyi hak kazandı. ama onun geçen dönemlerden diskalifiye durumu olduğu için paylaşıma püsküüt ablaya sordum ondan cevap bekliyorum,gerçi sorun olaccağını sanmıyorum. kilovi ve kanatsız melek arkadaşlarımızın paylaşımları biraz ağır gitti bu konuda seninde görüşlerini almak isterim.
bence seyyahı alabilirsin, ben paylaşımını iyi görüyorum.
plastic için püsküüt'ün yazdığı cevabı okudum, onda da bir sorun yok.
kilovi son günlerde iyiydi, biraz biraz katılmaya başladı gibi. ama liste konusunda emin değilim.
kanatsız melek son günlerde biraz strese düştü yoksa ilk günlerinde katılıyordu. bence onu da alabilirsin.
kilovi ve kanatsız melek özellikle bu hafta paylaşımlarını artırırlarsa çok iyi olur.

bende toparlanıp çıkıyorum canlar yarın görüşmek üzere huzurlu mutlu bir akşam dilerim.
iyi geceler canım.

ii akşamlar kızlar
evet bugün günüm vardı
gerçekten kötü beslendim
ii bişiler yemedim hamur işleri ve tatlılar vardı zaten canım hiç tatlı çekmio Allahtan sütlü tatlıydı ve üzerinde ekşi vişneler vardı da yedim
kısacası beslenme adına güzel bi gün değildi ama ortamım güzeld...
geçmişi okudum yarın derece bekliyorum şekerler sizden :))
hoşgeldin dosbam. ye biraz ya boşver bence :) zaten gün olunca o vesileyle yemişsin. sürekli sürekli olmadıkça bir şey olmaz. ama tabi şunu da unutma bebişe pek hamurişlerinin faydası yok. hamurişlerinin zaten bence pek faydaları yok:)) sadece kilo yapıyorlar. sütlü tatlı ise iyi olmuş. hem de süt içeriyor.

Selam kızlar aldım kızımı yanımda uyuyor şuan haşere yaramaz kızım geldı yanıma uzandı direk uyuyor ayağı sargıda :( iki gün sonra veterinere götürücem dikiş atılcakmı bakıcak ve antibydk iğne vurulcak hergun

15:00 'de az yağlı peynir iki tane sunta :) yedim canımda bişey istemiyor şu anda şimdi nişanlım geliyor elma sipariş ettim elma yiyeyım barı :(
daisy hoşgelmiş evine:79:
çok güzel sipariş olmuş elma:))

hoşgeldi canım sürekli kucağımda uyuyor dün uyumadımı ne oldu bilmiyorum annem geldi sevıyor naptılar benım kızıma diye öyle bır mırıldanıyorkı sankı anlatıyor görsen dili olsa neler anlatıcak canım kızım

Bugünkü Menüm:
Sabah : Az yağlı peynir + yeşil çay
Ara : Light Yoğurt 125 gram
Öğlen : Salata tuzsuz az yağlı bol limonlu + 3-4 kaşım domates çorbası + 1 dilim ekmek (uzun aradan sonra :) )
14:30 : Az yağlı peynir (peynirim yarına çıkmayacaktı kokucaktı diye onu yaptım ara öğün :) ) yanında 2 adet sunta

sonra kızımı almaya Beykoza gittim Levent'ten öyle kaldı zaten canımda istemedi evde 1 portakal yedim şimdide acıktım gibi anlamadım :4:

neysecim hamur işlerinin zararını biliyorum bana ve bebeğe çok faydası yok :( lezzet olarak güzeldi ama çok yiyemedim zaten
akşam balık salata yedim...çok şükür 1 aydır hiç asitli içecek içmedim...artık içmem çok zararlı olduğunu biliyorum heryerde ayran...balıklada su :))
akşamda eşimin zoruyla oldu 1 küçük kase ceviz ve fındık yedim azcıkta antep fıstığı...
muz ve elma :))
ooo dosba açılmaya başlıyor... :))
neyse ben yazmayayım artık
ama bugün süt içemedim şimdi balıktan sonrada içmeyeyim

neysecim hamur işlerinin zararını biliyorum bana ve bebeğe çok faydası yok :( lezzet olarak güzeldi ama çok yiyemedim zaten
akşam balık salata yedim...çok şükür 1 aydır hiç asitli içecek içmedim...artık içmem çok zararlı olduğunu biliyorum heryerde ayran...balıklada su :))
akşamda eşimin zoruyla oldu 1 küçük kase ceviz ve fındık yedim azcıkta antep fıstığı...

