Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kankimi nazarlardan, kem gözlerden korusun. :nazar: gözleri çıksın şekerim.

tünaydın kızlarrrrrrrr

dün akşam ki sınavdan kendimce geçer not aldım. 2 pirzola (yağları ayıklanınca minnacık kaldılar) , 2 köfte (yağsız kıymadan yapılmış ve ızgarada pişirilmiş), 2 yk patates salatası , yeşil salata ve yarım duble rakı (yarısını eşim içti sağolsun) daha sonrada ince bir dilim pasta (tadını çok merak ettim, hem kendim yaptığım için şekeri yağını az koymuştum. yumuşak olsun diye üzerine bol süt dökmüştüm).

sabah evde 1 bardak süt, 1 dilim kepekli ekmek, biraz peynir yedim. sabah dışarda bir toplantımız vardı. patronla beraber 3 kişiydik. patron toplantıdan önce kahvaltı edelim dedi. içimden kahvaltı ettim ben bi çay içer geçiştiririm dedim. ben çay istiyorum dedim. çaylar geldi ardından kaşarlı tostlar geldi 3 tane. dedim patron 2 tane yiyecek galiba. baktım birini bana uzattılar. kendimi o kadar güdülemişim ki rejim olayına patrona ben rejimdeyim yiyemem dedim. adam garip garip suratıma baktı. yani kahvaltı yaptım ben tokum dedim. patron " burcu hanım, lütfen yiyin" deyince emir demiri kesti, yedim ya offffffffff :84:

öğlwn bunu telafi etmek için ne pilav ne ekmek yicem. yeşil mercimek çorbası ve tavuk göğüs sote yicem. akşamda çok hafif bişi yicem. (inşallah)

teşekkür ederim canım. patron ne anlar rejimden:37::36:

resmen çıkarcısın kanka :52: iyi tarafından bak akşam yemeğini erken yiyeceksin :60:
ewet haklısın akşam yemeği saatimiz 6- 6.390 arası olur artık.

haklısın canım, ilk söylediğinde tokum demeliydim. menüyü öğrenmeye mutfağa gidince, aşçıya pilav yemicem demiştim. az önce aşçı geldi yanıma dediki " bir pilav yaptım nefis oldu. tam istediğim gibi ". yemicemmmmmmmmmmm dedim kaçtı :60:

güldürdün beni. bravo kankam sen yeme kaç onlardan. ben de çocukları öğle yemeğine götüreceğim nöbetim gereği. sonra da semiz otu salatası yapacağım inşallah.

haklısın canım, ilk söylediğinde tokum demeliydim. menüyü öğrenmeye mutfağa gidince, aşçıya pilav yemicem demiştim. az önce aşçı geldi yanıma dediki " bir pilav yaptım nefis oldu. tam istediğim gibi ". yemicemmmmmmmmmmm dedim kaçtı :60:

bravooo işte irade budur.. bizde de kuru fasulye ve pilav var , sadece kuru fasülye alacağım.. pilavı çok severim ama yo yo almayacağım :87:

çocukları 23 nisana çalıştırıyorum. rengarenk şarkısı ve yalan attım seni aldattım şarkıları ile çalışıyorlar. şakira kemeri tef ve kızlara tac aldırdım. tefler çok kötü çıktı. bugün ilk denemede teflerden biri kırıldı. parça parça oldu. hem kötü hem de pahalılar yaaaaaaaaaaaa

moralım bozuk yaaa
ben 23 nisan çalıştırmak istemiyorum. derslerim aksıyor. bunun için bir folklor öğretmeni falan olmalı. bir dansçı tutmalılar. kıyafetler ayrı dert. güzel olmuyorrrr

benim yapacağım iş kişiliğime uygun olmalı. süper bişi çıkmalı ama olmuyor.:47::47::47:

şekerim gayet iyisin ama dünkü kahvaltında simit ve meyve suyu görüyorum.. hazır meyve suları şeker bakımından yüksek.. simit de yarım olabilirdi.. dünkü menün biraz sağlıksız geldi.. hazır gıdalara yüklenilmiş.. bugün telefi edeceksin gibi görünüyor

evet cnm mecburen öyle denk geldi :) evet telafı edicem :16:

Kızlar günaydın,
Dün kaynanama gidiyorum demiştim ya, gittim...
Akşam menüm pilav üstü kuru oldu :83: ama inanın yarım tabak yedim.. dedim ben iş yerinde çıkmadan elma yedim çok tokum... sonra çay yanına muhallebi ve kek vardı.. illa ısrar etti ye diye.. sadece kekten yarım dilim yedim :17: yemessen darılıyor..
Şimdi de corn fleksimi yiyiyorum..Sabah yeşil çayımı içtim.. bu akşam da 40 dk yürüyüş yapacağım.. umarım dengeleyebilirim
bence, iyi kurtarmışsın. tebrik ederim. bugün dikkatli gidersen erimeyecek bir şey değil.
guzel hafıfı olmus afıyet olsun dun yagmurluydu
bugun gezmem var
sabah 4 yk yulaf ezmesı 1 cay bard sut
ııcıne 1 tatlu kasıgı uzum 1 hurma
1 kucuk ıncır dogradım
ara 1elma
öğle
salata yıyıp gezmeye gıdecegım kı saldırmayayım
gezmede tadacagım sadece
akşama 1 bardak ayran
salata
kavurma
menün gayet güzel. bütün mesele gezmede biter. orada çok kaçmazsa bir sorun yok bence.

bu cezayı sevdim..evde tatlı namına birşey bulunmaz eşim kızım tatlı sevmez bir tek benseverim onun içinde almam...çayıma şeker atma işini 14 yaşımda bırakmıştım..:32:havucu biliyorum şekerli ve bezelye eşim pek sevmez bende olmazsa aramam..cezanızı çokkkk beğendim..:66::62:
güya bana iylik ediyor jest yapıyor saolsun bu haftamı mahvetti..:37::84::15:
eşler jest yapmayı da bilmiyor:60:illa tatlı mı almak lazım:) bizimki de önce tatlıyı görür. bir pasta alsak mı falan:) yok diyorum artık.

buarada kıyafet almayacağım dedim dayanamadım dün bir gömlek beğendim 38 ve 42 beden kalmış.. normalde 42 giyiyorum.. 42 giydim kalıbından da olabilir baya bol durdu.. dedim 38 düğmeler kapanmaz hiç denemeyeyim.. kız ısrar etti denedim ve oldu :66: çok mutlu oldum uzun yıllar sonra 38 beden kıyafet aldım.. gerçi kalıbı büyük ama olsun farkı gördüm :64:
biraz dar veya küçük olan kıyafetlerden al. hırs yaparsın içine girmek için.:97:
gömleğin hayırlı olsun, güle güle giyin.

yok cumaya var arasını malesef uzattım.çocuk perişan oluyor bana iyi oluyordu ama neyse..
çocuklu olunca önce onu düşünüyoruz işte canım. sağlık olsun bence. yine çok güzel kıvırıyorsun maşallah. çocuğu bırakacak yerin olmamasına rağmen.

kahvaltımı yaptım. bu gün nöbetçiyim. fırsatım olursa kahvaltı menümü ve dünkü tam gün menümü yazacağım görüşürüz kızlarrr:3:
kolay gelsin canım:97:

günaydııııııınnnnn :71:
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltımı yaptım
şimdi bi de greyfurt suyumu içeyim...buralardayım
afiyet olsun dosbam. şimdiye öğle yemeği moduna girmişsindir.

neysecim semizotunu sormuşsun hayır hayatım haşlamıyorum en sağlıklı şekliyle hani çiğ olarak tüketiyorum... iri iri doğruyorum sarımsaklı yoğurta karıştırıyorum...misafir olduğunda azıcık zeytinyağ gezdiriyorum çokta lezzetli oluyor omega3'ün en çok olduğu sebze olarakta biliniyor
bir arkadaşa gitmiştim, o haşlayarak yapmıştı. ben de otları haşlamadan kullanmayı tercih edenlerdenim. sana da bir sormak istemiştim. taze taze yaptığını öğrenmek iyi oldu. ara öğün olarak tüketeceğim. bir yıkayım da önce.

kızlar Günaydın herkere.... :16: dün markette ne kadar sebze varsa aldım 1 haftalık salata malzememı aldım :) light ürün doluydu sepetim hehe mutlu oldum bol bol sebzemde var artık yazda gelıyor sebzelerın meyvelerın tadıda gelmeye başlıyor daha ne olsun

Dün den toparlıyım menumu

Sabah : 1 simit , 1 şeftali suyu
Öğlen : 2 kaşık çorba,3-4 kaşık cacık,hamburger köftesı 1 tane az patates büresi
Ara : 1 portakal
Akşam : köfte (kendım yaptım evde yağsız kıyma ile teflonda yağsız kızarttım),salata

Bugun : activia kahvaltılık olandan (yenı gördüm yenımı cıktı bılmıyorum uzerınde muslısı var karıştırıyorsun)
Ara : light elmalı bisk. 3 adet + yeşil çay
Öğlen : az çorba , yemekde ne varsa az alcam
Ara : 1 portakal
Akşam : Salata (belkı light ton balıklı yaparım)
hadi bakalım alışverişin hayırlı olsun. light ürünler ve sağlıklı gıdalar alınca ben de kendimi iyi hissediyorum.

