Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annenler ne zaman geliyordu eminecim, ben kaçırdım sanırım?
akşam yemeğin güzel olmuş. 58'e düşmek için baya kararlısın sanırım, akşam yemeğini kestiğine göre :) kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olsun.
uğradım uğradım:)) akşam da uğradım ama bağlanamadım. ya kk'da ya benim bilgisayarda sorun var ama bakıcaz artık.
teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için. rabbim sana da bol sabır versin. siz hep yaşıyorsunuz bu durumları.
rahatladım sonunda asumancım, üzerimde bir dağ vardı kalktı sanki, çok şükür. bu da bir imtihandı geçti. şimdi düşünmüyorum geçen zamanı, bugünü yaşamak lazım.
ne güzel dua etmişsin sen öyle, amin canım. Allah orucunu da kabul etsin, oruç tutunca bir sakinlik gelmiş sanırım sana:))
evlenmeden önce askerlik görevini yapmış mı diye sormak lazımcanım bekar olsan,asker yolu beklerken çok etkilemez yani sadece özleminiz olur. ama evli ve birde çocuk sahibiyken daha zor. ben senin durumunu yaşamadım ama anlamak için mümeccim olmayada gerek yok. bazen eşime kızarım ederim hatta hatta ondan nefret ediyorum sanırım dediğim bile olmuuştur ama onsuzluğu düşündüğümde kendimi ağlarken buluyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin,diyorum ya her ayrılığınız en fazla bu kadar zamanlı olsun dilerim. (cümlemizinde)
sen söyleyince aklıma geldi, farkında değilim ama evet sanırım oruç beni sakinleştirdi. (acaba açlıktan olabilirmiki) keşke iradem kuvvetli olsada hep oruç tutsam.
çok sağol hayatım.
oruç tutarken işin çok fazla olunca zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan ama bizim burda aksi gibi bugün hiç yoğunluk yok,ama yinede geçti sedefcim yaa baksana saat 15.30 oldu nerdeyse kaldı 1.5 saatimAnaam saat ne cabuk gecıyo yaa kac oldu evı bıraz toplayıp yemek yapıcam daha..gercı Asumana zaman gecmıyo galıba zaten hep susuzluk zor gelıyo ama sınav ıste Allah kolaylık versın..
Hadı ben kactım,cok opuldunuz
evlenmeden önce askerlik görevini yapmış mı diye sormak lazımben unutmuştum
şaka bir yana evli ve çocuklu zor. çocuğun babasını aradığını görmek ondan da zor. Allah evlatlarımızı da eşlerimizi de yanımızdan eksik etmesin canım. o da zor gerçekten. ölüm Allahın emri ayrılık olmasaydı diyor ya şarkıda. ayrılık insanın aklına daha başka ayrılıkları da getirdiği için zorlanıyoruz belki de..
şanslılardansın sende. eşim ve bende ayrı şehirlerdeydik2003 senesine kadar,ayda bazen 3 ayda bir görüşürdük oda 1 yada 2 gün. ozamanlar çoook özlerdim onu. şimdi arada biryerlere gitse diye bakıyorum.bende asker beklemedim ama çok uzun yıllar çok uzak şehirlerdeydik. bazen derdim asker beklesem daha iyi diye oda kızardı bana şükret diyegaliba şimid ondan doyamıyorum bi türlü kocama
ayy canım kocamm
allah kımseyı eşinden ailesinden ayırmasın
bende seviyom yazıı bu sene kışlta yokk cok kuru ayazz kar felanda yağmıyo zaten burayaa sonbahar gibi geciyooo
gezecektikk ama eşim gelincee kaldı eşim ünv sınavına gircek maaşa fark ediyomuşş bekarken okuyomuş iş dolayısıyla sınav tarihlerinde seyir denk geliyomuşş kalıyomuştuu 2senedirde kaçırıyoduk zamanını bakalım gitti yetişir inş başvuru yapmaya
ben 1senedir hep süzme yiyorum s....ş olan markanın severimm cokk kaşarda ama az yiyorumm
balık yapacaz bakaılım akşama salata yeter
öğlen yemeğimm
3kaşık mantar sote
2dilim ekmek yarım demet tere
yeşil cayyy
evet cnm marmaristeyim 3senedir ama sevemdim gitti burayı tayin istiyorum cok küçük yerr bunalıyorummm dağlar üstüme üstüme geliyoo resmennOo Emınecım demek Marmarıstesın ne guzel.. Temız hava en guzelı tabı bende sık sık cıkartırdım aman cıkartma etmelere kulak asmadım hıc..Cok sukur hıc bugune kadar boyle olmamıstı ama nebılıyım sımdı cok uzuluyorum.Cocuklaraysa hıc kıyamıyorum![]()
neden sinirliydin sakinledinn bende yeşil caymı sakinleştirdi neecanım bekar olsan,asker yolu beklerken çok etkilemez yani sadece özleminiz olur. ama evli ve birde çocuk sahibiyken daha zor. ben senin durumunu yaşamadım ama anlamak için mümeccim olmayada gerek yok. bazen eşime kızarım ederim hatta hatta ondan nefret ediyorum sanırım dediğim bile olmuuştur ama onsuzluğu düşündüğümde kendimi ağlarken buluyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin,diyorum ya her ayrılığınız en fazla bu kadar zamanlı olsun dilerim. (cümlemizinde)
sen söyleyince aklıma geldi, farkında değilim ama evet sanırım oruç beni sakinleştirdi. (acaba açlıktan olabilirmiki) keşke iradem kuvvetli olsada hep oruç tutsam.
