asumancım yasadıgın sıkıntılı donmede bır sorumluluk daha da yoruyor en azından bunu bırakıp rahatlamak ıstıyorsun analadım ama takım senınle oldu
ıllakı bırakjıcam dersen rabıa kaptan sende yardımcı ol hem bırakmamıs olursun hemde
dınlendıgınde gerı donebılırsın
rabıadanda cok memnunuz senın bu streslı donemınde takımı rabıa kaldırdı tasıdı bence ıkınız bır butunsunuz bırbırınız tamamlıyorsunuz
tarcınlı nasıl oluyor tadı ben hiç denemedim salepte sevmiştim ama süte hiç koymadım deneyeceğim bakalım bende.
ya şimdi arada hapşuruyorum hep burda oturuyorum gece 2 saat ondan oluyor.dinlenimde geçsin bari yoksa diş çekimime hapşurukla falan gidersem çekmezler sanırım .
medınecım salep pısıp bardaga alıyorsun uzerıne tarcın serpıosun
senin oğluşun ve benimki birbirni andırıyor saçları az uzadımı cozutuyor aşırı uzayınca çirkin oluyor ortasını yakalamak lazım.beğendiğine sevindim canım.senin oğluşununda maşallahı var çok begeniyorum benide kızım olursa verim kız sana.

sende kızın olursa benimkine ver.seyyahınkinide alabiliriz gerçi kız olursa
hehhe

dosba var seyyah var dur bakalım en son care bırbırımıze artık
valal bende sastım
medınecım kardesım cısını kacırırıdı anne su dokulmus derdı
acaba bırını suclamak ıcın yapabılır mı?
ama suda var ogretmenın rencıde etmemesı lazım
gelelım bana
kendıme
saydıklarım ıradesız koca g....tlu
1 haftada pes edıyon tam kg vermeye basladın ne b.....kuna yıyon zıkkıkm yeeee
dayanamadın demı pısss koca memıslı gobeklı dombılı
sucuklu kahvaltımın ardından
arkadasa gıttım
1 dılım buskıvı pastası ve 1 gozleme 2 dılım fırında kızarmıs peynırlı ekmek
yedım
akşam oglusun dç gunun 1 gece onceden yapak dedık esım bugun gec gelecek teyzelerı oglum bugun 1 yasında
sonra
1.5 dılım pasta yedım saat 23 gıbı canım sadece yemek ıstedıgı ıcın 1 tabak bulgur pılavı ve 3 kasık yogurt yedım gece 01.30 dada yattım
ve dun 10 dk yurudum vel hasıl spor yokk

habıre kör bogazı tasladım durdum buda bana 0.5 kg almama mal oldu umarım akıllanmısımdır
,salaklıga bah 2 haftadır canım cıktı tam kılo verecegım hoooppppp yedım tekrar basa dondumm sınır sınır yanııı