Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın hayatım kesmeste ki gıdalar sana yaramaz. iradeni takdir ettim. ara öğün canım istemeyecek gibi, dediğim gibi bir tokluk var. ama sana tavsiyem bir elma olabilir.

ben işyerime hergün neredeyse 1 kg meyve sebze ile geliyorum ve acıktıkça yiyorum. eşimde yağlı poğaça yemesin diye ona kepekli ekmekten sandviç yapıyorum ve beslenme çantası hazırlıyorum :1: ona daha çok meyve koyuyorum. çok yoğun olduğu için bazen öğle yemeyi yemiyor. ne koymuşsam onu yiyormuş.

şekerim hırslanmak için bikinimi boy aynama asmayı düşünüyorum. içinde mükemmel görünme hayalim ile abur cubur yeme isteğimi öldüreceğim. :51:

kankam haklısın ben de kendimi aç hissetmiyorum. midemi çok şiş hissediyorum. acaba adet dönemimden midir? ama ara öğünü atlamamak adına yapmalıyım diyorum okula gelince 9 gibi yeşil ça içtim. şimdi de şekersiz çay ve dört eti form mu yesem. dur öyle yapayım ben. bence sen de 1 saat sonra falan ara öğününü yap.

bikini olayı süpermiş yaaa...

bu gruba katıldıktan sonra kendimi daha mutlu hissettim. seninle ve diğer arkadaşlarla duygusal bir bağ kurdum.

ayyy çok sevdim ben sizi yaaa. heyecanla sabah olmasını bekledim. hele bu sabah evden çıkmama 5 dk vardı nete girsem mi dedim sonra da 5 dk işimi halledemem diyip erteledim.

çok tatlısın sen yaa:54:

nasılsın demişsin sabah atlamışım kusura bakma şekerim. iyiyim çok şükür. akşam az yediğimiçin çok mutluyum, eşim çok yorgundu hiç benle uğraşamadı yemek yedi yattı. 1 e kadar oturdum biraz ev işi daha sonra flim seyrettim baya deşarj olmuşum.

diyet büskivisi ideal bence. 2 saat sonra yemek yicem bugün pırasa varmış , süper.

belki arada 1 fincan elma çayı içerim. canım bişi istemiyor.

senin durumun adetle ilgili olabilir. ben adetim yaklaşınca çok acıkıyorum ve sinirli oluyorum.

günaydııııınnnn :71:
diyetime tam anlamıyla pazartesi başladım aslında sevmiyorum :)) pazar evime döndüğümde inanılmaz bi rakam gördüm ve size söleyemedim çnk ödemi vardı biliyorum
zaten geçen haftada kilo aldığım için yüzüm kalmamıştı...bugün itibari ile ödemim gitmiş hatta birazda kilo vermişim 2kilo eksik görüyorum yaniii
kilom 71.2
Günaydın dosbam.
Sen zaten yolculuk sonrası çok ödem topladığını yazmıştın. Hem ödemin gitmiş hem kilocuk gitmiş, süper olmuş. 2 kilo eksik derken 70.2 mi? Ben aradaki farkı 0,8 buldum da. Yanlışlık olmasın.

yumrutadan korkmayın
tamam her gün çok olabilir ama haftada 2 deselerde 3 tane tüketmek lazım diye düşünüyorum :))
sabah menüm
1 yumurta :))
1tk bal
1 dilim ekmek
1 bardak greyfurt suyu
şimdide yeşil çay içeceğim inş.
afiyet olsun, çok güzel bir kahvaltı olmuş.

dün işyerinde giremedimm akşamda menümü yazıyodum hopp elektrik gitti yapılcak işmi gece vakti yaaa nasıl sinir oldumm

dünkü menüm sabah köncesi 3 günkurusu 2 bardak su
sabah 1kase sebze çorbası 1dilim ekmek
arada yeşilçay 1dilim kızarmış ekmek
öğlen biraz abarttım heralde 4yk pilavv:14:4yk kabak yemeği 1 yk et kavurması yanında salata
arada 2yk salata 2 günkurusu
akşam 2yk pilav 2yk kabak