çok sağol hayatım.
ay sorma hepp işler kalıyoocnmm pc başında takılıncaaAnaam saat ne cabuk gecıyo yaa kac oldu evı bıraz toplayıp yemek yapıcam daha..gercı Asumana zaman gecmıyo galıba zaten hep susuzluk zor gelıyo ama sınav ıste Allah kolaylık versın..
Hadı ben kactım,cok opuldunuz
ben herhaldee yanlış yapmışımm ömür boyu askerr yap yap bitmiyoo anammm:))evlenmeden önce askerlik görevini yapmış mı diye sormak lazımben unutmuştum
şaka bir yana evli ve çocuklu zor. çocuğun babasını aradığını görmek ondan da zor. Allah evlatlarımızı da eşlerimizi de yanımızdan eksik etmesin canım. o da zor gerçekten. ölüm Allahın emri ayrılık olmasaydı diyor ya şarkıda. ayrılık insanın aklına daha başka ayrılıkları da getirdiği için zorlanıyoruz belki de..
bende asker beklemedim ama çok uzun yıllar çok uzak şehirlerdeydik. bazen derdim asker beklesem daha iyi diye oda kızardı bana şükret diyegaliba şimid ondan doyamıyorum bi türlü kocama
ayy canım kocamm
allah kımseyı eşinden ailesinden ayırmasın
şanslılardansın sende. eşim ve bende ayrı şehirlerdeydik2003 senesine kadar,ayda bazen 3 ayda bir görüşürdük oda 1 yada 2 gün. ozamanlar çoook özlerdim onu. şimdi arada biryerlere gitse diye bakıyorum.
valla hayatım tamam kabul ediyorum,her mevsimin tadı başka ama bahar ve yaz mevsimi gibisi yok, inan işe gelirken donuyorum eve giderken donuyorum, yarın birgün kar yağarsa hepten fena buz tutuyor falan resmen cambaz oluyoruz düşmemek için.
canım inşallah eşin yetişmiştir başvuruya, öyle bir imkan varsa neden olmasın gerçi bu sayede oda yükseltmiş olacak okulu çok güzel. hayırlısı olur inşallah.
bugün sanırım oruçlu olduğum için her yemek aşırı lezzetli geliyor.
şaka bir yana sanki yavaş yavaş tansiyon oynuyormuş gibi geliyor dilerim şiddetlenmez.,
öğle yemeğinde iyi olmuş hayatım,rabianın dediği gibi ailenin gelişine bu işi başaracaksın sanırım.
evet cnm marmaristeyim 3senedir ama sevemdim gitti burayı tayin istiyorum cok küçük yerr bunalıyorummm dağlar üstüme üstüme geliyoo resmenn
yazı cok sıcak kışıı yağmurluu
ela diş cıkartırken huysuz ateş ve burun akıntısı yapar yoksa hasta hiç olmadıı
bende cok cıkartırımm bişey olmazda havada mikrop var sanırım gecmiş olsun cnmm
neden sinirliydin sakinledinn bende yeşil caymı sakinleştirdi nee
ahh cok zor cnm bilmem mi ayrılıkkk
ay sorma hepp işler kalıyoocnmm pc başında takılıncaa
ben herhaldee yanlış yapmışımm ömür boyu askerr yap yap bitmiyoo anammm:))
zorrr cokk zorr nöbet ,seyirr ömrüm gitti 4 senedee
evet ayırmasın gurbet cok zorr bende eskişehiri özledimm sehirden indim köye olduuu
ben marmarisi hep hep güzel şirin bı yer diye hayal etmiştim ama demkkı sadece tatil için güzelmiş :82:
eşin asker mi canım. şark görevi var bıde demi? alah kolaylık versin onlarla bırlıkte siz eşleri de nöbet tutuyor askerlık yapıyorsunuz
yazlık yerde yaşamak gerçekten zor diye düşünüyorum,geçen sene altınoluka gittiğimizde anladım bunu eşimede söyledim kışın burada yaşamak imkansız diye sıkıcıydı gerçekten. sizin tayin olayı askıya alınmıştı sanırım elacım öyle sıkıntılar vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. sabır hayatım sadece sabır inan Rabbim hayırlı ömürler versin dilerim ki insan hayatında çok şeyi yaşıyor o yüzden sadece sabır diliyorum. inanıyorum ki sende gün gelip sevdiğin şehirde sevdiklerinle beraber olacaksın.evet cnm marmaristeyim 3senedir ama sevemdim gitti burayı tayin istiyorum cok küçük yerr bunalıyorummm dağlar üstüme üstüme geliyoo resmenn
yazı cok sıcak kışıı yağmurluu
ela diş cıkartırken huysuz ateş ve burun akıntısı yapar yoksa hasta hiç olmadıı
bende cok cıkartırımm bişey olmazda havada mikrop var sanırım gecmiş olsun cnmm
neden sinirliydin sakinledinn bende yeşil caymı sakinleştirdi nee
