Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım:70:
ben de o kadar geçmişi okudum yağmurcinimi göremedim diyordum:97:kalp kalbe karşıymış.

evet bende o kadar sorumlu hissediorumki kendmi hepinize karsı ewe gelirken diodum korka korka geldmmm mahcup oldum die ama baktım yazmamıssn rahatladımmm :1::1: yeni bir diyete baslıcam yarın bir hafta da 5 kilo werdiriomus cok da saglıklı kaybetcek tek sey kilolarım olur die düsünüorum sizle de paylasıcam birazdaan

valla bende cazuttum u solemek ıstemıyorum
aslında emek ver ver sonra1 anda puffff
bugun kendıme geldım yaınsan ıtıbaren sporumada abslıyacagım belıım ıyı

hayvanat bahcesı bıraz soguktu
ya usuttum yada alerjı bılemıom burnum akıo devamlı hapsırıyorum
ben bıraz ızın alayım dıyorum rabıa bıraz kendımı toplayayım

10 nisan menü
ballı sirkeli su
kahvaltı 1.bal kaşık zeytinyağla yapılmış 1omlet 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara yarım elma
öğlen.y tabak yagsız haşlamış makarla,1dometes
yeşil çay
akşam.1kase mercimek çorba,1büyü rendelenmiş havuç, 1dilim k.ekmk
ara.1bardak meyve suyu leblebi
2 buçuk litre su
toplam spor.1saat koşu bandında tempolu yürüyüş
1000 ip atlama
100 sopoyla yan yağları ertme hareketi

10 nisan menü
ballı sirkeli su
ara yarım elma
yeşil çay
2 buçuk litre su
1000 ip atlama

maşallah:nazar: çok iyi gidiyorsun. menün güzel sporun süper.

ılık limonlu su

kahvaltı (11de)
1 tabak kadar domates biber sote
1 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek

ara yeşil çay

ara nescafe 1 küp şekerli ( misafirim vardı onunla içtik)

akşam semizotu salatası yoğurtlu 1 tabak

ara elma

su 2 litre
spor 35 dk yürüyüş

kızlar tuvalete çıkmakta problem yaşıyorum . önceden ılık limonlu suyu içince hemen çıkardım şimdi vücut alştı galiba. bol su içmek de işe yarıyordu.

yarından itibaren sabah aç karnına gün kurusu mu yesem diyorum 1 ya da 2 tane.
farklı önerileri olanlara açığım.:68:

günaydın..
dün kızıma bir dil. pasta aldım..durmu kurtarmak için..ama oğlumun hastalığını duyan geldi anneanne dede dayı teyze..sonuç eve kocaman bir pasta geldi şükür kalabalıkta bitti ama bende yedim..:(((
pastadan kaçışın olamamış deryacım:) bence sen elinden geleni yapmışsın, pasta senin kısmetinmiş:1:

hiç sorma ya bu hafta çocuklar hastalık mahvetti yine beni acısıda dün çıktı hem misafir hem uyksuzluk ne bulduysam yedim desem...bu gecede uyumadım çıldıracağım..yanlızlak çok zor.ikiside hala hasta..yusuf kucağımdan hiç inmiyor..şu anda bile dizime yapışık ..
mızırdıyor..kucağım alayım diye..:52::35:
ama bu sabah detoks çorbası yaptım..gelen giden olmazsada azda olsa yürüyüş yapacağım..yazık emeklerime artık sıkıldım..bekarlık sultanlıkmış..9 yıldır kendi kendime uyanıp uymayı özledim ..öyle uyku düşkünü değilim ama artık bünye kaldırmıyor..psikolojimde öyle..sen pastayı akşam yemeseydin bari diyorsun ben neler yazıyorum...of ki of çok doluyum diyet miyet moral ister herşey moral ister ama yok hiç birşeye gücüm yok..:59::43:
bıraktımmı hayır ama..moralsiz sonuç ne olur bilmiyorum..:50:
inşallah toparlanmışsındır. İnişler çıkışlar olur ama bence asıl bu inişlerde yemeğe sarılmayanlar kazanıyor. Belki de hep stresten yediklerimiz yüzünden kilo alıyoruz.

