afiyet olsun canım kankim![]()
sağol canım. sen nasıl oldun? iyi misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım kankim![]()
midem daha iyi sinüzit aynı. ben de bu akşam callan ablaya başlıyım diom önce leslie sonra callan nasıl olur ağır mı gelir ikisi.sağol canım. sen nasıl oldun? iyi misin?
midem daha iyi sinüzit aynı. ben de bu akşam callan ablaya başlıyım diom önce leslie sonra callan nasıl olur ağır mı gelir ikisi.
saat 6.30da da 1 saat yürüyüşüm var.
Hem zayıflamana yardım ediyoruz hem seni sosyalleştiriyoruz, daha nolsuntmm kaptanım uyarıların benim için bir emirdirelimden geldiğince dikkatliyim hem kendime karşı hemde tüm arkadaşlarıma karşı zaten asosyal biriyim burda olup şurda iki kelime yazıp sizlerle olmak hayatıma renk kattı
![]()
İnşallah gönlüne göre olur her şey canım, planladığın gibi gidersin ve sözlünü şaşırtırsın.teskeresini aldıgı gün ben gidicem oraya zaten günes gözlügü takım diodum icimi mi okudun yawwalla da tanıaz billa da tanımaz tabi bn ona hasretlikten sora boynuna atılmazsam cıkar cıkmaz
![]()
Başka yorumlarda eşinle problemlerin olduğunu yazmışsın, Allah yardımcın olsun canım. Evlilikte dönemsel inişler çıkışlar olabiliyor. İnşallah bugünleri atlatırsınız.gerçekten hepinizi çok seviyorum,bazı sebeplerden dolayı çok kötü günler geçiyorum,sizlerle olunca biraz unutuyorum.spor 1 saat yaptım.
Planına bayıldımmmdün ameliyat olan görümcemi çok merak ediyorum, onu bu akşamda görmek istiyorum ama kayınvalide de yemek yemek istemiyorum.kafamda şöyle bir çözüm var. eve gideyim eşim gelsin yemek yesin (ben yemicem) sonra hadi burak annenlerde çay içelim ablan nasıl bi bakalım dicem. biz gidene kadar onlarda yemek yemiş olur. böylece kurtulacam onlarda yemek yemektennnnnnnn
nasıl?
Toplamda kaç kişiyi davet ettik canım? Bir de kaç kişiyiz biz?kaptanım ben bi kisyi daha dawet ettm aslında 2 kisi wardı dawet edlcek ama yerimiz war mı die sana danısmadan dawet etmek stemedm sdc bir kisiyi dawet ettimm
Ne zaman bu gruptaydın canım? Ben ismini hatırlayamadım ama sorun değil. Yerimiz var ama deneme sürecinde olan arkadaşlarımız da var. sana da aynı deneme süresini verelim. Yeterli paylaşımın olursa listeye girebilirsin. Bu arada kurallar:arkadaşlar önceden bu gruptaydım ve netimin iptali sonucu ayrılmak zorunda kalmıştım grupta yer varsa tekrar sizlerle beraber olmak istiyorum.bugün diyetisyene gittim.kilolarımı sizinle vermek istiyorum...
kurabiyeyi çok kaçırmışsın canım. Sen bir müddet kurabiye türü şeylere cısss nazarıyla bakmalısın.Gezdik gördük eğlendikkaynanama uğradım. orda bir tane kurabiye yedim. aradan 1 saat geçti bir kase mercimek çorbası içtim. bi barnak mınnacık kepekli ekmek yedim
iki üç kaşık pilav yedim. sonra bir fincan açık çay ve şekersiz olarak içtim ve yine bitane kurabiye. bol su aralarda. demin geldim eve epeyce dolaştım yoruldum. ama bakim gücüm olursa azcık yürürüm hiç yoktan iyidir![]()
Afiyet olsun canım. Detoksa devam anladığım kadarıyla.bu gün
kahvaltı kendime acı sos yapmıştım 2dilim ekmeye sürdüm yedim.1ri spordan önce1rini sonra yedim.
gün içinde çorbamı içtim.
aralarda elma ve 1avuç tuzsuz leblebi yedim
3.5 litre su içtim
sabah öğlen akşam toplam 90dk koşu bandında yürüdümle koşma arası oldu.
cumaya kadar menüm böyle sanırım
İlk defa duydumkızlar koşubandından vazgeçtim billy balnk's la tai bo yaptım youtobe den bulabilirsiniz çok eğlenceli bişi
Kilo çizelgeni yaparken bir “pin” oluşturmuş olman lazım.kızlar kilo çizelgesi nasıl deşiyor?
