Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neysecim yok gün bende değil bu nedenle yetişir kuaförüm inş.
bi de gideceğim yer yakın taksi kullanacağım umut ediyorum yetişeceğim
günümüzün güzel tarafı yemekli...sadece tatlı umarım sütlü olur

saat 12 bucukta kahvaltım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim
ara:1 adet elma
akşam yemeğim:4 adet fırında kanat ve 2 tavuk pirzola .sebepsiz çok aşırı canım istedi için yedim
yanında semizotu yoğurtlu sarmısaklı ve 1 sb organik meyve suyu yani %100 ne kadar organikse artık
ara:10 adet beyaz leblebi ,10 adet ayciceği çekirdek,birazda maraş tarhanası ve 1 bardak sekersiz çay
ara:yarım muz
toplam 2 litre su tükettim.

Son düzenleme:
selam kızlar, kociş uyuya kaldı kaçamak giriyorum hehe:66: tabiki uyuyakalmasının sebebi spor değil:47:

akşamlarıda baya hareketliymiş forum :( keşke her akşam girebilsem. bu akşam ki menüm .
1 kase çorba, 1 kase yoğurt, biraz yeşillik.

hemen neler konuşmuşsunuz bakalım hehe

selam kızlar, kociş uyuya kaldı kaçamak giriyorum hehe:66: tabiki uyuyakalmasının sebebi spor değil:47:

akşamlarıda baya hareketliymiş forum :( keşke her akşam girebilsem. bu akşam ki menüm .
1 kase çorba, 1 kase yoğurt, biraz yeşillik.

hemen neler konuşmuşsunuz bakalım hehe

hosgeldin bebisim aksam ögünün güzel olmus ben aksam kırmızı et,domates salatalık yedim ondan önce de beyaz leblebi yedimmm

hosgeldin bebisim aksam ögünün güzel olmus ben aksam kırmızı et,domates salatalık yedim ondan önce de beyaz leblebi yedimmm

hoşbuldum canikom. seninde güzelmiş menün. şekerim bugün benim elimde olmayan kaçamaklarım oldu ve cidden sinirlerim bozuldu. neyse akşam geçen sene giydiğim 4 pantolonu denedim anam hiçbirinin düğmeleri kapanmadı:84: 5.yi denemeye cesaret edemedim. tartı umurumda değil, benim hedefim eski kıyafetlerime girmek :86:

aileye bak 12'de paşa kahvaltısı yapıyorlar:97:keyfiniz bol olsun:)

:60:dur yapma, öldürmek çare değil:) bundan sonra diyete sessiz ve derinden devam et, godfather stili olsun:51:

elbise gerçekten çok hoş. inşallah içine girersin eylülde canım. ben yapamayacağın bir şey olmadığını düşünüyorum. azimli gidersen olur.
puanlama sistemi nasıl oluyor?

:57::57::57:
rezillik yani bence bu.
ceza da kendin kendine bul.:22:
çok kızdım.

canım, sen de niye üşeniyorsun. ara öğünlerimiz önemli. aç kalmadan zayıflıyoruz. 2 dk kes gel derim, bidahaki sefere.

:57::57::57:
al 2. rezillik. kilo verme grubu değil ki. kaçamak yarışması grubu sanki:22:

:47:ödemeli göndercem ödülünü:47:

bir de sen kaçırırsan ben de kaptanlıktan istifa edicem ona göre.
bu kadar kaçamaklı bir grupta neyin kaptanlığını yapıyorum ki:53:

canım, takımda değiliz diye bir şey yok. siz listede değilsiniz ama takımdasınız. deneme süresindesiniz. deneme sürecindeki performasınız listede olup olamayacağınızı belirleyecek. ayrıca bu cuma aranızdan 2 kişiyi listeye almayı düşünüyordum. kimlerin olacağı süpriz olsun.
bence de ekip olarak çok başarılısınız.:nazar:birden bu kadar anlaşabilmeniz çok güzel, maşallah.

bye bye canım. iyi akşamlar.

canım, takımda değiliz diye bir şey yok. siz listede değilsiniz ama takımdasınız. deneme süresindesiniz. deneme sürecindeki performasınız listede olup olamayacağınızı belirleyecek. ayrıca bu cuma aranızdan 2 kişiyi listeye almayı düşünüyordum. kimlerin olacağı süpriz olsun.