güzel bi pazar kahvaltısı yaptım tabii ki kaçamak sayılabilcek şeyler vardı ama kaçamak olarak görmüyorum hem sabah olmasından hemde sağlıklı şeyler olması açısından...
bu hafta sonu inş. en az kaçamakla atlatılacak...
yürüyüş yapmayı planlıyorum ama hava serin geldi :(( ayyy ne zaman bahar gelcek :((
bence de kahvaltı bir kaçamak sayılmaz.
Baharı bırak biz yolda gelirken boluda kar gördük:)

sabah sporum
koşu bandında y.saatyürüyüş
500 tane ip atlama
100 kere sopayla yan yağları çalıştırma
Maşallah:nazar:

dün akşam misafirlerim vardı . ikram artmasın diye ev işi ikram yapan bi yerden sayı ile aldım. akşam misafirlerime ikram ettim kendime de onlara ne koyduysam koydum. tabağımı oğlumun önüne koydum hadi oğlum ye diye diye tatlıdan biraz ona yedirdim. daha sonra tabağı ulaşamayacağım bi yere koydum ve sadece şekersiz çay yanında muhabbet.

bu sabah aç karnına ama tuvalete gidememiştim tartıldım. dayanamadım yani. 53.3 çıktım. bu da beni üzdü. hep tartıda daha az daha da az görünmek istiyorum. hepimiz bunu istiyoruz dimi.:37:

dün eşimin öğrencileri geldi kurs için. onlara tatlı yapmıştım. dün ikram ettim. yarısı kalmıştı. yarısını da bu gün aynı çocuklara ikrm ettim yemeyeyim diye.:52:

bu sabah ılık limonlu suyumu içtim.
kahvaltı olarak 1 tabak az yağlı biberli domates sote
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

su 1 litreyi geçtim.

spor 35 dk oğlumu bebk arabasına koydum ve tempolu yürüyüş yaptık birlikte:8:

şimdi ara zamanı yeşil çay içeceğim
çok hareketli bir haftasonu geçirmişsin canım.
Sık sık tartılmanı da önermem. Arada ödem olur başka sebepler olur fazla çıkarsın bu gayet normal.

bugun
sabah 4 yk yulaf eamesı 1 tatlı kasıgı kıru uzum 1 hurma 3 dılım kuru elma 5 i biyerde cay
ara 1/2 portakal
ögle
5 kofte(serce parmak buyuklugunde 3 kofteye muadıl)1 dılm ekm 4 dılım kz patatesara 1 dılım kekakşam 1 mınık kofte 1 but 1 dılım ekm 4 yk salata
Cık bugün de gitmiş menü.:20:

evet bende o kadar sorumlu hissediorumki kendmi hepinize karsı ewe gelirken diodum korka korka geldmmm mahcup oldum die ama baktım yazmamıssn rahatladımmm :1::1: yeni bir diyete baslıcam yarın bir hafta da 5 kilo werdiriomus cok da saglıklı kaybetcek tek sey kilolarım olur die düsünüorum sizle de paylasıcam birazdaan
Canım bu tarz teknik problemler olabilir. Haber verdiğin takdirde böyle şeyler sorun olmaz.
Bir haftada 5 kg bana çok geldi. Normalde bir ayda 2 ile 4 kg normal diye biliyorum. Kaybettiğin tek şey kiloların olabilir ama bazen 1 haftada kaybettiğini hop hemen geri alabiliyorsun. Hepimizin kabusu bu zaten. Diyet listesini paylaşırsan bir bakarız.:16:

valla bende cazuttum u solemek ıstemıyorum
aslında emek ver ver sonra1 anda puffff
bugun kendıme geldım yaınsan ıtıbaren sporumada abslıyacagım belıım ıyı

hayvanat bahcesı bıraz soguktu
ya usuttum yada alerjı bılemıom burnum akıo devamlı hapsırıyorum
ben bıraz ızın alayım dıyorum rabıa bıraz kendımı toplayayım
tamam canım seni bu hafta izinli sayayım. Toparla lütfen, seni de mezun edelim.