Benim de benim enese canım sıkkın. Benim oğlan da yemiyor. Süt içiyor, ayran içiyor, meyve suyu içiyor ama yemek yemiyor. 2008 eylül doğumlu benimki. 13.5 kilo falan. Boyunu hatırlamıyorum. Artık pek düzenli kontrole götürmüyorum. Yalnız boyu iyi, yaşıtlarına bakınca onu görüyorum ama ye-mi-yor. Şu balık yağının adını ben de alayım.istanbulda çok canım sıkıldı enese zayıf falan dediler morelim bozuk
hiçbirşey yemiyo ya ona başladım biraz kilo alsın diye çok mu az sence canım 3 yaş 4 aylık 14.5 kilo boyu 95 normal değerlerde işte bugün dr balık yağı verdi ,keçiboynuzu pekmezine başladım.kreşe başlarken 15 kg idi kendi yesin diye ellemedim ,zorlamadım yarım kg kaybetmiş.
bilmiyorum ki napıcam boyuda uzatıcı ne varki aslında doğdu doğalı normal seyrediyor ne alt ne üstteydik ama bu 2 aya kadar boy ve kiloda normal seviyeden aşağı düşücek diye korktuğumdan tekrar elimle bebek gibi beslemeye başladım.tam manasıyla adam gibi yemek yediriyorum az kızıyom ama yiyo bakalım şimdilik ,senin kuzular nasıl kiloları .tavsiyelerin var mı valla akıl verin bana .napcam kapıya mı sallandırım napim enesi
yoksa elinden kolundan sündürelim mi
![]()
ne çok 2008 annesi varmış aramızda:)2008 temmuz doğumlu
boy92
kolo 15
çok güzel sporlu bir gün geçirmişsin, bravo canımAkşam tekrar dışarı çıktık eşim gelince oğlum durmadı hava güzel dışarı alıştı
nerdeyse 1 saat yürüdük dolandık bide eve dönüş :)
eve geldim bugün çok düzensizdim kahvaltım hariç. suyumu tam içtim bide.
dışarı çıkınca yemek yemedim. eve geldik epeyce acıkmıştım.
-bir tutam dereotu
-kk'dan daha küçük yağsız light peynir
-4-5 tane roka
-2 dilim kepekli ekmek.
saat: 9 duumarım çok dokunmaz. sizce çokmu yediklerim saate göre. bu yediklerim akşam yemeğimdi
![]()
Evet, bir 2008 annesi daha:) ben de 2008 eylül annesiyim canım.benim oğlumda 4.4.2008 doğumlu.
boyu :102 cm
kilosu: 17kg
ben elimden geldiğince aylık sağlık ocağına gelişimi için kontrole götürüyorum. yaşıtlarına göre gelişimi çok iyi dedi doktor.
Allah'ım hepimizin evlatlarına sağlık sıhat versin![]()
deryaaa, geliyorum “in love in love” sanabugünkü menüm.
sabah aynı
krom hapı 2 kayısı kurusu ve su..
kahvaltı
aynı
1yumurta
1 dilim ekmek
az 1 parmak kadar peynir..
ara
2 ceviz
2 kayısı kurusu
öğlen
2 tane salçalı köfte
3 kaşık yoğurt
2 dilimde patates..
ara
dondurma in love yedim..:78:
akşam
1 tane salçalı köfte
1 dilim ekmek
3 parça kadarda damak çiko yedim..saat 6 da yeme işi bitti..
şimdi 2 tane kayısı kurusu yedim yatıcam.
spro yok..dışarda çocuklarla dolaştım ama çiko ve dondoya sayın..
2.5 litre su
1 litre tarçınlı
1 litre normal
yarım litre karbonatlı su..
hoş geldin canım:79:iyi geceler kılzar benide aranıza aldığnız için teşekküür ederimm
ksaca kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım 1.63 boy 78 kilo.mayısta 90 kilo ile başladım 74e kadar düştüm eylülde bıraktım bidaha başlayamadım 1 hafta öncesine kadar.65 gün sonra düğünüm var en kötü ihtimalle 70 olmak istiorum yardımlarınızla olucam inşallaaahh![]()
Hoş geldin jalecim. Cuma günü başlamanın bir sakıncası, benim açımdan, yok. Yalnız kurallarımız var ve yağmurcini bunları sana kopyalamış zaten. Onları okursan ve okuduğuna dair bir cevap alabilirsem çok güzel olur.Merhabalar ;
Gruba yeni katılan biri olarak kendimi tanıtayım :
Adım Jale . 34 yaşındayım. 1,52 cm boyunda 61 kilodayım. Evliyim .
Beden kitle indeksim : 26,40 . Yani Gürbüz - Kilolu kategorisindeyim.
Hemşireyim , Girne / Kıbrıs'ta çalışıyorum. Memleketim Ankara - Polatlı .
Yaklaşık bir yıldır spor salonuna gidiyorum. Başlarda haftada 4 kez falan giderken şimdilerde haftada 2kere gidiyorum. Sanırım biraz sıkıldım . O yüzden antremanları biraz savsatıyorum artık.
Diyet yapmadığım için kilo vermiyorum. 4 aydır 61 - 60 kilo civarında geziniyorum.
Ama 55 kilonun altında olmak istiyorum.
Kilo vermek konusunda motivasyonum eksik . Çabuk sıkılıyorum.
Belki başkalarının denetimi beni kaçamak yapmaktan alıkoyar diye düşündüm. Birde umarım dikkatimi toplamamda yardımcı olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Gündüz hastanede mesaide olduğumdan paylaşımlarımı akşam yazabilirim.
Başlangıç yapmak için Cuma sabahı tartılıp bildirmek istiyorum. Uygun mu sizce?
Görüşmek üzere....![]()
Çok geçmiş olsun canım ya. Akşam akşam zehirlenme yaşamışsın. Ah bu doktorlar ah, söylersin durumunu yine bildiklerini okurlar. Mide problemini söylediğin halde bu yaptığına ne demeli bilmiyorum.arkadaşlar tüm yazdıklarınzı okudum elimden geldiği kadar cevap yazdım çok şükür. şimdi gelelim benim derdime. dünden beri sinüzitim başlamıştı ve gittikçe kötü oldu. bugün dayanamadım 3.5.ta aile hekimine gittim durumu anlattım ve antibiyotik verdi. mide problemin var mı dedi gastritim var dedim tamam dedi. eczaneden ilacı aldım eczacı 1 seferde 2 hap kullanacaksın günde bir kez dedi. tamam dedim veee eve gelir gelmez 2 hapı yuttum. ve sanırım zehirlendim. o zamandan bu zamana kötüyüm. 3 defa afedersiniz istifra etmeyi denedim başaramadım. eşim de evde yoktu acile gitmedik. midem çok kötü şu anda. inşallah geçer. ve bu nedenle yatamıyorum şimdi. :2:
ah doktor ah benim akılsız kafam. sen niye 2 tane ilacı bi kerede içersin?
bundan sonra o ilacı kullanmayacağım ama ne fayda . olan oldu
menüm de kötü bu gün 2 tane kaçamak var ama yazmıcam. yarın paylaşırım menümü. herkese iyi geceler tatlışlar.![]()
Ya dün hava ne güzeldi. Bugün ise tam tersi.günaydın....
Ankara'da hava yine kapalı..(
37:
Yorgun savaşcım benimdün akşam planım tıkır tıkır işledi. eve geldim. eşim yemek yerken ben spor yaptım. slim in six ten 15 dk. o ara iyidim sonra makineden çamaşırları çıkarırken bir ağız dolusu istifra ettim. sanırım spor midemi kaldırdı. Allahtan eşim kızmadı. çünkü eve gelir gelmez spor yaptım bişide yememiştim. spordan önce su içtin mi dedi. içmiştim. ondan olmuştur dedi. kayınvalidelere giderken onlara tatlı yaptım. ben yemedim.
