canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kiloyu düşünme artık. sana güzel bir hamilelik diliyorum.
sen de çıtır oluyorsun azar azar canım, şimdiden çok yol katettin. biraz daha nefsine hakim olsan iyi olacak:) ben 65'ten sonra cozuttum sen de en azından oraya bir gel

bugünlük hazır çorba olsun ama normalde kendin yap. hazırlar iyi değil. kendin yapsan da bir zorluğu yok çorbanın.
ben bu çayı alırken ordaki kız söylemişti. doğuş'un da var ya chai diye bir çayı, o sütle yapılıyormuş. bu tarçınlı olan da onun gibiymiş. denemesi bedava :)) ben dener sana yazarım. hani neskafeyi hatırlatan bir tadı olsa zorlanmam. ama aklım almıyor sütlü çayı, o kesin.
basenlere napcaz ki? karın falan olsa biliyoruz da.. neyse ben biraz araştırma yapmalıyım sanırım. ya çok şükür belim falan iyi. azıcık karnım da var ama gitme potansiyeli var gibi. geriye basen kalıyor.
ay bak ne güzel olmuş, parka çıkmışsınız. bana bile enerji geliyor dışarı çıkınca. içim içime sığmıyor.
fındık, badem aslında güzel canım. ama onları öyle çokca gözönüne koyma. günlük 5-6 tane falan koy kaseye. onu bitir yeter bence.
ya bu gezmelerde herkes hünerini gösteriyor, yemesen olmuyor ki? napcaz gerçekten bilmiyorum.
yine sade bir menü. sabah yarım yumurtayla doymadığın için mi crunch yedin? öğünlerini daha doyurucu tutsan belki daha iyi olur.
ay utandım ha:78:
darısı başınıza canım. çıtır olmak çok güzel bir duygu, senin de çok yolun yok aslında. az gayret, sen beni geçersin çıtırlıkta