korkun bendenyok cidden korkuyorum senden yaa![]()

kilo vermenize faydalı olacaksa neden olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkun bendenyok cidden korkuyorum senden yaa![]()
ben poşet şeklinde içmiyorum. çaykurun küçük teneke kutuda olan yeşil çayı var, dökme. ondan aldım. 2 tatlı kaşığı demliyorum. içine 1 parça kabuk tarçın. demlendikten sonra da yarım limon sıkıyorum. çok güzel oluyor. dökme evde içmek için uygun ancak okulda falan içmek için poşet olan daha uygun olur sanırım.
çok iştahlı hissetiğinde falan içersen iştahını kesiyor ve incelme sağlıyor vücutta. ayrıca c vitamini içeriyor. bayağı faydalı.
5i1 yerde ben denemedim. bilmiyorum canım.
korkun benden
kilo vermenize faydalı olacaksa neden olmasın![]()
canım ben karıştırdım iyicene bak kpds den 90 almış sonra bu bir tane toefl a girdi ondan 605 almış sonra alesten 90 almışehliyetin varsa süper. atarsın bebeleri arabaya gezersin. amerikada trafik türkiyedeki gibi orman kanunlarıyla yönetilmiyor. zaten arabalar otomatik. araba sürmekten zevk alırsın.
canım, amerikada da ingilizce öğrenirsin ama türkiyede temel atarsan daha çabuk kavrarsın. ingilizce bilirsen belki sen de master yaparsın. hatta fırsattan istifade yap derim. olmadı sertifika programlarına katıl. eğitim açısından fırsat çoktur amerikada.
o bahçeye girince suç olma veya olmama eyalete göre değişir. bazı eyaletlerde silah serbest. ancak emin ol kimse yanlışlıkla girdin diye seni vurmazadamın birini kıl etmediğin sürece niye seni vursun:) yabancıları severler, kendilerine düşmanca yaklaşmadıkları sürece. başka kültürleri ve yemekleri de severler:) kısa sürede arkadaşların olur canım. zaten gittiğiniz yerde türkler de olur, onlar da size yardımcı olur güvenlikli bir çevre bulma konusunda.
toefl 90 değildir. daha farklı onun puanlaması. ama eşin çalışkana benziyor:) bence sen kendini hazırla, siz gidersiniz bu gidişle:)
3. de amerikan olur senin, fena mı![]()
tamam canım verebildiğim kadar vermeye çabalıcam inşallah.irademi bu topikte korucam bırakmam sizi vallaha rabiş atsan şo taraftan geri gelirim günlük konuşma diliyleeeiyi akşamlar asumancım.:79:
sen o arkadaşlarına bakma. ne kadar fazla kilo ile kalırsan o kadar fazla kilon olur doğumdan sonra. ayrıca hamilelikte de dikkat etmek lazım. biz 2 canlıyız diye her bulduğumuzu yemeye çalışıyoruz. aslında ilgisi yok, bebiş her halükarda bizim depolardan doyuyor zaten. neticede Allah sağlıklı bebişler versin sana canım.
57 de olursun 56 da canım yaw. biraz iradeyi korusan sorun yok.
amanın ankaradamısın sen bacımÇok kilo vermesem de düzene girmeye başladım kaptancığım.
Fazla durmamaya çalışıyorum bilgisayarda.
Bir şeylerle oyalanıp hem hareket edeyim diye.
Hacettepe de okuyorum ayyıldız.
Daha başlamadı dersler haftaya başlıyor.
Spora da bir başlasam tam olacak da.
iyiyim ben de saol neyneysecim?
Nasıl eşin evdeyken yemek düzenine alışabildin mi ?
afiyet olsun çok iyi olmuş e nazından pasta masta yoksabah 5:30da abimin yüzünden uyandım sonrada uyuyamadım namazımı kıldım hiç huyum değildir sabahın köründe nete girmek amasiteye girdim yorum yaptım çıktım sonra bi güzel müzik açtım kurtlarımı döktüm kansızlıktan üşüyen ben yanmaya başladım
![]()
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir ekmek yok
iş yerinde kahvemi içtim yine aralarda yeşilçay ve sıcak su
yumurta tok tuttuğu için işyerindekileride ayartıp simit aldık ama ben sadece 4/1ini yedimkalanı onlara yedirdim
öğlen yemeği olarak bi porsiyon sebze yem.yanında yoğurt
yine arada yeşilçay ve sıcak su
akşamda bi kase çorba
çokmu yedim acaba ya![]()
afiyet olsun canım nasıl sayıyla yiyorsunuz hayranım ben sizlere ben şahsen o leblebiyi bitirirdim ve ceviz 2 olmazdıHerkese Merhaba :)
Dün gece yine tatlı krizine girdim.Bir arkadaşımdan duyduğum birşeyi yapmaya çalıştım.Teflon tavada çok az şekeri karamelize ettim,üstüne elma rendeledim,terçın ekledim.Soğuk olsa daha güzel olabilirdi ama sıcak sıcak pek tutmadım.Eşim pek bir sevdi,o yedi.