sabah tartılayım dedim. cumadan beri 500 gr almışımsonra belimi basenimi ölçtüm. belim 2 cm, basenim 1 cm incelmiş. sanırım callanetics sayesinde. çünkü kilo vermeden incelirsiniz demişti callan abla. ama bu spor beni çok yoruyor. hatta bu sabah uyanamadım. eşimide ihmal ediyorum. sabah durumu anlattım. eşime kilo aldığımı fakat inceldiğimi, bu spor sayesinde olduğunu ama beni çok yorduğu için onunla ilgilenemediğimi, üzgün olduğumu ve bu yüzden bu spor yerine başka bişi yapacağımı söyledim. cevabı beni şaşırttı. önemli olanın incelme olduğunu, bu sporun bana yaradığını, yorulduğumu farkettiğini fakat bırakmamamı yakında alışacağımı söyledi. bu kadar olgun bir cevap beklemiyordum. ama ben bir süre ara vereceğim. slim in six ve bacak kalça egzersizlerine devam edeceğim.
bakalım gece neler kaynatmışsınız.
Ay canım ya, kızına çok üzüldüm ben. Fukara yavrumu okulda nasıl sıkıştırmışlar?. Ya bir sınıf başkent gibi yerde 58 kişi olabilir mi? Çocuğun elinden sabununu alan çocukları ne yapmalı? Hiç bilmiyorum. İçim acıdı kızına valla.günaydın........ya ortim kız ateşlen,ince morla sıfıra düştü alında geçen perşembedne beri böyle artık buraya hastayız demektne sıkıldım..4 gecedir gecem gündüzüm yok.ve kaçamak için bahanemi dersen değil ama inana moralim bozuldu dün yine antibiyotik başladık..hem ishal hemde kulak ağrısı var busefer perişem doktor antibiyotik verdi ama içirmedim ne bu dedim haftaya ilaç ilaç çocuğun içi çürüdü dedim..takip et ateşi düşmezse ver dedi hafta sonu iyiydi ki pazartesi hastalandı tekrara ..
GELELİM SEBEBİNE SENİ DAHADA MERAKLANDIRMAYAYIM.
okuldna tiksiniyormuş okuldna geliyor hastalnıyor çocuk ellerini hiç yıkamıyormuş.anti bakteriyel jeli zabunu ıslan mendili herşeiy var..ama okuld atuvaletlerde sınıfta başak çocukalrın bazı hareketllerinden rahatsız kızım..malesef sınır çok kalablık 58 kişi ve afedersiniz ahır gibi desem..mis gibi okuldan semtten buraya gelince zaten çok sarsıldı yavrum..ne yapacığım.ilk iş öğretmeniyle konuşacağım..birde sabununu değişeceğim..kağıt sabun alıcam sınıftakiler çocuk jelini felan çıkartınca istiyorlarmış vermeyincede vuruyorlarmış..of of..kış boyu mahvalduk...el temziliği çok önemli her seferindede anlatıyorum ve daha dün söyledi bana..ve daha neler neler..anlatkkılarını yazıp içinizi kaldırmayayım..durum bu yani..
Oh oh gelsin düğünler. Hem de ikisi de çok yakın akraba. Hadi bakalım o kurabiyeleri bir yana koy ve elinden geleni yap. Vaktin az, düğünler de önemli. Ben kaynımın düğününde 85 kilo civarıydım. Fotolarda kendime bir baktım şişman bir şey. Aldığım elbisein bile hakkını veremediğimi düşünüyorum:97:Eşimin erkek kardeşi (kaynım) ve mayıs 11 de. + hemen peşinden diğer erkek kardeşi aradan bi ay geçior sadece. ay ikisi birden kudurdu
birine gittik kız istedik öbürü bende isterem dedi
birinin nişanı oldu 2 hafta sonra öbürürnün nişanı amaaaannnn bu ne yaaaaa![]()
Detoks iyi gelebilir sana canım. Vücudunu hizaya sokman lazım. Hastalıktı şuydu buydu derken düzen kaçtı.elif bende detoks ayapacağım.geçen yapamadım malum hastalanınca yarım kaldı.yine baskülüm fazla gösteriyor...(.yanlız sporsuz kilo vermek zor oluyor..ve hala başım ağrıyor sinüzit beklası beni yine buldu atlatamadım..of dünde azı dişimin birinin ucu kırıldı oda baş ağrısı yapıyor resmen zonkluyor..son hamileilik iki dişimi yedi..
bana dişçi yoları göründü..daha kan tahlillerimi yaptıramdım.hepsini birden çıkartmak gerek..
gidemde çorbamı hazırlayam...
