Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tosun kalktı meyve saati..sonra kızım gelir....hala başım dönüyor ve yorgunum yarınki randevuya gidip gitmeyeceğim şimdilik belli değil sabahki yataktan kalkışım belirleyecek..:50:gece soğuk algınlığı hapı alıp yatacağım..kuzucukat az tatsız yavrum hasta olamsında ben bi şekild etoparlarım..şimdilik kaçtım..
Kuzucuk inşallah hasta olmaz canım. Daha yeni iyileşti yavrucak. İnşallah yarın dermanın olur da gidebilirsin. Sabah kilo bildirimini unutmayasın:)

ben sana söliyim öğle yemeğimi ve ara öğünümü önce
11.30. elma yedim.

13.00 öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek yarım tbk menemen ve biraz peynir (kahvaltı türü oldu ama napiim)

şimdi ikindi ara öğününü yapacağım sonra da yürüyüş:)
ne yesem bilmiyorum

akşama da pırasa yoğurt salata var...
gayet güzel bence. Afiyet olsun.

canımcım, menülerin süper hoşgeldin. ikindi olarak meyve öneririm elma portakal biraz tatlı yemiş olursun.

Ben öğlen işyeri yemeği yiyiorum. çorba tavuk sote 3 yk pilav 1 dilim ekmek yedim. aşçıya dedim bundan sonra bana az koy :63:

bende birazdan meyve yicem canım hiç istemiyor ama akşama çok aç olmamak için. eşimle msn de konuştuk başladı şimdiden nasıl yemek yemicen demeye :52:
eşine kanma:) beyler kilo konusunda rahat oluyorlar. Biz bayanlarsa bir almaya başladık mı sonu gelmiyor.
Bu arada diğer arkadaşlar da yazmış, ben de yazayım. Pilav yediysen ekmek yemiyorsun:)

ya geçen haftaya doğru bu hafta kaçamaklarım daha az değil mi :59:
Rabiacım söz ağzıma sürmiyeceğim... tatlıydı, börekti valla 10 kilo gidecek,2 ay mühlet sonra zaten kiloları verince korumaya geçeceğiz.. bak gör nasıl sağlıklı besleniyorum...
Şinitzel evet yağlı ama akşam sadece salata yiyerek dengeleyeceğim... akşam 40 dk yürüyüş yapacağımm..
Bayağı azalttın canım sen kaçamakları. İnşallah sıfırlayacaksın:)

arkadaşlar ben kaçtım.. yarın için herkes mutlu ve hafiflemiş olarak gelsin işallah... :64: :66:
İnşallah.

sevgili kankim

sana bu mesajı havuçtan veto yediğim için elma yiyerek yazıyorum. eşimle yaptığım diyolağa bak.

Burcu (16:37):
aşkım ben diyete girdim, akşam yemicem
Burak (16:37):
akşam yemek yok mu
Burcu (16:38):
daha az yicem
çok az
çok çok az
Burcu (16:47):
çok şişkoyum
Burak (16:53):
ben neden farketmiyorum o şişkoluğu????

alışacak bencede, spora ikna etmeye çalışıyorum du bakalım :3:
ay ilahi çok güldüm:) Allah muhabbetinizi artırsın. Bence siz çifte kumrulara yürüyüş çok yakışır:)

kızlar burcum ben kaçıyorum. yarın kaldığımız yerden devam ederiz. şimdi ben yarın 11.30a kadar kilo bildireyim mi bilemedim ki! daha yeni başladık.
Bildiriyorsun canım.

geç kaldın :1: aç olmadığım halde yedim onu, ben zaten yarın sabah tartılıp buraya bildirip öyle başlıcam diyete.

mesaim bitti ben çıkıyorum:62: akşam kimse kaçırmasın heee byeeee
iyi akşamlar canım:16:

yine misafirim vardı ama bu defa ben çağırdım
öğle yemeğine arabaşı yaptım :)) tahminimce bilmiyosunuzdur
bol tavuklu bi çorba ve yanında da hamuru var
isteyip duruyolardı komşular yaptım ben 2 kase içtim hamuruda ancak 1 veya 2 dilim ekmek edecek kadar yedim...aslında çok kalorili değil ama tuzdan dolayı beni en çok şişiren şeydir

bugün ki menüm
kahvaltı 1dilim ekmek 3-4yk melemn 1 bardak portakalsuyu
ara 1 elma
öğle 2 kase çorba 2 dilim ekmek diyelim :))
ara yapmadım
akşamada çorba var bi de makarna
ben makarnadan almayı düşünmüyorum (inş. nefsime hakim olurum )
yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yapacağız inş.
arabaşı tabiki biliyorum ben:) karamanda da yapılır canım:34:çorbası çok lezzetlidir. hamuru da bahsettiğin gibi tuzlu. fazla kaçırmamışsın gibi duruyor. afiyet olsun. makarnadan almasan çok iyi olur. öğlen hamur az da olsa yemişsin çünkü. yürüyüşü de yaparsan süpper:46:

Teşekkürederim canım.Eger yarıfinale kalırsam 13.Takım baskılı çarşaf açarım:52:
Heycanlıyız çünkü ben gruba bütün enerjimi aşılıyorum :76: hehhe:52: Yok yok herkes çok enerjik benim eşimde öyle mesela.Siz merak etmeyin birincilik bizimdir yakın zamanda:65::15: hihihi:12:
Enerjin daimi olur inşallah canım:16:

arkadaşlar sayımız son iki günde arttı herhalde.

zayıflamaya geldik. arkadaşların ilgisi sevgisi çok güzel. bu heyecanla gidersek kızlar düşündüğümüzden daha kısa sürede başaracağız bence.

13. takım t şörtü yaptırsak mı diyorum zayıflayınca giyeriz:9:
sayımız arttı evet. ben hep davet ediyordum da aynı anda enerjik 4-5 kişi hiç görmemiştim katılmak isteyenlerde:) bu gidişle size özel takım açmak gerekebilir, maşallah.

SABAH 2 bardak su..kayısı kurum bitti ve hala alamdım..
kahvaltı.
3 kaşık kellogs az tarçın
3 badem..bir çay bardağı yy yağlı süt.
ara
yeşil çay
1 kuru incir..
1 saat sonra1 tane portakal
sonrasında rahtsızdım zaten iyice arttı ve paşayı uyutup ağrı kesici içip uzandım..
eşim alışverişe gitmişti..yemek yapamdım dışardan söyle dedim banada söylemiş.
saat 3 gibi lavaş içinde tavuk döner yedim yanında ayran..
tekrar yattım az ter atınca gözüm açıldı..
ama iştahım açılmadı..
akşam yemeği yemedim ..ama atlamamak için az peynri 1 mincik domates ve yanında yumurta sarısı yedim..sabah canım yumurtayı istememişti yememiştim akşam yedim..
zorla ağzımda büyüdü lokmalar..:50::53:
suyumu her halukarda içtim 2.5 litre oldu.. başım çatlıyor ter üsütmde kuruyunca durum bu oldu..:59:
sabaha görüşmek üzere hatunlar..:kkk:
tüh canım sen şifayı iyi kapmışsın. güzelce yat dinlen de yarına enerjin olsun. Allah şifa versin.

meraba kızlar 2 gundur nete gıremıyorum saglık problemı nedenıyle hepınızden ozur dılıyorum kayınvalıdemle kayınbabam rahatsızlıklarından dolayı farklı ıllerde bulunan dr larına gıttıler aklımızda onlarda ıdı bırının sorunu dızlerınde dıgerının ıse kalbıne daha yenı stent takıldı ve sıkayetlerınde azalma olmadı o yuzden aklımız onlarda ve bende 3 gundur reglıyım ve ıyetıme sadık kalamadım ozellıklede cıkolata ve dondurmayı cok kacırdım galıba yenı gelen rkadasları gordum umarım bundan sonra daha fazla paylasımım olur herkese boll selamm...
çok geçmiş olsun canım. hastalık kolay değil. her zaman bekliyoruz seni.

Son düzenleme:
amin canım. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun hayırlı evlat eylesin.

13. takım t shirti yaptıralım diyorum. sen de yarışma sonrası giy podyumda bi de t shirt ile yürü ne dersin?

Ay süper olur valla.Fotomodel olursam iyi bir fotografçıya fotograflarımı çektiricem 13. takım baskılı tişörtle.(ciddiyim :16:)
Paylaşırsan seviniriz canım. Değişik diyetler fikir veriyor. Bazen hep aynı beslenme düzeninden sıkılabiliyoruz.
Benim kan degerlerim normal,metabolizmam normal.Kilomda 80 civarı ona göre kullanırsınız kızlar.Farklı bir durumu olanlar bildikleri yoldan devam etsinler.Yanlış anlamayın benim malım sizin malınız yeterki zayıflayalım ama saglık problemi falan yaşanmasın diye diyorum.:16:
Enerjin daimi olur inşallah canım:16:

İnşallah öyle olucak.Enerjimi, motivasyonumu kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam.:15:

Benim kan degerlerim normal,metabolizmam normal.Kilomda 80 civarı ona göre kullanırsınız kızlar.Farklı bir durumu olanlar bildikleri yoldan devam etsinler.Yanlış anlamayın benim malım sizin malınız yeterki zayıflayalım ama saglık problemi falan yaşanmasın diye diyorum.:16:

İnşallah öyle olucak.Enerjimi, motivasyonumu kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yapıcam.:15:
seninle başlangıç kilolarımız benziyor. ben de 82 civarı ile başladım. tabi benim boyum senden kısa 166. diyet kişiye göre değişir, bu konuda haklısın. ben bazen ara öğünde ne yesem karar veremiyorum. daha önceden takımda poly isimli bir arkadaşımız vardı, şimdi izinli. o da diyetisyene devam ediyordu ve listeleri faydalı oluyordu. şimdi de senin listelerine bakarız:16:

seninle başlangıç kilolarımız benziyor. ben de 82 civarı ile başladım. tabi benim boyum senden kısa 166. diyet kişiye göre değişir, bu konuda haklısın. ben bazen ara öğünde ne yesem karar veremiyorum. daha önceden takımda poly isimli bir arkadaşımız vardı, şimdi izinli. o da diyetisyene devam ediyordu ve listeleri faydalı oluyordu. şimdi de senin listelerine bakarız:16:

Evet canım sonuçta belli başları bazı şeyleri kendinize adapte edebilirsiniz.Mesela kaç saat arayla yemek vermiş.Öğlede akşamda karbonhidrat-protein-yağ birliktemi ayrı ayrımı verilmiş gibi.Umarım yararlı olur.:81::81:

bu saatten sonra yemek yemeyeceğime göre menümü paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu su ve 2 kayısı kurusu
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurtayı ekmeğin içine koydum yedim ve 5 zeytin.
ara: 1 elma ve 2 hurma + 1 kupa form plus çay
öğle:(saat 5'te, uyumuşum) 3 kase tavuk çorbası(grip oldum da:2:)
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çilek, 1 badem
akşam: öğleyi geç yediğimden olamayacak.

yatmadan bir ara öğün yapabilirim. çilek yemeyi düşünüyorum, pazardan aldım:)

su: şimdilik 1.5 lt, 2 lt olur inş.
spor: yürüyerek pazara gittim, 50 dk sürdü.

akşam yemeğim yarım kase çorba 1yk makarna
1.5saat yürüdüm ama bittim :)) ya ben çok hamlamışım...resmen pilim bitmiş
gelincede 1 bardak havuç-elma suyu...
belki yatmadan önce bi kaç tane çilek yerim
su ise 2 lt oldu sanırım ...

ben geldmmmmmm eşimmm burda mısnnn :) ben de yarın bakıcam senin diyete merak ediorummm yarından itibarenm baslıorum diyetee her sey cok güzel olcaaaak ayyyyy cok heyecanlıyımmmm :66: smdi bu kadar mutluysam kiloları wernce ne kadar mutlu olcam daha kim bilirrr :):):):):) sabahlar olmasın allaaaah allaaaahhh :1::1::1::1:

ben geldmmmmmm eşimmm burda mısnnn :) ben de yarın bakıcam senin diyete merak ediorummm yarından itibarenm baslıorum diyetee her sey cok güzel olcaaaak ayyyyy cok heyecanlıyımmmm :66: smdi bu kadar mutluysam kiloları wernce ne kadar mutlu olcam daha kim bilirrr :):):):):) sabahlar olmasın allaaaah allaaaahhh :1::1::1::1:

Burdayım ortak burdayım:12: Tamam canım bakarsın sende.Sabah 9 da randevum var 9.30 gibi yazıcam zayıflama günlüğüme.İstedigin gibi yararlanırsın uyarsa sanada.:16:Canım diyet zor iş hızlı yanan hızlı sönen ateş gibi olmayalım.Hem çok hevesli hemde ayaklarımız yere basarak ilerleyelim.:15:

Burdayım ortak burdayım:12: Tamam canım bakarsın sende.Sabah 9 da randevum var 9.30 gibi yazıcam zayıflama günlüğüme.İstedigin gibi yararlanırsın uyarsa sanada.:16:Canım diyet zor iş hızlı yanan hızlı sönen ateş gibi olmayalım.Hem çok hevesli hemde ayaklarımız yere basarak ilerleyelim.:15:

ewet o listeyi merak ediorum bende zaten kilolarımız boylarımız birbirne yakın benm senden fazlam war ama olsun napalım aramızda 3 5 kilonun lafımı olur 3 ün 5in lafını yapmıorum smdii :60::60: ewet ya ben hep pazartesi basladım salı bitti :( eger 3 günden fazla yaparsam bilki ben zayıflarımmm bana kız tmm mı ben wazgecemye calsıırsam :D:D ama yok ööle bi dünya :21::21:

ewet o listeyi merak ediorum bende zaten kilolarımız boylarımız birbirne yakın benm senden fazlam war ama olsun napalım aramızda 3 5 kilonun lafımı olur 3 ün 5in lafını yapmıorum smdii :60::60: ewet ya ben hep pazartesi basladım salı bitti :( eger 3 günden fazla yaparsam bilki ben zayıflarımmm bana kız tmm mı ben wazgecemye calsıırsam :D:D ama yok ööle bi dünya :21::21:

Canım işte bu yüzden ayaklarımız yere basarak diyet yapıcaz.Doğru senin kilon-boyun nerdeyse aynı benimle.Herhangi bir rahatsızlıgın varmı metabolizma sorunun, kan degerlerinde bozukluk? Eger yoksa bence aynısını yap.:68:

Canım işte bu yüzden ayaklarımız yere basarak diyet yapıcaz.Doğru senin kilon-boyun nerdeyse aynı benimle.Herhangi bir rahatsızlıgın varmı metabolizma sorunun, kan degerlerinde bozukluk? Eger yoksa bence aynısını yap.:68:

ewet cok haklısın cANımmm yok yok hic bi sorunum yok yedim yedim yattım hep ondan aldım kiloları turp gibiyim masallah :D

ya kızlar yarın cuma mı inanamıyorum ben kilo almış olabilirim veya aynıda olabilirim uykum kaçtı şimdi yaaaaa

kızlar bu gün adetimin ilk günü ve yarın tartıda olmam gerekenden çok daha fazla çıkıcam diye tedirgin oldum şimdi.

bu arada akşam ara öğünü 2 incir sizce kötü bir tercih mi olmuş.
misafirlikteydik arkadaşta ve ikramları yemedim yanında getirdiği kuru incirden yedim. ama vicdanım da sızlamadı değil.

bu arada arkadaşların hepsine yorum yazmak istiyorum ama ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim ...

tek konuda herkesten sıra ile nasıl alıntı yapıyorsunuz açıklar mısınız?

son olarak ben bir ara paronayak gibi tartılıyordum. sonra baskülü kaldırdım, kendime yeni uğraşlar buldum... bu ara yine sürekli tartılmak istiyorum. bir yandan da cumadan cumaya olsun ki her hafta iyi veya kötü sürpriz yaşayayım diyorum. bu bile irade istiyor:)

kızlar bu gün adetimin ilk günü ve yarın tartıda olmam gerekenden çok daha fazla çıkıcam diye tedirgin oldum şimdi.

bu arada akşam ara öğünü 2 incir sizce kötü bir tercih mi olmuş.
misafirlikteydik arkadaşta ve ikramları yemedim yanında getirdiği kuru incirden yedim. ama vicdanım da sızlamadı değil.

bu arada arkadaşların hepsine yorum yazmak istiyorum ama ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim ...

tek konuda herkesten sıra ile nasıl alıntı yapıyorsunuz açıklar mısınız?

son olarak ben bir ara paronayak gibi tartılıyordum. sonra baskülü kaldırdım, kendime yeni uğraşlar buldum... bu ara yine sürekli tartılmak istiyorum. bir yandan da cumadan cumaya olsun ki her hafta iyi veya kötü sürpriz yaşayayım diyorum. bu bile irade istiyor:)

arkadaşlarım canlarım benim diyet yapma geçmişim yok pek. o nedenle şunu yemeliyim bunu yememeliyim diyemiyorum . genelde yağlıı yiyeceklerden kızartmalardan uzak duruyorum. ama ara öğünlerde ne yesem ki oluyorum ve elmaya sarılıyorum. çok da severim kendisini. bir orta boy elma:)

diva'cım diyet listeni merakla bekliyorum o nedenle.

kız kardeşim geçen sene 6 ayda 15 kilo verdi diyetisyen ve yürüyüşle... o da anlattı öğretti ama ben pek önemsemedim galiba o dönem.

şimdi sizden canlı canlı örnek almak daha güzel olacak inşallah.

Back
X