Allah kankimi nazarlardan, kem gözlerden korusun.gözleri çıksın şekerim.
tünaydın kızlarrrrrrrr
dün akşam ki sınavdan kendimce geçer not aldım. 2 pirzola (yağları ayıklanınca minnacık kaldılar) , 2 köfte (yağsız kıymadan yapılmış ve ızgarada pişirilmiş), 2 yk patates salatası , yeşil salata ve yarım duble rakı (yarısını eşim içti sağolsun) daha sonrada ince bir dilim pasta (tadını çok merak ettim, hem kendim yaptığım için şekeri yağını az koymuştum. yumuşak olsun diye üzerine bol süt dökmüştüm).
sabah evde 1 bardak süt, 1 dilim kepekli ekmek, biraz peynir yedim. sabah dışarda bir toplantımız vardı. patronla beraber 3 kişiydik. patron toplantıdan önce kahvaltı edelim dedi. içimden kahvaltı ettim ben bi çay içer geçiştiririm dedim. ben çay istiyorum dedim. çaylar geldi ardından kaşarlı tostlar geldi 3 tane. dedim patron 2 tane yiyecek galiba. baktım birini bana uzattılar. kendimi o kadar güdülemişim ki rejim olayına patrona ben rejimdeyim yiyemem dedim. adam garip garip suratıma baktı. yani kahvaltı yaptım ben tokum dedim. patron " burcu hanım, lütfen yiyin" deyince emir demiri kesti, yedim ya offffffffff :84:
öğlwn bunu telafi etmek için ne pilav ne ekmek yicem. yeşil mercimek çorbası ve tavuk göğüs sote yicem. akşamda çok hafif bişi yicem. (inşallah)
teşekkür ederim canım. patron ne anlar rejimden

ewet haklısın akşam yemeği saatimiz 6- 6.390 arası olur artık.resmen çıkarcısın kankaiyi tarafından bak akşam yemeğini erken yiyeceksin
![]()
haklısın canım, ilk söylediğinde tokum demeliydim. menüyü öğrenmeye mutfağa gidince, aşçıya pilav yemicem demiştim. az önce aşçı geldi yanıma dediki " bir pilav yaptım nefis oldu. tam istediğim gibi ". yemicemmmmmmmmmmm dedim kaçtı![]()
güldürdün beni. bravo kankam sen yeme kaç onlardan. ben de çocukları öğle yemeğine götüreceğim nöbetim gereği. sonra da semiz otu salatası yapacağım inşallah.