düğünleri atlatim bi acelem yok aynı düzenimle yavaş yavaş en önemlisi sporla veririm kilolarımı. düğünlerden sonra eşim tatile gidelim dedi bende olmaz dedim
neden diyor. bende bu halle nereye gidicem tatile sen havuza denize giricen ben sana bakıcam sadeceozaman tek gidiyim diyo
ahhh gebertesim geldi
![]()
canım ben sana kuralları yazmıstımm canm her girdginde gecmise bakıp kontrol etmeliisin bütün arkdslarının ne yaptıgına bakmalı cwp wermeliisn
Ayran, süt mideye iyi geliyor canım. Şifa olur inşallah.arkadaşlar midem hala çok kötü. az önce ayran aldırdım belki midemi yatıştırır.
Kiloyu nasıl pazartesiden çarşambaya almadıysan aynı şekilde 3 günde dramatik değişiklikler beklemiyoruz canım. Diyette en önemli konu sabır. Bir de sana tavsiyem sık sık tartılma. Haftada 1 gün tartıl yeter.ayyy bugün gerçekten moralim çok bozuk. motivasyonum tamamen gitti. bu sabah merakımdan tartıldım p.tesi ile kilom aynı bir gram almamışım bir gramda vermemişim. kilo vermem mi durdu acabaaşırı hiç bişi yemedim. sporumuda yaptım. günlük ortalama 4 lt su tükettim ve sürekli wc ye çıkıyorum bitki çayım ılık suyum her daim var. çayım şekersiz hayatımda ekmek yok
nie böle yaww
bugun bütün gün spor mu yapsam offf çok sıkıldım
benzinim bitti arkadan gaz verip ittirecek olan yokmuuuuu
![]()
Hadi hadi gerekirse aç yüksek sesli bir müzik ve sıkıntını dağıt. Merak etme güzel sonuçlar alıcaksın.ay bugün bi mutsuzluk var üstümde zaten
sabah kahvaltım:
3 bardak şekersiz açık çay
3 siyah zeytin
1 kk yağsız peynir
1 dilim kepekli ekmek
şimdi evi temizliyip akşam yemeğini hazırlıycam. ve gün boyu spor yapmayı planlıyorum.
deryaaa, geliyorum “in love in love” sana
hoş geldin canım:79:
kendimi tanıtayım: ben Rabia. 28 yaşındayım, ankarada yaşıyorum. Evliyim ve 1 oğluşum var.
Hoş geldin jalecim. Cuma günü başlamanın bir sakıncası, benim açımdan, yok. Yalnız kurallarımız var ve yağmurcini bunları sana kopyalamış zaten. Onları okursan ve okuduğuna dair bir cevap alabilirsem çok güzel olur.
Çok geçmiş olsun canım ya. Akşam akşam zehirlenme yaşamışsın. Ah bu doktorlar ah, söylersin durumunu yine bildiklerini okurlar. Mide problemini söylediğin halde bu yaptığına ne demeli bilmiyorum.
Ya dün hava ne güzeldi. Bugün ise tam tersi.
Yorgun savaşcım benim
Canım, şunu söyleyeyim sana, sen bu aralar düzenli spor yapıyorsun ve kas dokun artıyor. Kas dokun artınca da tartıda artı gözükebilirsin. Ancak bu yeni oluşan güzel kasların uzun vadede senin kilo vermene yardımcı olacaklar. Tartıdaki artıyı yeni kaslara yor ve protein ağırlıklı beslen, bol spor yaptığın için. Sporun bitince ya bir bardak süt ya da ayran iç. Düzenli diyetisyene devam eden arkadaşlarda bu durumu bizatihi gçrdüm ben. Her şeye dikkat edip, düzenli spor yaptığı halde kilo alanlar oluyor. Vücudundaki incelme de benim dediklerimi destekliyor zaten.
Ay canım ya, kızına çok üzüldüm ben. Fukara yavrumu okulda nasıl sıkıştırmışlar?. Ya bir sınıf başkent gibi yerde 58 kişi olabilir mi? Çocuğun elinden sabununu alan çocukları ne yapmalı? Hiç bilmiyorum. İçim acıdı kızına valla.
Siz hangi semtten taşınmıştınız deryacım? Keşke hiç değiştirmeseydiniz çocuğun okulunu ama eminim geçerli sebeplerin vardır.
