bu hafta katılımım baya düştü..ama durum belli bugünde oğlanda bende hastayız gidemedim. pazartesi devam ..
geçmiş olsun balımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta katılımım baya düştü..ama durum belli bugünde oğlanda bende hastayız gidemedim. pazartesi devam ..
deli kız
bildirimde bulundu canım. şişliğim var, aynıyım dedi.
ayrıca geçen hafta da ben seni kıskanmıştım
derya kavitasyona gidiyor ya ondan kayıplarda. misafiri yok benim bildiğim. kavitasyon gazimiz o bizim:)
ay dombilim ya, sağlıklı diyet yap. 1 ayda 2 ile 4 kilo arası normal.
kaçamak yapmazsan bal gibi de verirsin ayrıca. lütfen umutsuzluğa düşmüyoruz. bu hafta gezmelerde az yeme başarısını gösterdin. bir tek düün gece eşin diyeti sabote etmiş. sen haftaya biraz sporla destekle. biraz da protein ağırlıklı beslen olay tamamdır.
özür dilemene gerek yok canım. Ben mesağları word ekranından yazıyorum, gülen yüzler olmayınca mesajım çok ciddi durmuş sanırım. Sen eskiden de takımlarda olduğunu söylediğin için ben senin ortama daha alışık olduğunu düşünmüştüm. Benden de oldu sanırım.daha yeni alışıyorm sizlere ve ortama o yüzden tam diyalog kuramamışmdır,özür dilerm bundan sonra daha dikkatli olurm.
kuralları okudum kabul ediyorum, boyum 1.62 kilom şuan 66.7.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-106.htmlslm kızlar bende zayıflamak istiyorum benide yarışmaya alırmısınız 57.800 kilo çizelgeyi ekleyemiyorum hata veriyor belki sizinle mptive olurum tutamıyorum kendimi habire yiyorum nişwnlım kızıp duruyo
çok şekilci bu erkekler yaffff
ben hımbıl değilim![]()
canım, pilavı az ye tavuktan çok yiyebilirsin. Elma yemek de bir fikir ama sonra akşama çok acıkabilirsin. Öğlenleri güzelce yeyip akşamları az yemeyi destekliyoruz.burcum sen benim en büyük desteğim oldun bu işte. sen demesen yeme ben yicem.
iyi ki varsın
sabah sarmaları yemedim senin için. şimdi de pilavı yemiyim diyorum.
sen çok şanslısın yemek konusunda. bizim de yemek çıksa okulda ne olurdu ki
arkadaş pazara gitti bana da 1 kılo elma aldı. onlarla mı geçiştirsem ki?
takım bayağı hoş oldu gerçekten. Nazar değmesin.selam kızlar
bayağı kalabalık ve güzel bi takım olmuşuz
ara olarak 3 hurma yedim
çok acıkmışım öğle yemeğini ikiye bölmeyi düşünüyorum bakalım
şimdi bi çorba içeyim sonra yemek yapacağım
tamam canım. Ödem bayağı olmuş hakikaten. Bu haftayı kaçamaksız bitirdin maşallah. Önümüzdeki hafta da aynı performansla 70 altı gelir inşallah.neysecim yok canım kilom 71.2 yani doğru geçmişsin...ben geldiğimde 73.2 idim ama size sölemedim...ödem olduğunu biliyordum...
bu hafta daha azimli olursam 70in altını görmek istiyorum
Afiyet olsun.başlayalm beraber pazartesi ne dersin ?
Bugun menum :
Sabah : çok minicik patates kızartmasından aldım 4-5 adet
Öğlen : az çorba,haşlanış tavuk patates püresi çok az,yoğurt
Ara : 1 portakal
Dün içli köfte yedim akşam 1 tane ama ufak yapmış annemler ayrıca kızartma değil haşlanmış olanından zaten onu bile zor yedim :) [/FONT][/B]
tebrik ederim seni canımbu ayı hedef kilomla tamamladım..her aya 3 kilo ortalama vermiştim 200 grcık eksik ama olsun..
güldürdün beni dombilicimkız medınemıydı kı mısafırı olan:26:?
yaradı ama bence:)1kg uçtu gitti, püffne gazi hemde..yollar heder etti beni..
yok kız ne misafiri..aman hiç sırası değil..