2lt su içildiii:27:

ve bu sabahki kilom 68.7:66:400gr vermişim almadığım için çok sevindim bide üstüne kilo vermişimmmmm:69::69:
pilavcı paşam:) hadi yine kilo verdiğin için kızmayalım:)
geldi 68’ler. Gittikçe çıtır oluyorsun kız:):23:

kılom 55.2 adetım yaklasıyo ellerim şiş benım yaw :59:
dünkü menumu yazayım hemen

sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek yarım kk helva
öğle 1 peynirli pide salata
ara : 1 çay tabağı leblebi kuru üzüm (sonuydu bitti :()
akşam 1 servis kaşığı barbunya salata
akşam kek yaptım ama yemedim bu sabah kahvaltıda 2 minik dilim yedim
adetten sonra ciddi bir kilo düşüşü olacaktır canım. Keki de akşam yememen çok çok iyi olmuş, nazar değmesin.:nazar:

öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşlar için hoşbuldum diyorum, teşekkür ederim. çok sıcak bir grupmuş bu hemen bağrınıza bastınız. siz hayır duaları ediyorum gerçekten motive olabildiğim için. e hayırlı cumalarda diyim bari:42:

Akşam yediklerime gelince 1 kase mercimek çorbası,1 kase yoğurt, çeyrek demet maydonoz ve roka yedim. yemekten 1 saat sonra 2 fincan şekersiz açık çay içtim. çaya aşığım çok severim içmeyi.

Birazdan kahvaltımı yapıcam, 1 fincan şekersiz çay , 1 paket diyet bisküvisi ve 1 parça yağsız peynir.

sabah aç karınla tartıldım 64,7 kg yim. çizelgemi yapmaya başlıyorum
sana da hayırlı cumalar canım. Kendi sıcaklığını yansıtıyorsun bence, maşallah.
Akşam güzel beslenmişsin. Kahvaltın da güzel. Diyet bisküvi yerine 1 veya 2 dilim ekmek daha idealdir aslında.

Günaydın kızlar kalktığım gibi tartıldım regl dönemimdeyim şişkinliğim çok fazla ama tartıda tamı tamına 75 i gördüm yarımsız buçuksuz sadece 75 yazdı inanamadım halbuki heryerim şiş ..
başlangıç kilom 80
şimdi 75..
7 günde tam 5 kilo gitmiş rüya gibi :66:
Bayağı bir ödem atmışsın anlaşılan. 5 kg çok güzel.

günaydın..kilom 63.1gr 1 kilo gitmiş bu hafta..:92::66:
Tebrik ederim deryacım.

Kızlar Günaydınnn
Sabah tartıldım 64 kg çıktım.. aslında 2 haftada 2 kilo verdim sayılır.. her hafta bir kilo versem 8 haftam var 8 kilo :8:
Tebrik ediyorum esmacım. Eşini değerlendirmedin yalnız?

kızlar günaydın 200 gram vermişim ben spor yapmayınca istersem 1 hafta yemek yemıyım kılo veremıyorum anladım :( bı ara yıne böyle olmuştu şok diyetle vucudu şaşırtmışdım sonra devam etmişdim pazartesi elma diyetıne başlıyım ben 1 hafta ıyı gelıcek kılo veren herkesi kutlarım :16:
Vücudu şaşırtmak iyi oluyor canım.

günaydın herkese sabah tartıldım bugünkü kilom 109.1 başlangıç kilom 110.8 iyi olduğunu düşünüyorum sabah menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su içtim şimdi öğrencilerimle kahvaltıya oturacağım herkese kolay gelsin şimdilik görüşmek üzere :64:
afiyet olsun. güzel bir kahvaltı.

Bebeklerim canımlarım bende tam 80 kilo çıktım. Gelecek hafta inşallah bende sizler gibi güzel güzel kilolar vericem.:15: Ay çok süper hissediyorum.Hemen kilo çizelgemi yapıcam.Günlüğümde diyet listemi paylaşıcam sonra size dönücem güzellikler:12::54:
gelecek hafta inşallah listede yeralırsan bu kilonu başlangıç kilosu olarak yazacağım.

fıstıklar arkadaşınız bu sabah itibari ile 55.4 kg....

haftaya daha başarılı bir rakam yazacağım inşallah.

sabah kahvaltım:

1 bardak limonlu ılık su
2dlm peynir,
1 küçük domates,
yarım dilim kepek ekmeği,
2 zeytin
2 dilim sucuk ( bu konuda eşim çok baskı yaptı dayanamadım):26:

şimdi okuldayım ve kermes var. her salı her cuma okulumuzda kermes yapıyoruz. ve ben kermes sorumlusu öğretmenim. kızlar yardımmmmm

az önce kermesten alış veriş yaptım ama arkadaşlara aldım ben yemedim.

