Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızdırmıyor ciddi söylüyor. benim ailede zayıf kadın yok onu bildiği için kilo almamdan korkuyor. bir de aramızda 5 cm boy farkı var ben uzunum bi de şişman olduğumu düşün :) adamın karizma iyice çizilecek:)

doğum sonrası 60 kilo idim kayınvalidem sakın zayıflama derken eşim sen ne karışıyorsun o benim karım diyordu. aradaki diyoloğa bakar mısnız benim kilolar:9 paylaşamıyorlar ben napiyim:)

sonra 50 oldum kocam da ben de rahatladık ama yine aldım işte...

pırasa pişiyor . oğluşum kreşten gelsin öyle gideceğiz yürüyüşe . hadi bakalım.

kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.

kızdırmıyor ciddi söylüyor. benim ailede zayıf kadın yok onu bildiği için kilo almamdan korkuyor. bir de aramızda 5 cm boy farkı var ben uzunum bi de şişman olduğumu düşün :) adamın karizma iyice çizilecek:)

doğum sonrası 60 kilo idim kayınvalidem sakın zayıflama derken eşim sen ne karışıyorsun o benim karım diyordu. aradaki diyoloğa bakar mısnız benim kilolar:9 paylaşamıyorlar ben napiyim:)

sizinkilerin kavgasıda baya komikmiş. benimde eşimin ailesi şişman heralde gözü alışmış şişmanlara benim şişmanlığım az olduğu için farketmiyor :52:

oğluşunla gezcen demek ne güzel sana eşlik eden bir erkek var :1:

portakal yesem mi yemesem mi :26: kararsız kaldım

aa hayret bişey hiç acıkmayan ben resmen ölüyorum açlıkdan ala ala regl olcam yakındır ondan sanırım :S
:1:bu regl değilmi zaten bizi mahveden..
Aynen eğer altı ay sonra manken gibi olursam 13.Takıma bir mangal partisi yaparım evimde.:51:

Merhaba canım hoşbuldum.Bende 19 yaşındayım.Marmara Ünv. halkla ilişkiler bölümü 1.sınıf öğrencisiym.İstanbulda yaşıyorum.Hazır össden falanda kurtulmuşken aklımdan kilo vermekten başka bişey yok.:12::15:

Kilo verişinin durmasının neden metabolizmanın çok çok yavaşlamasıdır canım.Eğer hiç bir şey yemezsen metabolizman duracak duruma gelir.2-3 saatte bir küçük küçük bir şeyler yiyip metabolizmayı dinamik tutmak lazım.:68:
19 yaş genceciksin dişinizi sıksanız 3 ayda dal gibi olursunuz..kilo vermek için PLASTİK HATUNU BİŞEY ÖNERMİŞTİ NİL GÜN ONUN HİPNO MEDİTASYONUNU DİNLEMENİ ÖNERİRİM..:34:
sevgili kankim

sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.

Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????

alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım :3:
daha dengeli besleneceğim evdede her daim yemek hazır olucek sen onu düşünme deseydin..:60:
arkadaşlar ben kaçtım.. yarın için herkes mutlu ve hafiflemiş olarak gelsin işallah... :64: :66:
amin sabah çok bekletmeyin .bakalım bu hafta ne kadar gitti rakibem..:23:

canım resimdeki senin bebişin resmimi..ne kadarlık oldu kuzun. kreş dediğine göre büyütmüşsün maşallah...?kızmı erkekmi?içimdeki soru canavarı uyandı..:37::52:

kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.
bildireceksin canım..:34:
sizinkilerin kavgasıda baya komikmiş. benimde eşimin ailesi şişman heralde gözü alışmış şişmanlara benim şişmanlığım az olduğu için farketmiyor :52:

oğluşunla gezcen demek ne güzel sana eşlik eden bir erkek var :1:

portakal yesem mi yemesem mi :26: kararsız kaldım

yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..:37:

yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..:37:[/QUOTE]

geç kaldın :1: aç olmadığım halde yedim onu, ben zaten yarın sabah tartılıp buraya bildirip öyle başlıcam diyete.

