ayyy başıma gelenler benim pişmiş tavuğun başına gelenlerden pek çok 
gece burda sohbetleştikten sonra çıktıydım sabah yediklerim yazım diye tam gaz açtım bilgisayarı enee baktımm bağlantı yok gittim baktım modemde 2 ışık başka yanmıyo eşime dedim kalk yap fişin taktı naptı yok telefon çalışmıyor hemen görevliyi aradım sitede elektrk gitmiş gece yarısı onu yapalım derken telefon kablosunu kesmişler tüm gün bekledim gelmedi daha bu sabahbaktım gene yok
hayda dedim sonra neyse ikindi vaktı geldi bu arada rakibem kız nasıl gidiyo
ben çok kötüyüm ama karnım çok agrıyor sancılanıyorum yürüyüş falan yapmadım da 2 gündür bir de bugün sabah tartıldım karnım falna şiş ya gögüslerim regl 3 gün var ama kilo olarak aynı geldim galibiyetini kutla bacım
sanmıyorum yarına kadar gram versem bol oynarım :93:
bu arada geçmiş okudum şöyle bir hızlıca ama tornavida sokan bebişi burdan öpüyom tatlı bebiş
meraklı bebiş
allahtan birşey olmamış kuzuya .
birde gruptan çıknlar var onları tekrar bekleriz.
ben de yeşil çayı kestim bir de kızlar ya doktorumu aradım dedim ki 2 hafta sıkı diyet apsam dedim kızdı bırak diyeti falan bol beslen çeşit çeşit degerlerine bakıcam dedi
kaçamak yapmadım dün ama bugün bir tane şu browni biskivü gibi olandan yedim
çok tatlıydı ama
neyse kendime gelicem hepinizi çok özledim gıı off
canım arkadaşlarım bu arada kociş iyileşiyo yarın işe gidiyormuş 
bende geliyom gece okey bekleyin
şimdi kaçıyorm

gece burda sohbetleştikten sonra çıktıydım sabah yediklerim yazım diye tam gaz açtım bilgisayarı enee baktımm bağlantı yok gittim baktım modemde 2 ışık başka yanmıyo eşime dedim kalk yap fişin taktı naptı yok telefon çalışmıyor hemen görevliyi aradım sitede elektrk gitmiş gece yarısı onu yapalım derken telefon kablosunu kesmişler tüm gün bekledim gelmedi daha bu sabahbaktım gene yok

bu arada geçmiş okudum şöyle bir hızlıca ama tornavida sokan bebişi burdan öpüyom tatlı bebiş

birde gruptan çıknlar var onları tekrar bekleriz.
ben de yeşil çayı kestim bir de kızlar ya doktorumu aradım dedim ki 2 hafta sıkı diyet apsam dedim kızdı bırak diyeti falan bol beslen çeşit çeşit degerlerine bakıcam dedi
kaçamak yapmadım dün ama bugün bir tane şu browni biskivü gibi olandan yedim
çok tatlıydı ama

bende geliyom gece okey bekleyin
şimdi kaçıyorm
Son düzenleme: