Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar, kociş uyuya kaldı kaçamak giriyorum hehetabiki uyuyakalmasının sebebi spor değil
![]()
akşamlarıda baya hareketliymiş forumkeşke her akşam girebilsem. bu akşam ki menüm .
1 kase çorba, 1 kase yoğurt, biraz yeşillik.
hemen neler konuşmuşsunuz bakalım hehe
hosgeldin bebisim aksam ögünün güzel olmus ben aksam kırmızı et,domates salatalık yedim ondan önce de beyaz leblebi yedimmm
aileye bak 12'de paşa kahvaltısı yapıyorlar:97:keyfiniz bol olsun:)
dur yapma, öldürmek çare değil:) bundan sonra diyete sessiz ve derinden devam et, godfather stili olsun
elbise gerçekten çok hoş. inşallah içine girersin eylülde canım. ben yapamayacağın bir şey olmadığını düşünüyorum. azimli gidersen olur.
puanlama sistemi nasıl oluyor?
rezillik yani bence bu.
ceza da kendin kendine bul.
çok kızdım.
canım, sen de niye üşeniyorsun. ara öğünlerimiz önemli. aç kalmadan zayıflıyoruz. 2 dk kes gel derim, bidahaki sefere.
al 2. rezillik. kilo verme grubu değil ki. kaçamak yarışması grubu sanki
ödemeli göndercem ödülünü
bir de sen kaçırırsan ben de kaptanlıktan istifa edicem ona göre.
bu kadar kaçamaklı bir grupta neyin kaptanlığını yapıyorum ki
canım, takımda değiliz diye bir şey yok. siz listede değilsiniz ama takımdasınız. deneme süresindesiniz. deneme sürecindeki performasınız listede olup olamayacağınızı belirleyecek. ayrıca bu cuma aranızdan 2 kişiyi listeye almayı düşünüyordum. kimlerin olacağı süpriz olsun.
bence de ekip olarak çok başarılısınız.birden bu kadar anlaşabilmeniz çok güzel, maşallah.
bye bye canım. iyi akşamlar.
canım, takımda değiliz diye bir şey yok. siz listede değilsiniz ama takımdasınız. deneme süresindesiniz. deneme sürecindeki performasınız listede olup olamayacağınızı belirleyecek. ayrıca bu cuma aranızdan 2 kişiyi listeye almayı düşünüyordum. kimlerin olacağı süpriz olsun.
çok güzel.
çilekli sodayı pek önermem. boşuna şeker almış oluyorsun. içebiliyorsan sade soda iç canım.
iyi akşamlar canım.
yok rabişş şimdilik normalim gııbugünkü menüm
1dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1yk pekmez şifa niyetin
arada markete gittim 30 dk
öğlen 5yk taze fasulye kıymalı 1dilim ekmek 1yk yoğurt
arada yeşilçay yarım avuç dut kurusu 4yk pul biberli yoğurt
akşam 2yk taze fasulye
ara yeşilelma
2lt suu
bacaklarımda ağrıyo artıkben yolcuuu heral son günlerr
![]()
herkese iyi gecelerrr canlarımm öptüm hepiniziiii
Dün kaçamak günüydü galibakaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:
şampiyon oldum kaçamak şampiyonu
kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84:![]()
haftada 1 gün çikolata yenir ama yaaa... kaptan beni duymasın :83: çok kızmış vallakankammmm çiko yedim az önceeeeee
ben bu gün çok gerginim. herşey üst üste geldi sanki.
gerçi kankammm senin de gün pek iyi diil sankim. herkescikler de seni sabote etmiş.
patron 1
aşçı 2
toplantı 3 (elmayı yedirmediler ya)
örnek yarışmacı... seni tebrik ediyorum.. arkadaşlar örnek alalım dosba'yıbugün ki menüm
sabah yurmuta ve bol yeşillikle 1 dilimden biraz fazla ekmek
ara greyfurt suyu
öğle 4yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 hurma
ara minicik yufka ekmeğin içinde az peynir bol yeşillik
akşam 6yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
bundan sonra ki arada meyve suyu olur belki birazcıkta çilek
bugün gayet iyiydi ama yarın günüm var(
günaydın..günaydıııınnnn
güzel bi kahvaltı yaptım şimdi de kuaföre gidiyorum bugün uğrayamam artık sanırım
akşam yediklerimden bahsederiim
görüşmek üzere
Dün kaçamak günüydü galibaayyy yoksa size de ben mi sebeb oldum :18:
haftada 1 gün çikolata yenir ama yaaa... kaptan beni duymasın :83: çok kızmış valla![]()
örnek yarışmacı... seni tebrik ediyorum.. arkadaşlar örnek alalım dosba'yı
![]()
amaniin orti bakma bakma benimkilere hiç bakma :83: çok fena dün tozuttumRABİA kuzum geçmişe şu an bakamıyorum.canım..kafamı rahatlatıp öğleden sonra gelmeye çalışıcağım..hepinizi öpüyorum kaçamksız bir gün diliyorum..:79:
ayy sorma adetliyim ya heralde ondan gözüm döndü.. yok valla beni motive ettiniz.. ben de semizci oldumgünaydınnnnn
evet vintage dün kaçamak günüydü galiba. esprilerim için kızmadın inşallah. yazdıkların canımı çektirdi, bende zor zaotettim kendimi![]()
ay şekerim okudun mugünaydın..
orti naptın kız..oldumu şimdi yarın tartı günü ve sen zıvandan çıkmışsın..![]()