bence seyyahı alabilirsin, ben paylaşımını iyi görüyorum.canım paylaşımına göre seyyahı listeye alabiliriz ama şu var. listeye girdiğinde eğer kilo verdiyse 4 günlük verdiği kilosunu yazacağız. onun için sorun olmazsa alalım listeye.
yarın palsticwomen da listeye girmeyi hak kazandı. ama onun geçen dönemlerden diskalifiye durumu olduğu için paylaşıma püsküüt ablaya sordum ondan cevap bekliyorum,gerçi sorun olaccağını sanmıyorum. kilovi ve kanatsız melek arkadaşlarımızın paylaşımları biraz ağır gitti bu konuda seninde görüşlerini almak isterim.
plastic için püsküüt'ün yazdığı cevabı okudum, onda da bir sorun yok.
kilovi son günlerde iyiydi, biraz biraz katılmaya başladı gibi. ama liste konusunda emin değilim.
kanatsız melek son günlerde biraz strese düştü yoksa ilk günlerinde katılıyordu. bence onu da alabilirsin.
kilovi ve kanatsız melek özellikle bu hafta paylaşımlarını artırırlarsa çok iyi olur.
iyi geceler canım.bende toparlanıp çıkıyorum canlar yarın görüşmek üzere huzurlu mutlu bir akşam dilerim.
hoşgeldin dosbam. ye biraz ya boşver bence :) zaten gün olunca o vesileyle yemişsin. sürekli sürekli olmadıkça bir şey olmaz. ama tabi şunu da unutma bebişe pek hamurişlerinin faydası yok. hamurişlerinin zaten bence pek faydaları yok:)) sadece kilo yapıyorlar. sütlü tatlı ise iyi olmuş. hem de süt içeriyor.ii akşamlar kızlar
evet bugün günüm vardı
gerçekten kötü beslendim
ii bişiler yemedim hamur işleri ve tatlılar vardı zaten canım hiç tatlı çekmio Allahtan sütlü tatlıydı ve üzerinde ekşi vişneler vardı da yedim
kısacası beslenme adına güzel bi gün değildi ama ortamım güzeld...
geçmişi okudum yarın derece bekliyorum şekerler sizden :))
daisy hoşgelmiş evine:79:Selam kızlar aldım kızımı yanımda uyuyor şuan haşere yaramaz kızım geldı yanıma uzandı direk uyuyor ayağı sargıdaiki gün sonra veterinere götürücem dikiş atılcakmı bakıcak ve antibydk iğne vurulcak hergun
15:00 'de az yağlı peynir iki tane sunta :) yedim canımda bişey istemiyor şu anda şimdi nişanlım geliyor elma sipariş ettim elma yiyeyım barı![]()
çok güzel sipariş olmuş elma:))