haklısın canım yaa unuttum bak onu,inşallah aklıma gelir de bir ara bakarım,almıcam söz sadece kalorisine bakıcam. burada ayrılma konısunda ne yapıcaz bilmiyorum :))gerçi sen burçak adet olarak kaç kalori ona bakacaktın:)) baksaydın ona göre kızardık
takımdan ayrı kalmak hiç yaramıyor canım. gün içerisinde çok uğrayamadığımda bile bir yavaşlama oluyor bende.
bizim oğlanda da keçi gribi şüphesi oldu canım. çok çok yaygın maalesef ve illet inatçı. inşallah o değildir.
bu keçi giribini iyice araştırayım en iyisi. bir bu eksikti zaten.
ceza olayını denedik hayatım,ondan vazgeçtik o yüzden kend cezanı kendin verebilirsin çünkü biliyorsunki bu iş vicdan meselesi. ama kesin kararlı olmanda güzel,kaçamakların önüne geçeceksin gibi görünüyor.kesinlikle buraya uğramazsak iştahımız çözülüyor bende sürekli uğruyordum ne güzel işte dışarı çıkınca tepetaklak oldum ama bugünden sonra yok öyle mazeret falan off ceza verelim olmazsa napsak ki![]()
hadi hayırlısı seyyahcım.Allah gönlünüze göre versin dilerim.rabıanın oğlu canım enesbenım oğlum yok daha aslına bakarsan hiç çocuğum yok daha 4 buçuk 5 aylık evliyim ben taze gelinin yane
ama istiyoruz artık bizde. hatta ilk admı attık ve doğum kontrol hapını bıraktım cuma gunu. bugun de adet oldum :) böyle 2 3 ay gececek sonra inşallah allah ne zaman nasıp ederse işte ...
ay sorma bıde iştahlı yıyor ki eşek gelde istemesin canın![]()
canım babaannem mamlekette amcamlardaydı. amcam doğalgazı açtıramamış icralıkmış doğalgaz şirketıyle açmıolarmış. oyuzden elektıklı sobayla ısınıyorlar. e doğal olarak sularda soğuk. oda her vakitte su ısıtmaya üşendi heralde yada çekindi mı artık bilmıyorum. ciğerlerini üşütmüş işte(
tamam canım akşam aç karnına içerim :)
ben bunu yazasıya kadar belkide sen geldin. afiyet olsun,kolay gelsin. aslında bende arada bankalara falan insem ne güzel olurdu biraz hava alırdım.:))kızlar ben çıkıyorum şimdi hem yemek yıyecem hem bankalara ve adlıyeye gıdecem. işçilerin icraları yatacak.bir kaç saat gelemem. öptüm hepinizi. gelince ne yediğimi yazarım. bıraz yürüyüş yapıp geleyim :79::80: