Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben poşet şeklinde içmiyorum. çaykurun küçük teneke kutuda olan yeşil çayı var, dökme. ondan aldım. 2 tatlı kaşığı demliyorum. içine 1 parça kabuk tarçın. demlendikten sonra da yarım limon sıkıyorum. çok güzel oluyor. dökme evde içmek için uygun ancak okulda falan içmek için poşet olan daha uygun olur sanırım.
çok iştahlı hissetiğinde falan içersen iştahını kesiyor ve incelme sağlıyor vücutta. ayrıca c vitamini içeriyor. bayağı faydalı.
5i1 yerde ben denemedim. bilmiyorum canım.

evet ben ev için dökme ama okul için de poşet alayım.deniyeyim bakalım.iştahı kesmesi ve incelme sağlaması çok faydalı.ben artık yeşil çay içmeye başlıyayım.sitedeki bazı arkadaşlar 5i1 yerde diyolar ya o yüzden sordum arkadaşım

2 yumurta fazla degıl mı onun yerıne 1 yumurta yesen gerı kalan yumurta yerıne peynır yersen daha ıyı olmaz mı ?
cok yemmeıssın oglen ve akşam gayet ıyı telafı etmısın

2 yumurtamı çok :66:yok kız ben ilk diyete başladığımda 3 yumurta yiyodum ekmek sıfır ya yavaş yavaş indiriyorum metabolizmam yavaş ya hızlandırıyo 2 olunca ondan öptüm hepinizi ben kaçar iyi geceler karnım acıktı ya su içeyim kuru incirim kaldıysa 1 tanede yiyim azcık film izlim tatlı uykularrr canlarımm

ehliyetin varsa süper. atarsın bebeleri arabaya gezersin. amerikada trafik türkiyedeki gibi orman kanunlarıyla yönetilmiyor. zaten arabalar otomatik. araba sürmekten zevk alırsın.
canım, amerikada da ingilizce öğrenirsin ama türkiyede temel atarsan daha çabuk kavrarsın. ingilizce bilirsen belki sen de master yaparsın. hatta fırsattan istifade yap derim. olmadı sertifika programlarına katıl. eğitim açısından fırsat çoktur amerikada.
o bahçeye girince suç olma veya olmama eyalete göre değişir. bazı eyaletlerde silah serbest. ancak emin ol kimse yanlışlıkla girdin diye seni vurmaz:1:adamın birini kıl etmediğin sürece niye seni vursun:) yabancıları severler, kendilerine düşmanca yaklaşmadıkları sürece. başka kültürleri ve yemekleri de severler:) kısa sürede arkadaşların olur canım. zaten gittiğiniz yerde türkler de olur, onlar da size yardımcı olur güvenlikli bir çevre bulma konusunda.
toefl 90 değildir. daha farklı onun puanlaması. ama eşin çalışkana benziyor:) bence sen kendini hazırla, siz gidersiniz bu gidişle:)
3. de amerikan olur senin, fena mı:33:
canım ben karıştırdım iyicene bak kpds den 90 almış sonra bu bir tane toefl a girdi ondan 605 almış sonra alesten 90 almış :27: 1 yılda bu kadar sınav sonucu bir de şeflik sınavına girdi 2 tarz onlardanda puanlar aldı sanırım bu benim dediğim toefl başka olandan direk bilgisayar karşısında birebir olana gircekmiş şimdi diğer odada bir koşu öğrendim geldim.inşallah gülüm ben de arkadaşım yok hiç :93: canım ben lise mezunuyum bana master yaptırmazlar :52: otur evinde derler :53:[/QUOTE]

iyi akşamlar asumancım.:79:

sen o arkadaşlarına bakma. ne kadar fazla kilo ile kalırsan o kadar fazla kilon olur doğumdan sonra. ayrıca hamilelikte de dikkat etmek lazım. biz 2 canlıyız diye her bulduğumuzu yemeye çalışıyoruz. aslında ilgisi yok, bebiş her halükarda bizim depolardan doyuyor zaten. neticede Allah sağlıklı bebişler versin sana canım.
57 de olursun 56 da canım yaw. biraz iradeyi korusan sorun yok.
tamam canım verebildiğim kadar vermeye çabalıcam inşallah.irademi bu topikte korucam bırakmam sizi vallaha rabiş atsan şo taraftan geri gelirim günlük konuşma diliyleee:52: ehehe

Çok kilo vermesem de düzene girmeye başladım kaptancığım.
Fazla durmamaya çalışıyorum bilgisayarda.
Bir şeylerle oyalanıp hem hareket edeyim diye.

Hacettepe de okuyorum ayyıldız.
Daha başlamadı dersler haftaya başlıyor.
Spora da bir başlasam tam olacak da.

iyiyim ben de saol neyneysecim?
Nasıl eşin evdeyken yemek düzenine alışabildin mi ?
amanın ankaradamısın sen bacım :51: oy oy yazın buluşalım ya vallaha merak ediyorum hepinzi ben gerçi ben o zamana şişerim siz filinta gibim olursunuz :52:

sabah 5:30da abimin yüzünden uyandım sonrada uyuyamadım namazımı kıldım hiç huyum değildir sabahın köründe nete girmek ama:66:siteye girdim yorum yaptım çıktım sonra bi güzel müzik açtım kurtlarımı döktüm kansızlıktan üşüyen ben yanmaya başladım:52:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir ekmek yok
iş yerinde kahvemi içtim yine aralarda yeşilçay ve sıcak su
yumurta tok tuttuğu için işyerindekileride ayartıp simit aldık ama ben sadece 4/1ini yedim:66:kalanı onlara yedirdim:27:öğlen yemeği olarak bi porsiyon sebze yem.yanında yoğurt
yine arada yeşilçay ve sıcak su
akşamda bi kase çorba
çokmu yedim acaba ya:17::17::17:
afiyet olsun çok iyi olmuş e nazından pasta masta yok

Herkese Merhaba :)
Dün gece yine tatlı krizine girdim.Bir arkadaşımdan duyduğum birşeyi yapmaya çalıştım.Teflon tavada çok az şekeri karamelize ettim,üstüne elma rendeledim,terçın ekledim.Soğuk olsa daha güzel olabilirdi ama sıcak sıcak pek tutmadım.Eşim pek bir sevdi,o yedi.

Bugün,sabah 8'de kahvaltıyla başladım,her 2.5 saatte bir yedim.

Sabah : 60 gr light peynir,1 sivri biber,4 siyah zeytin,2 ceviz,40 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara: 1 kuru incir,light süt
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran
Ara:1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası
Ara : Daha yemedim.Saat 21 gibi 2 ceviz yarım portakal yemeyi planlıyorum.

İyi akşamlar :
afiyet olsun canım nasıl sayıyla yiyorsunuz hayranım ben sizlere ben şahsen o leblebiyi bitirirdim ve ceviz 2 olmazdı :27:

kızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:

sabah:domates, 1 kk peynir,2 dilim ekmek ve şekersiz kahve

ara:yarım paket çubuk krake

öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt

ara:orta şekerli türk kahvesi(misafir eşliğinde)

ara:1 dilim tam buğday unundan ekmek

akşam: bol yeşil salat

ara:tarçınlı karanfilli çay

ara:1 elma

ayrıca 2,5 litre su,20 dk ev içinde yürüyüş
afiyet olsun evde yürüyüşlerde yapılmış süperr

:60::60:
ay güldürdün beni:)) 13. takımın kabusu rabia diyecekler:27:
çok olmamış canım, samimiyetle söylüyorum. akşamı salata ile geçirmen müthiş olmuş hatta.
rabişimizz yakalarrrrrrr :37: :82: :52:

Son düzenleme:
sabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
ikindin 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum içtim güzelce
sonra akşam yemekte:1 tane yağsız pişmiş para büyüklüğünde et köfte ,fırında pişmiş 3 tane baget ve 3 çatal yoğurt, 3 çatal roka,1 dilim ekmek
ara:2 tane 5i1 arada çayı 1 kupa sıcak su ile buluşturdum şekersiz içtim.
yemekten bir saat sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım.
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,arkaya ,ve yan arka arasına kaldırma yaptım.
oklava çevirme ayakta 100 defa
ayakta yanlara doğru sağ sol eğilme 100 tane
1 tane minicik haribo attım agzıma çok ufak bu kadar
2.5 litre su tükettim.
yatmadan önce 2 yk kadar elma sirkeli suyumu içerim göbeğime yağ eritici masajımıda yaparım gün bitti eyvallah dostlarımaa:1:

Son düzenleme:
2 yumurta fazla degıl mı onun yerıne 1 yumurta yesen gerı kalan yumurta yerıne peynır yersen daha ıyı olmaz mı ?
cok yemmeıssın oglen ve akşam gayet ıyı telafı etmısın