mesaim bitti ben çıkıyorum:62: akşam kimse kaçırmasın heee byeeee

yeme ..elinin altında sadece o varsa ve çok acıktıysan ye yada..karar veremedim..:37:

geç kaldın :1: aç olmadığım halde yedim onu, ben zaten yarın sabah tartılıp buraya bildirip öyle başlıcam diyete.

mesaim bitti ben çıkıyorum:62: akşam kimse kaçırmasın heee byeeee[/QUOTE]

:37::52:

elma yedim bile :))
sana nasıl bi ceza verilebilir ki ??
çok düzenlisin maşallah :nazar:
sadece son zamanlarda ufak tefek oluyor ama bence bu davranışın bile çok mantıklı...yarı diyet yarı koruma gibi oluyor senin ki... yoksa diyet bitince hafif bi geçiş gibi oluyor...bu nedenle sana nasıl ceza verilebilir ki :1:
ceza vermeye de kıyamıyor:))
hedefi 60 yazdım canım, 60'a ulaşıncaya kadar diyette olmam gerekiyor:) ondan sonra koruma olayına bakarım inşallah. koruması vermesinden zor gibi de geliyor ama neyse.

Kızlar bende kilo vermeye MissTurkey 2011'i izlemeye başladıktan sonra karar verdim.Ordaki kızların vücutlarını görünce kendiminkinden utandım.Sonuçta gerçekten "kız var kız var".Gencecik yaşımda salına salına dolaşman gerekirken kaçına kaçına dolaşıyorm.Artık bıktım bundan.Nisan 1'den Ekim 1'e kadar manken gibi olmak istiyorum.Kararımı verdim fotomodel olucam.Ve şuana kadar karar veripde yapamadıgım hiçbirşey olmadı.12 ay boyunca çalışıp 2012 MissTurkey elemelerine giricem.Yarıfinale kalmak bile bana ergenliğimde kilolarım yüzünden kaybettigim vücuduma karşı özgüvenimi geri getirecek.Hedeflerim büyük ama hem zamanım hem potansiyelim hemde verilişmiş bir kararım var.:42:Benim hikayemde böyle
canım, önüne hedefler koyman iyidir. bakarsın bu sene biz seni izleriz missturkey yarışmasında. 13. takımdandı deriz:34:

allahım ne güzel ya topiğe bereket gelmiş yenı katılanları sayamadım bile bizim bukadar çok yerimiz varmıymış :1: :1:
aramıza yenı katılan arkadaşlar hoşgeldinizz :71: ben arada leblebı kuru üzüm yedım. sata daha erken ama açıktım bile
evet, hareketleniyoruz artık canım. doğrusu bu kadar yerimiz yok ama en aktif olanları listeye alacağım.
afiyet olsun bu arada.

Teşekkürler hoşbulduk canım.Ayrıca bize inanan ve güzel yorumlarıyla aralarına buyur eden herkese çok teşekkürler çok naziksiniz:16:
bundan sonrası sizin işiniz olacak canım. ancak şunu belirteyim şimdiye kadar davet ettiğim en heyecanlı grup oldunuz. ayrıca aranızda bu kadar çabuk bir bağ oluşturmanız da gerçekten çok güzel.

kayınvalidem ve kayınbabam 1 haftadır bizdeler ve beni bu da zorluyor. kayınvalidem diyet yapma ye diyor sürekli. bir de dün akşam bizde de balık vardı ve ben yemek istemedim yağlı diye:)

bu arada kızlar izmir bu gün kapalı:(

yine misafirim vardı ama bu defa ben çağırdım
öğle yemeğine arabaşı yaptım :)) tahminimce bilmiyosunuzdur
bol tavuklu bi çorba ve yanında da hamuru var
isteyip duruyolardı komşular yaptım ben 2 kase içtim hamuruda ancak 1 veya 2 dilim ekmek edecek kadar yedim...aslında çok kalorili değil ama tuzdan dolayı beni en çok şişiren şeydir

bugün ki menüm
kahvaltı 1dilim ekmek 3-4yk melemn 1 bardak portakalsuyu
ara 1 elma
öğle 2 kase çorba 2 dilim ekmek diyelim :))
ara yapmadım
akşamada çorba var bi de makarna
ben makarnadan almayı düşünmüyorum (inş. nefsime hakim olurum )
yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yapacağız inş.

canım, önüne hedefler koyman iyidir. bakarsın bu sene biz seni izleriz missturkey yarışmasında. 13. takımdandı deriz:34:

bundan sonrası sizin işiniz olacak canım. ancak şunu belirteyim şimdiye kadar davet ettiğim en heyecanlı grup oldunuz. ayrıca aranızda bu kadar çabuk bir bağ oluşturmanız da gerçekten çok güzel.

