Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

deli kız:60::60:

bildirimde bulundu canım. şişliğim var, aynıyım dedi.
ayrıca geçen hafta da ben seni kıskanmıştım:27:
derya kavitasyona gidiyor ya ondan kayıplarda. misafiri yok benim bildiğim. kavitasyon gazimiz o bizim:)

ne gazi hemde.:60::60:.yollar heder etti beni..:52::27:yok kız ne misafiri..aman hiç sırası değil..:53::37:

ay dombilim ya, sağlıklı diyet yap. 1 ayda 2 ile 4 kilo arası normal.
kaçamak yapmazsan bal gibi de verirsin ayrıca. lütfen umutsuzluğa düşmüyoruz. bu hafta gezmelerde az yeme başarısını gösterdin. bir tek düün gece eşin diyeti sabote etmiş. sen haftaya biraz sporla destekle. biraz da protein ağırlıklı beslen olay tamamdır.

cnm Selahattin diyeti zaten sağlıklı bir ayda 5 kg diyor ama kilosu fazla olan verir bizler 3-4 kg veririz bu tarz hesaplamalar genelde +100 kg üzerinden değerlendiriliyor

daha yeni alışıyorm sizlere ve ortama o yüzden tam diyalog kuramamışmdır,özür dilerm bundan sonra daha dikkatli olurm.
kuralları okudum kabul ediyorum, boyum 1.62 kilom şuan 66.7.
özür dilemene gerek yok canım. Ben mesağları word ekranından yazıyorum, gülen yüzler olmayınca mesajım çok ciddi durmuş sanırım. Sen eskiden de takımlarda olduğunu söylediğin için ben senin ortama daha alışık olduğunu düşünmüştüm. Benden de oldu sanırım.
Bundan sonra senden daha çok paylaşım bekliyoruz.

slm kızlar bende zayıflamak istiyorum benide yarışmaya alırmısınız 57.800 kilo çizelgeyi ekleyemiyorum hata veriyor belki sizinle mptive olurum tutamıyorum kendimi habire yiyorum nişwnlım kızıp duruyo
çok şekilci bu erkekler yaffff
ben hımbıl değilim:59:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-106.html
Cuma yarışmasına katılmak için yukardaki linke yazmalısın.

burcum sen benim en büyük desteğim oldun bu işte. sen demesen yeme ben yicem.
iyi ki varsın
sabah sarmaları yemedim senin için. şimdi de pilavı yemiyim diyorum.

sen çok şanslısın yemek konusunda. bizim de yemek çıksa okulda ne olurdu ki:(

arkadaş pazara gitti bana da 1 kılo elma aldı. onlarla mı geçiştirsem ki?
canım, pilavı az ye tavuktan çok yiyebilirsin. Elma yemek de bir fikir ama sonra akşama çok acıkabilirsin. Öğlenleri güzelce yeyip akşamları az yemeyi destekliyoruz.

selam kızlar
bayağı kalabalık ve güzel bi takım olmuşuz
ara olarak 3 hurma yedim
çok acıkmışım öğle yemeğini ikiye bölmeyi düşünüyorum bakalım
şimdi bi çorba içeyim sonra yemek yapacağım
takım bayağı hoş oldu gerçekten. Nazar değmesin.
Senin de ara öğün süper olmuş. Afiyet olsun öğle yemeğin de.

neysecim yok canım kilom 71.2 yani doğru geçmişsin...ben geldiğimde 73.2 idim ama size sölemedim...ödem olduğunu biliyordum...
bu hafta daha azimli olursam 70in altını görmek istiyorum
tamam canım. Ödem bayağı olmuş hakikaten. Bu haftayı kaçamaksız bitirdin maşallah. Önümüzdeki hafta da aynı performansla 70 altı gelir inşallah.

başlayalm beraber pazartesi ne dersin ?

Bugun menum :
Sabah : çok minicik patates kızartmasından aldım 4-5 adet
Öğlen : az çorba,haşlanış tavuk patates püresi çok az,yoğurt
Ara : 1 portakal

Dün içli köfte yedim akşam 1 tane ama ufak yapmış annemler ayrıca kızartma değil haşlanmış olanından zaten onu bile zor yedim :) [/FONT][/B]
Afiyet olsun.

