Kuzucuk inşallah hasta olmaz canım. Daha yeni iyileşti yavrucak. İnşallah yarın dermanın olur da gidebilirsin. Sabah kilo bildirimini unutmayasın:)tosun kalktı meyve saati..sonra kızım gelir....hala başım dönüyor ve yorgunum yarınki randevuya gidip gitmeyeceğim şimdilik belli değil sabahki yataktan kalkışım belirleyecek..gece soğuk algınlığı hapı alıp yatacağım..kuzucukat az tatsız yavrum hasta olamsında ben bi şekild etoparlarım..şimdilik kaçtım..
gayet güzel bence. Afiyet olsun.ben sana söliyim öğle yemeğimi ve ara öğünümü önce
11.30. elma yedim.
13.00 öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek yarım tbk menemen ve biraz peynir (kahvaltı türü oldu ama napiim)
şimdi ikindi ara öğününü yapacağım sonra da yürüyüş:)
ne yesem bilmiyorum
akşama da pırasa yoğurt salata var...
eşine kanma:) beyler kilo konusunda rahat oluyorlar. Biz bayanlarsa bir almaya başladık mı sonu gelmiyor.canımcım, menülerin süper hoşgeldin. ikindi olarak meyve öneririm elma portakal biraz tatlı yemiş olursun.
Ben öğlen işyeri yemeği yiyiorum. çorba tavuk sote 3 yk pilav 1 dilim ekmek yedim. aşçıya dedim bundan sonra bana az koy
bende birazdan meyve yicem canım hiç istemiyor ama akşama çok aç olmamak için. eşimle msn de konuştuk başladı şimdiden nasıl yemek yemicen demeye![]()
Bu arada diğer arkadaşlar da yazmış, ben de yazayım. Pilav yediysen ekmek yemiyorsun:)
Bayağı azalttın canım sen kaçamakları. İnşallah sıfırlayacaksın:)ya geçen haftaya doğru bu hafta kaçamaklarım daha az değil mi
Rabiacım söz ağzıma sürmiyeceğim... tatlıydı, börekti valla 10 kilo gidecek,2 ay mühlet sonra zaten kiloları verince korumaya geçeceğiz.. bak gör nasıl sağlıklı besleniyorum...
Şinitzel evet yağlı ama akşam sadece salata yiyerek dengeleyeceğim... akşam 40 dk yürüyüş yapacağımm..
İnşallah.arkadaşlar ben kaçtım.. yarın için herkes mutlu ve hafiflemiş olarak gelsin işallah...![]()
![]()
ay ilahi çok güldüm:) Allah muhabbetinizi artırsın. Bence siz çifte kumrulara yürüyüş çok yakışır:)sevgili kankim
sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.
Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????
alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım![]()
Bildiriyorsun canım.kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.