Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su 2 lt oldu hani bana alkış :21:
ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo :63:

bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum

ayyy iyi bişi yapınca hemen ödül istiyom ama kaçamak yapınca hiiiç sesim çıkmıyo :63:

taze fasülye de pek güzel olur. şimdiden afiyet olsun.
ayranı ben de severim. nedense diyet yapalı içmeyi unutuyorum yalnız:)
ayranı en çok bulgur pilavı çiğköfte yanında severim :))
ama artık sütü canım pek istemiyo bende ayranı denemeye karar verdim
saol canım sanada afiyet olsun

bende aranıza katılabilirim dimi arkadaşlar bende yaza kadar zayıflamak istiyorum 10 kilo vermem lazım günde 2.5lt suyumu ve her öğün elmalı sirkeli suyumu muhakkak içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama metobolizmam yavaş olduğu için yavaş kilo veriyorum

hoşgeldin...kaptanımız neyneyse sana gerekli bilgileri verecektir
kaç kilosun boyun yaşın biraz kendinden bahseder misin ??

ben çocuklar için çok tırsıyorum enes tam olarak yeni yeni konuşmaya başladı cocuk ev taşıyınca bile garipleşiyor yabancılaşıyor ,zaten yazın taşınıcam kreşi değişicek derken bir de kardeş fikri olucak.sonra 1 yıl geçtikten sonra eşimin sınavı sonuçlandı aha aha derken seneye eylülde başlayacak desek ben bu cocuğa ne anlatıcam nereye giidyoruz neden?kardeş olunca daha bir kapancak biliyorum enesim yıpranıcak diye çok korkuyorum hadi ben gitmedim annemlerde kalıcaz desem enes babasını arayacak öbür bücurde tam anne baba seçiçek zamana gelir kafayı yerim her halde.ben ne yapyorsamda çocuklarım için işte.ama engel de olmak istemiyorum bir taraftan ama çok kızıyorum yani evlendiğimde niye uğraşmadı da enes 2 yaşına geldi başladı haksız mıyım:53: sanıırm iş yerindeki insanlara gıcık gidiyor bu sınava girdi ,yabancı dili iyi olduğu için ilerde pozisyonlarda değişiklik olurken master yapanlara özellikle yurtdışında avantaj sağlıcakmış ,bilmiyorum hakkımızda hayırlısı daha fol yok yumurta yok beni stres sarıyo adam ayaparım derse yapıyo ondan :44: bazen kazanamasın diye dua ediyom of:26: herkes kendini düşünüyo sanırım.sen şimdi daha yolun başından gülüm eğer yapacaksan şimdi yap cocuk falna olunca elini ayağını bağlıyo insanın.
işlerinin hafiflediğine sevimdim 4 kiloyu nasıl aldın bende guruba acilen dönüş yap derim .3 hafta sonra listeden çıkıcam hazırlan istersen yavaştan yavaştan :1:
haklısın asumancım birgidip gezim bakalım şapkada güzel fikir aslında.kitapta ,akşama birşeyler daha görürsem alırım gelirm napim yarın nehir hanımın doğum günü malum enes moturu verelim diyo o kadar seviyo sanırım kızı:52:
canım verdiğiniz kararlarda hakkınızda herşeyin hayırlısını diliyorum. ama enesin ezilmesine izin verme hayatım,sınav sonuçlarını bekle derim ondan sonra 2. çocukmu,kariyermi eşinle ayrıntılı konuşup bir karara varmanızı öneririm,kariyer uğruna yıpranmayın hayatım.:))
kız gelin adayın nehir prensesmi :))))

:71::46:
tebrik ederim hayatım.
kaçamak yapınca söylede domates atayım sana. :1:
canım kaptan gerekli açıklamaları yapacaktır ama kısaca bol paylaşımı severim ve istikrarlı bir kaptan isterim dersen burdan ayrılma hayatım. :13:

canlar ben izninizle kaçıyorum,evrakları toparlayayım. yarın gelemezsem kusuruma bakmayın. hayırlı huzurlu akşamlar. :71:

hoşgeldin canım.
bize biraz kendini tanıtarak başlayabilirsin. yaş, boy, şimdiki kilo gibi..
kurallarımız da şöyle:

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kuralların toplu hali bu.

teşekkür ederim

tebrik ederim hayatım.
kaçamak yapınca söylede domates atayım sana. :1:

canlar ben izninizle kaçıyorum,evrakları toparlayayım. yarın gelemezsem kusuruma bakmayın. hayırlı huzurlu akşamlar. :71:
teşekkür ederim ii akşamlar

teşekkürler
ayyy nasıl şımardım topu topuna su içtim sanki kilo verdim
:1:

Kızlar sizlere iyi akşamlar ben çıkıyorum. Byy:58::58:

ii akşamlar canım yarın görüşürüz
çok kaçırma akşam

teşekkür ederim canım inşallah bugün daha da iyiyim ve başka tatları tadabiliyorum.acıda azaldı sanırım kaynıyo dikişler :nazar:

afiyet olsun canım

eee olacağı buydu tabi dikkat etmediğin 2 haftan var unutma şimdi hemen kilo düşmez ki .demekki iyi cozutuksun sen :27: bir de regldendir şişmişindir geçer merak etme .

