Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..
misafirm sabah erkenden çıktı eşimle bankada işleri var ..
Rabi hava karlı kazasız belasız gidin gelin inşallah..
Ankara bembeyaz ve çok soğuk..:68:
poly akşam yemeğimi saat 5 te yedim canım kaçamağımı değil..kaçamak saat 3 te felan dı sanırım..
Dünkü akşam yürüyüşü üşütmeme sebeb olmuş..karnım çok fena zaten yürürken bacaklarım üşümüştü..kocaman şiş vede sancılı bir göbüşle dolanıyorum..:59:

canım gunaydın evet ank cok soguk dun aralıksız yagan kar buguunde devam edıyor

günaydın arkadaşlar adet oldum ..... ve dışarısı çok soğuk kar ayaz.. inşallah bugun dışarı çıkmak zorunda kalmam.akşamda plates vardı ama ağrım var bugun gidemicem sanırım. bide saatlerı çok geç dönüşte yanlız başıma korkuyorum ya ona bı çare bulmam lazım. bi öncekı grup ta kalabalıkmış. ama olsun napayım yanı..

dünkü menumu yazayım
kalkış 1 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli ve süt
ara:2 gırıssını
öğle:1 kuşbaşılı pide :50:
ara: 1 hurma
ara:1 hurma daha
akşam 1 kaşık barbunya 1 dilim ekmek
yemekten sonra arkadaşıma gittik annemle 2 bardak çay 5-6 tane kabuklu fıstık
eve gelince 1 elma

bu sabah 2 dilim kepeklı ekmeye tost ve süt

hafta sonu marketten kepeklı ekmek alıp dolaba koydum. bu hafta bunu yıyecem. haftaya da buğday yada çavdarla değiştiririm.

sizleer nasılsınız. ben bugun çok halsızım. bıde benım midem hiç durmuyo en neden sürekli acıkıyorum :(

slm kızlar
inşallah herkes iyidir. bende iyiyim çok şükür.geldik tekrar işimizin başındayız. sabah kalkması zor oldu ama kalktık artık. birkaçgündür geç yatıyorum,daha doğrusu uyumakta zorlanıyorum. dünde en son saate baktığımda saat 1 e geliyordu,gerçi dün akşam saat 6 da 1 saat uyumuştum,yoksa münkün değil duramazdım sanırım. kocişle hala limoniyim,konuşuyoruz ama ben soğuğum. gerçi çokda soğuk değilim normalim.neyse beslenme konusunda çokda verimli bir hafta sonu geçirmedim aslında, kaçamaklarım oldu. ama bir iyi yanı bol su içtim,yeşil çay ve salatamı eksik etmedim.:78:
sanırım benbuişi artık kıvıramıyorum kızlar iyice saldım kendimi farkındasınız zaten. toparlanayım diyorum olmuyor.bakalım bu hafta ne yapıcam. ümitli değilim kendimden. spor olayını bu ayın sonuna bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriyorum.
ayrıca kaptanlığı rabia arkadaşımıza devretmek istiyorum. o daha çok yakışıyor. sizlerinde bu konuda beni destekleyeceğinizden eminim. yardımcıyıda Rabia kendi belirler artık.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. buralarda olurum.

asumancım yasadıgın sıkıntılı donmede bır sorumluluk daha da yoruyor en azından bunu bırakıp rahatlamak ıstıyorsun analadım ama takım senınle oldu
ıllakı bırakjıcam dersen rabıa kaptan sende yardımcı ol hem bırakmamıs olursun hemde
dınlendıgınde gerı donebılırsın
rabıadanda cok memnunuz senın bu streslı donemınde takımı rabıa kaldırdı tasıdı bence ıkınız bır butunsunuz bırbırınız tamamlıyorsunuz

tarcınlı nasıl oluyor tadı ben hiç denemedim salepte sevmiştim ama süte hiç koymadım deneyeceğim bakalım bende.
ya şimdi arada hapşuruyorum hep burda oturuyorum gece 2 saat ondan oluyor.dinlenimde geçsin bari yoksa diş çekimime hapşurukla falan gidersem çekmezler sanırım .:53:

medınecım salep pısıp bardaga alıyorsun uzerıne tarcın serpıosun

senin oğluşun ve benimki birbirni andırıyor saçları az uzadımı cozutuyor aşırı uzayınca çirkin oluyor ortasını yakalamak lazım.beğendiğine sevindim canım.senin oğluşununda maşallahı var çok begeniyorum benide kızım olursa verim kız sana.:27: sende kızın olursa benimkine ver.seyyahınkinide alabiliriz gerçi kız olursa :27:

hehhe :62::62::62::62: dosba var seyyah var dur bakalım en son care bırbırımıze artık :46:

başınız sağolsun hayatım,Allah rahmet eylesin inşallah.
saol asumancım yaslıydı
hastaydı anı ölum olmadı

maşallah kuzucuğa,Rabbim anasına babasına bağışlasın dilerim.(amin)

Selam kızlar nasılsınız
asuman kararına şaşırdım
ama yorulmuşşsun biraz dinlenmek iyi gelebilir
valal bende sastım
medinecim, bu tamamen kreştekilerin hatası. o kadar saat, değil çocuk büyükler bile, çişini tutamaz canım. bence kesinlikle görüşmelisin ve ne öyle çocuğu utandırıyor. yaptığı davranış hiç doğru değil. ben her zaman evden çıkmadan çişini yaptırırım. ha ben unuttuysam da çocuk kaçırdıysa bu çocuğun değil benim suçum olur. zaten yeni yeni öğreniyorlar. çok kızdım şimdi:20:bu yakışıklı delikanlı utandırılır mı böyle:19:
kaptanlığım inşallah hayırlı olur canım.
medınecım kardesım cısını kacırırıdı anne su dokulmus derdı
acaba bırını suclamak ıcın yapabılır mı?
ama suda var ogretmenın rencıde etmemesı lazım

gelelım bana
kendıme
saydıklarım ıradesız koca g....tlu
1 haftada pes edıyon tam kg vermeye basladın ne b.....kuna yıyon zıkkıkm yeeee
dayanamadın demı pısss koca memıslı gobeklı dombılı

sucuklu kahvaltımın ardından
arkadasa gıttım
1 dılım buskıvı pastası ve 1 gozleme 2 dılım fırında kızarmıs peynırlı ekmek
yedım
akşam oglusun dç gunun 1 gece onceden yapak dedık esım bugun gec gelecek teyzelerı oglum bugun 1 yasında
sonra
1.5 dılım pasta yedım saat 23 gıbı canım sadece yemek ıstedıgı ıcın 1 tabak bulgur pılavı ve 3 kasık yogurt yedım gece 01.30 dada yattım
ve dun 10 dk yurudum vel hasıl spor yokk
:47::47::47::47: habıre kör bogazı tasladım durdum buda bana 0.5 kg almama mal oldu umarım akıllanmısımdır
,salaklıga bah 2 haftadır canım cıktı tam kılo verecegım hoooppppp yedım tekrar basa dondumm sınır sınır yanııı:59::59::59:

günaydın arkadaşlar adet oldum ..... ve dışarısı çok soğuk kar ayaz.. inşallah bugun dışarı çıkmak zorunda kalmam.akşamda plates vardı ama ağrım var bugun gidemicem sanırım. bide saatlerı çok geç dönüşte yanlız başıma korkuyorum ya ona bı çare bulmam lazım. bi öncekı grup ta kalabalıkmış. ama olsun napayım yanı..

dünkü menumu yazayım
kalkış 1 bardak su
eve gelince 1 elma

hafta sonu marketten kepeklı ekmek alıp dolaba koydum. bu hafta bunu yıyecem. haftaya da buğday yada çavdarla değiştiririm.