balıkdan sonra süt ve yoğurt zehirlemez diyetisyenim demiştiki bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış :) kim çıkardıysa söylediysede baya sağlam yaymış dedikoduyu ve herkesde inanıp uygulamış yani alakası yok zehirleme falan :)

balıkdan sonra süt ve yoğurt zehirlemez diyetisyenim demiştiki bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış :) kim çıkardıysa söylediysede baya sağlam yaymış dedikoduyu ve herkesde inanıp uygulamış yani alakası yok zehirleme falan :)

valla hayatım balık lokantalarında bile vermiyorlar...ben hamileyim deneyerek riske edemem :))

Kızlar bugün de yogun bi günde eve geldigimde az bi vaktim vardı sonra avukatıma gittik annemle. Babamla boşandığı icin kağıt işlemleri var daha mahkeme olayları var, annemde dil konusunda iyi olmadıgı icin tercüme etmem gerekiyor.. Evin herseyine ben kosturuyorum, vallahi girmemezlik yapmıyorum hep bu sayfayı günceliyorum ama yazmaya veya detaylı takip etmeye vaktim yok.. Yoksa buraya katılmayı listeye dahil olmayı çok istiyorum, burda olma nedenimde öyle ve yediklerimi o yüzden yazıyorum her gün.. Ama sabahları hariç diğer vakitlerde daha sık uğrayıp yazmaya çalışacağım

Bugün aksam yemeğinde dünki kısırdan 4-5 kasık aldım, birazda roka salatası yedim (2-3 çatal aldım. 2,5 litre su ictim toplam ve 2 fincan yesil çay ictim

Kaç gündür çok uykusuzum ya çok uyuyasim geliyor ama 6da kalkmak zorundayim.. Haftasonu gelsede uyuyabileyim

Plasticwoman çok gecmis olsun ya , ismi daisy herhalde bildigime göre , suan iyi olmasına sevindim :) egitimde olayin olmasına çok şaşırdım , dikkat etmemişler demekki.

herkeze merhaba..bu gruba davet edılmıstım ama ısleyısten bı bılgım yok..hem daha ıyı faydalanabılmem,hemde daha ıyi ıletısım ıcın gerıye donup bıraz anlamaya calısıcam ama zahmet olmazsa bı ozet gecermısınız:78:

günaydın herkeze kızlar :)) dün akşam problem vardı netimde uğrayamadım o yüzden bende yettım ve uyudum :9:
kilo bildirimi yapıyorum 81.2
aslında da az olurdu dikkat edebilseydim ama lsun yinede 300gr gitmiş buna şükür :61: son iki gündür eski halime geri döndüm çok şükür ...
şimdi az kada kalırsam işe geç kalıcam :9: hepinizi öpüyorum:16:
birde yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldiniz :71:

Son düzenleme:
Günaydın kk'nin güzel bayanları. Hepiniz iyisinizdir umarim. Benim hala uykum var gözlerim ağrıyor zor kalktım ama eve geldigimde biraz uyumayı düşünüyorum, hem vücudum da dinlenmiş olur.

Benim tartıda 55,5 kilo gösteriyor , eski kiloma indim nerdeyse ve çok mutluyum :) inşallah verdiklerimi almam geri.

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum, öpüldünüz

günaydııııınnnnnn :71:
fındık ceviz ve ıhlamurla kahvaltımı yaptım :))
bugün hepinize bol şans diliyorum derece bekliyorum hanımmmlaaarrr
güzel bi gün olsun hayırlı cumalar

ay deli kız:60::60:
neyse, çok sevindim ama önemli bir şey olmamasına.:70:

.
sağol canım:1::1:
nihancım teşekkürederim hayatım sayende bende sıkıntımın ne olduğunu anlamış oldum.:9:
aynı durumu yaşıyorum arada sırada. e hadi bununla geçmişolsun balım ayaklarını sıcak tut emi.
aa sendedimi sıkıntı var kaptan
bende ilk defa oluyo böyle bişey
ilaçlar verdi belki bu ilaçlar kilo verdirir bana:52::52:
ii akşamlar kızlar
evet bugün günüm vardı
gerçekten kötü beslendim
ii bişiler yemedim hamur işleri ve tatlılar vardı zaten canım hiç tatlı çekmio Allahtan sütlü tatlıydı ve üzerinde ekşi vişneler vardı da yedim
kısacası beslenme adına güzel bi gün değildi ama ortamım güzeld...
geçmişi okudum yarın derece bekliyorum şekerler sizden :))
afiyet olsun dosbacım haftada 2 kez balık yemek gerekirmiş
bide hergün ceviz badem ve kaju fıstık yemeye çalış canım(herbirinden 2-3 tane yesen yeterli)
süt tüketmen lazım ama sana tavsiyem kutu süt alma günlük şişe sütlerden al hem tadı güzel hem içinde koruyucu yok
bende seni sevdiğim için bir iki öneride bulunayım dedim canım:38:
Selam kızlar aldım kızımı yanımda uyuyor şuan haşere yaramaz kızım geldı yanıma uzandı direk uyuyor ayağı sargıda :( iki gün sonra veterinere götürücem dikiş atılcakmı bakıcak ve antibydk iğne vurulcak hergun

15:00 'de az yağlı peynir iki tane sunta :) yedim canımda bişey istemiyor şu anda şimdi nişanlım geliyor elma sipariş ettim elma yiyeyım barı :(
oyy yirim onu ben ya kıyamam:69:

hoşgeldi canım sürekli kucağımda uyuyor dün uyumadımı ne oldu bilmiyorum annem geldi sevıyor naptılar benım kızıma diye öyle bır mırıldanıyorkı sankı anlatıyor görsen dili olsa neler anlatıcak canım kızım

Bugünkü Menüm:
Sabah : Az yağlı peynir + yeşil çay
Ara : Light Yoğurt 125 gram
Öğlen : Salata tuzsuz az yağlı bol limonlu + 3-4 kaşım domates çorbası + 1 dilim ekmek (uzun aradan sonra :) )
14:30 : Az yağlı peynir (peynirim yarına çıkmayacaktı kokucaktı diye onu yaptım ara öğün :) ) yanında 2 adet sunta

sonra kızımı almaya Beykoza gittim Levent'ten öyle kaldı zaten canımda istemedi evde 1 portakal yedim şimdide acıktım gibi anlamadım :4:
afiyet olsun canım akşam yemeği yememişin galiba öğün atlama bence gerçi insanın canı bişey istemeyince yiyemiyo dğn öğlende benim canım istemiyoru ama annem zorla yedirdi:1::1:
tuzu fazla tüketmiyorsun galiba ne güzel bide şu tuzu azaltabilsem:97:

çok güzel beslenmişin canım
bazı lokantalarda balığı kaşarlı yapıyorlar :1: ama sen yinede tedbirli ol tabi 2 canlısın:61::69:
hayırlı sabahlar kızlar ben sabah tartıldım veeee 79.4 kg olmuşum 600 gr gitmiş :66:

sabah 1 brdk süt ve 2 dilim ekmek yedim
oh maşallah :65:

günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
yarım tabak makarna
1yk herse
3 yk yoğurt

bu sabah 1,5 sade poğaça
ilaç alcağım için tam olarak doyayım istedim çünkü ilaçlardan biri biraz ağır
kahvaltıyla içilmesi gerekiyor

kilom: 55.8

oyy yirim onu ben ya kıyamam:69:

afiyet olsun canım akşam yemeği yememişin galiba öğün atlama bence gerçi insanın canı bişey istemeyince yiyemiyo dğn öğlende benim canım istemiyoru ama annem zorla yedirdi:1::1:
tuzu fazla tüketmiyorsun galiba ne güzel bide şu tuzu azaltabilsem

cnm daisyden sonra canım istemedi ama daha sonra biraz beyaz peynir yedim zaten oturduğum yerden kalkamadımki eve girdik yattı kucağıma kalkıncada peşimden gelmeye çalışıyor ayağıda sakat kalkamadım yerimden

kızlar buraya başladığımda 82 idim şimdi 80 :10: :8: :13:

Son düzenleme:
Back
X