05/04/2011 menüm
kahvaltı öncesi ılık limonlu su+1 brdk su

3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
maydanoz
1 çay kaşığı tahin pekmez
yarım dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle 3 kaşık pilav
2 kaşık tavuk haşlanmış
yeşil çay

ara elma
ara 2 kurabiye minicik:14:
2 bardak çay

akşam
yarım tabak salata
az haşlanmış tavuk

ara çay
kurabiyeyi görmedim. ondan hariç menün güzel.:nazar:

bugün
ılık limonlu su+ 2 brdk su

kahvaltı
4 zeytin
1kk peynir
domates+salatalık
1 dilim ekmek

öğlen yemeğim semizotu salatası olacak. ayarladım. yapcam.

kızlar bahar yorgunluğu mudur nederi sürekli başım ağrıyor son günlerde gelip gelip giden bir baş ağrısı. ama çok rahatsız edici:2:
bugün herkes semizden gidiyor:)

Çiğ beslenme felsefesini diğerlerinden ayıran özellik çiğ beslenmenin aslında bir yaşam tarzı olması. İnsanın kendini sevmesi, yaşadığı evren ve doğanın farkında olması, doğa ile dengeyi kurması ile gerçekleşiyor.

çiğ besin diyeti ilginç bir diyet plastikcim. bir ara araştırsım ama uygulaması zor. hiç de öyle düşündüğümüz gibi hepsi çiğ ne var sanki şeklinde değil:) bir de o iyonize eden alettir, iyi bir blender vs lazım yani. bakliyatları çimlendir derken uzuun bir yol bence.

sizlerden öğreneceğim çok şey var. tarcınlı elma, tarcınlı süt, pul biberli yoğurt...

deneyeceğim. dün öğle yemeği 12.30 ara 14.30 ikinci ara 17.00
benim öğle ile akşam arası biraz uzun oluyor da acıkıyorum.

kayınvalidemler 8 gibi akşam namazını kılınca yemek yiyorlar. erkekn yiyelim vicdanım sızlıyor diyorum olmaz namaz beklemez ama yemek bekler. geç olsun diyorlar. olay bu yani.

bu arada kayınvalidemler bu gün gidiyor:58::84::43:

2 haftadır o kadar rahat etmiştim kii anlatamam. saltanat sona erdi. şimdi yemek ev işi çocuk bakımı hepsi tekrar benim vazifem.

gelmelerinden önce nasıl geçecek diye telaşlanıyordum biraz ama bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum gidişlerine. çıkarcı mıyım ne:37:
sen de benim gibisin:) ben de kayınvalide geleceğinde bir of püf olurum. sonra faydasını görürüm:) gitmese diye düşünürüm. toptan çıkarcıyız herhalde:60:

cumaya az kaldı. daha dün gibi yaaa bir hafta geçmiş neredeyse. bu sabah aynanın karşısında giyiniyordum ve kendimi çok güzel buldum vücut olarak. bazen zayıfladın diyorum kendime bazen de hiç kilo vermedin diyorum. karışığım yani.

bahar yorgunluğu deli ediyor beni. hergün uykum geliyor uyku saatlerim düzenli olmasına rağmen ve baş ağrısı çekiyorum

kayınvalidem sana nazar değiyor diyor:51::96:

neyime değsin anne diyorum olsun değer diyor. dün akşam bi de okudu sağolsun. ağzı yırtılacaktı esnemekten. sonuç nazar var. okuyun kızlar bana:nazar:
tü tü maşallah.:nazar:

dün akşam ki sınavdan kendimce geçer not aldım. 2 pirzola (yağları ayıklanınca minnacık kaldılar) , 2 köfte (yağsız kıymadan yapılmış ve ızgarada pişirilmiş), 2 yk patates salatası , yeşil salata ve yarım duble rakı (yarısını eşim içti sağolsun) daha sonrada ince bir dilim pasta (tadını çok merak ettim, hem kendim yaptığım için şekeri yağını az koymuştum. yumuşak olsun diye üzerine bol süt dökmüştüm).

