başınız sağolsun hayatım,Allah rahmet eylesin inşallah.
hadi gözün aydın,biri gitti kaldı biri. eskisi gibi korkmuyorsunda,dr ve hemşireden memnun olman çok gğüzel. haftayada yine aynı hemşirre olur istediğin gibi inşallah.
dişler düzelincede sakızı doya doya çiğnersin hayatım. :)))
öyle olacak malesef rabiacım. ama böylesi belkide daha iyi olacak,rahat rahat gezebilirim. gerçi arada çocuğu ona bırakıp geziyordum ama idare ederiz. 2 gün tatile kim sevinmez ki rabiacım kayınvalidede öyle şimdi. gördüğüm kadarıyla ferdici gene biraz daha iyi ama pehlivansondan da hiç ses yok.
listeleri zamanla oturtursun canım,emin ol basit gelecek.
canım ne yapmışo dr yaa. öyle göze kadar morluk falan inan ben bile tırstım. gerçekten her dr. da olduğu gibi diş içinde uzmanına gitmek gerekir.
evde olmak iyi ama bak böyle dezavantajları var. gerçi gezmicende ne yapcan. oğluşada geçmiş olsun hayırlısı ile tamamlasın dişlerini kuzucuk.
canım cumartesileri saat 3 kadar çalışıyorum.
tebrikederim.
ilahi dombili.
ne yaptın merak ettim ferdicim. süper market falan yemedin inşallah.
sorma canım yaa,burda özel olarak reçelini üreten bir yer var bizde genelde ondan alıyorduk,şimdi ne bulursak alıyoruz. osmanlı çileği takıntımız bitti yani.biraz araştırınca üreten yer bulunur sanırım,ben hiç merak etmedim açıkçası. hani bulayım yapayım demedim,çok beceriksizim bu konuda.
her türlü hava koşullarına rağmen güzel bir hafta sonu geçirmişsin. insanmutlu olmayı bildikten sonra sorun olmuyor sanırım. harikasın canım arkadaşım. kanama bugün bitmiştir inşallah.
maşallah kuzucuğa,Rabbim anasına babasına bağışlasın dilerim.(amin)