Bugün,sabah 8'de kahvaltıyla başladım,her 2.5 saatte bir yedim.
Sabah : 60 gr light peynir,1 sivri biber,4 siyah zeytin,2 ceviz,40 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara: 1 kuru incir,light süt
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran
Ara:1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası
Ara : Daha yemedim.Saat 21 gibi 2 ceviz yarım portakal yemeyi planlıyorum.
İyi akşamlar :
afiyet olsun evde yürüyüşlerde yapılmış süperrkızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:
sabah:domates, 1 kk peynir,2 dilim ekmek ve şekersiz kahve
ara:yarım paket çubuk krake
öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt
ararta şekerli türk kahvesi(misafir eşliğinde)
ara:1 dilim tam buğday unundan ekmek
akşam: bol yeşil salat
ara:tarçınlı karanfilli çay
ara:1 elma
ayrıca 2,5 litre su,20 dk ev içinde yürüyüş
rabişimizz yakalarrrrrrr
ay güldürdün beni:)) 13. takımın kabusu rabia diyecekler
çok olmamış canım, samimiyetle söylüyorum. akşamı salata ile geçirmen müthiş olmuş hatta.
çok olmasından ziyade miktarrda azaltma yaparak gözümüzüde midemizide buna alıştırmak amaç canım bencede kalorisi ne kadar düşük olursa olsun miktarda azaltma ilk önce yapılacakların başında .hem ekmek yemen senin için daha ii hem yumurta hem ekmek vitaminide almış olursun2 yumurta fazla degıl mı onun yerıne 1 yumurta yesen gerı kalan yumurta yerıne peynır yersen daha ıyı olmaz mı ?
cok yemmeıssın oglen ve akşam gayet ıyı telafı etmısın
2 yumurtamı çokyok kız ben ilk diyete başladığımda 3 yumurta yiyodum ekmek sıfır ya yavaş yavaş indiriyorum metabolizmam yavaş ya hızlandırıyo 2 olunca ondan öptüm hepinizi ben kaçar iyi geceler karnım acıktı ya su içeyim kuru incirim kaldıysa 1 tanede yiyim azcık film izlim tatlı uykularrr canlarımm
5i1 yerdeyi ben de çok gördüm ama o tarz çaylar bağırsak tembelliği olanlara özellikle iyi oluyor sanırım. yani yeşil çayın etkisi daha farklı. ben ilk başladığımda çok kilo veremesem de bende incelme sağladı. birebir yaşadığım için biliyorum. belki 5i1 yerdenin de faydası çoktur ama ben çok karıştırma taraflısı değilim, 5 tane olmasın 1 tane olsun düzenli olsunevet ben ev için dökme ama okul için de poşet alayım.deniyeyim bakalım.iştahı kesmesi ve incelme sağlaması çok faydalı.ben artık yeşil çay içmeye başlıyayım.sitedeki bazı arkadaşlar 5i1 yerde diyolar ya o yüzden sordum arkadaşım
valla ben de keşke önceden keşfetseymişim diyorum. kadınlar kulubüne üyeydim ama hiç böyle bir başlık olabileceği aklıma gelmemişti. burayı şu k flakes tarzı şeylerle 2 haftalık diyet konusunu araştırırken tesadüfen buldum. ertesi günü zor bekledim, tartılıp katılmak için:)kesinlikle oluyo arkadaşım
inan buraya yazıcam diye fazla yememeğe çalışıyorum.yalan da yazamam.ben geçen yıl keşfetseymişim burasını 34 beden olurdum ben![]()
ben yumurtanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum. bu açıdan 2 çok değil ama 3 kesinlikle çok:)2 yumurtamı çokyok kız ben ilk diyete başladığımda 3 yumurta yiyodum ekmek sıfır ya yavaş yavaş indiriyorum metabolizmam yavaş ya hızlandırıyo 2 olunca ondan öptüm hepinizi ben kaçar iyi geceler karnım acıktı ya su içeyim kuru incirim kaldıysa 1 tanede yiyim azcık film izlim tatlı uykularrr canlarımm