Teşekkürederim canım.Eger yarıfinale kalırsam 13.Takım baskılı çarşaf açarım:52:
Heycanlıyız çünkü ben gruba bütün enerjimi aşılıyorum :76: hehhe:52: Yok yok herkes çok enerjik benim eşimde öyle mesela.Siz merak etmeyin birincilik bizimdir yakın zamanda:65::15: hihihi:12:

:1:bu regl değilmi zaten bizi mahveden..

19 yaş genceciksin dişinizi sıksanız 3 ayda dal gibi olursunuz..kilo vermek için PLASTİK HATUNU BİŞEY ÖNERMİŞTİ NİL GÜN ONUN HİPNO MEDİTASYONUNU DİNLEMENİ ÖNERİRİM..:34:

daha dengeli besleneceğim evdede her daim yemek hazır olucek sen onu düşünme deseydin..:60:

amin sabah çok bekletmeyin .bakalım bu hafta ne kadar gitti rakibem..:23:

canım resimdeki senin bebişin resmimi..ne kadarlık oldu kuzun. kreş dediğine göre büyütmüşsün maşallah...?kızmı erkekmi?içimdeki soru canavarı uyandı..:37::52:

canım o oğluşumun ilk birkaç haftalık hali. o resmi çok seviyorum. şu an 2.5 yaşına yaklaştı. tam bir canavar:)

arkadaşlar sayımız son iki günde arttı herhalde.

zayıflamaya geldik. arkadaşların ilgisi sevgisi çok güzel. bu heyecanla gidersek kızlar düşündüğümüzden daha kısa sürede başaracağız bence.

13. takım t şörtü yaptırsak mı diyorum zayıflayınca giyeriz:9:

SABAH 2 bardak su..kayısı kurum bitti ve hala alamdım..
kahvaltı.
3 kaşık kellogs az tarçın
3 badem..bir çay bardağı yy yağlı süt.
ara
yeşil çay
1 kuru incir..
1 saat sonra1 tane portakal
sonrasında rahtsızdım zaten iyice arttı ve paşayı uyutup ağrı kesici içip uzandım..
eşim alışverişe gitmişti..yemek yapamdım dışardan söyle dedim banada söylemiş.
saat 3 gibi lavaş içinde tavuk döner yedim yanında ayran..
tekrar yattım az ter atınca gözüm açıldı..
ama iştahım açılmadı..
akşam yemeği yemedim ..ama atlamamak için az peynri 1 mincik domates ve yanında yumurta sarısı yedim..sabah canım yumurtayı istememişti yememiştim akşam yedim..
zorla ağzımda büyüdü lokmalar..:50::53:
suyumu her halukarda içtim 2.5 litre oldu.. başım çatlıyor ter üsütmde kuruyunca durum bu oldu..:59:
sabaha görüşmek üzere hatunlar..:kkk:

Merhabalar nasılsınızz ben bugün süperim güne güzel başladım sabah kocaman bir bardak ılık su içtim okula geldim çocuklarla 9.30 da kahvalltı ettik ben;
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir, 5 tane zeytin
1 salatalık çay oldu diyetisyenin dediğini harfiyen uyguladım çok şükür
öğlen de 1/3 ekmeğe sandiviç yaptım peynir domates biber var içinde yanında çay içeceğim dün 2.5 lt su içtim bugün de aynı olur inş başladım. ikindi 2 galeta kuru kayısı yicem akşama 6 da sebze yemeğim var 2 dilim ekmekle salata 1 kase gecede 1 muzum var bu arada yürüyüş yapacağım hava çok güzel dün gidemedim işte boleee:)
Bu arada eşlerimiz varmış ben bunu bilmiyordum bana da açıklama yapar mısınız neyneyse cnm...
canım, beslenmen güzel olmuş. açıklamayı da genel olarak yaptım. şu anda benim 2 eşim var. 1 kişiyi senle eşleştirelim. dosba ve plastic. sen de seçebilirsin eşini:) dosbam veya plastic için sorun olacağını sanmıyorum.