sabah evde 1 bardak süt, 1 dilim kepekli ekmek, biraz peynir yedim. sabah dışarda bir toplantımız vardı. patronla beraber 3 kişiydik. patron toplantıdan önce kahvaltı edelim dedi. içimden kahvaltı ettim ben bi çay içer geçiştiririm dedim. ben çay istiyorum dedim. çaylar geldi ardından kaşarlı tostlar geldi 3 tane. dedim patron 2 tane yiyecek galiba. baktım birini bana uzattılar. kendimi o kadar güdülemişim ki rejim olayına patrona ben rejimdeyim yiyemem dedim. adam garip garip suratıma baktı. yani kahvaltı yaptım ben tokum dedim. patron " burcu hanım, lütfen yiyin" deyince emir demiri kesti, yedim ya offffffffff :84:

öğlwn bunu telafi etmek için ne pilav ne ekmek yicem. yeşil mercimek çorbası ve tavuk göğüs sote yicem. akşamda çok hafif bişi yicem. (inşallah)
akşamı ucuz atlatmışsın. sabah için de olan olmuş. diğer arkadaşlara katılıyorum, diyetteyim demeyeceksin. o zaman daha çok ısrar ediliyor.

yemiycem dedin ya gelip iyice güzelleştiriyor aşçı:))

çocukları 23 nisana çalıştırıyorum. rengarenk şarkısı ve yalan attım seni aldattım şarkıları ile çalışıyorlar. şakira kemeri tef ve kızlara tac aldırdım. tefler çok kötü çıktı. bugün ilk denemede teflerden biri kırıldı. parça parça oldu. hem kötü hem de pahalılar yaaaaaaaaaaaa

moralım bozuk yaaa
ben 23 nisan çalıştırmak istemiyorum. derslerim aksıyor. bunun için bir folklor öğretmeni falan olmalı. bir dansçı tutmalılar. kıyafetler ayrı dert. güzel olmuyorrrr

benim yapacağım iş kişiliğime uygun olmalı. süper bişi çıkmalı ama olmuyor.:47::47::47:
Allah sabır versin canım. en zoru sevmediğin bir uğraşı yapmak zorunda olmak olsa gerek.

moralım bozuk yaaa

ayyy sını olmussundur ne kadar zor
folklor ogretmenı daha ıyı olur

merhaba kızlar nasılsınız
seyyah canım nerlerdesınn nasıl gıdıyor ıs yerın hala yogun sanırım
bugün

kahvaltı
4 zeytin
1kk peynir
domates+salatalık
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmeztahının kalorısı cok yuksek pekmez desen o da oyle 1 cay kasıgı ta karar olmus

kızlar bahar yorgunluğu mudur nederi sürekli başım ağrıyor son günlerde gelip gelip giden bir baş ağrısı. ama çok rahatsız edici:2:
mıgrenın var mı ?

sizlerden öğreneceğim çok şey var. tarcınlı elma, tarcınlı süt, pul biberli yoğurt...

kayınvalidemler 8 gibi akşam namazını kılınca yemek yiyorlar. erkekn yiyelim vicdanım sızlıyor diyorum olmaz namaz beklemez ama yemek bekler. geç olsun diyorlar. olay bu yani.

2 haftadır o kadar rahat etmiştim kii anlatamam. saltanat sona erdi. şimdi yemek ev işi çocuk bakımı hepsi tekrar benim vazifem.

gelmelerinden önce nasıl geçecek diye telaşlanıyordum biraz ama bu kadar üzüleceğimi bilmiyordum gidişlerine. çıkarcı mıyım ne:37:
canım akşam namazı ıle yatsı arası kısa oluyor herkesın eve toplanmasıda bıaz zaan alıyor sanırım
ondan ole yapıyorlardır
namazı kılar ,rahat yerız dıe dusunuyor sanırım
sende dusunkı saatler 1 saat ılerı alınmadı 7 de yıyorum
cumaya az kaldı. daha dün gibi yaaa bir hafta geçmiş neredeyse. bu sabah aynanın karşısında giyiniyordum ve kendimi çok güzel buldum vücut olarak. bazen zayıfladın diyorum kendime bazen de hiç kilo vermedin diyorum. karışığım yani.