bak kız sayemde adamın girdiği bütün sınavları öğrendincanım ben karıştırdım iyicene bak kpds den 90 almış sonra bu bir tane toefl a girdi ondan 605 almış sonra alesten 90 almış1 yılda bu kadar sınav sonucu bir de şeflik sınavına girdi 2 tarz onlardanda puanlar aldı sanırım bu benim dediğim toefl başka olandan direk bilgisayar karşısında birebir olana gircekmiş şimdi diğer odada bir koşu öğrendim geldim.inşallah gülüm ben de arkadaşım yok hiç :93: canım ben lise mezunuyum bana master yaptırmazlar
otur evinde derler
![]()
niye atayım ayol dermişim:) seni kolay kolay atmayız yaw, acayip renkli bir kişiliksin:124:tamam canım verebildiğim kadar vermeye çabalıcam inşallah.irademi bu topikte korucam bırakmam sizi vallaha rabiş atsan şo taraftan geri gelirim günlük konuşma diliyleeeehehe
amanın ankaradamısın sen bacımoy oy yazın buluşalım ya vallaha merak ediyorum hepinzi ben gerçi ben o zamana şişerim siz filinta gibim olursunuz
rabişimizz yakalarrrrrrr:82:
![]()
akşam yemeğin güzel olmuş. şöyle dişe dokunur bir yemek yemişsin. hariboyu da görmedim ama bir dahaki sefere görürüm ona göresabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
ikindin 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum içtim güzelce
sonra akşam yemekte:1 tane yağsız pişmiş para büyüklüğünde et köfte ,fırında pişmiş 3 tane baget ve 3 çatal yoğurt, 3 çatal roka,1 dilim ekmek
ara:2 tane 5i1 arada çayı 1 kupa sıcak su ile buluşturdum şekersiz içtim.
yemekten bir saat sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım.
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,arkaya ,ve yan arka arasına kaldırma yaptım.
oklava çevirme ayakta 100 defa
ayakta yanlara doğru sağ sol eğilme 100 tane
1 tane minicik haribo attım agzıma çok ufak bu kadar
2.5 litre su tükettim.
yatmadan önce 2 yk kadar elma sirkeli suyumu içerim göbeğime yağ eritici masajımıda yaparım gün bitti eyvallah dostlarımaa![]()
valla gülüm ben evde sürekli oturdum bu sene işte ondan çıkmadık otur ye ye böyle kilo aldım aslında ben evlenmeden okuyordum aof 2 .sınıf kamu yönetimi okuyordum ama enes doğupta zorlaşınca bırakmak zorunda kaldım daha doğrus o sene sınıfta kaldım .2 sınıfı tekrar edim derken bu sefer sınava gidemedim bırakamadım kimseye çok kötü zamana denk geldifalan derken aman dedi eşim okuyup napacan senin yerinede okurum ben dedi ondan ses edemiyorum herşeyine he diyom ya5i1 yerdeyi ben de çok gördüm ama o tarz çaylar bağırsak tembelliği olanlara özellikle iyi oluyor sanırım. yani yeşil çayın etkisi daha farklı. ben ilk başladığımda çok kilo veremesem de bende incelme sağladı. birebir yaşadığım için biliyorum. belki 5i1 yerdenin de faydası çoktur ama ben çok karıştırma taraflısı değilim, 5 tane olmasın 1 tane olsun düzenli olsunyalnız bak bu liptonun yeni çayları çıkmış, acai kiraz sapı falan. başka başlıklarda onlarla ilgili olumlu yorumlar okudum. ben değişikliği severim, denemeyi düşünüyorum.