pehlivan senin kızla benim oğlan aynı sanırım 19 aralık 2007 doğumlu oğluşum .sende arayı açma bence şimdi düşünsen cocuk olur 4 yaşında diğeri 1 yaşında gelince diğeri 5 yaşında olur.en azından ilk okula başlarkan büyük 2. olan 3 yaşında gelirde ses ,bağırma vs sorunları kalmaz .ilkokula giderken kücük bebek büyük bir sorun bence ses açısından :1:
senin bu abinden çektiğin ne ferdicim ya.güzel beslenmişsin afiyet olsun.

bende tam dombilim yok sanırım diyordum en sonda gördüm yazını.güzel beslenmişsin canım.bende bugün mercimek çorbası içiçim .diyette iyiymiş mercimek.

ayyıldızım haklısın cozuttuğum iki haftanın acısını çekiyorum canım. tabii de reglde geldi üstüne ben im bu haftaki durumum çok kötü.bakıcaz bakalım cumaya.korkuyorum cumadan:44::44::44:
benim kızım 26 aralık doğumlu canım.3 yaş bitti.artık.aaa yakınmış araları bizim bıdıkların.siz 7 gün büyüksünüz bizden.aslında 2. konusunda haklısın ama bakalım kısmet.

Bugünkü menüm
sabah yarım simit
ara yok
öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yanında sossuz salata 1 tabak
arada 6 7 fındık
akşam 1 kase çorba 1 bardak ayran 1 kşk haşlanmış tavuk
arada da 1 elma yerim

3 litre su rekorrr:27:göbişim şişti yaa su içmektenn :37:havalar güzelya içtikçe içesim geldii:66:

11:20 1kaynamış yumurta,1 dilim ekmeğin içi
spor:yarım saat yürüyüş
14:00 4te 1 elma içi kazıyıp yedim
yarın enesin arkadaşı nehirin doğum günüymüş ögretmeni yazmış hatıra olması için hediye istiyolar
napim ne alim kızlar.
bir tane el cüzdanı toka falan mı ,hikaye kitabı mı?yoksa badi falna mı alsam fikir verir misiniz?
oyuncak alamam alırsam enes açılınca hediyeyi geri almak isteyebilir canavarusum :52:

bence güzel bir çanta alabilirsin.benim kızım bayılıyor.yada güzel bir bebek.ama kırar mı bilmem.benim kızım oyuncaklarına zarar vermez.biz oyuncaklarımızı herhalde 20 yaşına kadar kullanıcaz.çünkü hepsi yepyeni duruyo

Bugünkü menüm
sabah yarım simit
ara yok
öğlen 6 7 kaşık kuru fasulye 1 dilim ekmek yanında sossuz salata 1 tabak
arada 6 7 fındık
akşam 1 kase çorba 1 bardak ayran 1 kşk haşlanmış tavuk
arada da 1 elma yerim

3 litre su rekorrr:27:göbişim şişti yaa su içmektenn :37:havalar güzelya içtikçe içesim geldii:66:

rakiben menün gayet güzel.bu gidişle bu hafat sen beni geçicen

:52: iyi etmişsin canım yazı getirdin desene .dikkat et bari hasta olma güzel görünücem ince görünücem diye :1:
çok ince değildi hayatım yaa önceden göreydin kazak üstüne hırkaa kat kat giydiğimden bi çıkardım sonuç öylee:1:
slm canlar nasılsınız.
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir. bende iyiyim çok şükür. yoğun çalışmaya devam ediyorum. 2010 incelemelerim hala bitmedi. yaşadığım sıkıntıdan henüz ses seda yok,bakalım en düşük şekilde halletmeye çalışacak muhasebeci. tabi ne şekilde olursa olsun ucu bana dokunacak.
neyse. diyet konusunda herhangi birşey yaptığım yok bu sabah 57.4 düm. şu kafamdaki işlerden sıyrılsam çok mutlu olucam gerçekten. bu arada spor olayımı askıya falan almadım. inşallah bu ayın sonunda gidip başlıyorum.
bu arada eşim ankarada. şirket eğitim amacıyla gönderdi. merkeze çoook uzak bir otelde kalıyorlar.
pazar günü gitti,çarşamba akşamı gelecek inşallah. anlayacağınız yalnızız oğlumla.
bu arada havaların baharın geldiğini hissettirmesi gönlümü şenlendirdi. çok mutlu oluyorum,malesef çalıştığım yerde bir pencerem bile yok,sinir oluyorum yapcak birşey yok malesef.
canlar buralarda olmaya çalışacağım. hepinizi çok öpüyorum.
ablacımm allah yardımcın olsun işin zorr ama üstesinden gelirsinn çok çok öpüyorum bacımm
selam ferdicim,kışlıkları giymeyince 1 kiloda versen hemen farkediyor ama dikkat et henüz ilkbaharın başlarındayız,akşam soğuğu kesiyor valla,hasta olmayasın balım. ince giyin ama yanından hırkanı montunu eksit etme sakın. :13:
merhaba seyyahcım,işyerinizi güle güle kirletin hayatım,gerçi akşam kadar batmış olur.
öğle yemeğinde bölünen ekmek 2 dilimi geçmiştir diye düşündüm ama akşam yemeyip dengelemişsin hayatım tebrikederim seni. menüler güzel görünüyor afiyet olsun cici. :29:

selam dombilicim. bilgisayarı yenimi aldınız hayatım. eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun. kadınlar kulübüne niye girmiyorki hemde en lazım olan sayfaya girmiyor ne kadar ayıp.
ama onun bir ayarı vardır hayatım onu halledersen girer diye düşünüyorum.
sabah güne iyi başlamışsın, sonrası öğünlerinin planıda yapılmış,spor olayınıda halletmişsin. tebrikederim hayatım. afiyet olsun.:46:

hoşgeldin suna. :13:

çalışanlara kolay gelsin demek yokmu hatun :63:
neyse sanada kolay gelsin. kız 15 dk yürümeyle ne yanması,sen harbiden baya hamsın ama zaten ayak üstü çalışmıyormuydun bu kadar olması ilginç valla. neyse sen her fırsatta birkaç durak önce inde yürü hayatım,yaşlandığında ne yapacaksın,valla eklem falan kalmaz sende hep platin takarlar. :1:

canım kuzularına maşallah.çoooook tatlılar. bana göre sende gönlü güzel ve sabırlı bir insansın. vede bilinçli bir annesin. :46:
canım,zaman konusunda sana katılmamak mümkün değil. keşke keşke her olumsuzluğuma rağmen doyasıya yaşasaydım yavrumu diyorum hep. :14:

kolay gelsin canım.

şimdiki aklım olsa vede çalışmak zorunda olmasaydım (en önemliside bu) oğlum 1.5 yaşındayken 2.yide yapardım. beraber büyürlerdi. benim oğlum şimdi 3 yaşınnda ve oynayacak arkadaş arıyor kış aylarında çocuk. evden çıkamıyoruz. ama diyorum kardeşi olsaydı beraber oynarlardı. çook iyi olurdu 2 kardeş içinde. bence kimse ara vermesin,durumu olan imkanı olan 2 çocuğu peş peşe yapsın derim.:24:
evet canım montum yine yanımda akşamları soğuk oluyoo

bu kadar çabuk döneceğini bilsem hiç izne ayırmazdım, plastic'im:)) 1 hafta bile sürmeyecekmiş meğerse. neyse sağlık olsun, aramıza dönmen daha iyi bir haber:70:
sıcak su olayını ben de duymuştum ama hiç öyle düzenli içmedim. etkilerini tam bilmiyorum. yalnız bazen de soğuk su öneriyolar. vücut onu ısıtmak için enerji harcıyormuş falan.:44:

tek başına yeşilçay ve tek başına sütlü kahve iyi birer ara öğün değil canım. yeşilçayının yanına alacağın fındık, baden,ceviz gibi yemişler seni tok tutar. miktarlarına dikkat ederek tabi. öğünlerin güzel, kaşarlı pide 1 dilim bile olmaz:47:çok kalorili. normal ekmeğini yesen daha iyi olurdu.
kız 15 dk da vücut yanıyorsa sen fena hamlamışsın:)) fırsat buldukça yürüyüş yaparak vücudunu açmaya çalış canım.

menün bu haliyle güzel canım.
bilgisayarın da hayırlı olsun.

kolay gelsin seyyahçım. işyerinde de bahar temizliği yapıyorsunuz sanırım.
beslenmen güzel. ara balık kraker olmasa daha iyiydi. azı da çoğu da zarar.

maşallah:nazar:
yalnız dikkat et hasta olma:1:

asumancım hoşgeldin canım:16:
spor olayında kararlı olman çok güzel.
eşinle de Allah kavuştursun canım.
tmm canım senin bu yazını gördükten sonra fındık aldım yedim:27:ayy aslında akşama kadar ayaktayım ama tempolu yürümeye alışkın deil.vücutta dedi noluyoz ya diyee:27:işyerine geldim bacaklarda bi yanmaa:27:10dkda böle olduysammm :27:ahh 1 saat olsa nolur merak ediyom hafta sonuda yürüdük 1 2 saat ama tempolu deildi yavaş yavaşşş sohbet ede ede:27:neyse bakim yarın sabah erken kalkabilirsem yüricemm

:nazar:ohhh ne güzelll

yok kızz geçememm benim kilolar çok inatçıı zor gönderiyom ben:27:

al benden de o kadar.ben spor yapamıyorum yaaaaaa.ancak çarşı pazar gezmesi yapıyorum.oda spor sayılırsa tabi.bugün yine çarşı pazar gezdim.yazdan kalma hava vardı bugün.çok güzeldi. kayınvalideme çanta aldık haftasonu teyzemizin kızının düğünü var.ona hazırlık. kızım ne zamandır benden bebek istiyodu ona oyuncak bebek aldık.anam ne pahalı bu bebekler.

Back
X