2 yumurtamı çok :66:yok kız ben ilk diyete başladığımda 3 yumurta yiyodum ekmek sıfır ya yavaş yavaş indiriyorum metabolizmam yavaş ya hızlandırıyo 2 olunca ondan öptüm hepinizi ben kaçar iyi geceler karnım acıktı ya su içeyim kuru incirim kaldıysa 1 tanede yiyim azcık film izlim tatlı uykularrr canlarımm
çok olmasından ziyade miktarrda azaltma yaparak gözümüzüde midemizide buna alıştırmak amaç canım bencede kalorisi ne kadar düşük olursa olsun miktarda azaltma ilk önce yapılacakların başında .hem ekmek yemen senin için daha ii hem yumurta hem ekmek vitaminide almış olursun

evet ben ev için dökme ama okul için de poşet alayım.deniyeyim bakalım.iştahı kesmesi ve incelme sağlaması çok faydalı.ben artık yeşil çay içmeye başlıyayım.sitedeki bazı arkadaşlar 5i1 yerde diyolar ya o yüzden sordum arkadaşım
5i1 yerdeyi ben de çok gördüm ama o tarz çaylar bağırsak tembelliği olanlara özellikle iyi oluyor sanırım. yani yeşil çayın etkisi daha farklı. ben ilk başladığımda çok kilo veremesem de bende incelme sağladı. birebir yaşadığım için biliyorum. belki 5i1 yerdenin de faydası çoktur ama ben çok karıştırma taraflısı değilim, 5 tane olmasın 1 tane olsun düzenli olsun:1: yalnız bak bu liptonun yeni çayları çıkmış, acai kiraz sapı falan. başka başlıklarda onlarla ilgili olumlu yorumlar okudum. ben değişikliği severim, denemeyi düşünüyorum.

kesinlikle oluyo arkadaşım:46:
inan buraya yazıcam diye fazla yememeğe çalışıyorum.yalan da yazamam.ben geçen yıl keşfetseymişim burasını 34 beden olurdum ben:1::1::1::1::1::1:
valla ben de keşke önceden keşfetseymişim diyorum. kadınlar kulubüne üyeydim ama hiç böyle bir başlık olabileceği aklıma gelmemişti. burayı şu k flakes tarzı şeylerle 2 haftalık diyet konusunu araştırırken tesadüfen buldum. ertesi günü zor bekledim, tartılıp katılmak için:)

ben yumurtanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum. bu açıdan 2 çok değil ama 3 kesinlikle çok:)
iyi geceler canım.:97:

canım ben karıştırdım iyicene bak kpds den 90 almış sonra bu bir tane toefl a girdi ondan 605 almış sonra alesten 90 almış :27: 1 yılda bu kadar sınav sonucu bir de şeflik sınavına girdi 2 tarz onlardanda puanlar aldı sanırım bu benim dediğim toefl başka olandan direk bilgisayar karşısında birebir olana gircekmiş şimdi diğer odada bir koşu öğrendim geldim.inşallah gülüm ben de arkadaşım yok hiç :93: canım ben lise mezunuyum bana master yaptırmazlar :52: otur evinde derler :53:
bak kız sayemde adamın girdiği bütün sınavları öğrendin:27:
eşin baya başarılıymış canım. aldığı puanlar çok iyi. bu çalışkanlıkla o son sınavdan da iyi bir şey alır. sana yol gözüktü:)
niye üniversite okumuyorsun sen canım? böyle aktif kıpır kıpır biri nasıl lise ile bıraktı eğitimi vallahi anlamadım.:44:ayrıca amerikada sınavlar hiç zor değil, üniversite de okuyabilirsin.

tamam canım verebildiğim kadar vermeye çabalıcam inşallah.irademi bu topikte korucam bırakmam sizi vallaha rabiş atsan şo taraftan geri gelirim günlük konuşma diliyleee:52: ehehe

amanın ankaradamısın sen bacım :51: oy oy yazın buluşalım ya vallaha merak ediyorum hepinzi ben gerçi ben o zamana şişerim siz filinta gibim olursunuz :52:

rabişimizz yakalarrrrrrr :37: :82: :52:
niye atayım ayol dermişim:) seni kolay kolay atmayız yaw, acayip renkli bir kişiliksin:124:
bu takım ankaralı topiği gibi zaten:) bir ankara çekimi var ama anlamadım.

sabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
sonra akşam yemekte:1 tane yağsız pişmiş para büyüklüğünde et köfte ,fırında pişmiş 3 tane baget ve 3 çatal yoğurt, 3 çatal roka,1 dilim ekmek
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,arkaya ,ve yan arka arasına kaldırma yaptım.
2.5 litre su tükettim.
yatmadan önce 2 yk kadar elma sirkeli suyumu içerim göbeğime yağ eritici masajımıda yaparım gün bitti eyvallah dostlarımaa:1:
akşam yemeğin güzel olmuş. şöyle dişe dokunur bir yemek yemişsin. hariboyu da görmedim ama bir dahaki sefere görürüm ona göre:27:
spor süper, su süper:46:

kahvaltı: 1/2 kk peynir, 4 zeytin, 2-3 çatal yumurta ve 1 kandil simiti. susamsız olanlardan tercih ettim:87:
ara: 1 hurma(kuru)
öğle: 4 tane lahana sarması, 1 kase salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara: sütlü şekersiz neskafe, 1/2 tadım kuruyemiş bar(1 tanesi 150 kaloriymiş, yarısı 75 yapıyor)
akşam: tavuklu salata
ara: çay

5i1 yerdeyi ben de çok gördüm ama o tarz çaylar bağırsak tembelliği olanlara özellikle iyi oluyor sanırım. yani yeşil çayın etkisi daha farklı. ben ilk başladığımda çok kilo veremesem de bende incelme sağladı. birebir yaşadığım için biliyorum. belki 5i1 yerdenin de faydası çoktur ama ben çok karıştırma taraflısı değilim, 5 tane olmasın 1 tane olsun düzenli olsun:1: yalnız bak bu liptonun yeni çayları çıkmış, acai kiraz sapı falan. başka başlıklarda onlarla ilgili olumlu yorumlar okudum. ben değişikliği severim, denemeyi düşünüyorum.

valla ben de keşke önceden keşfetseymişim diyorum. kadınlar kulubüne üyeydim ama hiç böyle bir başlık olabileceği aklıma gelmemişti. burayı şu k flakes tarzı şeylerle 2 haftalık diyet konusunu araştırırken tesadüfen buldum. ertesi günü zor bekledim, tartılıp katılmak için:)

ben yumurtanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum. bu açıdan 2 çok değil ama 3 kesinlikle çok:)
iyi geceler canım.:97:

bak kız sayemde adamın girdiği bütün sınavları öğrendin:27:
eşin baya başarılıymış canım. aldığı puanlar çok iyi. bu çalışkanlıkla o son sınavdan da iyi bir şey alır. sana yol gözüktü:)
niye üniversite okumuyorsun sen canım? böyle aktif kıpır kıpır biri nasıl lise ile bıraktı eğitimi vallahi anlamadım.:44:ayrıca amerikada sınavlar hiç zor değil, üniversite de okuyabilirsin.
valla gülüm ben evde sürekli oturdum bu sene işte ondan çıkmadık otur ye ye böyle kilo aldım aslında ben evlenmeden okuyordum aof 2 .sınıf kamu yönetimi okuyordum ama enes doğupta zorlaşınca bırakmak zorunda kaldım daha doğrus o sene sınıfta kaldım .2 sınıfı tekrar edim derken bu sefer sınava gidemedim bırakamadım kimseye çok kötü zamana denk geldifalan derken aman dedi eşim okuyup napacan senin yerinede okurum ben dedi ondan ses edemiyorum herşeyine he diyom ya

niye atayım ayol dermişim:) seni kolay kolay atmayız yaw, acayip renkli bir kişiliksin:124:
bu takım ankaralı topiği gibi zaten:) bir ankara çekimi var ama anlamadım.

akşam yemeğin güzel olmuş. şöyle dişe dokunur bir yemek yemişsin. hariboyu da görmedim ama bir dahaki sefere görürüm ona göre:27:
spor süper, su süper:46:
bende seni çok seviyorum canım kanım sana başka bir akıyo angaralı angaralı :52: akşam yedim ama sonrasında çok feci oldum gülüm şuandada midemde birhoş hoş şeyler oluyor sirkeli suyumu içtim ya balsız ondan sanırım kaynıyo midem off :5: bu arada ben tam 1 ay zamanım varmış takvime baktım şimdi 1 ayda 2 kilo verirmiyim ki 4 hafta var her hafta 500 gramın altına düşmemeliyim eger düşmezsem 56.5 olurum.:1: süper olurum.

kahvaltı: 1/2 kk peynir, 4 zeytin, 2-3 çatal yumurta ve 1 kandil simiti. susamsız olanlardan tercih ettim:87:
ara: sütlü şekersiz neskafe, 1/2 tadım kuruyemiş bar(1 tanesi 150 kaloriymiş, yarısı 75 yapıyor)
ana aç kalmışsın gözüm gıı bilsem sana yemek salardım hiç birşey yememişsin ssanki hep sulu şeyler ekmek yok hiçç :25: simit var ama olsun ekmekte ye.