valla ben de keşke önceden keşfetseymişim diyorum. kadınlar kulubüne üyeydim ama hiç böyle bir başlık olabileceği aklıma gelmemişti. burayı şu k flakes tarzı şeylerle 2 haftalık diyet konusunu araştırırken tesadüfen buldum. ertesi günü zor bekledim, tartılıp katılmak için:)
ben yumurtanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum. bu açıdan 2 çok değil ama 3 kesinlikle çok:)
iyi geceler canım.:97:
bak kız sayemde adamın girdiği bütün sınavları öğrendin
eşin baya başarılıymış canım. aldığı puanlar çok iyi. bu çalışkanlıkla o son sınavdan da iyi bir şey alır. sana yol gözüktü:)
niye üniversite okumuyorsun sen canım? böyle aktif kıpır kıpır biri nasıl lise ile bıraktı eğitimi vallahi anlamadım.:44:ayrıca amerikada sınavlar hiç zor değil, üniversite de okuyabilirsin.
bende seni çok seviyorum canım kanım sana başka bir akıyo angaralı angaralıniye atayım ayol dermişim:) seni kolay kolay atmayız yaw, acayip renkli bir kişiliksin:124:
bu takım ankaralı topiği gibi zaten:) bir ankara çekimi var ama anlamadım.
akşam yemeğin güzel olmuş. şöyle dişe dokunur bir yemek yemişsin. hariboyu da görmedim ama bir dahaki sefere görürüm ona göre
spor süper, su süper![]()
ana aç kalmışsın gözüm gıı bilsem sana yemek salardım hiç birşey yememişsin ssanki hep sulu şeyler ekmek yok hiççkahvaltı: 1/2 kk peynir, 4 zeytin, 2-3 çatal yumurta ve 1 kandil simiti. susamsız olanlardan tercih ettim:87:
ara: 1 hurma(kuru)
öğle: 4 tane lahana sarması, 1 kase salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara: sütlü şekersiz neskafe, 1/2 tadım kuruyemiş bar(1 tanesi 150 kaloriymiş, yarısı 75 yapıyor)
akşam: tavuklu salata
ara: çay
Kızlar merhaba nasılsız?
Durumlar nasıl?
Herkes kilo vermeye devam ediyor mu güzelce?
Benim de biraz daha düzene girdi.
Ders kayıtlarıyla uğraşıyorum.
kızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:
öğlen:1 tabak kabak yemeği(1 kaşık zeytinyağ ile yapmıştım),1 dilim ekmek ve yarım kase yoğurt
kızlar slm umarım herkes iyidir haftayı ortaladık sayılır bn şimdiden yorgnm nedense:))))
bugn menüme bolca sebze katmaya clstım gerci burdaki sebzeyi nasl pişirdiklerini tam anlayamadım yani içerisinde yag vr ondan eminim böle kızartmada diil ama bi garip haslayıp yagda mı ceviriyolar acaba:S bugun yaptıgm tek kacamak 1 ceviz büyüklügünde çikolataydı bide istnbldn getirdigim aycekirdeginden yedim diziporttn dizi izlerken :)))))) ama 50 dk sporumu da yptm, özellikle terlemeye calıstım(terliyince yag yakıyoruz diye biliorm) sbh müsli yourt yaptım yine.. ögle ve aksamım sabit herzmnki gibi...
kaptan öğlen aynı şeyi yemişiziftar menüm
iş yerimde 1 ad kandil simidi ve 1 bardak çayla oruç açtım. saat 17.35de
eve gidince saat 19.30 da
2 kaşık pilav,1 tabak nohut ve 3 ad misket köfte. birde 1 bardak komposto var. :))
suyu 1 lt den fazla içmişimdir.
bu sabah kahvaltı.
1.5 dilim ekmekle,peynir,yumurta,reçel ve tereyağı olarak klasik bir kahvaltı ettim. reçek ve tereyağını 1 er çay kaşığı olarak tüketmişimdir fazla almıyorum.:78:
öğle arası 1 ad kandil simidi,1 bardak çay
öğle arası 3 kaşık yoğurt
saat 15.00 de 1 kase çorba,1 porsiyon salata.
işten çıkmadan önce ara olarak yoğurdumun geri kalanını tüketeyim diyorum.
sağol kaptannihan şöyle cevapların inan beni çok güldürüyor. çok doğal.
birgünde gitmeyi ver şekerim bir yere,yok sevgililer günü yok evlilik yıldönümü ooohh gözümüz yok maşallah.
kalorininde dibine dibine vurulmuş. afiyet olsun hayatım. dibi düşmüştür artık.
neyse hayatım aslında güzel,yani çıkmışsınız yemeğe falan.