![]()
teşekkür ederiz gülsümcüm. Bizim başarımız sizin başarınız canım. Kardeş takımlarız biz.canım listeniz harfiyyen doğrudur tebrikler sonuç yüzdeniz çok iyi bu hafta ilk üçe girersiniz bence
teşekkür edereim canım ben çıkıyorum eklersin bizim faciayıda :)) sağol bitanem
ben de anlamadım ki dosbam. Tartıda gördüğüm rakama inanmadım, kaç kere indim çıktım. Reglden dolayı şişkinliğim gitti sanırım. Bir de yeşil çay arası vermiştim. Bu hafta tekrar başladım. Başka özel bir şey yapmadım.neysecim hayatım kaçamak maçamak diyosun ama sonucu yeni gördüm canım harika vermişsin
tebrik ederim hayatım hadi bakalım nedenini açıkla :))
beslenme gayet güzel. Bir de spor yapabilsen olay biter zaten.öğlen yediklerim öhü öhü
1 tabak nohutlu, havuçlu pırasa
4 yk kıymalı domatesli makarna
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.
bide spor yapabilsem![]()
O ekmeklerle dövecem ben seni zaten. Bir hafta ekmeği azalt bak nasıl fark edecek.ayyıldızımm bacım msn ekledik ama senle bi karşılaşamadıkk heheeahh bi yakalasam seni bırakmicamdaa
bu arada öğlen menümde ıspanak ve mercimek çorbası var bakalım sabah ekmeği fazla kaçırdım heralde artık ekmeği kesicem 1hafta yada şu yumurtaları 2ye çıkarcam
bünyee şaşırsınn
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazman gerekiyor canım. Takım üye sayısı müsait olan kaptanlarımız davet edecektir.kızlar bu topikte bende yarışabilirmiyim ya
kendime bir yer edinemedim gitti listeye benide alın![]()
afiyet olsun.kızlar selaaamkilo veren arkadaşları tebrik ederim.. veremeyenlerin daha da azimli olmasını dilerim..
yoğunluktan uğrayamadım :126: şimdi geçmişe bakacağım..
31 Mart Menüm
Sabah:2dlm köy ekmek arası kaşar peynir
Ara:Yeşil Çay,Elma
Öğle:Şinitzel,salata
Ara:Yeşil çay
Akşam:salata+bir elin yarısı kadar peynirli tost
Ara:bir avuç badem
dün akşam 40 dk trmpolu yürüdüm..2ltre su içtim
Sen de febe de hoş geldiniz kızlar. Her zaman bekleriz.slm kızlar,febecim dosbanın peşinden geldim baktım konu başlığı tamda benim ilgi alanım.
Bende 60 kilodan 65- 70 en son 75 i gördüm. Tabi bunda hormon iğneleri ilaçlar v.s etkisi büyük geçen yaz zayıflama hapıyla 65 e düştüm ama çok sağlıksız haftada 3 kilo verdiriyor ama çarpıntı sıtma gibi kötü etkileride vardı.
Aslında dikkat etsem vereceğimde mesele 1 aydır sabah namaza kalktığımda 1 bardak su içmek, yemeklerden önce özellikle günde 2 litre içmek, öğün atlamamk çünkü çok acıkmayı beklemek tam bir felaket oluyor, aralarda meyve 3kilo verdim şu anda 72 kiloyum 40 bedenim hedefim 65 kilo olup 38 bedene düşmek inşallah bakalım olur diyorum. çekilmiş çörek otunu duydum sabahları 1 tatlı kaşığı onada başlayacağım.![]()
görüşürüz deryacım.:79:kuzucuk uyandı...şimdilik hoşçakal hatunlar..
tebrik ederim seni canım
güldürdün beni dombilicimevet, medineydi misafiri olan:)
yaradı ama bence:)1kg uçtu gitti, püff![]()
görüşürüz deryacım.:79:
tamam ağlatma:) çocuk senle zaten kavitasyon yollarında yoruluyor:)ağlıyor sıpam ..görüşürüz canım..:87:
teşekkür ederiz gülsümcüm. Bizim başarımız sizin başarınız canım. Kardeş takımlarız biz.
Sizinki de facia değil yaw, kaç haftadır dereceydiniz, nazardır o:)
ben de anlamadım ki dosbam. Tartıda gördüğüm rakama inanmadım, kaç kere indim çıktım. Reglden dolayı şişkinliğim gitti sanırım. Bir de yeşil çay arası vermiştim. Bu hafta tekrar başladım. Başka özel bir şey yapmadım.
beslenme gayet güzel. Bir de spor yapabilsen olay biter zaten.
O ekmeklerle dövecem ben seni zaten. Bir hafta ekmeği azalt bak nasıl fark edecek.
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazman gerekiyor canım. Takım üye sayısı müsait olan kaptanlarımız davet edecektir.
afiyet olsun.