bugun uynadım 2 kayısı (gunkurusu) yedım 2 bardak su 1 tatlı kasıgı nutella
oglen 4 yk kerevız yogurt 1 dlm ekm
ıkındı portakal
akşam 3 yk barbunya 1 tabbak salata
gece 1 bardak salep
o nutella ne geziyor orda kız?
Ondan başka menü süper. Cumaya bir gün kalmışken nutella yenir mi:)

kararlıyım. sabah öğle akşam öğünlerimi düzenleyeceğim ve ara öğünleri atlamayacağım.

yarın da güzel cümleler okuyacaksınız menümde inşallah. bu arada öğle yemeğini okulda yiyorum. sabah yeşillikli bir sandwiç düşündüm kahvaltıya. öğle yemeğini evden getirmem zor olacak ne yapsam ki bir ara kornfleks yiyordum ona mı dönsem?
formül zaten ara öğünleri ana öğünleri atlamamaktan geçiyor.
Öğle için gerekirse evden getirmelisin. Corn flakes iyi de karbonhidrat oranları fazla. Yine de başka çözümün yoksa corn olur. Sandviç de fena fikir değil.

Anladım canım teşekkürler.Bizde Yağmurcini ile eş olduk.Yazdıklarına bakınca ilk dikkatımı çeken kilo cetvelin oluyor.Maşallah nasıl özendim sana ya tamda benim istedigim çizelge.:52: Darısı başıma darısı başıma:16:
Canım kilo cetvelimdeki kiloyu burada verdim. Sizler de inşallah takımların faydasını görürsünüz.

sevgili dombili ve neyneyse

alkolü bırakmak benim için zor olacak mesela bu pazar bir arkadaşımızın evinin bahçesinde mangal partisine davetliyiz. arkadaş şarap almış ben sevmem şarap dedim rakıları ben getiririm dedim:30:

bu pazarı atlatayım size söz alkolü diyet süresince bırakacağım.

neyneyse biz emva ile eşleştik diva ile yağmurcinide eşleştiler.
canım ben alkol kullanmıyorum ama benim de alışkanlıklarımı bırakma zor oldu. Tatlıları, çikolataları bir kenara bırakmadan kilo verilmiyor. İdeal kilona erişince dengeli bir diyet dahilinde alırsın. Hedefe ulaşana kadar fedakarlık diyoruz.

Ya kızlar benimde alkol gibi bir problemim var nasıl yapıcam onu ya :53::53:
İrade yapıcan:)

bana eş yok mu amanınnn ben kaldım tek başımaa:))) öğle yemeğimi de yedim şimdi bol da su içiyim okul bitti eve gidene kadar burdayım diğer öğretmen arkadaşı bekliyorum burayı takip ediyorum.. Herkese kolay gelsin cetvelimi doğru düzgün yapamadım bir sorun var anlamadım ya neyse sildim sanırım tabi silindiyse
Eş olayını yukarda yazım.
Klo cetvelini de oluşturup siteye mi ekleyemedin? Çizelge yazan yeri göremedin mi?

Kızlar yarın bir nisan farklı bir diyete başlamayı düşünenlere sesleniyorum.Ben yarın diyetistyenimden haftalık menümü alıcam ve bu listeyi diyet günlüğümde yayınlıycam.Özellikle 75-80 arası bayanlar aynen, 75 ve altı bayanlar kendilerine adapte ederek kullanabilirler.Haberiniz olsun.:16:
Paylaşırsan seviniriz canım. Değişik diyetler fikir veriyor. Bazen hep aynı beslenme düzeninden sıkılabiliyoruz.

