Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol indiriyorum..:)))yani eşim ben sazan gibi ilk gördüğüme tıkaldım alt sayfalardaymış meğerse ..
hastalık zor..geçmiş olsun..bol sıvı tüketmeye bak hatta destek c vitamini öneririm..
56.7 kiloyum bögggrakibem güzel vermişsin çoksevindim senin adına .
![]()
kolay gelsın misafirlerle hamu işi yeme bakkızlar ben spora gideceğim. listeyi geldiğimde tamamlarım inşallah. ayrıca öğleden sonra misafirim gelecek. fazla sohbete katılamadım, ortalığı falan düzelttim. inşallah misafir gelmeden listelere bakarım.
evet bence degünaydın arkadaşlar nasılsınız
ben çok şükür iyiyim
hergün tartılıp kendimi kontrol altına almak istesemde 71.9 çıkıyorum
herkes çok az yediğimi söylüyor hatta nasıl bu kadar az yiyorsun diyorlar ...bu da bende bi problem olduğunu gösteriyor ankaraya dönünce bi dr.a gitmeye karar verdim
gözden kaçan bişey olduğu kesin hem diyetisyenim hemde dahilye uzmanı bişey es geçiyo sanırım(
kendinize iyi bakın çok öpüyorum hepinizi
sen yoksa yanlış mı yazdın canım 54.2 yazmışsınneresi güzel kız koca haftada 200 gr:96: aslında benım için bol yürüyüşlü bı haftaydı akşamları da güzel beslendım gibi düşünüyordum ama ne bılem ya sorun nerde anlamıyorum
bu arada tatlım ben işyerınde msn mı acamıyorum. ancak direk hotmaile girip maillerime bakabılıyorum oda şirketle alakalı mailler gelıyor da ondan . bu yüzden pek karşılaşamıyoruz
günaydın arkadaşlar kilom 54.2
sabah nette sorun vardı giremeyecem sandım ama hallettım.
dünkü menüm
kalkış:1 bardak su
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
öğle :1 kase çorba 1,5 dilim ekmek
ara: kuru yemiş ve yeşilçay
akşam : 7-8 tane hamsi tava -salata - 2 dilim ekmek
ara:1 bardak çay
ara: 1 portakal 1 muz 1 elmadan oluşan koca br meyve tabağı. muza tarçın da serptim.
yürüyüş: 2 kere 1,5 kmlik yola gittim geldim. çıkışta balık aldım durağa yürüdüm ordan anneme yürürüm. 5 km olmuştur.