çok güzel.
çilekli sodayı pek önermem. boşuna şeker almış oluyorsun. içebiliyorsan sade soda iç canım.

iyi akşamlar canım.

yok rabişş şimdilik normalim gıı:27: bugünkü menüm

1dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1yk pekmez şifa niyetin:D
arada markete gittim 30 dk
öğlen 5yk taze fasulye kıymalı 1dilim ekmek 1yk yoğurt
arada yeşilçay yarım avuç dut kurusu 4yk pul biberli yoğurt
akşam 2yk taze fasulye
ara yeşilelma

2lt suu:27:

bacaklarımda ağrıyo artık:1:ben yolcuuu heral son günlerr:32:

yok rabişş şimdilik normalim gıı:27: bugünkü menüm

1dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1yk pekmez şifa niyetin:D
arada markete gittim 30 dk
öğlen 5yk taze fasulye kıymalı 1dilim ekmek 1yk yoğurt
arada yeşilçay yarım avuç dut kurusu 4yk pul biberli yoğurt
akşam 2yk taze fasulye
ara yeşilelma

2lt suu:27:

bacaklarımda ağrıyo artık:1:ben yolcuuu heral son günlerr:32:

Allah gecinden versin kızzz, ne güzelde beslenmişsin sana bişi olmaz :66:

bende yatayım bari, bakalım yarın ne maceralar yaşayacağız. kaptanımın dediği gibi diyet konusunda etrafıma cool takılacağım. baktım olmadı nişan alacağım:9:

iyi geceler bebişler, emwaaaaaaa rüyanda kendini 100 kg gör emi :52:

günaydıııınnnn :71:
güzel bi kahvaltı yaptım şimdi de kuaföre gidiyorum bugün uğrayamam artık sanırım
akşam yediklerimden bahsederiim
görüşmek üzere

kaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:

şampiyon oldum kaçamak şampiyonu:65:

kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84::47::47::47:
Dün kaçamak günüydü galiba :9: ayyy yoksa size de ben mi sebeb oldum :18:
kankammmm çiko yedim az önceeeeee
ben bu gün çok gerginim. herşey üst üste geldi sanki.
gerçi kankammm senin de gün pek iyi diil sankim. herkescikler de seni sabote etmiş.
patron 1
aşçı 2
toplantı 3 (elmayı yedirmediler ya)
haftada 1 gün çikolata yenir ama yaaa... kaptan beni duymasın :83: çok kızmış valla :17:
bugün ki menüm
sabah yurmuta ve bol yeşillikle 1 dilimden biraz fazla ekmek
ara greyfurt suyu
öğle 4yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 hurma
ara minicik yufka ekmeğin içinde az peynir bol yeşillik
akşam 6yk sebze 3yk semizotlu yoğurt 1 dilim ekmek
bundan sonra ki arada meyve suyu olur belki birazcıkta çilek

bugün gayet iyiydi ama yarın günüm var :((
örnek yarışmacı... seni tebrik ediyorum.. arkadaşlar örnek alalım dosba'yı
:46:

güanydın.
benim günüm hiç aydın değil.oğlum geceden beri ateşli. dünde tadı tuzu kaçtı birden...:((.kahvaltı sonrası doktora götüreceğim..canım sıkkın kız hasta oğlan hasta sabaha kadar nöbet tuttum yine..moralim sıfır..bizde hala kombi yanıyor gece gündüz ..hergün değişik beslemeye çalşıyorum ama olmuyor hep hasta oluyorlar..oğlana kız bulaştıryor gerçi ama çok yoruldum ya..diyeimi bozmadım ama..sadece sproma engel olunuyor.malum gece ayakta geçrince taaktim olmuyor..
dünkü menü hemen yazayım kuzucukalrımı doyurmaya çalışp doktara gideceğim..
bu arada Bu gün evlilik yıldönümüm..10 .yıla giriyoruz maşallah..akşamada misafirlerim var..bişey yapamayabilirz..nasıl birgün anlamdım ya neyseeeeeeeeeeeee:27:
6 nisan menü..
sabah aynı..2 bardakçık su
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
yarım yeşil biber..
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği.
greyfurt suyu..
ara
yeşil elma..
öğle
yarım kase tavuklu çorba..
yarım lavaşa tavuk döner..
salata
ayran
ara
türk kahvesi
akşam
2 kaşık yağsız makarna..
üzerine kıymalı domatesli 2 kaşık sos..
ve salata..
yatmadan
çay bardağı süt..

Son düzenleme:
günaydıııınnnn :71:
güzel bi kahvaltı yaptım şimdi de kuaföre gidiyorum bugün uğrayamam artık sanırım
akşam yediklerimden bahsederiim
görüşmek üzere
günaydın..:71::9:
Dün kaçamak günüydü galiba :9: ayyy yoksa size de ben mi sebeb oldum :18:

haftada 1 gün çikolata yenir ama yaaa... kaptan beni duymasın :83: çok kızmış valla :17:

örnek yarışmacı... seni tebrik ediyorum.. arkadaşlar örnek alalım dosba'yı
:46:

orti naptın kız..oldumu şimdi yarın tartı günü ve sen zıvandan çıkmışsın..:52::57::53:

günaydınnnnn

evet vintage dün kaçamak günüydü galiba. esprilerim için kızmadın inşallah. yazdıkların canımı çektirdi, bende zor zaotettim kendimi :9:

RABİA kuzum geçmişe şu an bakamıyorum.canım..kafamı rahatlatıp öğleden sonra gelmeye çalışıcağım..hepinizi öpüyorum kaçamksız bir gün diliyorum..:16::79:

Kızlar günaydın..
biliyorum dün kaçamak yaptım.. kendime ceza da verdim, akşam sadece ve sadece semizotu salatası yedim.. hep alışmışım yemeğin yanında salata yemeğe.. tek başına hiç lezzet almadım..
:37:
bu sabah da peynir (kk) 4 ad zeytin, tam buğday ekmeği (Sandiwiç) + 1 küp şekerli çay

Kızlar kendimi incelmiş olarak hissediyorum belki bu hafta 1 kilo verememişimdir.. sonucu yarın göreceğim artık 63.5 olsam da yeter

RABİA kuzum geçmişe şu an bakamıyorum.canım..kafamı rahatlatıp öğleden sonra gelmeye çalışıcağım..hepinizi öpüyorum kaçamksız bir gün diliyorum..:16::79:
amaniin orti bakma bakma benimkilere hiç bakma :83: çok fena dün tozuttum :52:
günaydınnnnn

evet vintage dün kaçamak günüydü galiba. esprilerim için kızmadın inşallah. yazdıkların canımı çektirdi, bende zor zaotettim kendimi :9:
ayy sorma adetliyim ya heralde ondan gözüm döndü.. yok valla beni motive ettiniz.. ben de semizci oldum :1: cuma günü de detox yapacağım .. telafi edeceğimm.. ay günahınıza girmeyeyim benim yüzümden kilo alırsınız, tamam buda bana ders oldu kaçamak felan yok.. hele susamlı çubuk asla :20:
günaydın..:71::9:

orti naptın kız..oldumu şimdi yarın tartı günü ve sen zıvandan çıkmışsın..:52::57::53:
ay şekerim okudun mu :17: valla bi anlık bişi di çok mahçubum ama kendime söz veriyorum haftaya 1 damla kaçamak yapmayacağım... yaparsam da beni o hafta listeye almasın rabiş kaptan

Back
X