Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlım balım sen ne güzel diyet yapıyon yaw. bayııldım diyetine çok sadık kalıyorsun harikasın yaaaa....

listeye daha alınmadık ama bu gidişle alınmadan bu işi kıvırcaz biz.

bebiş için iyi dileklere teşekkür ederim.

bişi sorcam yeşil çay kahvaltıdan önce mi yoksa ara öğün olarak mı daha faydalı olur?

bu arada sabah ılık limonlu suyum var 1 bardak sonra okula geliyorum. önce kahvaltı mı yapayım yoksa yeşil çayımı içip mi kahvaltı yapayım?

canım sağol, senin ve arkadaşların desteği sayesinde kaçamak yapmıyorum. h.sonu başıma gelenleri bilsen, eşim bu defa çok nefis kurabiyeler almış, koymuş tezgahın üzerine. anam bütün ev mis gibi koktu. her geçişte yiyor beyfendi. valla bir tane bile ağzıma atmadım.dedim kız burcu bu kaç kalori sen biliyon mu? içinde margarin de vardır bunun, zaten spor yapamıyorsun nasıl yok edeceksin? hem dedim bunu p.tesi kızlara nasıl yazacaksın. utanmayacak mısın? hemen kontrol altına aldım irademi. yemedim yemicemmmmmmmmmmm. :62:

günaydın kızlar hafta sonu bol yağmurluydu ve sürekli yağmura yakandım gece de ateşlendım. hafta sonu menumu paylaşıyorum hemen

cumartesi sabah 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim kek
öğle : 1 ayvalık tostu
akşam : 1 kaşık barbunya 2 kaşık makarna

pazar sabah 2 hurma
kahvaltı patatesli ymurta yanında 2 dilim ekmek 1 kk peynir 2 küp kaşar 2 küp helva 1 çatal recel 2 fıncan çay
öğle yok kahvaltı geç yapıldı
akşam : 1 kase tarhana çorbası 2 tane mercimekli börek 5 tane zeytınyağlı yaprak sarma bol salata
ara: 1 avuç çekirdek 2 bardak çay
spor : markete yürüyerek gidip geldik spor olsun diye 4-5 km kadar yürüyüş

bu sabah kahvaltı :2 börek

greyfurt suyumuda içtim şimdi yağ yakma zamanı :)) ev işi ile ne kadar yakılır bilmem ama işim bitsin yürüyüşte yapcam inş.

neyneysem, kaptanım sağol. sayenizde valla. c.tesi günü anneme sizleri anlattım. nasıl şaşırdı nasıl gurur duydu. hepinize aferim dedi. bi bana demedi. sen diyet yapma dedi. bende açtım kapanmayan düğmelerimi ve göbeğimi gösterdim. güldü sen benimkine bak dedi. onunki kocaman tabi ama yani o noktaya gelince mi diyet yapmalıyım. başlamış oluşmaya önlem alıyorum. neyse ben kararlıyım. kimse durduramaz beni.:46:

saol canım moral verdin...bakmayın bana...bırakamam diyeti:(( evet tiroid zorluyo arada

canım ne demek. kararlı olman çok güzel. :61:

günaydın kızlar hafta sonu bol yağmurluydu ve sürekli yağmura yakandım gece de ateşlendım. hafta sonu menumu paylaşıyorum hemen

kahvaltı 2 dilim kek

pazar sabah 2 hurma
kahvaltı patatesli ymurta yanında 2 dilim ekmek 1 kk peynir 2 küp kaşar 2 küp helva 1 çatal recel 2 fıncan çay
akşam : 1 kase tarhana çorbası 2 tane mercimekli börek 5 tane zeytınyağlı yaprak sarma bol salata

seyyahcım menünü beğenmedim hayatım :((

c.tesi hem kek var hemde ayvalık tostu...çok severim ama tam bi kalori bombası
pazar kahvaltıda hem reçel hemde helva var :((
akşam akşam börekte yemişsin hem 4 tane sarma = 1dilim ekmek unutma
bu sabahta yine börek var
istersen bi listeni düşün kaçamağın çok olmuş tatlım