bahar yorgunluğu deli ediyor beni. hergün uykum geliyor uyku saatlerim düzenli olmasına rağmen ve baş ağrısı çekiyorum

kayınvalidem sana nazar değiyor diyor:51::96:

neyime değsin anne diyorum olsun değer diyor. dün akşam bi de okudu sağolsun. ağzı yırtılacaktı esnemekten. sonuç nazar var. okuyun kızlar bana:nazar:
sende kendıne oku kı degmesın
fatıha felak nas ıhlas kevser kafırun aytel kursı 7 ser kez çok ıyı gelıyor ama vakıt alıyor

aman canım kavurma yağlı olur.. haşlama tarzı olursa daha iyi olur.. öğlen salatanın yanına da bir yemek yesen, akşama daha tok girersin :34:
esmacım sadeceetın yagı ıle kavururuum haslama sevmıyorum agır oluyor ızgara olabılır
bu aralar canım cok et ıstıyor aslında sebze severım ama .....
sanırım vucudumu ıhtıyacı var

buarada kıyafet almayacağım dedim dayanamadım dün bir gömlek beğendim 38 ve 42 beden kalmış.. normalde 42 giyiyorum.. 42 giydim kalıbından da olabilir baya bol durdu.. dedim 38 düğmeler kapanmaz hiç denemeyeyim.. kız ısrar etti denedim ve oldu :66: çok mutlu oldum uzun yıllar sonra 38 beden kıyafet aldım.. gerçi kalıbı büyük ama olsun farkı gördüm :64:
olsun kalıbı buyuke olsa mutlu olursun benım ust beden buyuk malum sut verıyorum gobekte var
42 beden
alt 40 beden
eteklerımın hepsı oluyor belı dusuk olanlar cok sevınıyorum

ev işine başlıyayım ardından yürüyüş kızı okula gönderince kuaföre gideceğim.kız kardeşim gelicek oda diyette dal gibi ama diyette..onun için ıvır zıvır yemeyiz..şimdilk hoşçakal görüşürz
ohhh gıt guzelles boya mı yaptıracaksı?
bende röfle ıstıyorum ama ıyıce kılo vereyım tamamen degısım olsun
ıncecık olupta dıyt yapanlara bırde yıyıp yıyıp kılo almayanlara sınır oluyorum

günaydııııııınnnnn :71:
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltımı yaptım
şimdi bi de greyfurt suyumu içeyim...buralardayım
afıyet olsun greyfurt suyu mıdene zara vermıyor mu kahvaltıda ıcerek
neysecim semizotunu sormuşsun hayır hayatım haşlamıyorum en sağlıklı şekliyle hani çiğ olarak tüketiyorum... iri iri doğruyorum sarımsaklı yoğurta karıştırıyorum...misafir olduğunda azıcık zeytinyağ gezdiriyorum çokta lezzetli oluyor omega3'ün en çok olduğu sebze olarakta biliniyor
ayyy semızı çok severım ıspanak gıbı yemegıde yapılıyor salataların ıcınede dogranıyor dosba gıbı yogurtluda guzel oluyor
iyi yapmışsın 38 alarak. bak ne güzel de olmuş üzerine. güle güle giy arkadaşım:3:

05/04/2011 menüm

3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
maydanoz
yarım dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle 3 kaşık pilav
2 kaşık tavuk haşlanmış
yeşil çay

ara elma
2 bardak çay

akşam
yarım tabak salata
az haşlanmış tavuk

ara çay

akşama meyve yemeyerek oglenkı kuraıyeve meyve ı bırlıkte yedıgınıcın dengelemıssın
spor yapmıyorsun sanırım bıde spor olsa super olacak

bu arada sekerler hazırlanayım gıdecegım gezmeye ..
akşama neyden ne kadar yedım yazarım
opuldunuz

sağol neyneysecim bu arada önceki sonraki resim koysan :) kılo cetvelını gordukce ay nasıl olmuşdur dıyorum hep :)

öğlen yemeğimi yazım : 3-4 kaşım mercimek çorbası (çok içmedim azcıkda patates yiyebiliyim diye),ufak bi tavuk but (derisini attım) 5-6 tane patates kızartması (çoğunu bıraktım :), salata

sağol neyneysecim bu arada önceki sonraki resim koysan :) kılo cetvelını gordukce ay nasıl olmuşdur dıyorum hep :)

öğlen yemeğimi yazım : 3-4 kaşım mercimek çorbası (çok içmedim azcıkda patates yiyebiliyim diye),ufak bi tavuk but (derisini attım) 5-6 tane patates kızartması (çoğunu bıraktım :), salata

ekmeksız ıyı doyabılmısın salatada yok ne guzel ıradelısın
ben olsam o pataesı bıtırıp
corbanında dıbıne ınerdım

dombilicim yok çok şükür greyfurt suyu mideme zarar vermiyor ama eşimin sorunu var bu aralar içemiyor...akşamları havuç elma karışımı içiyoruz
tek problem çabuk acıktırıyor :((
dün aktara gittim bahar geldi ya altın çileğin kilosu 80 lira olmuş :((
bi arkadaş ayda 4 kilo verdim diyo...tabii diyete destek olarak düşünmek lazım
daha öğle yemeğimi yemedim kuaföre gideceğim yürüyerek gitmeyi planlıyorum en az 45dk yürüyeceğim demektir bu... bugünü hafif atlatmak istiyoruuummmm

bence, iyi kurtarmışsın. tebrik ederim. bugün dikkatli gidersen erimeyecek bir şey değil.