sizleer nasılsınız. ben bugun çok halsızım. bıde benım midem hiç durmuyo en neden sürekli acıkıyorum :(

anırım regl le ılgılı
spora gıtmeye calıs derım
poly demıstı tam bugday ekmegı ye dıe bende oyle yapıom daha doyurucu oluyo

kızlar, yarın Allah nasip ederse istanbula gidiyoruz. yarın gece orada kalırız. yarın gündüz uğrayabileceğimi sanmıyorum. inşallah çarşamba günü döneriz. merak etmeyin. takım size emanet:79:
hayırlı yolculuklar hayatım selametle git gel...
ayy hastalık hastası oldum ben off bogazımdan sonra gözümde minicik bir beyazlık var gözüme ara ara batıyo randevu alıcam yarın doktora gidicem bu ne anam ya :91: kaporta iyice gitmiş bende :9:
sabah.yarım çay bardağı süt ,3 yk kadar kellogs yenildi
ara:1 ıhlamur çay içildi
sabah 12 de yediğim için saat 3.bucukta 2 avuç kadar ve 3 yk kadar yoğurt,sarımsaklandı yenildi.nerden geldi bilemiyorum ama 2 dilim ekmek ve 2 dilim domates yedim sanırım başım agrıyordu ve tansiyon sorunu yaşadım diye tuz seçtim iyimi ettim kötümü bilmiyorum ama geçti yiyince.
akşam:saat 6 bucukta eşim simit almış simitin yarsını bir çay ile yedim.çatal ucuyla peynir yedim.
ara:yarım portakal,yarım develi armut,çeyrek elma
su miktarı:1 bucuk litre
spor yok malesef başım heryerim agrıyor.grip olucam sanırım.
yatış: 1 çay bardağı ılık süt.
:44:
güldürdün beni ya kaporta gitmiş faaln diyincee:27:çok geçmiş olsun ablacım vitamin eksikliğinden vücut dirençsiz düşüyomuş bende sürekli boğazımdan gidiyodum doktora iğnesiz geçmiyodu şükür demir ilaçları falan kullandım bu yıl hastalanmadım.menünde güzell ama sarımsak tansiyonu düşürüyomuydu çıkarıyomuydu ya :53:çoookk geçmiş olsun ablacımm
ayy sabah sabah öldüm gülmekten, bir vermedim kocaman bir alkış(smile) demiştim:1:/QUOTE]

:65::65:kupayı alcam inşşş :27:tatlı yemek yokk canım istesede aman irade bendee:37:

[

güldürdün beni ya kaporta gitmiş faaln diyincee:27:çok geçmiş olsun ablacım vitamin eksikliğinden vücut dirençsiz düşüyomuş bende sürekli boğazımdan gidiyodum doktora iğnesiz geçmiyodu şükür demir ilaçları falan kullandım bu yıl hastalanmadım.menünde güzell ama sarımsak tansiyonu düşürüyomuydu çıkarıyomuydu ya :53:çoookk geçmiş olsun ablacımm
ayy sabah sabah öldüm gülmekten, bir vermedim kocaman bir alkış(smile) demiştim:1:/QUOTE]

:65::65:kupayı alcam inşşş :27:tatlı yemek yokk canım istesede aman irade bendee:37:

ferdıcı canım masalalh dıyorum ıraden uzun solukjlu olur dıyorum :nazar:
kac yasındasın hep ablacım dıye hıtap edıyorsun ?
:1:

:1:

geldim canım geldim yettımmm :66: gelen giden eksık olmuyor başım çok kalabalık regl agrım da var :((( orta katta atölye var orayı temızleyeceklermış etraf da kar çamur. bi içeri giriyorkar bı dışarı çıkıyorlar. hertaraf battı. temizliyorlarmı kırletıyorlarmı bılemedım :26: yemek molası veriyorum şimdi. tavuklu mantar sote söyledim. yanında 1 dilim ekmek yersem güzel bi öğün olacak insallah.