sizce ara öğünüm sarma olsun mu?
ara öğüne sarma biraz fazla geldi bana. bu kermes her cuma varsa haftaya ödül olarak yersin. bu hafta yeme bence.

kızlar,
ben birazdan çıkacağım inşallah. dombilim gelemedi. onu spordan dönünce eklerim.
görüşmek üzere.:79:

şükür gelebildim kızlar geçmişe bakamadım ayyy nasıl yorgunum anlatamamm sırf kilo bildiricem diye ayarladım saati kalktım yoksa 12e kadar yatıcaktım.ayak tabanlarım maf diyebilirim
3 gündür yazamadım sabahtan öglene kadar yatıyoruz sonra kalkıp geziyoruz akşam yemeğe geliyoruz sonra tekrar çıkıyoruz gece de oturuyoruz kuş gibi öyle bir haller geçirdik anlatamamm.
neyseki akşam 8 de yolladık yolcularımızı eve geldim dinlendim inanın.sizleri çok özledim bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş diyorum.
kilom 56.5 :61: misafirim olmasına ragmen çok aşırı gezmenin karıyla almadığıma çeliyorum .şöyle bir geçmişi okuyacağım.

** 13 .TAKIM 200. ETAP **

Ayyildizim ( 56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35%)
dombili85 ( 67.6 / / / %)
dosba ( 71.9 / 71.2 / 0.7 / 0.97%)
_ferdici_ ( 69.1 / 68.7 / 0.4 / 0.58%)
neyneyse ( 64.0 / 62.2 / 1.8 / 2.81%)
seyyah2806 ( 55.2 / 55.2 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 64.1 / 63.1 / 1.0 / 1.56%)
vintage ( 64.8 / 64.0 / 0.8 / 1.23%)
plasticwoman (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26% )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 590.4 / / /%)

isim (geçen haf. kilo / bu hafta kilo / aradaki fark / yüzde)

Ben bir haftadır diyette olduğum için kafam karıştı ok. haftaya listedeyim o zaman..
ben fazla sık giremiyorum bu sebeple sık paylaşımda bulunamayabilirim umarım sorun olmaz...

günaydınn kızlarr aramıza yeni katılan arklar hoşgeldinizzz

dün işyerinde giremedimm akşamda menümü yazıyodum hopp elektrik gitti yapılcak işmi gece vakti yaaa nasıl sinir oldumm

dünkü menüm sabah köncesi 3 günkurusu 2 bardak su
sabah 1kase sebze çorbası 1dilim ekmek
arada yeşilçay 1dilim kızarmış ekmek
öğlen biraz abarttım heralde 4yk pilavv:14:4yk kabak yemeği 1 yk et kavurması yanında salata
arada 2yk salata 2 günkurusu
akşam 2yk pilav 2yk kabak

2lt su içildiii:27:

ve bu sabahki kilom 68.7:66:400gr vermişim almadığım için çok sevindim bide üstüne kilo vermişimmmmm:69::69:
afiyet olsun canım.kız 400 gram az oldu bak şampiyon olamadın :27: bu hafta şu 700 gramda kurtul bakim sen 67 lere doğru bir hızlan balım.

günaydın kızlar geçiş okadar çpok birikmiş kı okuyamadım :))
kılom 55.2 adetım yaklasıyo ellerim şiş benım yaw :59:
dünkü menumu yazayım hemen

sabah 1 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek yarım kk helva
öğle 1 peynirli pide salata
ara : 1 çay tabağı leblebi kuru üzüm (sonuydu bitti :()
akşam 1 servis kaşığı barbunya salata
akşam kek yaptım ama yemedim bu sabah kahvaltıda 2 minik dilim yedim
rakibem merak etme reglden dolayıdır o şişlik .kahvaltında az mı olmuş ne dicem sen düzenli yapıyordun kahvaltıyı helvaya mı taktın ne ? öğlen güzel olmuş kekde regle giriş maması olmuş .bu haftayıda ben almış oldum seyyahım diğer hafta sen adet olursun gibi ben küsürleri vermeye uğraşayım bakalım.

günaydın..kilom 63.1gr 1 kilo gitmiş bu hafta..:92::66:
maşallah sana güzel gidiyorsun bak kavitasyona gittin mi bilmiyorum naptın nasıl geçti?