neyneysem, kaptanım sağol. sayenizde valla. c.tesi günü anneme sizleri anlattım. nasıl şaşırdı nasıl gurur duydu. hepinize aferim dedi. bi bana demedi. sen diyet yapma dedi. bende açtım kapanmayan düğmelerimi ve göbeğimi gösterdim. güldü sen benimkine bak dedi. onunki kocaman tabi ama yani o noktaya gelince mi diyet yapmalıyım. başlamış oluşmaya önlem alıyorum. neyse ben kararlıyım. kimse durduramaz beni.:46:

canım ne demek. kararlı olman çok güzel. :61:

canım annenlere ve çevrene aldanma kilolar sinsi sinsi yerleşiyo...sonrada ben nasıl kilo aldım diyosun :((
bence en güzelini yapıyosun önemli olan baştan sıkı tutmak
yaş ilerledikçe vermekte zorlaşıyo hemde vücut bozuluyo...

bu arada kaçamak yapmayan herkesi tebrik ediyorum haftasonunu çok güzel geçiren arkadaşlar var
ben şimdilik kaçıyorum bi silip süpürem gelirim

emwaaaaaaaaaaaaa kız ne var o çantanın içinde?? cüzdan, ruj, telefon mu var yoksam :90:

bak oğluşunla beraber yerim seni. kaç kalorisiniz kız siz :1:

canım sağol, senin ve arkadaşların desteği sayesinde kaçamak yapmıyorum. h.sonu başıma gelenleri bilsen, eşim bu defa çok nefis kurabiyeler almış, koymuş tezgahın üzerine. anam bütün ev mis gibi koktu. her geçişte yiyor beyfendi. valla bir tane bile ağzıma atmadım.dedim kız burcu bu kaç kalori sen biliyon mu? içinde margarin de vardır bunun, zaten spor yapamıyorsun nasıl yok edeceksin? hem dedim bunu p.tesi kızlara nasıl yazacaksın. utanmayacak mısın? hemen kontrol altına aldım irademi. yemedim yemicemmmmmmmmmmm. :62:

Annene selam söle canım bizden. bizimkiler de öle. kendileri yuvarlanırlar kilo almaktan ama bizim 1 grasm yağ yakmamızı istemezler. içten içe onlara mı benzememizi istiyorlar ne!

ya tatlım sen beni iradenle etkiliyosun. maşallah maşallah. bizim evde masada kurabiye olcak da ben dayanacağım..

gerçi dün muhteşem bir kek yaptım cevizli. kokladım kokladım geçtim yanından. bizimkilere de tembihledim yarın ben okuldan gelmeden bitirin dedim.

kahvaltı 2 dilim kek

pazar sabah 2 hurma

canım bitanem ctesi ara öğünlerin nerede?

asıl pazarı eleştircem (kusura bakma)

börek zeytinyağlı sarma ve ardından çekirdek. üçü ard arda yakışmamış tatlım.

hemen sebzeye geç. aradaki farkı kapat canım. hamurişini ben de çok severim ama yaramıyor tatlım.

emwaaaaaaaaaaaaa kız ne var o çantanın içinde?? cüzdan, ruj, telefon mu var yoksam :90:

bak oğluşunla beraber yerim seni. kaç kalorisiniz kız siz :1:

burcummm çantamı açtım senin için. gel beraber göz atalım.

2 minik domates 1 salatalık peynir helva elma kivi muz 2 dilim tam tahıllı ekmek patatesli tavuk

oyyyy oyyyy fıstığım sen ne tatlısın yaaa. beni çok motive ettin şimdi. senin içöin daha az kalori olcaz...

oğlum standartlarına uyuyordur ama. kreşteki en düşük kilolu ve en kısa boylu çocuk yaşıtları içinde:1: yani düşük kalori diyebilirim.