gelelım bana
kendıme

arkadasa gıttım
yedım
akşam oglusun dç gunun 1 gece onceden yapak dedık esım bugun gec gelecek teyzelerı oglum bugun 1 yasında
sonra
1.5 dılım pasta yedım saat 23 gıbı canım sadece yemek ıstedıgı ıcın 1 tabak bulgur pılavı ve 3 kasık yogurt yedım gece 01.30 dada yattım
:47::47::47::47: habıre kör bogazı tasladım durdum buda bana 0.5 kg almama mal oldu umarım akıllanmısımdır
,salaklıga bah 2 haftadır canım cıktı tam kılo verecegım hoooppppp yedım tekrar basa dondumm sınır sınır yanııı:59::59::59:

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım çok mutlu olsun hayatı boyunca ailesiyle...

tesekkur ederız seyyah ablası
bızım burada kımsemız yok
annane bannesı de gelemezler oyle yanlız yanlız kutladık ıste
kımseler yok

aaa biz varız ya onlarda sonra kutlarlar.. hem böyle tadını çıkara çıkara kutlayın işte çekirdek aile olarak :64:

çok ağrım var eve gidip yatmak saatlerce uyumak istıyorum. zaten sabah hiç çıkasım gelmemişti sıcacık yataktan

Merhaba herkese kızlar.
Nasılsınız?
Çok hasta oldum ben.
Yataktan çıkamıyorum hiç.
gecmıs olsun canım salgın dıkat etmek lazım ıyı bak kendıne derslerınde var kolay gelsın
seyhancım tesekur ederız ablası :)
oglumun bırsuru teyzesi var
sabah 1 dılım ekmek 174 dılım peynır a
ara 2 havuc
oglen karnıbahar 1 dılım ekmek
ara 1 portakl
akşam karnıbahar 1 dılım ekemk

kımseler yok bugun sanırım bı daha ugramam
hıc kımse olmayınca ıstek kalmıoo
herkes yogun ,
eee malum soguk hava
neyse yarına gorusuruz ınsaalh nette sorun var takılıo
takılmazsa buradayım
ara salep

Son düzenleme:
ayy sabah sabah öldüm gülmekten, bir vermedim kocaman bir alkış(smile) demiştim:1:

canım kaçamağı 5 gibi yapman yerinde olmuş,ama akşam yine karbo ağırlıklı olmuş sporun güzel umarım yakmışsındır pilavla patatesi bu ikisini mümkün oldugunca bir arada tüketme.

listen güzel canım çokta az yemişsin bence:26:

menü harika yine sporunu da yapmışssın daha ne olsun makarnayi öglen ögününde tüketmen çok iyi olmuş bende canım isterse öyle yapıyorum:56:

böyle insanlar nasıl öğretmen olabiliyor anlamıyorum, eğitimlerin her aşamasında bu bilgiler öğretiliyor, hadi öğrenmedin insan kendinden de mi bilmez? hem hatalı hemde çocugu utandırmış, neysenin dediği gibi hatalarını açıkça belirtip şöyle bir silkelemekte fayda var:20:

iyi yolculuklar canım istanbulda kar başladı,zamanlama hava dolasıyla biraz kötü ama hayırlısıyla gidin dönün :16:

oradaki 2 avuç neysenin dediği gibi mantı mı canım?birde simit canın çekerse sabahları tüket daha iyi olur,hasta olurken spor yapmamanda iyi olmuş,zaten seni onarmaya çalışırken ekstra yoruluyor birde sen yormamış olmuşsun.
evet canım kayseri mantısıydı .simiti eşim getirmiş hani dişciden önce ilk yiyeceğim şey demiştim denk gelmemişti sıcak fırından görmüş almış kuzum :32: akşamı onla geçiştirdim.
günaydın kızlar :16:

karlı bir istanbula uyandık sonunda yağdı hava çok soğuk akşam nasıl dönecegimi düşünüyorum şimdiden:26:

Pazartesi
Uyanınca:1/2 sb soya sütü
Kahvaltı:1/2 simit,2 dilim keçi peyniri,kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Öğle:2 ızgara tavuk snitzel,1 dilim peynir,bol yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:10 adet kaju,1 fincan sade kahve
Ara: 1 sb light kefir
Akşam:6 adet ızgara tavuk nuget,bol yeşil salata,1 sb light ayran,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:2 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:yapamadım çok yorgundum:50:
güzel bir liste canım yeşilçaylar ooo çok daha iyi ne güzel kız ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo aslında hep gördüğüm diyet listelerinde açlık kokuyo ama bu liste tam bana göre :27:

günaydın..
misafirm sabah erkenden çıktı eşimle bankada işleri var ..
Rabi hava karlı kazasız belasız gidin gelin inşallah..
Ankara bembeyaz ve çok soğuk..:68:
poly akşam yemeğimi saat 5 te yedim canım kaçamağımı değil..kaçamak saat 3 te felan dı sanırım..
Dünkü akşam yürüyüşü üşütmeme sebeb olmuş..karnım çok fena zaten yürürken bacaklarım üşümüştü..kocaman şiş vede sancılı bir göbüşle dolanıyorum..:59:
geçmiş olsun cano ya kız oğlanı alıp gelirken oğlanda üşümesin dikkat et havalar soğuk bugün esiyoduda ben bile 5dk kesildi yanaklarım .

dünkü menumu yazayım
kalkış 1 bardak su
eve gelince 1 elma

acıkıyon liste süper ama cadı :33: benden güzel besleniyosun ya spora dönüşte eşin alsaya kaçta çıkıyorsun canım.eve gidince yatmadan ılık ballı süt içi.

asumancım yasadıgın sıkıntılı donmede bır sorumluluk daha da yoruyor en azından bunu bırakıp rahatlamak ıstıyorsun analadım ama takım senınle oldu
ıllakı bırakjıcam dersen rabıa kaptan sende yardımcı ol hem bırakmamıs olursun hemde
dınlendıgınde gerı donebılırsın
rabıadanda cok memnunuz senın bu streslı donemınde takımı rabıa kaldırdı tasıdı bence ıkınız bır butunsunuz bırbırınız tamamlıyorsunuz

tarcınlı nasıl oluyor tadı ben hiç denemedim salepte sevmiştim ama süte hiç koymadım deneyeceğim bakalım bende.
ya şimdi arada hapşuruyorum hep burda oturuyorum gece 2 saat ondan oluyor.dinlenimde geçsin bari yoksa diş çekimime hapşurukla falan gidersem çekmezler sanırım .:53:

medınecım salep pısıp bardaga alıyorsun uzerıne tarcın serpıosun

senin oğluşun ve benimki birbirni andırıyor saçları az uzadımı cozutuyor aşırı uzayınca çirkin oluyor ortasını yakalamak lazım.beğendiğine sevindim canım.senin oğluşununda maşallahı var çok begeniyorum benide kızım olursa verim kız sana.:27: sende kızın olursa benimkine ver.seyyahınkinide alabiliriz gerçi kız olursa :27:

hehhe :62::62::62::62: dosba var seyyah var dur bakalım en son care bırbırımıze artık :46:

valal bende sastım

medınecım kardesım cısını kacırırıdı anne su dokulmus derdı
acaba bırını suclamak ıcın yapabılır mı?
ama suda var ogretmenın rencıde etmemesı lazım

gelelım bana
kendıme

arkadasa gıttım
yedım
sonra
:64::64::64::64::64::64: ohoh kutlu olsun anacım doğum gününüz 1 tabakbulgur pilavı ne gıı :17::52: sanırım o çok olmuş pastalar o günün hatrına sanırım.

:30::59: hee ya kaporta gidiyo evlenince ve çocuk olunca bir elde geçmek gerekiyor :60: eşime kaportalar iyice gidiyo dedim eşim sıfırlamak lazım didi :53: şakasına takıldı bende ona dedimki şöfor iyi bakmıyo bence yeni bir şoför lazım dedim :47: hemende geri lafı çeviriyor falan fıstık gibiymişsin falan .sonra enesi motora bindirdi sürdü arkamdan geliyolar oğlana diyo ki oğlum öndeki fıstığı ezme sakın yoksa fıstık ezmesi olur diyo :37:
bu arada sarımsak ve tuz ne yapıyor bilemiyorum canım ama benim tansiyon sorunum var nasıl ne şekilde çeşiti ne bilmiyorum ama fır fır oluyorum.onları yiyince ayaklandım ama.

Merhaba herkese kızlar.
Nasılsınız?
Çok hasta oldum ben.
Yataktan çıkamıyorum hiç.
canım çok geçmiş olsun .ılık ballı süt ve ıhlamuru eksit etme tabi doktorun verdiği ilaçlarıda eksiksiz kullan hayatım.

gecmıs olsun canım salgın dıkat etmek lazım ıyı bak kendıne derslerınde var kolay gelsın
ara 2 havuc
ara 1 portakl

herkes yogun ,
eee malum soguk hava
takılmazsa buradayım
ara salep
afiyet olsun canım :52: ba ba biz teyze oluyok seyyah abla oluyorr :36:
cebime gircek seyyahım yakında :3: valla bende halsizim uğramaya çalıştım sabahtanberi oda ısındı ondan sonra geçtim yoksa bırakmam kız sizi yalnız anamm ya ben neler yedim yazim barim

Son düzenleme:
12 de uyandım.
2 dilim ekmek 2 dilim domates az peynir içine
ara:4 tane kepçaplı çips şu patatesli olandan ve 3 tane bolero gofretten yedim.
1 saat yatakta dinleindim geldim.
halsizim başım agrıyo dişim çekilirken yapılan uyuşturucu iğne yerleri agrıyo
midem bulanıyor böggg :67: yapacam geliyor ama yinede iyi sayılırım diyelim de oyle olsun bari
hava soğuk içimdenspor yapmak gelmiyor :93:

Romanya’da 23 yaşındaki Rifca Stanescu, 11 yaşındaki kızının bir bebek dünyaya getirmesiyle dünyanın en genç anneannesi oldu.

İngiliz The Sun Gazetesi’nin haberine göre, şimdi 25 yaşında olan iki çocuk annesi Rifca’nın 12 yaşındayken doğurduğu kızı Maria da 11 yaşında anne oldu. 10 yaşındayken evden kaçan Maria, hamile kaldı ve Ion isimli erkek bir bebek dünyaya getirdi. Şimdi 2 yaşına gelen torun Ion’ı kucaklayan Rifca Stanescu, “Anneanne olduğum için mutluyum. Ama Maria için başka hayallerim vardı” dedi.

Ay kızlarşu habere bakın bu tarz bir olayda armut dibine düşmüş derler :53:
ben sanırım yabancıları hiç ama hiç sevmiyorum yaşam şekilleriyle falan çok ters geliyolar bana ya.:37:
okula gitcekleri yerde gidip ne b..gl..r yiyolar töbe töbe allahım sen koru bizim yavrucuklarımızı.

slm kızlar nasılsınız
hava soğuk burası da etkilenmiş...
bende evde çoook sıkıldım
mecburen markete gittim çok soğuk...çalışanlara Allah yardım etsin
sabah klasik kahvaltımı ettim
arada muz yedim
öğle yemeğinde canım bişi istemedi kepekli ekmek ile tost yaptım
arada elma yedim
akşama menü kalabalık :(( pilavla kuru var bi de çorba ve yoğurt...
sizler nasılsınız

dombilicim oğlunun doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara...mutlu sağlıklı...
masalcım ve polycim geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize

ara 2 havuc
ara 1 portakl

herkes yogun ,
eee malum soguk hava
takılmazsa buradayım
ara salep

teşekkür ederim canım.
iyi olmaya çalışıyorum ama pek bir nazlıyım sorma.
Doğum gününüz de kutlu olsun.
evet canım kayseri mantısıydı .simiti eşim getirmiş hani dişciden önce ilk yiyeceğim şey demiştim denk gelmemişti sıcak fırından görmüş almış kuzum :32: akşamı onla geçiştirdim.
güzel bir liste canım yeşilçaylar ooo çok daha iyi ne güzel kız ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo aslında hep gördüğüm diyet listelerinde açlık kokuyo ama bu liste tam bana göre :27:

geçmiş olsun cano ya kız oğlanı alıp gelirken oğlanda üşümesin dikkat et havalar soğuk bugün esiyoduda ben bile 5dk kesildi yanaklarım .

acıkıyon liste süper ama cadı :33: benden güzel besleniyosun ya spora dönüşte eşin alsaya kaçta çıkıyorsun canım.eve gidince yatmadan ılık ballı süt içi.