Ben de bu akşam salata yiyeceğim sadece... peki salatana sos koyuyormusun? ne kadar yağ koymak gerekir :44:

yok yok kötü değilsin.. beni uyardığın için teşekkür ederim... akşamları daha hafif yiyeceğim.. özellikle karbonhidrat alımı akşam yemeklerinde olmayacak, kesin :45:
salatama sirke, limon suyu ekliyorum. Gündüz kuruyemiş(fındık, badem, ceviz türü) yediysem yağ eklemiyorum. Bazen de duruma göre pulbiber falan ataraım. Salataya çok yakışıyor.
Karboyu akşam kesersen çok faydasını görürsün.

geldim rabiacım..özledim sizi..
evet canım doğru dürüst yemek yok:((haftada 3gün ama yarınkine gidemeyebilirm üşütmüşüm hasta yatıyorum..çocuğu uyutur uyrtmaz ilaç içip yattım biraz dah iyim ama miğdme felan kötü..hertarafım kırılıyor..tosunu arabaya pusteiyle nidirip bindirdim ter aktım heryerimden dünde baya esiyordu şifayı kapmışım..şükür kuzum iyi..
geçmiş olsun canım. Ben de grip oldum. Bu mevsim müsaittir zaten hasta olmak için.

öğle yemeğimi yedim. işyerinde olduğum için seçme şansım yok yemeğimi.
benim derdim akşamları zaten, bazı akşamlar sadece meyve yemeği düşünüyorum daha önce denedim, tencere yemeği yerine salata veya meyve yesem zayıflıyorum. dün eşime internetten zayıflama gruplarına katılacağımı söyledim. çok güldü yok artık dedi. sonucu görünce oda başlayacak rejime eminim.:60:
akşamları salata ve meyve kilo verme açısından faydalı, ben bizzat denedim:)

slm ciciler.

inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür. çalışmaya devam ediyorum henüz kovulmadım. yaz saati uygulamasına geçince patron çıkış saatimi 18.30 yapalım dedi,bende biraz tepkili yaklaştım. daha tam oturmadı çıkış saatim.bakalım sonuç ne olacak.öyle olunca spor işimde askıda kaldı. gerçi daha adetim bitmedi.29 martta oldum. haftaya sonuç belli olur ama 18.3 da olsa gitmek istiyorum. zorluk derecesine göre devamlılık kararımı veririm.
hayat şükürler olsun devam ediyor,ailem sağlıklı ben sağlıklı,yuvarlanıp gidiyoruz. arada tv deki çocuk haberleri sarsıyor hayatımı. hala daha aklıma geldikçe göz yaşı döküyorum. ama göz yaşı dökmek yetmez diyorum. ilk fırsatta bir grup oluşturup Atatürk anıtının önünde pankart açmak istiyorum, çocuk istirmarcısına,katiline idam gelsin. aman kızlar siz siz olun sakın etrafınızda korunmaya muhtaç çocuklara kayıtsız kalmayın. gidin şikayet edin,kimse sizin adınızı vermez zaten bu şikayet etti diye. yolda ağlayan yanındakiyle gitmek istemeyen bir çocuk gördüğünüzde utanmayın güzel dille kişiye yaklaşıp konuşup,çocuğa da bu kişi senin neyin diye sorun,olmadı polise şikayet edin.
ay o kadar doluyumki anlatamam. sizlerle paylaşmak istedim içimdekileri.
ama duyarsız kalmayalım ne olur. sizde tanıdıklarınıza söyleyin. onlarda aynı şeyi yapsınlar.
neyse,şimdilik buralardayım. hepinizi öpüyorum.
hoş geldin asumancım.
Çıkış saati olayı pek iyi olmamış. İnşallah değiştirmezler.
Çocuk olaylarına ben de dayanamıyorum. Aklıma sürekli kayserideki çocuklar geliyor. Haberlerde sürekli istismarcılar, tecavüzcüler.. Rabbim sonumuzu hayretsin. Bu insanlara da cehennem müstehak diyorum. Bu dünyada adalet yok.

meraba kızlar 2 gundur nete gıremıyorum saglık problemı nedenıyle hepınızden ozur dılıyorum kayınvalıdemle kayınbabam rahatsızlıklarından dolayı farklı ıllerde bulunan dr larına gıttıler aklımızda onlarda ıdı bırının sorunu dızlerınde dıgerının ıse kalbıne daha yenı stent takıldı ve sıkayetlerınde azalma olmadı o yuzden aklımız onlarda ve bende 3 gundur reglıyım ve ıyetıme sadık kalamadım ozellıklede cıkolata ve dondurmayı cok kacırdım galıba yenı gelen rkadasları gordum umarım bundan sonra daha fazla paylasımım olur herkese boll selamm...

Back
X