şimdi öğle yemeği vakti biraz yoğurt alıp yemeğe yumulalımmmmm. sana da afiyet olsun şekerimmmmmmmmmmmmmm

k.öncesi: ballı, limonlu su
kahvaltı: 1 yumurtalı sucuk:77:, peynir, 5 zeytin ve 1 kk kadar helva + 1 dilim ekmek.
ara: 1 portakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 kase tarhana çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı beyaz nohut
ara: 1 hurma
akşam: 2 bisküvi(dışardaydık, yemek yeme fırsatı olmadı), 1 filtre kahve, sütlü
ara: 1 bardak ayran

su: 1.5 lt
spor: gezme
afiyet olsun canım.kız ilk aran da nasıl yiyebiliyorsun portakal ,elma tüm olarak ben yiyemiyom tıkıyo beni :27: bende beyaz nohut seviyorum çok güzel hem kaloriside düşük demi .helvanın çok bildğim kadar evde bisküvi gibi duruyor azcık yiyeyim demştim teyzem bir haftada atammazsın yeme sadece yağ o demişti .akşam yememişsin ama oh ne güzel gezmişinde loy loy

kahvaltıyı kaçamak saymayız canım, afiyet olsun. pazar kahvaltıları güzel oluyor.
inşallah günün geri kalanı da iyi gitmiştir.

temizlikle de olsa hareketli olmak iyi oluyor.
menünü de göremedim, akşam fırsatın olmadı sanırım?

teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. yüzdeye göre sıralama bu. önemli olan vücut ağırlığınızın yüzde kaçını verdiğiniz.
bu ay kaç kilo verdim ben de tam bilmiyorum. 2 kg civarı sanırım. iyi bir ay değildi benim için. bir verdim bir aldım. Allahtan son hafta verdim:1:

ben evdeydim gündüz ama eşim de evdeydi:1:akşama doğru dışarı çıktık. gece de rango'yu izledik:) komikti, güldük biraz:9:

bir müzik aleti çalabilenlere özenmişimdir. maşallah sen 2 tane çalıyorsun:)
organizasyon işleri de keyifli gözükür hep. severek yapıyorsun sanırım. ne kadar güzel.

aferin kız sen kendini aştın:46::nazar:

menün hafif olmuş. kahvaltın mükellef ama o da çok sorun değil. kaçamağı yok, ayrıca sabah erken yendiği için gün içerisinde eritilmiş olması daha yüksek bir ihtimal.
sen niye korse giyiyorsun ki? maşallah güzel kilo verdin canım. daha korse giyecek bir durumun yok bence.

menünü şimdi gördüm:))
uyku sersemliğie vericeksin artık:9:
çok hafif bir menü olmuş. bu menüyle bir de temizlik yapmıştın ki bu da olayı çok süper yapıyor.:nazar:

evet, seni sopalıycaz. senin kaçamak 2 etti. senden başka 2 kaçamağı olan yok sanırım şimdilik.
o kuş lokumundan kurtul bence. yoksa gelip gidip yiyeceksin.
hı hı 2 kaçamak yaptım görünüyor şuanda.ama bugün yapmam sabah migdem çok bulandı sebepsiz yere bir de başım döndü sanıyorum tansiyon var yine dın dın... bugün daha çok dinlenicem.ya anacım bebiş çalışması var ya yerleşmeye mi uğraşır nedir diye kımıldamak gelmiyor içimden :1: yürücem bu sefer diyorum diğer ay yaparım bu ayı bir atlatım birşey falan olurda diyom

günaydınnnnnnnnnnnn :3: sizleri coooooooooooook özledmmmmmmm :2: dün giremedm cok yorgundum cooook :2: dün hic bise yemedm yaaa ben he3p yemek düsünen ben cnaım hic bise yemek istemedi inanır mısınız hemen menümü paylasııım :