menün gayet güzel. bütün mesele gezmede biter. orada çok kaçmazsa bir sorun yok bence.

eşler jest yapmayı da bilmiyor:60:illa tatlı mı almak lazım:) bizimki de önce tatlıyı görür. bir pasta alsak mı falan:) yok diyorum artık.

biraz dar veya küçük olan kıyafetlerden al. hırs yaparsın içine girmek için.:97:
gömleğin hayırlı olsun, güle güle giyin.

çocuklu olunca önce onu düşünüyoruz işte canım. sağlık olsun bence. yine çok güzel kıvırıyorsun maşallah. çocuğu bırakacak yerin olmamasına rağmen.

kolay gelsin canım:97:

afiyet olsun dosbam. şimdiye öğle yemeği moduna girmişsindir.

bir arkadaşa gitmiştim, o haşlayarak yapmıştı. ben de otları haşlamadan kullanmayı tercih edenlerdenim. sana da bir sormak istemiştim. taze taze yaptığını öğrenmek iyi oldu. ara öğün olarak tüketeceğim. bir yıkayım da önce.

hadi bakalım alışverişin hayırlı olsun. light ürünler ve sağlıklı gıdalar alınca ben de kendimi iyi hissediyorum.

kurabiyeyi görmedim. ondan hariç menün güzel.:nazar:

bugün herkes semizden gidiyor:)

çiğ besin diyeti ilginç bir diyet plastikcim. bir ara araştırsım ama uygulaması zor. hiç de öyle düşündüğümüz gibi hepsi çiğ ne var sanki şeklinde değil:) bir de o iyonize eden alettir, iyi bir blender vs lazım yani. bakliyatları çimlendir derken uzuun bir yol bence.

sen de benim gibisin:) ben de kayınvalide geleceğinde bir of püf olurum. sonra faydasını görürüm:) gitmese diye düşünürüm. toptan çıkarcıyız herhalde:60:

tü tü maşallah.:nazar:

akşamı ucuz atlatmışsın. sabah için de olan olmuş. diğer arkadaşlara katılıyorum, diyetteyim demeyeceksin. o zaman daha çok ısrar ediliyor.

yemiycem dedin ya gelip iyice güzelleştiriyor aşçı:))

Allah sabır versin canım. en zoru sevmediğin bir uğraşı yapmak zorunda olmak olsa gerek.

23 nisan hazırlıklarını severim aama bu sene 4. sınıf olduk ve velilerim kıyafet aldırmak istemediler. bu sefer de kıyafetsiz oynanacak oyun bana pek anlamlı gelmedi. müdür de sen de katılmayacaksan 23 nisana okulumuzu kim temsil edecek baskısı yaptı geçenlerde sağolsun. kızlar diyetimize sadık kalmaya çalışıyorum sizin de desteğinizle. arada kurabiye bir çay kaşığı pekmez falan oluyor ama bilmiyorum daha katısını yapabilir miyim şu an.

ayyy sını olmussundur ne kadar zor
folklor ogretmenı daha ıyı olur

seyyah canım nerlerdesınn nasıl gıdıyor ıs yerın hala yogun sanırım

mıgrenın var mı ?

canım akşam namazı ıle yatsı arası kısa oluyor herkesın eve toplanmasıda bıaz zaan alıyor sanırım
ondan ole yapıyorlardır
namazı kılar ,rahat yerız dıe dusunuyor sanırım
sende dusunkı saatler 1 saat ılerı alınmadı 7 de yıyorum

sende kendıne oku kı degmesın
fatıha felak nas ıhlas kevser kafırun aytel kursı 7 ser kez çok ıyı gelıyor ama vakıt alıyor

esmacım sadeceetın yagı ıle kavururuum haslama sevmıyorum agır oluyor ızgara olabılır
bu aralar canım cok et ıstıyor aslında sebze severım ama .....
sanırım vucudumu ıhtıyacı var