Hemen kendine günkurusu, incir stoğu yapıyorsun ve tatlı isteğini bastırıyorsun. Ben seni mezun edicem diye bekliyorum sen kaçamak diyorsun, olmaz.sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
4 zeytin 1 çay kaşığı reçel
ara
kaçamak
öğle
1 tabak bezelye yemeği salata
1 dlm ekmek
ara 3 adet mercimek köftesi
akşam 8 gibi
1 tane enginar dolması ama pirinçlerini yemedim sadece yapraklarını sıyırdım.
ara 11 gibi eşim eve kaçamaklar almış gelmiş
ve içlerinden birini seçtim. midemin yanmasını geçirsin diye ondan yedim.
adet dönemim yaklaştı kötüyüm. sürekli tatlı yemek istiyorum offfffffffff:18:
Sporsuz olabilir. İlla spor diye bir kaide yok ama süren çok az. 2 ayda 7-8 kilo hedefliyorsun. Gerçi düğün koşturmacası da spor sayılabilir. Beslenemen çok dikkat et. Kaçamak yapma. Çantanda bir elma vs olsun. Dışarıda olduğunda bile ara öğünlerini ihmal etme ve düzenli yeşil çay iç. Spor olmadan ancak böyle bir diyetle kilo verirsin.Kızlar Bisey sorcam zira bu beni çok rahatsız eden bı durum
Ben şimdi 45 dk tempolu yürüdüm su parklardaki aletlerle de caliscam eve kadar 15 dk daha yurucem. bugün ok yaptım ama 2 ay sonra evleniorum koşuşturmam çok oluor bu hafta hicbisi yapmicam die soz verdim kendime yoruldum çünkü ama haftaya tekrar baslicak evi temizle yerlestir eşya bak vs.. Spor yapmaya zamanım yok zaman olsa Halim yok verilcek kilom çok ne yapcam ben sporsuz olurmu tavsiyelerimize ihtiyacım var :26:
Kolay gelsin dombilim, Allah yardımcın olsun. Kilo almadan gel, başka bir şey istemiyorumbugun sabah 1 tatlı kasıgı teretohumu ve bal
2 bardak su
10.00
kahvaltım 2 dılım etımek
1 dılım peynır
1 su bardagı maydonoz suyu
12.00 elma ve a.çilek 3 bardak su
14.00 4 yk barbunya 2 dılım etımek yogurt
16.00 portakal
18.00 4 yk barbunya salata yogurt
20.30.meyve
KesinlikleSpordan sonra sporu yapmış olmanın verdigi huzurla alınan duş ve bornozla oturuken maden suyu içmenin keyfi paha bicilemez![]()
Ben de sizi özlüyorum canım. Misafirim olunca bir kap yemek olmasa olmuyor. Mutfaktan çıkamıyorum bir türlü. Ama aklım burada.hoşgeldin kaptanım. özledik seni.![]()
Afiyet olsun canım.öğle yemeğem : 3 yk tavuk göğüs patates fırında sote, 3 yk makarna, 1 kase cacık. ekmek yok. cumaya kadar en azından aldığımı vermek istiyorum. 2 gün çok az yicem.
O sana bağlı canım. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yazabilirsin.Yediklerimizi aksam günlük menü olarakmi yazcam yoksa anlikmi
Hadi bakalım, cumaya kadar sıkıyönetime girdik sanırımgün içinde tek dilim ekmek yemeyen, akşamları yemek yemeğen biri için (kaptanım cumaya kadar) bu menü çok ağır değil.
Ay valla siz çok tatlısınız canımhoşgeldin canım seni çok özledik. sen bu geminin kaptanısın sensiz olmuyor. sen mezun falan olma
tamam kilo ver ama senin desteğin çok motive ediyor bizi![]()
Midenin daha iyi olmasına çok sevindim canım. Beslenmen de iyi olmuş, afiyet olsun.ara ayran
öğle 1 tabak bezelye yemeği
1 dlm ekmek
ayran
su miktarı azaldı bu ara içemiyorum sinüzit devam ediyor suyu istemiyor vücudum kendimi zorlıuorum .eskisi gibi içemiyorum. bu arada midem daha iyi şu anda.
tebrik ederim seni canımTam 2kg vermişim.Hem de yağdan.Ay şaka gibi hayatıda ilk kez kilo verdim.Şimdi çizelgemi yapacağım.Kaptan izin verirse bu Cuma belki listeye girerim![]()
oh ohdondurma salam ve makarna cekmısıtı canım haftada 1 ekledı onlarıa:84:![]()
şarkı gayet güzel olmuşgel rabia gel in love in love cuma gel.:78:
hiç soma bu gün öğretmenini aradım..durumu anlattım..yakındna ilgileneceğini söyledi..öğretmenimizden memnunuz şükür..
