Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar beni annem çok korkuttu,bu günle beraber adetim 10 gün geçikti.kendimden eminin ama ginede korktum 2yıldır spiralla korunuyorum,tabiki bende 2.kez anne olmak istiyorum oğlumunda kardeşi olması gerekiyor ama şimdi değil zaamanı.
10 gün gecikme çok fazla eğer daha önce böyle sorun yaşamdıysan tabi..doktorda bebeğin kalp atışlarını duyup gelmede:52::emir_bebek:hemenn test al yap bence..:34:
mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorum:5::5::5:uykum varr başım ağrıyo dönüyoo:5::58:iyi deilim anlicanız:(
hayırdır yavru kuş hastamısın kendine iyi bak..geçmiş olsun..:70::9:
gunaydın sekerler
dombılı dondu
kacamaksız sporsuz mezunıyete dogru bakalım

bugun kahvaltım
2 prc gozleme (1 yufkanın 6 ta bırı )
spor yapmak lazım
kı ugun yapacagım bakalım sımdık gecmısı okuyayım bakalım
hoş geldin ..:13:
2 3 parca ceviz icini aksam yatarkan bi su bardagı suyun icine koyuoruz bardagın agzını cay tabagıyla kapatıoruz sabaha kadar sapsarı oluo o su sabah uyandıgımızda da cewizleri deil suyunu icioruz
evet bunu duydum am ahiç uygulamadım..dene bakalım..
kızlar anneannemler geldi konuları okucam sonra bu arada güzel bir haberim var 70 kg dan kurtuldum artık :21::21::21::46::46::46::46::46:
:46::nazar:
makarna ıle ekmek yemıssın sanırım daha tok tutsun dıye
yanı 2 dılım ekm yemıssın gıbı olmus

abartı degıl
1 but yemıssın kı spoda yapıcam dıon

veee bıtkısel yag surup naylon gecırıp 1 saat yuru
sonra halı fırcası(sert) ıe yumusak yumusak ov ıyı gelıo denedım 1 ayda tamamaen gectı ama sabah akşam yagı surdum gunde 1 kerede spor

lıste dıyetısyen mı ? poğaca 300 cal
ara ogun fazla degılmı ?

bu arada ara ogun olarak 1 galate 2 dom bıraz peynır salatalık yedım
19.00gıbı akşam yemegı yıyecegım
1 ızgara alabalık 1 haslanmıs patates ve salata
bu arada 50 dk yurudum 270 calorı harcadım
yag yakmak ıcın 200-300 calorı arasında harcamak lazımmıs hafatanın 4 gunu boyle
bu arada annemın 3 arkadası altın cılekle zayıflamıs 5 tane meyvesnı sabah yıyorlarmıs su ıcıyorlarmıs tokluk verıyormus annemle ole yapmıs
gercekten tokluk verıyor dıo
bende denıyecegım yarın hava ıyı olursa dısarı cıkar bakarım
öğle yemeğinede eşimle ufak çaplı bir tartışma vardı hem yedim hem laf yetiştirdim ekmek o ara kaçtı..:27:
spor 120 mekik..sabah 60 öğleden sonrada 60 şeklinde..:8:
50 sağ 50 sol yana yatma..yine 45*2sabah öğle ayakta oklava hareketi yaptım..birde yerde bacak içi ve basen işçin 45 adet hareket yaptım..ama yürüyüş yattı hala tam iyileşemediğim için başım çatlıyor..:59:
kahvaltın güzel olmus ama ara ögününde kahwaltı gibi olmus kahwaltıyı deistirmek yerne mesela bi gün siyah bi gün yesil zeytn de yierek metabolizmanı sasırtabilrsin orti :1: hem makarna hem ekmek olmamıs ama sporun cok basarılı :38::nazar:

ewet bende ööle biliorm yaw bu kabak lifi pek pahalı anam bende alım dedm de :1:

:17::78:
ankaradaysan antares rossmanda vücud fırçası var 6.5 tl felan yanlış hatırlmıyorsam oda çok iyi denemeni tavsiye ederim..:8:

kızarmış ekmek hariç başka kızartma yemiyorum canım:61:
ekmegi kızartıp yemek kalorisini baya düsürüyor
kızlar anneannemler geldi konuları okucam sonra bu arada güzel bir haberim var 70 kg dan kurtuldum artık :21::21::21::46::46::46::46::46:
woooooooooooooowwwwwwwww süpersinnn:46:
10 gün gecikme çok fazla eğer daha önce böyle sorun yaşamdıysan tabi..doktorda bebeğin kalp atışlarını duyup gelmede:52::emir_bebek:hemenn test al yap bence..:34:

hayırdır yavru kuş hastamısın kendine iyi bak..geçmiş olsun..:70::9:

öğle yemeğinede eşimle ufak çaplı bir tartışma vardı hem yedim hem laf yetiştirdim ekmek o ara kaçtı..:27:
50 sağ 50 sol yana yatma..yine 45*2sabah öğle ayakta oklava hareketi yaptım..birde yerde bacak içi ve basen işçin 45 adet hareket yaptım..ama yürüyüş yattı hala tam iyileşemediğim için başım çatlıyor..:59:

ankaradaysan antares rossmanda vücud fırçası var 6.5 tl felan yanlış hatırlmıyorsam oda çok iyi denemeni tavsiye ederim..:8:

ewet orti ankaradayım mutlaka bakıcam saol bebisimm :38:

ceeee :1:
selam kızlar napiyonuz bakem .
anacım istanbulda havalar kötü gidiyo eve tıkıldık kaldık
ben çok fena iştahlandım :31: ya kayınvalidem hiç yemeğim yemekleri soruyo söylüyom yapıyo sağolsun sonrada ham ham :52:
bir bakım size çıkım dedim inşallah cumartesi evdeeyim kendinize iyi bakın diyeti aksatmayın sakın

:1: ay unuttum hatunlar
teyze oluyorsunuz heee
:49: hamileyim.
elinizden öper bebiş inşalah.
dua edin şuan istanbuldayım .dönüştede dr randevum var inşallah minnoşuda görürüm çok heyecanlıyım ayrıca çok da panigim eneste yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli tatlı krizindeyim :24:

teyze oluyorsunuz heee
dua edin şuan istanbuldayım .dönüştede dr randevum var inşallah minnoşuda görürüm çok heyecanlıyım ayrıca çok da panigim eneste yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli tatlı krizindeyim :24:

nerelerdesin ayyıldızımmm :1: ayyyy cok sewndmm kızzz allah bagıslşasınnn hadi teyze oluoruzzz yuppiiii :38: tebriklerrr sekerimmm

teyze oluyorsunuz heee
canım hayırlısı olsun
allah tamamına erdırsın nasıpse
aralık gıbı dogacak bebek
bu hamılelgın bıraz daha zor olacak cunkı senden ılgı bekleyen buyuk kuzucuk var
ılkınde yatıp kalka 9 ay gectı
2. bebgı olan arkadaslardan duyumlarım bunlar
ewet hayatım diyetisyen listesi ara ögün olarak alternatiflerim cok ama ben bunu sectm :1: altın cilek ben de cok ii duyumlar aldım ama cok pahalı kilosu 90 ila 110 milyon arasında deisio
canım 20 ytl lık aldıgında 15 gun yetıyormus
annem almıs 20 ytl lık kılosu 70 ytl mıs

canım agrı kesıcı parol al hosbulduk
sporlar ıyımıs bende 50 dk yuruudm
akşam yemegı olaraksoganalrı halka olarak domatesıde patatesıde ole dogradım alabalıkla bırlıkte folyaya sardım vee fırına verdım 0 yag
onu yedım 2 dılım ekm ıle

konusurken helekı tartısırken sofradaysa sınırden ne yedını analamıyon en bı kere orucluydum yemek yemısım su ıcmısım bu arada lafta yetıstırıyordum
rossman a hıc bakmamıstım aslında bakmak lazım

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun
allah tamamına erdırsın nasıpse
aralık gıbı dogacak bebek
bu hamılelgın bıraz daha zor olacak cunkı senden ılgı bekleyen buyuk kuzucuk var
ılkınde yatıp kalka 9 ay gectı
2. bebgı olan arkadaslardan duyumlarım bunlar

canım 20 ytl lık aldıgında 15 gun yetıyormus
annem almıs 20 ytl lık kılosu 70 ytl mıs

konusurken helekı tartısırken sofradaysa sınırden ne yedını analamıyon en bı kere orucluydum yemek yemısım su ıcmısım bu arada lafta yetıstırıyordum
rossman a hıc bakmamıstım aslında bakmak lazım
öyleyse cok iimis canm bende alabilirmmm :38:
mrb kızlarr

medinemmm tebrik ederim ablacımm :27:gelsin bebişşş:52:sevelimmm

menümü yazmıyorum kızlarr:5:

ne yedn de yazmıon bakim kız :47::1:

canlarımm leslie ile 2 mil yaptımm egzersizlerimi de yaptım dusumu aldım estra jelimi sürdüm 3 litre suyumu tamamladım smdi de 5 i 1 yerde cayımı iciorumm aferim banaaa :46::46::1:

canım günde ortalama 2 ile 2.5 litre arası su içiyorum. bi pazar günü az içtim. su miktarı yatmadan önce belli oluyor. okulda her tenefüs 1 su bardağı su içiyorum bu da 6 bardak ediyor:1.5. litre gibi. sabah gelmeden okula bi de akşamla tamamlıyorum.

yağmurcini bu cevizsuyu wc çıkmak için mi?

arkadaşlar form plus mı almaya başladınız yaaa?

kullananlar bilgi verebilir mi nasıl gidiyor? takviye olarak mı alıyorsunuz?
benim kızkardeş evliliğinin ilk yılında 15 kilo aldı ve kullandı ama ona faydası olmadı ve diyetisyenle sağlıklı kilo verdi. şimdi sağlıklı ve düzenli bir beslenme şekli var.

canım ben kullanıyorum bugün sanırım 4 gün oldu 2.günden itibaren etkilerini göstermeye başladı günde 2 bardak kullanıyorum özellikle bir tanesini yatıcağım vakit kullanıyorum sabah wc olayı için dün biraz kötü yapmıştı beni ishal yani:66:bugün daha iyiyim karnımıda ağrıtmadı sanırım bünye alıştı ben tavsiye ediyorum canım:42:

günaydin arkadaslar...

3-4 gundur giremedim haftasonu sehir disindaydim hatta yurtdisinda :)

cumartesi;kahvalti bir sandevic,ögle 1 tabak corba, aksamda 3 yk bulgur pilavi.2 yk et yemegi ve salata
pazar;güzel ve uzun bir kahvalti, aksam 6 tane izgara köfte,1 tane sosis yainda 2 kasik firinda sebze..
pazartesi;kahvalti 3 dilim börek;öglen 3 dilim börek :14: aksam 6 dan sonra yemedim

bugun; 2 dilim ekmek uzerine az margarin ve beyaz peynir,cok ince 2 dilim salam (cok sevdigim bi uyum) :56: yesil cay 1 haslanmis yumurta.. iksirimi icicem simdi :)) (umut fakirin ekmegiymis :97:)
ögle yemeginden sonra yemeyip caylarimi icicem..

giremedigim sure icerisinde takipte edemedim..
hafta sonu yogun gecti ve bu haftada öyle olucak sanirim egzersizlere yine baslayamadim... biraz sonra yine cikicam disari..sevgiler :71:

canım margarini çok seven biriyim özellikle sana tereyağtadında bir harika ama geçenlerde bir yazı okumuştum bulabilirsem eklerim o kadar zararlıki margarin yemek demek plastik pet şişe yemekle eş değer diye başlıyordu yazıda evde kendimiz kanıtlıyabilmemiz içinde margarini dolaptan çıkartın güneşe bırakın aylarca beklesin herhangi bir küflenme çürüme yada bozulma asla olmaz çünkü margarinde mikrop bile barınmıyormuş ki biz böylesine zararlı birşeyi yiyoruz o günden beri eve margarin sokmuyorum canım:65:

mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorum:5::5::5:uykum varr başım ağrıyo dönüyoo:5::58:iyi deilim anlicanız:(

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin:26:

canlarım bugün ne yedim ne içtim hiç söylemedim:86:

sabah
1 kase special k sütle beraber 1 bardak şekersiz çay
2 bardak su

ara
1 portakal
1 bardak su

ara
1 elma
1 bardak su

öğlen
2 dilim kepekli ekmekten tost içinde bir dilim salam domates semizotu ve peynirli
küçük pet şişe su

ara
yok

akşam
yumurtalı salata otuyla bol limonlu
1 tabak bezelye yemeği
1 bardak form plus çay

şimdide maden suyu içiyorum:66:

kızlar burda pek giremiyorum,bu akşam üsttü annemle mutfak temizliği yaptık,yarında evi temizlemeye başlıyacağız.bu rada adette oldum.

teyze oluyorsunuz heee
dua edin şuan istanbuldayım .dönüştede dr randevum var inşallah minnoşuda görürüm çok heyecanlıyım ayrıca çok da panigim eneste yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli tatlı krizindeyim :24:[/QUOT CANIM ALLAH BAĞIŞLASIN,RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN.