olsun kalıbı buyuke olsa mutlu olursun benım ust beden buyuk malum sut verıyorum gobekte var
42 beden
alt 40 beden
eteklerımın hepsı oluyor belı dusuk olanlar cok sevınıyorum

ohhh gıt guzelles boya mı yaptıracaksı?
bende röfle ıstıyorum ama ıyıce kılo vereyım tamamen degısım olsun
ıncecık olupta dıyt yapanlara bırde yıyıp yıyıp kılo almayanlara sınır oluyorum

afıyet olsun greyfurt suyu mıdene zara vermıyor mu kahvaltıda ıcerek

ayyy semızı çok severım ıspanak gıbı yemegıde yapılıyor salataların ıcınede dogranıyor dosba gıbı yogurtluda guzel oluyor

akşama meyve yemeyerek oglenkı kuraıyeve meyve ı bırlıkte yedıgınıcın dengelemıssın
spor yapmıyorsun sanırım bıde spor olsa super olacak

bu arada sekerler hazırlanayım gıdecegım gezmeye ..
akşama neyden ne kadar yedım yazarım
opuldunuz

dombilim ewet sinir oluyorum baskı ile yaptırıldığı için. müdür yapacaksın diyor veliler kıyafet almayız aldırırsan oynatmayız çocukları diyor. ben de maymun oldum arada. velilerimi normalde çok severim ama artık oynamayalım 4 yıldır oynuyor çocuklarımız diyorlar haklılar. orta yol yok. iş başa düştü. çalış emvacilbihar çalış....

migrenim yok canım ama ara ara gelip giden baş ağrıları başladı 1 haftadır. gün içinde birkaç kez ağrıyor. geçiyor. şu anda da var. işte böle.

semizciler naber :62:

öğle yemeğim
1 tabak semiz otu salatası yoğurtlu (pul biberli)
1 dilkim tam tahıllı ekmek
yarım tabak ıspanak ( o da şansıma vardı okulda)
sabahki aram yeşil çaydı. 2.30da tenefüste elmamı yerim.

4.30da bir ara daha yaparım ben kızlar. yoksa yemeğe kadar deliriyorum açlıktan.

kızlar hepinizin yazdıklarınızı okuyorum ama yorum yapacak kadar halim olmuyor kusura bakmayın. şunu bilin ki yanınızdayım. sizinleyim en azından gözlerim ekranda:1::27:

merhaba kızlar nasılsınız
çok şükür bu günü de atlattık mı 2 gün kalır mesai bitmesine, hafta sonu iyi olurum işallah, hiç işe gelesim yok :50:

moralım bozuk yaaa

kolay gelsin canım.. bütçen iyi olsun ki yaptığın iş de ona göre güzel olur.. ama nerde bizim okullarımızda malesef yok :50: ama işte çocukların gönlü oluyor, sevinip oynuyorlar..
dombilicim yok çok şükür greyfurt suyu mideme zarar vermiyor ama eşimin sorunu var bu aralar içemiyor...akşamları havuç elma karışımı içiyoruz
tek problem çabuk acıktırıyor :((
dün aktara gittim bahar geldi ya altın çileğin kilosu 80 lira olmuş :((
bi arkadaş ayda 4 kilo verdim diyo...tabii diyete destek olarak düşünmek lazım
daha öğle yemeğimi yemedim kuaföre gideceğim yürüyerek gitmeyi planlıyorum en az 45dk yürüyeceğim demektir bu... bugünü hafif atlatmak istiyoruuummmm
canım sen yemene dikkat et sen de ayda 4 kilo rahat verirsin.. bak arada kaçamaklarım olduğu halde 2 haftada 2 kilo verdim.. yani altın çilek olamasa da olur, çok pahalı çünkü arada kuru üzüm, kuru erik felan at ağzına ara öğünlerde..
semizciler naber :62:

öğle yemeğim
1 tabak semiz otu salatası yoğurtlu (pul biberli)
1 dilkim tam tahıllı ekmek
yarım tabak ıspanak ( o da şansıma vardı okulda)
sabahki aram yeşil çaydı. 2.30da tenefüste elmamı yerim.