Batıkentten geldik..nefis bir siteden apartman hayatına geçiş ne aklıa anlamıyorum ya..oldu işte birkere..![]()
Hadi bakalım, cumaya kadar sıkıyönetime girdik sanırım![]()
Yorgun savaşcım benim
Canım, şunu söyleyeyim sana, sen bu aralar düzenli spor yapıyorsun ve kas dokun artıyor. Kas dokun artınca da tartıda artı gözükebilirsin. Ancak bu yeni oluşan güzel kasların uzun vadede senin kilo vermene yardımcı olacaklar. Tartıdaki artıyı yeni kaslara yor ve protein ağırlıklı beslen, bol spor yaptığın için. Sporun bitince ya bir bardak süt ya da ayran iç. Düzenli diyetisyene devam eden arkadaşlarda bu durumu bizatihi gçrdüm ben. Her şeye dikkat edip, düzenli spor yaptığı halde kilo alanlar oluyor. Vücudundaki incelme de benim dediklerimi destekliyor zaten.
tebrik ederim seni canımçok güzel vermişsin.
benim iznimden ziyade paylaşımlar önemli canım. sen pek düzenli giremiyorsun. ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlar yapman gerekiyor. haftaya kadar sana süre tanıyalım. eğer bu şartları yerine getirirsen haftaya seni listeye alalım.
miğden düzelmiş şükür iyisin ..dikkat et canım ya..ara ayran
1 dlm ekmek
ayran
su miktarı azaldı bu ara içemiyorum sinüzit devam ediyor suyu istemiyor vücudum kendimi zorlıuorum .eskisi gibi içemiyorum. bu arada midem daha iyi şu anda.
bu moda epeydir girmiyroum okuyunca içim tuhaf oldu..nasılda iyi anlatmışsın..Spordan sonra sporu yapmış olmanın verdigi huzurla alınan duş ve bornozla oturuken maden suyu içmenin keyfi paha bicilemez![]()
ayyy kızlar mısafır trafıgıme bırde annemelr eklendı
cumaya onlar cumartesı 35 kısı
bu akşamda 10 kısı geleek
bu akşam ıcın 6 cesıt yaptım
havuclu mınık sandwich
zeytnlı poğaca
sosıslı borek
pateslı-kıymalı borek
kakolu pasta
sadrazam lokumu
prinç salatası
yaptım
sımdık temızlıkle ugrasıorum
tee tohumu kullanıyorum altın cılekle bırıkte ıstahı kesıyor regl zamanındakı tatlı krızını a.çılek gecıstırıo
haftasonu a.çılek cayına abslıyacagım
bugun sabah 1 tatlı kasıgı teretohumu ve bal
2 bardak su
10.00
kahvaltım 2 dılım etımek
1 dılım peynır
1 su bardagı maydonoz suyu
12.00 elma ve a.çilek 3 bardak su
14.00 4 yk barbunya 2 dılım etımek yogurt
16.00 portakal
18.00 4 yk barbunya salata yogurt
20.30.meyve
olur ama sporla hem kolay hemde hızlı olur..vede sıkıklaşmış olursun..bu oşturmacda suyuna ve yemene dikkat edersen yine kilo verirsin..45 dk değilde 25 30 dk yürürsende olur..zaten hep aktif olacksın ..Kızlar Bisey sorcam zira bu beni çok rahatsız eden bı durum
Ben şimdi 45 dk tempolu yürüdüm su parklardaki aletlerle de caliscam eve kadar 15 dk daha yurucem. bugün ok yaptım ama 2 ay sonra evleniorum koşuşturmam çok oluor bu hafta hicbisi yapmicam die soz verdim kendime yoruldum çünkü ama haftaya tekrar baslicak evi temizle yerlestir eşya bak vs.. Spor yapmaya zamanım yok zaman olsa Halim yok verilcek kilom çok ne yapcam ben sporsuz olurmu tavsiyelerimize ihtiyacım var :26:
geldimmm:79:
kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.