kızlar burda pek giremiyorum,bu akşam üsttü annemle mutfak temizliği yaptık,yarında evi temizlemeye başlıyacağız.bu rada adette oldum.
mis gibi oldu desene güle güle kirlet..
gözün aydın..10 gün çok fazla ya iyi kurtardın bakalım..
ben çok fena iştahlandım :31: ya kayınvalidem hiç yemeğim yemekleri soruyo söylüyom yapıyo sağolsun sonrada ham ham :52:
bir bakım size çıkım dedim inşallah cumartesi evdeeyim kendinize iyi bakın diyeti aksatmayın sakın

teyze oluyorsunuz heee

bugün aklımdaydın :49:çok sevindim :70:hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah...:nazar::nazar::emir_bebek:

günayddddddııııııııınnnnnnnnnnnnn hanimiss benimm canlarımm hanimiss minnoslarımmm uyanın bakalımmm oy oy yerim yerimmmmmmmmmm :38::60::60:

arkadaşlar form plus mı almaya başladınız yaaa?

kullananlar bilgi verebilir mi nasıl gidiyor? takviye olarak mı alıyorsunuz?
benim kızkardeş evliliğinin ilk yılında 15 kilo aldı ve kullandı ama ona faydası olmadı ve diyetisyenle sağlıklı kilo verdi. şimdi sağlıklı ve düzenli bir beslenme şekli var.
ben daha önce 2 paket almıştım, evde yatıp duruyordu. çünkü daha önce hiç etkisini görmedim. burda roseking günde 2 defa 2 hafta içilmeliymiş deyince yeniden içmeye başladım ve bu sefer gerçekten faydalı oldu. 2 taneden fazla kesinlikle içilmemeliymiş. ben 2 hafta denemeyi düşünüyorum ama uzun süreli kullanmak niyetinde değilim. içindeki sinameki bağırsak tembelliği yapıyor diyorlar çünkü. bir ara da activia deneyesim var, 2 hafta.:97:bakalım yani.

kaptanım biliyor musun ben sakaryalıyım . benim memlekete gitmişsin. çok özledim oraları. biz yazdan yaza gidiyoruz. kışın çakılıp kalıyoruz buraya. nasıl beğendin mi sakaryayı?:97:
çook beğendim sakaryayı. biz üniversitedeydik ve üniversite o kadar süper yere kurulmuş ki tepeden göl manzarasında yediğimiz yemekler unutulmaz. şehir merkezini de gezdik, herkes fiyatları çok hesaplı buldu ankaraya göre:52:

kızlar bugun sabah
2 dılım gozleme
1 bardak ıhlamur yulaf ezmesı4 yk 1 yk kuru uzum 1 cay bard sut
ara yok
ögle
1 kase(250gr)yogurt 2 galeta
spor 1saat yuruyus
ara
2salatalık 2domates
akşama
1 ızgara alabalık 1 haslanmıs patates
hadi bakalım hoşgeldin, bu sefer kararlı mısın? kaçamak da istemiyorum. ona göre listeye alıcam:15:

ıııııııı şey iyi akşamlar:66: bugün sabahtan dışarıdaydım yeni geldim eve annem kısmetse emekli olucakta onun işleriyle uğraşıyordum:64:
olabilir canım günde 1 e düşürmekte mantıklı ama sabahları dümdüz bir karıla kalkmak güzel oluyor kendimi kandırıyorum göbeğim gitti diye:62: 7 ayda vermişsin canım çok iyi ya sandığım kadar uzun değilmiş tebrik ederim:46:
annenin emekliliği hayırlı olsun canım.
bu 2 aydır yerimde saydığım da düşünülürse kilonun çoğunu daha kısa bir sürede verdim canım. kilolar gidiyor, hiç korkulacak bir şey yok. kararlı olmak lazım. bol spor yapmak lazım bir de.

hoşgeldin canım:16:
şansına istanbulun yağmurlu zamanına denk geldin. belki birkaç güne hava açar.:97:

teyze oluyorsunuz heee
hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hadi geçmiş olsun. bir hamile miyim korkusu yaşamışsın.
temizliğiniz de iyi olmuş, güle güle kirletsinler.

kızlar,
akşam gezmedeydik, o yüzden gelemedim. gündüz de net iyi değildi. elektirk kesildi vs. kaçamaklı menücanı paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su ve 1 günkurusu
kahvaltı: klasik kahvaltı ve 1 wasa + 1 kayısılı form plus
ara: 1 galeta, 1 karper
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
ara: 2 kupa yeşilçay

akşam: 1 küçük gülböreği, 1 tane el yapımı bir börek vardı, ince. 3 adet mercimek köftesi ve 1 tane de yuvarlak kesilmiş kek üzerinde muhallebi vardı. tabak zengindi, daha 2 çeşidi oğlum yedi de ben yemedim:1:

ara: 1 elma, 1 muz ve çilek

su: 2 lt
form plus maalesef tamamlanamadı, akşam geç geldik:97:

Back
X