bu ayı hedef kilomla tamamladım:46::66:..her aya 3 kilo ortalama vermiştim 200 grcık eksik ama olsun..
tebrik ederim seni canım:46::46::71:

kız medınemıydı kı mısafırı olan:26::17:?
güldürdün beni dombilicim:60:evet, medineydi misafiri olan:)

ne gazi hemde.:60::60:.yollar heder etti beni..:52::27:yok kız ne misafiri..aman hiç sırası değil..:53::37:
yaradı ama bence:)1kg uçtu gitti, püff:10:

canım listeniz harfiyyen doğrudur tebrikler sonuç yüzdeniz çok iyi bu hafta ilk üçe girersiniz bence :71:

teşekkür edereim canım ben çıkıyorum eklersin bizim faciayıda :)) sağol bitanem
teşekkür ederiz gülsümcüm. Bizim başarımız sizin başarınız canım. Kardeş takımlarız biz.
Sizinki de facia değil yaw, kaç haftadır dereceydiniz, nazardır o:)

neysecim hayatım kaçamak maçamak diyosun ama sonucu yeni gördüm canım harika vermişsin :nazar:
tebrik ederim hayatım hadi bakalım nedenini açıkla :))
ben de anlamadım ki dosbam. Tartıda gördüğüm rakama inanmadım, kaç kere indim çıktım. Reglden dolayı şişkinliğim gitti sanırım. Bir de yeşil çay arası vermiştim. Bu hafta tekrar başladım. Başka özel bir şey yapmadım.

öğlen yediklerim öhü öhü

1 tabak nohutlu, havuçlu pırasa
4 yk kıymalı domatesli makarna
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.

bide spor yapabilsem :8:
beslenme gayet güzel. Bir de spor yapabilsen olay biter zaten.

ayyıldızımm bacım msn ekledik ama senle bi karşılaşamadıkk hehee:27:ahh bi yakalasam seni bırakmicamdaa :27::27:bu arada öğlen menümde ıspanak ve mercimek çorbası var bakalım sabah ekmeği fazla kaçırdım heralde artık ekmeği kesicem 1hafta yada şu yumurtaları 2ye çıkarcam:37:bünyee şaşırsınn
O ekmeklerle dövecem ben seni zaten. Bir hafta ekmeği azalt bak nasıl fark edecek.

kızlar bu topikte bende yarışabilirmiyim ya
kendime bir yer edinemedim gitti listeye benide alın:58:
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazman gerekiyor canım. Takım üye sayısı müsait olan kaptanlarımız davet edecektir.

kızlar selaaam :3: kilo veren arkadaşları tebrik ederim.. veremeyenlerin daha da azimli olmasını dilerim..

yoğunluktan uğrayamadım :126: şimdi geçmişe bakacağım..
31 Mart Menüm
Sabah:2dlm köy ekmek arası kaşar peynir
Ara:Yeşil Çay,Elma
Öğle:Şinitzel,salata
Ara:Yeşil çay
Akşam:salata+bir elin yarısı kadar peynirli tost
Ara:bir avuç badem

dün akşam 40 dk trmpolu yürüdüm..2ltre su içtim
afiyet olsun.

slm kızlar,febecim dosbanın peşinden geldim baktım konu başlığı tamda benim ilgi alanım.

Bende 60 kilodan 65- 70 en son 75 i gördüm. Tabi bunda hormon iğneleri ilaçlar v.s etkisi büyük geçen yaz zayıflama hapıyla 65 e düştüm ama çok sağlıksız haftada 3 kilo verdiriyor ama çarpıntı sıtma gibi kötü etkileride vardı.

Aslında dikkat etsem vereceğimde mesele 1 aydır sabah namaza kalktığımda 1 bardak su içmek, yemeklerden önce özellikle günde 2 litre içmek, öğün atlamamk çünkü çok acıkmayı beklemek tam bir felaket oluyor, aralarda meyve 3kilo verdim şu anda 72 kiloyum 40 bedenim hedefim 65 kilo olup 38 bedene düşmek inşallah bakalım olur diyorum. çekilmiş çörek otunu duydum sabahları 1 tatlı kaşığı onada başlayacağım.:21::21::21::21:
Sen de febe de hoş geldiniz kızlar. Her zaman bekleriz.
İnşallah hedeflerine ulaşırsın.

tebrik ederim seni canım:46::46::71:

güldürdün beni dombilicim:60:evet, medineydi misafiri olan:)

yaradı ama bence:)1kg uçtu gitti, püff:10:

teşekkür ederim bi ayrılma ikilydik ya peşpeşe her hafta bu ahftada sıralamand ayanlız bırakmadım seni...:29::13:
evet uçtu gitti..:8::9:

bu hafta katılımım baya düştü..ama durum belli bugünde oğlanda bende hastayız gidemedim. pazartesi devam ..

teşekkür ederiz gülsümcüm. Bizim başarımız sizin başarınız canım. Kardeş takımlarız biz.
Sizinki de facia değil yaw, kaç haftadır dereceydiniz, nazardır o:)

ben de anlamadım ki dosbam. Tartıda gördüğüm rakama inanmadım, kaç kere indim çıktım. Reglden dolayı şişkinliğim gitti sanırım. Bir de yeşil çay arası vermiştim. Bu hafta tekrar başladım. Başka özel bir şey yapmadım.

beslenme gayet güzel. Bir de spor yapabilsen olay biter zaten.

O ekmeklerle dövecem ben seni zaten. Bir hafta ekmeği azalt bak nasıl fark edecek.

Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazman gerekiyor canım. Takım üye sayısı müsait olan kaptanlarımız davet edecektir.

afiyet olsun.

Sen de febe de hoş geldiniz kızlar. Her zaman bekleriz.
İnşallah hedeflerine ulaşırsın.

rabişşşş kızz ekmeğimi yemesem peşmden ağlarr yesem sen döversin:9: napsamki bilemedim şimdi:9::9:tmm canım aaltıcam ekmeği hatta 1 hafta 0 olsun:52:bu arada başım ağrımaya başladıı yakında karnımda ağrır:1:aman yaaa nedir bu her ayyy adet öncesi sendrom bende ciddi sanırımm:17:bugün hiç su içmemiştimm akşama kadar 2yi tamamlim barii :24:

allahım ne gündü mahvoldum yarın ve pzt de devam eder bu tempo ay sonu ay başı herşey birbirine karıştı. arasıra gelyorum topiğe ama muhabbet okadar koyu kı hepsini okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum cevap yazamıyorum malesef şu başımdakı insan fazlalığı bi gitse bende eskısı gibi katılmak istıyorum size bol bol.
bugun kahvaltıda 2 dilim mınık kek yemiştim.
ara yapmadım
öğle tavuk döner yedım yanında dometes marul vardı
ara 2 parça bitter çıkolata yedım yolda kan şekerım düştü
akşam barbunya yıyecem yanında bulgur pilavı yapacam sonra yürüyüşe çıkacam spor yapacam sonra annemlere gidecem. yarın günü ar pasta börek falan yapacaz bugunden. yemem ama hiçbirini merak etmeyın zaten yarına.
bu arada yarın arkadaşımın nişanı var evde olacak ama ne giyecem hiç bilmıyorum. aslında izin alıp gıdebılecekmıyım onu da bılmıyorum saat 3 de olacakmış çok erken ya :(( saçlarımı falan bugunden şekle sokmam lazım. ayy öyle işte bugunde akşam oldu 20 dk ya çıkıyorum ben arkadaşlar çok muhabbet etmeyın ya sonra okuması zor oluyo :1: hepinizi öptüm yarın görüşürüzzzzzz:79::80:

allahım ne gündü mahvoldum yarın ve pzt de devam eder bu tempo ay sonu ay başı herşey birbirine karıştı. arasıra gelyorum topiğe ama muhabbet okadar koyu kı hepsini okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum cevap yazamıyorum malesef şu başımdakı insan fazlalığı bi gitse bende eskısı gibi katılmak istıyorum size bol bol.
ara yapmadım
akşam barbunya yıyecem yanında bulgur pilavı yapacam sonra yürüyüşe çıkacam spor yapacam sonra annemlere gidecem. yarın günü ar pasta börek falan yapacaz bugunden. yemem ama hiçbirini merak etmeyın zaten yarına.
bu arada yarın arkadaşımın nişanı var evde olacak ama ne giyecem hiç bilmıyorum. aslında izin alıp gıdebılecekmıyım onu da bılmıyorum saat 3 de olacakmış çok erken ya :(( saçlarımı falan bugunden şekle sokmam lazım. ayy öyle işte bugunde akşam oldu 20 dk ya çıkıyorum ben arkadaşlar çok muhabbet etmeyın ya sonra okuması zor oluyo :1: hepinizi öptüm yarın görüşürüzzzzzz:79::80:

afiyet olsun canım ayy o insan kalabalığını hiç sorma yaaa bende de öle işleri doldu taştı bugün ama içlerinde 1tanesi dolu deil hepsi boşşş sana çok çok kolay gelsinn balımm

rabişşşş kızz ekmeğimi yemesem peşmden ağlarr yesem sen döversin:9: napsamki bilemedim şimdi:9::9:tmm canım aaltıcam ekmeği hatta 1 hafta 0 olsun:52:bu arada başım ağrımaya başladıı yakında karnımda ağrır:1:aman yaaa nedir bu her ayyy adet öncesi sendrom bende ciddi sanırımm:17:bugün hiç su içmemiştimm akşama kadar 2yi tamamlim barii :24:
hiç de peşinden ağlamaz:) kandırma kendini
0 yap demiyorum ben, kahvaltı hariç ekmek yeme. kahvaltıda da geçen yumurtaya 4 dilim ekmekle giriştiğin gibi yapma da:60:

ara yapmadım
kolay gelsin canım. biraz yoğun bir döneme girdin sanırım. inşallah haftaya katılımın daha iyi olur.

hiç de peşinden ağlamaz:) kandırma kendini
0 yap demiyorum ben, kahvaltı hariç ekmek yeme. kahvaltıda da geçen yumurtaya 4 dilim ekmekle giriştiğin gibi yapma da:60:

kolay gelsin canım. biraz yoğun bir döneme girdin sanırım. inşallah haftaya katılımın daha iyi olur.

tmm bacımm:1::1::1::1::27:

Back
X