akşam menüm semizotu salatası 1 tabak:56:

ılık limonlu su

kahvaltı (11de)
1 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek

ara yeşil çay

ara elma

su 2 litre
spor 35 dk yürüyüş

kızlar tuvalete çıkmakta problem yaşıyorum . önceden ılık limonlu suyu içince hemen çıkardım şimdi vücut alştı galiba. bol su içmek de işe yarıyordu.

menü süper:nazar:
tuvalet problemi kabusuna hoş geldin. Diyetle beraber ahayatımıza dahil ediyoruz kendisini zaten. Bol su içmek falan artık kesmiyorsa ben birkaç şey önerebilirim:
• senin de yazdığın gibi aç karna 2 günkurusu, üstüne 1 bardak su iç ve biraz bekle. Sonra kahvaltını yap.
• Yeşil çay, çok etkili. Direk tuvalete koşabilirsin:) benim bu İstanbul seyahatlerim sonrası hep bir kabızlık sorunu oluyor. Yeşilçayımı içiyorum, direk karnımda bir tepkime oluyor, direk koşuyorum:1: çok iğrencim ama hayatın bir gerçeği:1:
• Yulaf ezmesi, salatanın üstüne 1 veya 2 yemek kaşığı serpeceğin yulaf ezmesi de güzel çalıştırır. Salata üstüne atmazsan, yoğurtla karıştırıp da yesen de olur.

10 nisan menü
ballı sirkeli su
ara yarım elma
yeşil çay
2 buçuk litre su
1000 ip atlama
Menün gayet güzel. Leblebi miktarını yazmamışsın ama çok olduğunu sanmıyorum.
Spor da yapıyorsun ve güzel su içiyorsun, nazarımız değmesin:nazar:

rabişşşş hoşgeldinn gülümmm menümü yazam
sabah 1yumurta 1kk peynir
gün boyunca 4 5 elma yedimm

2dilimde börek :50:

2lt su ama baya yürüdüm bugünn

iyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız bu güzel bahar gününde?:64::8::52:
ben çok enerjiğim.

dün akşam misafirlerim vardı . ikram artmasın diye ev işi ikram yapan bi yerden sayı ile aldım. akşam misafirlerime ikram ettim kendime de onlara ne koyduysam koydum. tabağımı oğlumun önüne koydum hadi oğlum ye diye diye tatlıdan biraz ona yedirdim. daha sonra tabağı ulaşamayacağım bi yere koydum ve sadece şekersiz çay yanında muhabbet.

bu sabah aç karnına ama tuvalete gidememiştim tartıldım. dayanamadım yani. 53.3 çıktım. bu da beni üzdü. hep tartıda daha az daha da az görünmek istiyorum. hepimiz bunu istiyoruz dimi.:37:

dün eşimin öğrencileri geldi kurs için. onlara tatlı yapmıştım. dün ikram ettim. yarısı kalmıştı. yarısını da bu gün aynı çocuklara ikrm ettim yemeyeyim diye.:52:

bu sabah ılık limonlu suyumu içtim.
kahvaltı olarak 1 tabak az yağlı biberli domates sote
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

su 1 litreyi geçtim.

spor 35 dk oğlumu bebk arabasına koydum ve tempolu yürüyüş yaptık birlikte:8:

şimdi ara zamanı yeşil çay içeceğim

iyi yapmışsın canım oğluşun kaç yaşında ismi ne ? yediklerin gerçekten güzel.yani başkası olsa kesin yerde çünkü 1 den çok mamalarla karşı karşıya kalmıştın iraden güçlü valla bravo benden sana.:nazar:

selamlar kızlar:79:ben geldim:42:epeyce yorgunum. şimdi geçmişe bakma zamanı.