ahh cok zor cnm bilmem mi ayrılıkkk
ay sorma hepp işler kalıyoocnmm pc başında takılıncaa
ben herhaldee yanlış yapmışımm ömür boyu askerr yap yap bitmiyoo anammm:))
zorrr cokk zorr nöbet ,seyirr ömrüm gitti 4 senedee
evet ayırmasın gurbet cok zorr bende eskişehiri özledimm sehirden indim köye olduuu
cnmm kıyamam sana canın istiyodur banada öyle olurdu oruçluykenn:26:aman benimm üst komsumdaa costuuu herhaldee bir ses bir ses yıklıyoo sanki ev ela uyanackk oyun havalrı felann abe kaynana felannn cıksamda 2 göbecik mi atsam kiiicalışıyoduuu ne iş anlamadımm amma meraklıyım haa
bende yazıı seviyorumm denizde varr ohh![]()
yazlık yerde yaşamak gerçekten zor diye düşünüyorum,geçen sene altınoluka gittiğimizde anladım bunu eşimede söyledim kışın burada yaşamak imkansız diye sıkıcıydı gerçekten. sizin tayin olayı askıya alınmıştı sanırım elacım öyle sıkıntılar vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. sabır hayatım sadece sabır inan Rabbim hayırlı ömürler versin dilerim ki insan hayatında çok şeyi yaşıyor o yüzden sadece sabır diliyorum. inanıyorum ki sende gün gelip sevdiğin şehirde sevdiklerinle beraber olacaksın.
canım ben bazen olaylara fazla tepki veriyorum burayada her fırsatta yazıyorum,dünde çocuk istismarı yüzünden baya üzgündüm çocuklarımızın geleceği beni endişelendiriyor.rabiada ona istinaden söylemek istedi,ama gerçekten inancı olan insan dua ettikçe rahatlıyor benim biran önce biraz daha fazla bu konuya değinmem lazım.
cnm gercektenn cokk ama cok bunalıyorum cevremde beni anlıyacak kimse yokk komsularım vardıı ama bazı hareketleri olduğu için artık fazla görüşmek istemiyorum benim cocuğumuu istemeynibende istemem acıkcası beni buraya bağlayan sadece eşimmm başaka hiç bir güç tutamaz inan gecen sene yazın burnumdan geldi kaynanamlar 1ay kaldı elini 1seye sürmedii sabah denize gittiler kahvaltı yapıp akşam yemeğe hazır oturdular akşam gezelimm gezdirin dediler üstüne görümcemler benim annemler dayımlar felan derkenn anlamadımm acıkcasııı 10gün 5yıldızlı otelegiderim paşalar gibi tatilimi yaparımmm başka bişeyde istemiyomm 10gün denize gitmemişimdir gecen sene düşün yaniii
tayin olayımıza gelince sanırm bu sene yok seneye malum hayırlısı olsun ne diyeyimm
lojman ortamı gercekten cok farklııı 1tane ark olsunn yeter varda cokta samimi olduğumm ark yokk bilmiyorum belki ondan bunaldımmm
ay sorma sustular baya oynadılar herhlade ela yeni uyumuştu cnmm tel edesim geldi sonra komsu dedimm başka zaman cıtları cıkmazz napcaz katlancaz ela olmazsa sorun deilll
Kizlar ben isvece gidiyorum aksama (arabayla) hersey aceleye geldi, dün anlattığım olayla ilgili, netim olurmu bilmiyorum ama oraya gitmem çok önemli halletmem gereken isler var.. Kaptancim biliyorum sadece 1 haftadır katılıyorum ama izin alsamda bu isleri bitirip gelsem? Yada beni diskalifiye veya ayrıldı da yazabilirsin çünkü hakikaten hiç bisey düşünecek halim yok zaten bugün 2 meyveyle ayaktayim kan sekerim düştü halsizim boğazım ağrıyor hala..
Bu arada arkadaslar hersey icin tsk ederim hepiniz çok iyi insanlarsiniz gercekten, iyiki gelmisim bu takıma
Kizlar ben isvece gidiyorum aksama (arabayla) hersey aceleye geldi, dün anlattığım olayla ilgili, netim olurmu bilmiyorum ama oraya gitmem çok önemli halletmem gereken isler var.. Kaptancim biliyorum sadece 1 haftadır katılıyorum ama izin alsamda bu isleri bitirip gelsem? Yada beni diskalifiye veya ayrıldı da yazabilirsin çünkü hakikaten hiç bisey düşünecek halim yok zaten bugün 2 meyveyle ayaktayim kan sekerim düştü halsizim boğazım ağrıyor hala..
Bu arada arkadaslar hersey icin tsk ederim hepiniz çok iyi insanlarsiniz gercekten, iyiki gelmisim bu takıma