elma sirkesi,su,bal
kahwaltı:nestle nesfit yarım portakal
ara:2 çilek
ögle:yarım paket kepekli bisküvi (5) cay
aksam:çeyrek ekmek zeytin bu kadarr

bugün de sınawım war calısıtıgm icin hic calısamadım dersime smdi baslıorum kahwaltımı yapcam birazdan elma sirkeli suyumu ictimmm :3:
öglen normal yemek yesene canım bisküvilerde kalorili ama sen karnını güzelce doyur hem akşam aç gezmişin baksana.metabolizman durur.5 çay derken doğrumu anladım acaba sen çok çay içiyosun gibi geliyor bana.

günaydın..
3 nisan menü..
sabah aynı 2 bardaksu
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği..
3 zeytin..
greyfurt suyu
yeşil çay
ara
3 badem..
1 kuru incir ve arayı geç yapmışım bir baktım öğle yemeği vaktim..
malesef araların üstüne 4 kaşık bulgur pilavı..
2 kornişon turşu
3 kaşık yoğurt kırmızı pul biberli onu yedim..
ara burdna başlıyoru zişte kızımla önce mink ekemek arası domates peynir yedim..1 bardak süt içtim.çok güzel bir ara ..
ama kızım tutu yağlı gevrek getirdi 3 adet ondna yedim..
baktım olmaycak
saat 5 te akşam yemeğimi yedim..
karnıbahar haşladım
üzürine yy yağlı sarımsaklı 3 kaşık yoğurt ve yine pul biber ekleyip yedim..
buda iyi..
suyum 3 litre oldu..
ve yine kaçamak..
çocukları uyutup kitap okuyayım dedim..yok ben yatırıp kitabı elime alıyorum yusuf gözünü ovalayark hop kalkıp geliyor ..en sonunda yatayım dedim..yattık saat 22.00
saat 23.23 te geri uyandı ..mama verdim içti ama ben kitap aklımdaya kalkıp okuyayım dedim..baktım açıkmışım 1 yağlı gevrek ve 1 bardak süt içtim o saatte ve azda peynir yedim..zaten yusufta peşimdne kalkıp geldi ve onalrın üsütne bir güzle yattım yağ olarak depoladım..:50::26:
malesef sabah tartıldım haftaya kaç kiloyla başlıyorum diye pazartesileid etartılrım genelde ve 600 gr cık fazla çıktım..gece uyumadım yada ondan bilemiyorum şiştim galiba...:37:
fazla çıkmanın sebebi sindiremedin mi yoksa :52: ne çok yemişin bacım gı.

günaydıııınnnnn :71:
benimde haftasonundan itibaren 600gr fazla çıkıyorum ben anlamıyorum bu işi :(( 2 kaçamak böle olmamalı :((
neyse güne güzel başladım hafifde güneş var
temizlik yapayım kalori harcayayım :))
kahvaltım 2 dilim ekmekle klasik kahvaltıydı
buralardayım
canım vücut duruyor ya da su topluyor bende wc çıkamadığmda çok çıkıyorum .sen kaçamaksız gidersen az uz gidicek inşallah.
Günaydın kızlar
ben dünkü listemi yazayım hemen
sabah;
yarım simit,peynir,yeşil biber

ara;
bir badem
2 ceviz

öğlen;
bir yumurtayla yapılmış yağsız menemen, bir dilim çavdar ekmeği

ara;
yarım elma

akşam;
zeytinyağlı bezelye , salata

bugün sabah
çavdarlı tost, domates
:23: çok güzel menü .afiyet olsun.

kahvaltı 2 dilim kek

pazar sabah 2 hurma

selam rakibem tarhana çorban güzel olmuş o börek ve sarma nedir bilmem ama aşeriyon mu kız yoksa :27: az kaldı az kaldı 2 gün sonra test yap inşallah :28: o çekirdekler ,sarmalar ve kekler boşa değildir tahminimce :24:

2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derim :1: ki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor :30:
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .

ilk günler aktifti güzelde kilo verdi..gelir heralde..ESMA nerelerdesin.okadar kaçamağa 3. oldun bajım..:23:
canııım buralardayım.. ya bu hafta bir yoğun bir yoğun.. hafta sonu internete giremiyorum zaten.. geçmişi okuyayım dedim... baktım maşallah kızlar coşmuş :52: maşallah sen de 1 kilo vermişsin tebrikler.. herhafta 1 kilo gitse ayda 4 kilo süper olur. :66:

k.öncesi: ballı, limonlu su
kahvaltı: 1 yumurtalı sucuk:77:, peynir, 5 zeytin ve 1 kk kadar helva + 1 dilim ekmek.
ara: 1 portakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 kase tarhana çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı beyaz nohut
ara: 1 hurma
akşam: 2 bisküvi(dışardaydık, yemek yeme fırsatı olmadı), 1 filtre kahve, sütlü
ara: 1 bardak ayran

su: 1.5 lt
spor: gezme

hııım sucuklar yenilmiş.. helvalar falaaan :20: afiyet olsun caanımm.. arada olabilir.. hafta sonu magazin izliyordum Seda sayan hafta da bir gün dilediğini yiyip içiyormuş diğer 6 gün sıkı diyet yapıyormuş.. bana da mantıklı geldi.. en azından haftanın bir günü istediğimizi (ölçülü ) yiyerek daha rahat bir psikoloji ile bu kilo verme yolunda emin adımlarla yürürüz :34:
günaydınnnnnnnnnnnn :3: sizleri coooooooooooook özledmmmmmmm :2: dün giremedm cok yorgundum cooook :2: dün hic bise yemedm yaaa ben he3p yemek düsünen ben cnaım hic bise yemek istemedi inanır mısınız hemen menümü paylasııım :

elma sirkesi,su,bal
kahwaltı:nestle nesfit yarım portakal
ara:2 çilek
ögle:yarım paket kepekli bisküvi (5) cay
aksam:çeyrek ekmek zeytin bu kadarr

bugün de sınawım war calısıtıgm icin hic calısamadım dersime smdi baslıorum kahwaltımı yapcam birazdan elma sirkeli suyumu ictimmm :3:
hafta sonu ben de giremiyorum.. özlüyorum vallahi kızlarr aynen :86:
ay şu sirkeli suyu ben de mi denesem ne .. tuvalete rahat çıkabilirim belki.. kayısı da fayda etmiyor :18: buarda çok az yemişsin.. metebolizmanı canlandır sağlıklı gıdalar yiyebilirsin.. öğlen yemeğinde sebze, yoğurtt.. allah muhafaza metebolizman yavaşlar kilo da veremzsin.. :20:

günaydın..
3 nisan menü..
sabah aynı 2 bardaksu
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği..
3 zeytin..
greyfurt suyu
yeşil çay
ara
3 badem..
1 kuru incir ve arayı geç yapmışım bir baktım öğle yemeği vaktim..
malesef araların üstüne 4 kaşık bulgur pilavı..
2 kornişon turşu
3 kaşık yoğurt kırmızı pul biberli onu yedim..
ara burdna başlıyoru zişte kızımla önce mink ekemek arası domates peynir yedim..1 bardak süt içtim.çok güzel bir ara ..
ama kızım tutu yağlı gevrek getirdi 3 adet ondna yedim..
baktım olmaycak
saat 5 te akşam yemeğimi yedim..
karnıbahar haşladım
üzürine yy yağlı sarımsaklı 3 kaşık yoğurt ve yine pul biber ekleyip yedim..
buda iyi..
suyum 3 litre oldu..
ve yine kaçamak..
çocukları uyutup kitap okuyayım dedim..yok ben yatırıp kitabı elime alıyorum yusuf gözünü ovalayark hop kalkıp geliyor ..en sonunda yatayım dedim..yattık saat 22.00
saat 23.23 te geri uyandı ..mama verdim içti ama ben kitap aklımdaya kalkıp okuyayım dedim..baktım açıkmışım 1 yağlı gevrek ve 1 bardak süt içtim o saatte ve azda peynir yedim..zaten yusufta peşimdne kalkıp geldi ve onalrın üsütne bir güzle yattım yağ olarak depoladım..:50::26:
malesef sabah tartıldım haftaya kaç kiloyla başlıyorum diye pazartesileid etartılrım genelde ve 600 gr cık fazla çıktım..gece uyumadım yada ondan bilemiyorum şiştim galiba...:37:
canım sıkma kendini o kadar bence haftada 1 gün tartıl .. vucud su tutmuş olabilir..
yağlı gevrek hariç menün gayet iyi.. sakın pireye kızıp yorgan yakma.. tam gaz devam... ince, narin, kibar bayanlar olacağız.. :23:
günaydıııınnnnn :71:
benimde haftasonundan itibaren 600gr fazla çıkıyorum ben anlamıyorum bu işi :(( 2 kaçamak böle olmamalı :((
neyse güne güzel başladım hafifde güneş var
temizlik yapayım kalori harcayayım :))
kahvaltım 2 dilim ekmekle klasik kahvaltıydı
buralardayım
şekerim 600 gr fazla yada az çıkabilrsin.. asıl sonucu cuma günü görüyoruz hepimiz.. moralini bozma.. su tutmuş olabilirsin.. bol yeşil çay iç.. ödemini at üzerinden rahatla :66:

Nasılsınız kızlar, inşallah herkes iyidir. pazar giremedim ama konuştuklarınızı çok merak ediyorum. ara ara okuyacağım onları. ama ilk bakışta bazı arkadaşlarımız kaçamak yapmış gördüm. :2:

ben dün hafif bir kahvaltı yaptım. 1 dilim kepekli ekmek, 1haş. yumurta, peynir, 5 adet zeytin, biraz bal. kahvaltımı geç yaptığım için akşam yemeğine kadar 1 elma yedim. akşam kendime özel olarak bir yemek pişirdim. dolaptakı bütün sebzeleri haşladım. ona kıymalı sos yaptım. kıyma yağsızdı ayrıca onuda haşlayarak köpüğünün ve yağının gitmesini sağladım. baya çok yapmışım heralde 3 gün yicem onu :52: yanında yoğurt yedim. hiç kaçamak yapmadım. hatta akşam misafir geldi. ona çerez koydum, içki koydum, tatlı koydum. ben hiçbirini yemedim içmedim. mükafatımıda aldım. biraz vermişim. :64:
canım merhaba, hoşgeldin dedim mi bilmiyorum :44: olsun tekrar hoşgeldin...
süper olmuş kahvaltın.. iradeni gösterdin işte :65: budur!
ben de bütün sebzeleri haşlar.. blendırda çırparım mis gibi sebze çorbası olur.. yağsız mis mis :56:
4.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 bardak yeşil çay
2 dilim çavdar ekmek
1 kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir (%50 yağ-tuz)
1 çay kaşığı bal
3 zeytin
maydonoz
roka
domates
salatalık
yeşil biber

:56:
oh oh bol yeşillik yenmiş, afiyet olsun .. hem tok kalıp, hem de kilo veriyoruz.. iş yerine getirmek zor oluyor ama hafta sonu kahvaltımı domates,salatalık,maydonoz ile zenginleştiriyorum :66:

oh oh bol yeşillik yenmiş, afiyet olsun .. hem tok kalıp, hem de kilo veriyoruz.. iş yerine getirmek zor oluyor ama hafta sonu kahvaltımı domates,salatalık,maydonoz ile zenginleştiriyorum :66:

:42::9: Yeşilligi bol tüketince metabolizmam hızlanıyor.Tuvalete çok çıkıyorum.İyi oluyor.Özellikle maydonoz zaten yağ yakıcı:51:

vintage sağol arkadaşım. hoşgeldin demişsin mutlaka, hoşbuldum diyim bende tekrardan. herkes çok sıcakkanlı.