4.30da bir ara daha yaparım ben kızlar. yoksa yemeğe kadar deliriyorum açlıktan.
afiyet olsun şekerim... semizotu salatası yememiştimm uzun zamandır.. markete bakayım gelmişmi alayım canım çekti valla oh sağlıklı sağlıklı :56:
öğle yemeğim 4yk sebze 3yk yoğurtlu semizotu 1 dilim ekmek
anam sende mi semizotu yedin :52: ayy bu akşam kesin benimde yapmam lazım, iyiki hamile değilim :1:

vintage canım seninde canını çektirdik çok faydalı seviyormuşsunda hemen alıver :))
altın çilek gibi yardımcılara ihtiyaç duyuyorum canım tiroidim var ben her hafta kolayca kilo veremiyorum :(( kuru erik vb şeyler de ara öğünlerde tüketiyorum ama çok pahalı geldi bu ay başka yardımcıları deneyeceğim
mesela ödem problemimi çözmek için doğal deniz tuzu aldım dün...en azından ödemden kurtulsam moralim düzelecek

sabah
2 bardak su..
kahvaltı.
1 dilm çavdar ekmeği..
1 yumurta..
1 domates
1 salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay..
ara
1 kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk ama ben sadece bagetini yedim..
1 bardak ayran..
ara kaviden önce
1 orta parmağım büyüklüğünde muzcukk
akşam..
yarım baget.
yarım domates..
ara
çeyrek ekmeğe yarım domates
peynir..
2.5 litre su.
spor yok
dışarda yağmur vardı yürüyemedik taksiye binip kızılaya indik....:(((
afiyet olsun canom su miktarın çok iyi .

Kızlar günaydın,
Dün kaynanama gidiyorum demiştim ya, gittim...
Akşam menüm pilav üstü kuru oldu :83: ama inanın yarım tabak yedim.. dedim ben iş yerinde çıkmadan elma yedim çok tokum... sonra çay yanına muhallebi ve kek vardı.. illa ısrar etti ye diye.. sadece kekten yarım dilim yedim :17: yemessen darılıyor..
Şimdi de corn fleksimi yiyiyorum..Sabah yeşil çayımı içtim.. bu akşam da 40 dk yürüyüş yapacağım.. umarım dengeleyebilirim
akşamı tek başına değerlendiremiyorum canım gün içi yediklerini tüm yazsan daha iyi olur.bölük bölük pek hatırlayamıyorum.belki ekmeği az yemişsindir pilav iyi dicem de işte diger ögünler yok :30:
ev işine başlıyayım ardından yürüyüş kızı okula gönderince kuaföre gideceğim.kız kardeşim gelicek oda diyette dal gibi ama diyette..onun için ıvır zıvır yemeyiz..şimdilk hoşçakal görüşürz
oh oh kuaföre git canım açılırsın hehee :27:

iyi yapmışsın 38 alarak. bak ne güzel de olmuş üzerine. güle güle giy arkadaşım:3:

05/04/2011 menüm

3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
maydanoz
yarım dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle 3 kaşık pilav
2 kaşık tavuk haşlanmış
yeşil çay

ara elma
2 bardak çay

akşam
yarım tabak salata
az haşlanmış tavuk

ara çay
afiyet olsun kurabiyede kaçamak oluyo kaçamak sayına ekleyiver canım.

bugün

kahvaltı
4 zeytin
1kk peynir
domates+salatalık
1 dilim ekmek

benimde başım agrıyor kesinlikle mevsimsel canım.geçmiş olsun.

canım saat 8e kadar yemek beklemesi iyi değil ama yani illaki o vakitemi denk geliyor eşin kaçta geliyor tam bilmiyorum ama :26: namaz beklemez derken sonra acıktım diye hızlı kılarsanda pek yerine gelmiş sayılmaz.annem hep derdi çok acıktıysan bekleme namazını üstelik bir de yatsı namazı yani 1 saat ara var niye öyle stres yapıyolar ki gerçi yaşlılar öyle gı :27: senin bebiş kücük mü canım resimdeki senin sanırım

saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyo :1: enes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam :27:

vintage canım seninde canını çektirdik çok faydalı seviyormuşsunda hemen alıver :))
altın çilek gibi yardımcılara ihtiyaç duyuyorum canım tiroidim var ben her hafta kolayca kilo veremiyorum :(( kuru erik vb şeyler de ara öğünlerde tüketiyorum ama çok pahalı geldi bu ay başka yardımcıları deneyeceğim
mesela ödem problemimi çözmek için doğal deniz tuzu aldım dün...en azından ödemden kurtulsam moralim düzelecek

akşama kesin yapacağım zaten :1: ya troidin olduğunu bilmiyordum, afedersin.. ama ilk başalarda diyete başladığın ilk 2 ay rahat kilo verip sonra durma noktasına geliyor insan.. buarada yeşil çay ödemlere de iyi geliyor.. benim parmaklar dolma gibi.. hep yüzüğümün izi kalır.. zor çıkardı.. şimdi yüzük parmağımdan kayıyor.. :1:

Back
X