Kızlar Günaydınnn
Sabah tartıldım 64 kg çıktım.. aslında 2 haftada 2 kilo verdim sayılır.. her hafta bir kilo versem 8 haftam var 8 kilo :8:

tebrik ederim canım ya güzel kiloların gidiyor merak etme gidicek öylede böylede azimli olman yeterli.

neyneyse kimleri takıma aldığını ne zaman açıklayacaksın canım:18: ayrıca benim eşim nereye kayboldu nerdesin ortaaakkk:52:

** 13 .TAKIM 200. ETAP **

Ayyildizim ( 56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35%)
dombili85 ( 67.6 / 67 /0.7 / %1.03)
dosba ( 71.9 / 71.2 / 0.7 / 0.97%)
_ferdici_ ( 69.1 / 68.7 / 0.4 / 0.58%)
neyneyse ( 64.0 / 62.2 / 1.8 / 2.81%)
seyyah2806 ( 55.2 / 55.2 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 64.1 / 63.1 / 1.0 / 1.56%)
vintage ( 64.8 / 64.0 / 0.8 / 1.23%)
plasticwoman (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26% )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 590.4 / / /%)

isim (geçen haf. kilo / bu hafta kilo / aradaki fark / yüzde)

kılomu yukarıya ısledım

neyneyse kimleri takıma aldığını ne zaman açıklayacaksın canım:18: ayrıca benim eşim nereye kayboldu nerdesin ortaaakkk:52:

diva yeni gelenleri 2 hafta deneme süresine tabi tutuyorlarmış. bize daha baya var yani:52:

belkide gruba asıl üye olana kadar kurtuluruz kilolardan :46:

ben sana birşey soracağım. sen diyetisyene gidiyordun değil mi? diyetisyen kilo alma sebeplerini araştırdı mı? tahlil yaptırdı mı? yoksa genel bir diyet mi veriyor sana?

günaydın herkese sabah tartıldım bugünkü kilom 109.1 başlangıç kilom 110.8 iyi olduğunu düşünüyorum sabah menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates
kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su içtim şimdi öğrencilerimle kahvaltıya oturacağım herkese kolay gelsin şimdilik görüşmek üzere :64:
maşallahhh canım çok iyii vücut ilk haftalarda şişliği atıyo :nazar::nazar:
kızlar günaydın 200 gram vermişim ben spor yapmayınca istersem 1 hafta yemek yemıyım kılo veremıyorum anladım :( bı ara yıne böyle olmuştu şok diyetle vucudu şaşırtmışdım sonra devam etmişdim pazartesi elma diyetıne başlıyım ben 1 hafta ıyı gelıcek kılo veren herkesi kutlarım :16:
ayyy plastic hatunum:D bende düşünüyomm bakalım metabolizmayı şaşırtmak lazımm
Günaydın dosbam.
Sen zaten yolculuk sonrası çok ödem topladığını yazmıştın. Hem ödemin gitmiş hem kilocuk gitmiş, süper olmuş. 2 kilo eksik derken 70.2 mi? Ben aradaki farkı 0,8 buldum da. Yanlışlık olmasın.

afiyet olsun, çok güzel bir kahvaltı olmuş.

pilavcı paşam:) hadi yine kilo verdiğin için kızmayalım:)
geldi 68’ler. Gittikçe çıtır oluyorsun kız:):23:

adetten sonra ciddi bir kilo düşüşü olacaktır canım. Keki de akşam yememen çok çok iyi olmuş, nazar değmesin.:nazar:
inşş bacımm:8:
afiyet olsun canım.kız 400 gram az oldu bak şampiyon olamadın :27: bu hafta şu 700 gramda kurtul bakim sen 67 lere doğru bir hızlan balım.

rakibem merak etme reglden dolayıdır o şişlik .kahvaltında az mı olmuş ne dicem sen düzenli yapıyordun kahvaltıyı helvaya mı taktın ne ? öğlen güzel olmuş kekde regle giriş maması olmuş .bu haftayıda ben almış oldum seyyahım diğer hafta sen adet olursun gibi ben küsürleri vermeye uğraşayım bakalım.

maşallah sana güzel gidiyorsun bak kavitasyona gittin mi bilmiyorum naptın nasıl geçti?

tebrik ederim canım ya güzel kiloların gidiyor merak etme gidicek öylede böylede azimli olman yeterli.

400ede şükrediyom hafta sonu yediklerimden sonraa:32:demekki yemeseydim 600 700 giderdiii:37:bu hafta 68 olabilkcekmiyim bakalımmm

Back
X