ben erken kalkınca kendimi oldukça iyi hissediyorum. anneler bilir, çocuk uyanmadan önce kalkmak süperdir:) kendine ait bir zaman dilimi.:97:
saçların da hayırlı olsun canım. senin eşin çok dikkatli biri bence, saçın gözünden nasıl kaçmış hiç anlamadım:44:
canım, ben de tahmin ettim 23 nisan hazırlıklarının seni epey meşgul ettiğini. işlerin azaldığında tekrar eski performansına dönersin inşallah.:97:
canım, aslında ben bu takımda en az gezendim bir zamanlar :) bu aralar istisnai bir şekilde üst üste geliyor gezmeler. bu seferki eşimle ilgili değil. memleketime gidiyorum, karaman'a. annemler gidiyorlar ve ben de anneannemi görmek için gideceğim inşallah. hem oğlum bizim oraları görsün. inşallah sen de istediğin gezileri gerçekleştirirsin en yakın tatilde:)
bu aralar ben çok uykuluyum. herhalde havalardan oluyor.
kabak gerçekten azdı. kermes ürünlerini yiyememenin hıncını ondan almam gerekti
gece yatmadan su iç, sabaha wc ihtiyacın olur. bir de sanırım sen az su içiyorsun, ondan sabah tuvalete çıkmıyorsun. benim bazen uykunun arasında tuvalete çıktığım olurdu.
canım bak bu şok diyetlerden sonra kilo almak çok rastlanan bir şey. bu hızla gidersen verdiğinden daha fazlasını alabilirsin. lütfen artık frene bas. menü paylaşımı da göremiyorum senden. bir takım kurallar kesindir canım. kaçamak da yapsan yazmak durumundasın
iyi gidiyorsun maşallah dombilim