evet iradem benide şaşırtmıyor değil ama boy aynasında o basenlerle göbeği gördü mü iştahım kaçıyor. eşimin 7 aylık göbeğide beni hırslandırıyor. onada dikkat et diyorum ama nerdeeee korkuyorum düşük yapacak diye :52:

bu arada öğlen değişik bir menüyle karşılaştım:

1 kase nohutlu şehriyeli çorba, 3 yk pilav, 3 yk pancar sote, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek.

emwacım çantana harika şeyler doldurmuşsun. gerçekten süpersin. afiyet olsun. yağ olmasın :61:
'

2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derim :1: ki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor :30:
olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .

:14::14::14:ayy çok kötü oldum ya:5:kıyamamm ona ben bence öğretmene git söyle cnm morartcak kadar vurmuşsa çocuk zaten ağlamıştırki öğretmeninde haberi olmuştur kanımca :14:böle bi durumda biz anaokulundayken çok arkadaşlarına karşı saldırgan olan öğrencilerimizi dayanamayıp müdüre hnma gönderiyoduk o konuşuyoduu güzel güzell zaten çocukklar için müdürenin yanına gitmek kötü bişii gelince kuzu gibi oluyodu güzel güzel anlatıyodu doğruyu öğretiyodu yaptığının yanlış olduğunu falan :55:

Son düzenleme:
vintage sağol arkadaşım. hoşgeldin demişsin mutlaka, hoşbuldum diyim bende tekrardan. herkes çok sıcakkanlı.

evet iradem benide şaşırtmıyor değil ama boy aynasında o basenlerle göbeği gördü mü iştahım kaçıyor. eşimin 7 aylık göbeğide beni hırslandırıyor. onada dikkat et diyorum ama nerdeeee korkuyorum düşük yapacak diye :52:

bu arada öğlen değişik bir menüyle karşılaştım:

1 kase nohutlu şehriyeli çorba, 3 yk pilav, 3 yk pancar sote, 3 yk yoğurt, 1 dilim ekmek.

emwacım çantana harika şeyler doldurmuşsun. gerçekten süpersin. afiyet olsun. yağ olmasın :61:
'
ay allah iyiliğini versin şekerim :60: hiç güleceğim yoktu .. aynı benim eşim de öle .. bana diyor ben zayıf sevmiyorum.. kemik gibi.. verme kilo diyor, kendi şişko ya :90: diyor sinirlerin bozulur sonra.. ay evet sinirlerim bozuluyor zaten sen de az ye diyorum...
burada boyun kaç canım? kilolarımız aynı.. ben 2 hafta önce 66 kilo ile başladım şuan 64'üm.. boyum 166cm. 55 kilo olmak istiyorum azı gitti çoğu kaldı.. :9:

ay allah iyiliğini versin şekerim :60: hiç güleceğim yoktu .. aynı benim eşim de öle .. bana diyor ben zayıf sevmiyorum.. kemik gibi.. verme kilo diyor, kendi şişko ya :90: diyor sinirlerin bozulur sonra.. ay evet sinirlerim bozuluyor zaten sen de az ye diyorum...
burada boyun kaç canım? kilolarımız aynı.. ben 2 hafta önce 66 kilo ile başladım şuan 64'üm.. boyum 166cm. 55 kilo olmak istiyorum azı gitti çoğu kaldı.. :9:

boyum 172. yeni oluşmaya başlayan göbeğim ve 8 kg alınca şişen basenlerimi vermek için diyetteyim. basenlerden çok alınca pantolonlar olmamaya başladı. eteklerimde aşağıya inemediği için kısaldı. giyemiyorum sevdiğim kıyafetleri :84:

senin eşin , seni kendine benzetmek istemiş, heralde kavga ederseniz ona şişko deme diye, koz vermek istemiyor eline:52:

Back
X