Son düzenleme:
cnm bnm kilo vermem durdu daha dogrusu yag yakıorm yag oranımı ölcüyorum yani o azalıo su artıo onun için mtluyum bi de görüntümden de anlıorm fln ondan çok sorun diil

Kızlar merhaba nasılsız?
Durumlar nasıl?
Herkes kilo vermeye devam ediyor mu güzelce?
Benim de biraz daha düzene girdi.
Ders kayıtlarıyla uğraşıyorum.

bnce süper bi menü:)))) bn bi ara sebze yemklerini yagsız yiyordm :D

öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt

kızlar slm umarım herkes iyidir haftayı ortaladık sayılır bn şimdiden yorgnm nedense:))))
bugn menüme bolca sebze katmaya clstım gerci burdaki sebzeyi nasl pişirdiklerini tam anlayamadım yani içerisinde yag vr ondan eminim böle kızartmada diil ama bi garip haslayıp yagda mı ceviriyolar acaba:S bugun yaptıgm tek kacamak 1 ceviz büyüklügünde çikolataydı bide istnbldn getirdigim aycekirdeginden yedim diziporttn dizi izlerken :)))))) ama 50 dk sporumu da yptm, özellikle terlemeye calıstım(terliyince yag yakıyoruz diye biliorm) sbh müsli yourt yaptım yine.. ögle ve aksamım sabit herzmnki gibi...

günaydın ..
dün ikindi aram 1 portakal ...ve 2. ara beşibiryerde çayıydı..
akşamda saat 17:30 da 1 dilim çavdar ekmeği ve haşlanmış yumurta yedim.öğlenle aynı yemek vardı akşama yemek istemedim..günü bu şekilde kapattım..
bu sabah kahavaltım 1 dilim kızarmış çavdar bir yumurta 1 kk beyaz peynir iki zeytin ve yeşil çay.öğln henüz beli değil..

kızlar slm umarım herkes iyidir haftayı ortaladık sayılır bn şimdiden yorgnm nedense:))))
bugn menüme bolca sebze katmaya clstım gerci burdaki sebzeyi nasl pişirdiklerini tam anlayamadım yani içerisinde yag vr ondan eminim böle kızartmada diil ama bi garip haslayıp yagda mı ceviriyolar acaba:S bugun yaptıgm tek kacamak 1 ceviz büyüklügünde çikolataydı bide istnbldn getirdigim aycekirdeginden yedim diziporttn dizi izlerken :)))))) ama 50 dk sporumu da yptm, özellikle terlemeye calıstım(terliyince yag yakıyoruz diye biliorm) sbh müsli yourt yaptım yine.. ögle ve aksamım sabit herzmnki gibi...

şu 50 dk sporu bir hayatıma katabilseydim herşey çok daha iyi gidecek..haftada 3 gün 50 dk yürüyüş kilo veriminde çok etkili.oluyor hemde sıkılaşıyorsun..o kadracık çikolata kaçamak sayılmaz...

iftar menüm
iş yerimde 1 ad kandil simidi ve 1 bardak çayla oruç açtım. saat 17.35de

eve gidince saat 19.30 da

2 kaşık pilav,1 tabak nohut ve 3 ad misket köfte. birde 1 bardak komposto var. :))

suyu 1 lt den fazla içmişimdir.

bu sabah kahvaltı.
1.5 dilim ekmekle,peynir,yumurta,reçel ve tereyağı olarak klasik bir kahvaltı ettim. reçek ve tereyağını 1 er çay kaşığı olarak tüketmişimdir fazla almıyorum.:78:
öğle arası 1 ad kandil simidi,1 bardak çay
öğle arası 3 kaşık yoğurt
saat 15.00 de 1 kase çorba,1 porsiyon salata.
işten çıkmadan önce ara olarak yoğurdumun geri kalanını tüketeyim diyorum.
kaptan öğlen aynı şeyi yemişiz:1:
bende kandil simidi yidim:125:
nihan şöyle cevapların inan beni çok güldürüyor. çok doğal. :16:

birgünde gitmeyi ver şekerim bir yere,yok sevgililer günü yok evlilik yıldönümü ooohh gözümüz yok maşallah.
kalorininde dibine dibine vurulmuş. afiyet olsun hayatım. dibi düşmüştür artık. :1:
neyse hayatım aslında güzel,yani çıkmışsınız yemeğe falan.
sağol kaptan:38:
hediye almadı bari yemeğe götürsün
bişey yapmazsa başına gelcekleri biliyo:57::1::1:
valla ya:18: çok aldım kalori dimi
bide biz yarışıyorduk seninle dimi:44::44:
sabah 5:30da abimin yüzünden uyandım sonrada uyuyamadım namazımı kıldım hiç huyum değildir sabahın köründe nete girmek ama:66:siteye girdim yorum yaptım çıktım sonra bi güzel müzik açtım kurtlarımı döktüm kansızlıktan üşüyen ben yanmaya başladım:52:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir ekmek yok
iş yerinde kahvemi içtim yine aralarda yeşilçay ve sıcak su
yumurta tok tuttuğu için işyerindekileride ayartıp simit aldık ama ben sadece 4/1ini yedim:66:kalanı onlara yedirdim:27:öğlen yemeği olarak bi porsiyon sebze yem.yanında yoğurt
yine arada yeşilçay ve sıcak su
akşamda bi kase çorba
çokmu yedim acaba ya:17::17::17:
afiyet olsun :56::56:
Herkese Merhaba :)
Dün gece yine tatlı krizine girdim.Bir arkadaşımdan duyduğum birşeyi yapmaya çalıştım.Teflon tavada çok az şekeri karamelize ettim,üstüne elma rendeledim,terçın ekledim.Soğuk olsa daha güzel olabilirdi ama sıcak sıcak pek tutmadım.Eşim pek bir sevdi,o yedi.

Bugün,sabah 8'de kahvaltıyla başladım,her 2.5 saatte bir yedim.

Sabah : 60 gr light peynir,1 sivri biber,4 siyah zeytin,2 ceviz,40 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara: 1 kuru incir,light süt
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran
Ara:1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası
Ara : Daha yemedim.Saat 21 gibi 2 ceviz yarım portakal yemeyi planlıyorum.

İyi akşamlar :
afiyet olsun:56::56:
tatlı kizi durumlarında muzlu yoğurdu tavsiye ederim muzu ez çatalla hemen yoğurtla karıştır üstüne de çerez(a.fısıtğı,, ceviz veya fındık )süper oluyo:52::52:

afiyet olsun:56:
ay güldürdün beni:)) 13. takımın kabusu rabia diyecekler:27:
çok olmamış canım, samimiyetle söylüyorum. akşamı salata ile geçirmen müthiş olmuş hatta.
2.5 litre su tükettim.
afiyet olsun
ne güzel sporua yapmışız benim pek halim yok bu sıralar
ama bugün akşama yaparım
afiyet olsun
rabia çok güzel besleniyon valla

bu gün öğretmenler toplantısı varmış kızım okula erken gidecek şimdilik derya kaçar..bu arada adım derya:)):79:
bende ANKARA dayım ..bir Anakara muhabbeti geçmiş tam bakamdım :((zamanım kısıtlı ...

dünkü öğlen yemeğim

2 adet kandil simiti
1 bardak ayran

akşam yemeğim
3 yk pilav
5 tane minik but kanat
1 bardak ayran

ara: 1 bardak ayran(çok severimde:1:)

kaçamak: :78::77::17:
5 tatlı kaşığı kadar supangle

bu sabah
1 kandil simidi
çay
peynir biraz da zeytin
yarım kk helva

Son düzenleme:
günaydın kızlar akşam benden sonra muhabbet gırla gitmiş. topiğimize neşe gelmiş :nazar:

dünkü menüm
sabah:1 kase nesfit
ara 1 minik gofret
öğlen :1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
ara:4 minik gofret.1 fincan çay
akşam: 2 köfte 2 dilim ekmek,yarım domates,biraz marul
yemekten önce bir muz yemiştim midem yanıyordu.
yemekten sonra da 1 kivi yedim.

bu sabahkı kahvaltım 1 kase nesfit.

dünki patates ve makarna aynı anda olmamış demişşiniz. tamam bundan sonra butür yemekleri tek başına yıyecem söz . ben ekmek yemiyorum onun yerıne makarna yerim diye düşünmüştüm o yuzden şey ettim :34:

Back
X