Sen de febe de hoş geldiniz kızlar. Her zaman bekleriz.
İnşallah hedeflerine ulaşırsın.
allahım ne gündü mahvoldum yarın ve pzt de devam eder bu tempo ay sonu ay başı herşey birbirine karıştı. arasıra gelyorum topiğe ama muhabbet okadar koyu kı hepsini okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum cevap yazamıyorum malesef şu başımdakı insan fazlalığı bi gitse bende eskısı gibi katılmak istıyorum size bol bol.
bugun kahvaltıda 2 dilim mınık kek yemiştim.
ara yapmadım
öğle tavuk döner yedım yanında dometes marul vardı
ara 2 parça bitter çıkolata yedım yolda kan şekerım düştü
akşam barbunya yıyecem yanında bulgur pilavı yapacam sonra yürüyüşe çıkacam spor yapacam sonra annemlere gidecem. yarın günü ar pasta börek falan yapacaz bugunden. yemem ama hiçbirini merak etmeyın zaten yarına.
bu arada yarın arkadaşımın nişanı var evde olacak ama ne giyecem hiç bilmıyorum. aslında izin alıp gıdebılecekmıyım onu da bılmıyorum saat 3 de olacakmış çok erken ya( saçlarımı falan bugunden şekle sokmam lazım. ayy öyle işte bugunde akşam oldu 20 dk ya çıkıyorum ben arkadaşlar çok muhabbet etmeyın ya sonra okuması zor oluyo
hepinizi öptüm yarın görüşürüzzzzzz:79::80:
tamam ağlatma:) çocuk senle zaten kavitasyon yollarında yoruluyor:)
bugün gitmediniz mi kaviye?
hiç de peşinden ağlamaz:) kandırma kendinirabişşşş kızz ekmeğimi yemesem peşmden ağlarr yesem sen döversinnapsamki bilemedim şimdi
tmm canım aaltıcam ekmeği hatta 1 hafta 0 olsun
bu arada başım ağrımaya başladıı yakında karnımda ağrır
aman yaaa nedir bu her ayyy adet öncesi sendrom bende ciddi sanırımm
bugün hiç su içmemiştimm akşama kadar 2yi tamamlim barii
![]()
kolay gelsin canım. biraz yoğun bir döneme girdin sanırım. inşallah haftaya katılımın daha iyi olur.allahım ne gündü mahvoldum yarın ve pzt de devam eder bu tempo ay sonu ay başı herşey birbirine karıştı. arasıra gelyorum topiğe ama muhabbet okadar koyu kı hepsini okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum cevap yazamıyorum malesef şu başımdakı insan fazlalığı bi gitse bende eskısı gibi katılmak istıyorum size bol bol.
bugun kahvaltıda 2 dilim mınık kek yemiştim.
ara yapmadım
öğle tavuk döner yedım yanında dometes marul vardı
ara 2 parça bitter çıkolata yedım yolda kan şekerım düştü
akşam barbunya yıyecem yanında bulgur pilavı yapacam sonra yürüyüşe çıkacam spor yapacam sonra annemlere gidecem. yarın günü ar pasta börek falan yapacaz bugunden. yemem ama hiçbirini merak etmeyın zaten yarına.
bu arada yarın arkadaşımın nişanı var evde olacak ama ne giyecem hiç bilmıyorum. aslında izin alıp gıdebılecekmıyım onu da bılmıyorum saat 3 de olacakmış çok erken ya( saçlarımı falan bugunden şekle sokmam lazım. ayy öyle işte bugunde akşam oldu 20 dk ya çıkıyorum ben arkadaşlar çok muhabbet etmeyın ya sonra okuması zor oluyo
hepinizi öptüm yarın görüşürüzzzzzz:79::80:
hiç de peşinden ağlamaz:) kandırma kendini
0 yap demiyorum ben, kahvaltı hariç ekmek yeme. kahvaltıda da geçen yumurtaya 4 dilim ekmekle giriştiğin gibi yapma da
kolay gelsin canım. biraz yoğun bir döneme girdin sanırım. inşallah haftaya katılımın daha iyi olur.
sakaleynmaster gidiyor canım. şimdi bebişi uyanmış. müsait olunca gelip o deneyimlerini yazar. ankarada gidiyor bu arada.Aaaa nerde gidiyor kavitasyona? işe yarıyormuymuş banada bilgi verebilirmisiniz?
sakaleynmaster gidiyor canım. şimdi bebişi uyanmış. müsait olunca gelip o deneyimlerini yazar. ankarada gidiyor bu arada.