Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltıdan önce:1 bardak ılık ballı süt
kahvaltı:yarım kk peynir,1 tane zeytin,1 dilim ekmek,1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara:yok dışardaydım cünkü 1 fincan ıhlamur çayı
akşam:1 kase acılı ekşili şehriyel çorbası,yarım dilim ekmek ,1sb ayran,
ara:1 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
ara:yarım çay bardağı ıhlamur çay oğluşum bırakmadıki yarısını aldı bende.
gece:1 su bardağı ılık ballı süt
çok hastayım ilaçta alamıyorum başım agrıyor bogazıma sardım eşarp geziyom öyle.tad yok tuz yok anlıcanız kalınlaştı boğazım iyicene.gelende çok olmamış haftasonu diye sanırım.
kaçamak yapmadım ne güzel değil mi yanlarım ve karnım sanki tahta koymuşum gibi kalıp gibi ya niye ki acep bir gerginlik var kilo alıyorum sanırım yahiç hareket edmeyince
1.5 litre su tükettim.bir sürü su içiyorum tuvalete çıkamıyorum sinir oluyorum .
iyi geceler kızlar.yarın görüşürüz
ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.[/QUOTE
CANIM TÜRK kahvesi iç daha az kalorili hatta hiç yok denicek kadar az .hem neskafeden daha sağlıklı birşeyler duymuştum nescafeyle akalaı duydum duyalı pek haz etmiyorum .
canımkahvaltıdan önce:1 bardak ılık ballı süt
kahvaltı:yarım kk peynir,1 tane zeytin,1 dilim ekmek,1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
çok hastayım ilaçta alamıyorum başım agrıyor bogazıma sardım eşarp geziyom öyle.tad yok tuz yok anlıcanız kalınlaştı boğazım iyicene.gelende çok olmamış haftasonu diye sanırım.
kaçamak yapmadım ne güzel değil mi yanlarım ve karnım sanki tahta koymuşum gibi kalıp gibi ya niye ki acep bir gerginlik var kilo alıyorum sanırım yahiç hareket edmeyince
1.5 litre su tükettim.bir sürü su içiyorum tuvalete çıkamıyorum sinir oluyorum .
ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.
ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.
Kendim yapıyorum bitanem,25 kg vermek istiyorum inşallah başaracam.
canım sadece diyet yaptım ama haftada 500 1 arası vererek oda çok azimli olarak deil yani ama daha aktif olmaya çalıştım akşam iş çıkışlarında bazen yürüdüm bu akşamda yürüdüm birazbisiklet alcaktım bi ark dedi hiç işe yaramıyo vazgeçtim sonra spor salonu dedim 1800 fiyat verdi bana
ondanda vazgeçtim hala zayıoflamaya devam ama buraya b fit açılcak ona gitmeyi düşünüyorum vücut sıkılaşsın diye eee o kadar kilo veriyok
canım benimm tatlı krizine gün kurusu varyaa müthişş bişi yaa bal gibi aynıtavsiye ederim ama protein diyetindeyken sanrım yiyemezsinn
bak bak bizim kızın canı bişii istemiyomuşş cık cık olmazz inşş yarınıı hafif atlatırsın cnm benim dobralınada hayranım haa
bana bulaşma aman
menün güzel ve dengeli cnm tbr ederimm![]()
maklube ünv. yemiştim sonra da yapmayı öğrendim. babam tam türk yemeği diyor. etli sebzeli pilav yanında salata ve yoğurtla yeniyor ( değişmediyse tabi yıllar içinde ) salata ve yoğurdunu bol yersin sorun olmaz bence. oh ne güzel sohbete de gidiyormuşsun. insan kendi başına yapamadıklarını grupla motive olarak daha iyi yapıyor hem de bişeyler öğreniyor.kızlarrr abim bana 1 kasa elma almışşyeşilinden
dün akşam karşımda çikolataları götürüyodu ama gözlerim yaşardıı
haha ben olsam o kadar paraya kıyıp almazdımm
yarın itibariyle 1 hafta yeşilelma diyetine başlıyorum bakalımm ne olaracakk cuma günü tartı ne göstercekk dua edin kızlarr
bugünkü menüm
1yumurtA 3 zeytin 2 dilim ekmek yarım kk kaşar 3 çk pekmez kan yapsın diye
arada 3 gün kurusu
öğlen 4 yk barbunya 3yk pilav 1yk yoğurt
1günkurusu yeşilçay
akşam işyerinde patronumun abisi yemek yaptı içinde mısır unu margarin ve şekerli su var baya kalorili yani ...70 yaşındaki adamı kırmamak için 1yk yedim helva gibi biraz daha sıvı yanında 1dilim ekmek
biraz önce yarım yeşilelma yedimm
2lt su içtim
15 dk kadar da yürüdümbugünlük bu kadarr
yarın yine sohbetim var sohbette kızlar maklube mi ne adını sölediler ama sanırım böle bişiydi yaparız dediler bilmiyorum napcamm :44:yanımda elmamı götürsem![]()
hayırlı olsun evınız
canım bende donem donem oluyor karnımac degıl ama sadece yeemk ıstıyorum suan o donemdeyım
maklube
et yemegı sanırım
nurcular yapıyor
onlarda geleneksel gıbı bısı hıc yemedım beduzzaman severmıs
dıe duydum
bu arada elam dıyetı saglıksız
metabolızmanı durdurma derım
Kendim yapıyorum bitanem,25 kg vermek istiyorum inşallah başaracam.
evet canım et yemeği bakalımm etide seviyom yahayırlı olsun evınız
canım bende donem donem oluyor karnımac degıl ama sadece yeemk ıstıyorum suan o donemdeyım
maklube
et yemegı sanırım
nurcular yapıyor
onlarda geleneksel gıbı bısı hıc yemedım beduzzaman severmıs
dıe duydum
bu arada elam dıyetı saglıksız
metabolızmanı durdurma derım
hehe sen gidersin diye azmim düştüüafiyet olsun canım .kahvaltın iyi doyurucu olmuş keşke bende böyle güzel beslenebilsem off
ögleyin çantaya bisküvi koy tatlım aç geçirme
oy oy gülüme bak yaşlılara hürmek .helva inmiş cukkada mideyeafiyet olsun balım.sende morel eksiklği var kızlara takıl biraz azimlen gene bırakcan gibi hee
![]()
canım benim araştırdığım yerde sabah her kahvaltıda 1 yumurta mutlaka yiyosun enerji ve protein için çok acıkırsan elmayla 1dilim ekmek de yiyebiliyosun tek elma deil ani 1 hafta deniyeyim diyorum bakalımmferdeci bencede elma diyeti sağlıksız.yapmış biri olarak söylüyorum 3günden sonra insan her şeye saldırıyor.
hastasınya sana ölee geliyo kuşummm kilo aldığın yok bencee menüde güzellkahvaltıdan önce:1 bardak ılık ballı süt
ferdicim sen b fit demişsin benim aklımda file kalınca ona yazmış bulundum. b fit ineltiyor sıkılaştırıyor ama pek kilo gitmiyor ya da en azından benim arkadaşlarda öle oldu. istersen yürüyüş bandı da alabilirsinn. ben çok isterdim de
maklube ünv. yemiştim sonra da yapmayı öğrendim. babam tam türk yemeği diyor. etli sebzeli pilav yanında salata ve yoğurtla yeniyor ( değişmediyse tabi yıllar içinde ) salata ve yoğurdunu bol yersin sorun olmaz bence. oh ne güzel sohbete de gidiyormuşsun. insan kendi başına yapamadıklarını grupla motive olarak daha iyi yapıyor hem de bişeyler öğreniyor.
ev için teşekkürler dombilim. Allah olmayan herkese nasip etsin hayırlısı ile.![]()
Uykum geldi,herkese iyi geceler.![]()
Sonunda yaptım cetveli
Uykum geldi,herkese iyi geceler.![]()
iyi gecelerrr cnmm