bu arada ayyıldızım canım, senin hedef kilon neydi? hedef kilona göre mezuniyet hakkı kazanıyormuşsun da.
57 diyebiliriz canım .kaç kilo vermem lazım mı 56 da olabilir 55 de o zaman ama ben diğer hafta yokkom hee ona göre :1: onlarda beni bırakmıyo anacım görüyon mu sen işin tadına :9:

teşekkür ederim canım:70:

:60:senin diyet günceni kitap yapalım burcu bence:1:çok eğlenceli olur. nazar değmesin canım, maşallah:nazar:
popo bölgesine yönelik egzersizler iyi olur canım. pilatese de bakabilirsin. düzenli ve devamlı pilateste farkı görebiliyorsun.

gittik geldik çok şükür medinecim.
sana da geçmiş olsun, nasıl hastalandın yaw? bol bol ballı limonlu su iç, çok iyi geliyor.

Kasmak değil de canım hedefe yaklaştıkça uzaklaşıyor gibi oluyor insan. Önceden her hafta düzenli olarak kilom azalırdı. Şimdi kafasına göre takılıyor, bazen artı bazen eksi:1:
Kuzucuğa antibiyotiğin kendisi de dokunmuş olabilir tabi. Öyle döküntülü bir hastalık olmamasına da ayrıca sevindim, çok şükür.

:60::60::60:
macera olmadan olmaz tabi:)
bu arada bolu dağı civarında kar vardı, hatta bir şerit karla kaplıydı:9:karı da gördük yani:63:
hiç sorma canım gece yarısı soğuk elma yedim sanırım ondan diyorum ve inanmıcaksın hastalıktan başım çok agrıyo yani aklıma mama falan gelmiyo sırf çorba sütler de bogaza iyi gelsin diye.bu arada bugün yedim ya off agrı kesici aldım baş agrım geçti cozuttum :31:

10 nisan menü
ballı sirkeli su
ara yarım elma
yeşil çay
2 buçuk litre su
1000 ip atlama
ekmek sayın kaç canım makarna ve mercimek çorbasınıda ekmekten sayıyor bizim kızlar ben de çok severdim ekmeği ama kızlar çok kızıyodu 4 yeter diyolardı seninki 4 ü geçiyo sanıırm. suyun ve sporlarında çok güzel maşallah.:nazar:

ılık limonlu su

kahvaltı (11de)
1 kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek

ara yeşil çay

ara elma

su 2 litre
spor 35 dk yürüyüş

ohooo canım wc çıkmadan sen kiloda çok çıkmışsın merak etme bu haftada veriyorsun şekerim ondan çok çıkmıştır .bu arada sirkeli su içebilirsin çok faydalı hem de sürekli tuvalate taşır seni :34:

rabişşşş hoşgeldinn gülümmm menümü yazam
sabah 1yumurta 1kk peynir
gün boyunca 4 5 elma yedimm

2dilimde börek :50:

2lt su ama baya yürüdüm bugünn
ferdicim ne oldu hastalandın mı sen niye böyle azaldı menü
demire başladın mı sen?

pazar menüsü
uyanış:1 bardak ılık ballı süt
kahvaltı:1 tane elim büyüklügünde peynirli börek,1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,o reçeli yemek için yarım dilim ekmek
ara:1 adet elma
öglen yemek yok! dışardaydım geldikten sonra kötüleştim yattım uyudum da diyemem başım çatladı neyse sonra akşam yemek yaptım bu arada yaptığım yemekler çok aşırı tuzlu olmuş hastalıktan naptımı biliyormuyum ki :30: garnitürü yıkamadan koymuşum bir de et tablet attırdı eşim oh mis gibi tuzlu oldu sonra suyu değiş yeni su ekle falan derken yemek yenildi.
akşam:1 bucuk kepçe garnitür yemeği ,2 yudum ayran,yarım dilim ekmek,1 tane et köfte
ara:1 adet elma
ara:1 fincan ıhlamur çay
toplam su 1.5 litre
şimdi burdan sonrası manyaklaşıyor ağrı kesici hap aldım ya kafam rahat tabi :33:
1 kase maraş tarhanası,3 adet 9 katlı gofretten,dankek çikolatalımdan yedim.
:47: çok kızdım kendime sonra çokkk yani agrı kesici almasam yemezdim neyse yarın yemicem .
haftaya istanbuldan dönüşte leslia mi ne ona başlıcam tam yapıcam ve günde yarım saat yürüyüşle start vericem tekrardan.spor olmayınca olmuyo kilomuda koruyamıcam anlaşılan :53:

Son düzenleme:
Cık bugün de gitmiş menü.:20:

Canım bu tarz teknik problemler olabilir. Haber verdiğin takdirde böyle şeyler sorun olmaz.
Bir haftada 5 kg bana çok geldi. Normalde bir ayda 2 ile 4 kg normal diye biliyorum. Kaybettiğin tek şey kiloların olabilir ama bazen 1 haftada kaybettiğini hop hemen geri alabiliyorsun. Hepimizin kabusu bu zaten. Diyet listesini paylaşırsan bir bakarız.:16:

tamam canım seni bu hafta izinli sayayım. Toparla lütfen, seni de mezun edelim.

menü süper:nazar:
tuvalet problemi kabusuna hoş geldin. Diyetle beraber ahayatımıza dahil ediyoruz kendisini zaten. Bol su içmek falan artık kesmiyorsa ben birkaç şey önerebilirim:
• senin de yazdığın gibi aç karna 2 günkurusu, üstüne 1 bardak su iç ve biraz bekle. Sonra kahvaltını yap.
• Yeşil çay, çok etkili. Direk tuvalete koşabilirsin:) benim bu İstanbul seyahatlerim sonrası hep bir kabızlık sorunu oluyor. Yeşilçayımı içiyorum, direk karnımda bir tepkime oluyor, direk koşuyorum:1: çok iğrencim ama hayatın bir gerçeği:1:
• Yulaf ezmesi, salatanın üstüne 1 veya 2 yemek kaşığı serpeceğin yulaf ezmesi de güzel çalıştırır. Salata üstüne atmazsan, yoğurtla karıştırıp da yesen de olur.

Menün gayet güzel. Leblebi miktarını yazmamışsın ama çok olduğunu sanmıyorum.
Spor da yapıyorsun ve güzel su içiyorsun, nazarımız değmesin:nazar:
yeşil çay günde 2 ya da 3 bardak tüketiyorum ama bende pek etkili olmadı. bu arada içinde sinameki yok galiba ondan. evde ayrıca sinameki denilen ottan var ama kullanmak istemedim. içince bağırsaklarım düğümleniyor gibi karnımı ağrıtıor. yulaf ezmesi alayım bakalım. teşekkürler tavsiyeler için.:70:

ayyıldızım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. benim mide biraz problemli .önceden reflü vardı birkaç ay önce gastride çevirdi . o nedenle sirkeli ballı su içemiyorum. acaip oluyorum o zaman ağrı yapıyor. stres hayatımızı böle kötü etkiliyo işte. uzak duralım mutlu yaşayalım.

menün de gayet güzelmiş cozutana kadar:1:

arkadaşlar lütfen gruptaki herkesin kilo cetveli olsun. ben sizin kilo cetvellerinize bakıp ne kadar verdiğinizi gördükçe cesaretleniyorum. sizi motive ediyor mu bilemem ama beni çok motive ediyor. sizlerle gurur duyuyorum. herkese iyi geceler tatlı rüyalar.:54:

ayyıldızım 2.5 yaşında bir oğlum var. adı yusuf emir. kreşe gidiyor. bebek arabasına koyup onu ittirince daha çok kalori harcıyorum o açıdan işe yarıyor ounla dışarı çıkmak. tabi bazen sabrı tükeniyor bebek arabasından inmek istiyor.:55:

Back
X