afiyet olsunsabah 5:30da abimin yüzünden uyandım sonrada uyuyamadım namazımı kıldım hiç huyum değildir sabahın köründe nete girmek amasiteye girdim yorum yaptım çıktım sonra bi güzel müzik açtım kurtlarımı döktüm kansızlıktan üşüyen ben yanmaya başladım
![]()
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 kk peynir ekmek yok
iş yerinde kahvemi içtim yine aralarda yeşilçay ve sıcak su
yumurta tok tuttuğu için işyerindekileride ayartıp simit aldık ama ben sadece 4/1ini yedimkalanı onlara yedirdim
öğlen yemeği olarak bi porsiyon sebze yem.yanında yoğurt
yine arada yeşilçay ve sıcak su
akşamda bi kase çorba
çokmu yedim acaba ya![]()
afiyet olsunHerkese Merhaba :)
Dün gece yine tatlı krizine girdim.Bir arkadaşımdan duyduğum birşeyi yapmaya çalıştım.Teflon tavada çok az şekeri karamelize ettim,üstüne elma rendeledim,terçın ekledim.Soğuk olsa daha güzel olabilirdi ama sıcak sıcak pek tutmadım.Eşim pek bir sevdi,o yedi.
Bugün,sabah 8'de kahvaltıyla başladım,her 2.5 saatte bir yedim.
Sabah : 60 gr light peynir,1 sivri biber,4 siyah zeytin,2 ceviz,40 gr kepek ekmeği,yeşil çay
Ara: 1 kuru incir,light süt
Öğlen: 90 gr light peynir,1 kuru incir,40 gr kepek ekmeği,1 sivri biber,ayran
Ara:1/2 çay bardağı beyaz leblebi,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: 6 yemek kaşığı pırasa,1 kase yoğurt,marul salatası,1 kase şehriye çorbası
Ara : Daha yemedim.Saat 21 gibi 2 ceviz yarım portakal yemeyi planlıyorum.
İyi akşamlar :
afiyet olsunkızlar selam nerelerdesiniz.bugünkü menü yani 15 şubat menüsü:
ay güldürdün beni:)) 13. takımın kabusu rabia diyecekler
çok olmamış canım, samimiyetle söylüyorum. akşamı salata ile geçirmen müthiş olmuş hatta.
afiyet olsunsabah:uyanınca 2 yk elmalı sirkeyi ılık bir bardak suya koydum çay kaşığı ucuyla bal karıştırdım yudum yudum içtim.
1 kaynamış yumurta,1 kepek ekmek uno light,yanında 2 süzme yeşil çayı bir kupaya koydum ancak rengi koyulaştı kahvaltımı yaptım.
öğlen:3 tane minik çigköfteyi elim kadar lavaşa bir marul ile sardım yedim.limonda sıktım
sonrasında 1 dilim pasta 4 parmağım kadar büyüklükte,sonra yedim de pişman oldum
koridorda seri şekilde 40 dakika yürüyüm çok iyi geldi.
ikindin 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla buluşturdum içtim güzelce
sonra akşam yemekte:1 tane yağsız pişmiş para büyüklüğünde et köfte ,fırında pişmiş 3 tane baget ve 3 çatal yoğurt, 3 çatal roka,1 dilim ekmek
ara:2 tane 5i1 arada çayı 1 kupa sıcak su ile buluşturdum şekersiz içtim.
yemekten bir saat sonra yarım saat yine yürüyüş yaptım.
mutfak tezgahında 30 ar bacaklar yanlara,arkaya ,ve yan arka arasına kaldırma yaptım.
oklava çevirme ayakta 100 defa
ayakta yanlara doğru sağ sol eğilme 100 tane
1 tane minicik haribo attım agzıma çok ufak bu kadar
2.5 litre su tükettim.
yatmadan önce 2 yk kadar elma sirkeli suyumu içerim göbeğime yağ eritici masajımıda yaparım gün bitti eyvallah dostlarımaa![]()
afiyet olsunkahvaltı: 1/2 kk peynir, 4 zeytin, 2-3 çatal yumurta ve 1 kandil simiti. susamsız olanlardan tercih ettim:87:
ara: 1 hurma(kuru)
öğle: 4 tane lahana sarması, 1 kase salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 portakal
ara: sütlü şekersiz neskafe, 1/2 tadım kuruyemiş bar(1 tanesi 150 kaloriymiş, yarısı 75 yapıyor)
akşam: tavuklu salata
ara: çay