haklısın hayatım kesmeste ki gıdalar sana yaramaz. iradeni takdir ettim. ara öğün canım istemeyecek gibi, dediğim gibi bir tokluk var. ama sana tavsiyem bir elma olabilir.
ben işyerime hergün neredeyse 1 kg meyve sebze ile geliyorum ve acıktıkça yiyorum. eşimde yağlı poğaça yemesin diye ona kepekli ekmekten sandviç yapıyorum ve beslenme çantası hazırlıyorumona daha çok meyve koyuyorum. çok yoğun olduğu için bazen öğle yemeyi yemiyor. ne koymuşsam onu yiyormuş.
şekerim hırslanmak için bikinimi boy aynama asmayı düşünüyorum. içinde mükemmel görünme hayalim ile abur cubur yeme isteğimi öldüreceğim.![]()
kankam haklısın ben de kendimi aç hissetmiyorum. midemi çok şiş hissediyorum. acaba adet dönemimden midir? ama ara öğünü atlamamak adına yapmalıyım diyorum okula gelince 9 gibi yeşil ça içtim. şimdi de şekersiz çay ve dört eti form mu yesem. dur öyle yapayım ben. bence sen de 1 saat sonra falan ara öğününü yap.
bikini olayı süpermiş yaaa...
bu gruba katıldıktan sonra kendimi daha mutlu hissettim. seninle ve diğer arkadaşlarla duygusal bir bağ kurdum.
ayyy çok sevdim ben sizi yaaa. heyecanla sabah olmasını bekledim. hele bu sabah evden çıkmama 5 dk vardı nete girsem mi dedim sonra da 5 dk işimi halledemem diyip erteledim.