:64::64::64::64::64::64: ohoh kutlu olsun anacım doğum gününüz 1 tabakbulgur pilavı ne gıı :17::52: sanırım o çok olmuş pastalar o günün hatrına sanırım.

:30::59: hee ya kaporta gidiyo evlenince ve çocuk olunca bir elde geçmek gerekiyor :60: eşime kaportalar iyice gidiyo dedim eşim sıfırlamak lazım didi :53: şakasına takıldı bende ona dedimki şöfor iyi bakmıyo bence yeni bir şoför lazım dedim :47: hemende geri lafı çeviriyor falan fıstık gibiymişsin falan .sonra enesi motora bindirdi sürdü arkamdan geliyolar oğlana diyo ki oğlum öndeki fıstığı ezme sakın yoksa fıstık ezmesi olur diyo :37:
bu arada sarımsak ve tuz ne yapıyor bilemiyorum canım ama benim tansiyon sorunum var nasıl ne şekilde çeşiti ne bilmiyorum ama fır fır oluyorum.onları yiyince ayaklandım ama.

canım çok geçmiş olsun .ılık ballı süt ve ıhlamuru eksit etme tabi doktorun verdiği ilaçlarıda eksiksiz kullan hayatım.

afiyet olsun canım :52: ba ba biz teyze oluyok seyyah abla oluyorr :36:
cebime gircek seyyahım yakında :3: valla bende halsizim uğramaya çalıştım sabahtanberi oda ısındı ondan sonra geçtim yoksa bırakmam kız sizi yalnız anamm ya ben neler yedim yazim barim

salep içiyorum boğazlara iyi gelir diye, bitki çayları falan.
Kendime gelmeye çalışıyorumç

12 de uyandım.
2 dilim ekmek 2 dilim domates az peynir içine
ara:4 tane kepçaplı çips şu patatesli olandan ve 3 tane bolero gofretten yedim.
1 saat yatakta dinleindim geldim.
halsizim başım agrıyo dişim çekilirken yapılan uyuşturucu iğne yerleri agrıyo
midem bulanıyor böggg :67: yapacam geliyor ama yinede iyi sayılırım diyelim de oyle olsun bari
hava soğuk içimdenspor yapmak gelmiyor :93:

Romanya’da 23 yaşındaki Rifca Stanescu, 11 yaşındaki kızının bir bebek dünyaya getirmesiyle dünyanın en genç anneannesi oldu.

İngiliz The Sun Gazetesi’nin haberine göre, şimdi 25 yaşında olan iki çocuk annesi Rifca’nın 12 yaşındayken doğurduğu kızı Maria da 11 yaşında anne oldu. 10 yaşındayken evden kaçan Maria, hamile kaldı ve Ion isimli erkek bir bebek dünyaya getirdi. Şimdi 2 yaşına gelen torun Ion’ı kucaklayan Rifca Stanescu, “Anneanne olduğum için mutluyum. Ama Maria için başka hayallerim vardı” dedi.

Ay kızlarşu habere bakın bu tarz bir olayda armut dibine düşmüş derler :53:
ben sanırım yabancıları hiç ama hiç sevmiyorum yaşam şekilleriyle falan çok ters geliyolar bana ya.:37:
okula gitcekleri yerde gidip ne b..gl..r yiyolar töbe töbe allahım sen koru bizim yavrucuklarımızı.

aaa nasıl bir haber öyle ya.
yumurta üretmeye başladığı gibi vücudu hamile mi kalmış :S
Tövbe tövbe, ben kendimi hayal edemiyorum daha ..

Back
X