sabah ise spora gittim. şimdi duşumu aldım, bornozla oturdum valla![]()
geç yediğinin farkındayım ama az yiyorsun. üstüne de spor yapıyorsun. yakılıyordur diye düşünüyorum. tabi cuma tartı bize en doğru sonucu verir.kaptanım kilomun artmasındaki sebeplerden biri geç saatlerde yediğim yemekler. o yüzden 2 gece akşamları yemicem. inşallah kimse bizi bir yere davet etmez.![]()
yaza bir şey kalmadı zaten canım. sen gel, her zaman paylaşımını yap. sınavdan sonra katılabilirsin.hmm canım boşver o zaman.Benim zaten pek bilgisayar iznim yok SBS den dlayı.Yaza artık paylaşım falan yaparım.Öptüm hepinizi![]()
seni de özledik canımgel rabia özledik..merak ettik..
oh yarasın kaptanıma![]()
aynen bendealiyi öldürmek istiyorum
Afiyet olsun cnm![]()
bugünkü menüm.
sabah aynı
krom hapı 2 kayısı kurusu ve su..
kahvaltı
aynı
1yumurta
1 dilim ekmek
az 1 parmak kadar peynir..
ara
2 ceviz
2 kayısı kurusu
öğlen
2 tane salçalı köfte
3 kaşık yoğurt
2 dilimde patates..
ara
dondurma in love yedim..:78:
akşam
1 tane salçalı köfte
1 dilim ekmek
3 parça kadarda damak çiko yedim..saat 6 da yeme işi bitti..
şimdi 2 tane kayısı kurusu yedim yatıcam.
spro yok..dışarda çocuklarla dolaştım ama çiko ve dondoya sayın..
2.5 litre su
1 litre tarçınlı
1 litre normal
yarım litre karbonatlı su..
bende ayran çorbasına bu gün başladım,çorba beni tok tutuyor açıkmadım.
merek ettim sizin bu ablalarınızı yarın bi bakayım.
iyi geceler kılzar benide aranıza aldığnız için teşekküür ederimm
ksaca kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım 1.63 boy 78 kilo.mayısta 90 kilo ile başladım 74e kadar düştüm eylülde bıraktım bidaha başlayamadım 1 hafta öncesine kadar.65 gün sonra düğünüm var en kötü ihtimalle 70 olmak istiorum yardımlarınızla olucam inşallaaahh![]()
Merhabalar ;
Gruba yeni katılan biri olarak kendimi tanıtayım :
Adım Jale . 34 yaşındayım. 1,52 cm boyunda 61 kilodayım. Evliyim .
Beden kitle indeksim : 26,40 . Yani Gürbüz - Kilolu kategorisindeyim.
Hemşireyim , Girne / Kıbrıs'ta çalışıyorum. Memleketim Ankara - Polatlı .
Yaklaşık bir yıldır spor salonuna gidiyorum. Başlarda haftada 4 kez falan giderken şimdilerde haftada 2kere gidiyorum. Sanırım biraz sıkıldım . O yüzden antremanları biraz savsatıyorum artık.
Diyet yapmadığım için kilo vermiyorum. 4 aydır 61 - 60 kilo civarında geziniyorum.
Ama 55 kilonun altında olmak istiyorum.
Kilo vermek konusunda motivasyonum eksik . Çabuk sıkılıyorum.
Belki başkalarının denetimi beni kaçamak yapmaktan alıkoyar diye düşündüm. Birde umarım dikkatimi toplamamda yardımcı olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Gündüz hastanede mesaide olduğumdan paylaşımlarımı akşam yazabilirim.
Başlangıç yapmak için Cuma sabahı tartılıp bildirmek istiyorum. Uygun mu sizce?
Görüşmek üzere....![]()
arkadaşlar tüm yazdıklarınzı okudum elimden geldiği kadar cevap yazdım çok şükür. şimdi gelelim benim derdime. dünden beri sinüzitim başlamıştı ve gittikçe kötü oldu. bugün dayanamadım 3.5.ta aile hekimine gittim durumu anlattım ve antibiyotik verdi. mide problemin var mı dedi gastritim var dedim tamam dedi. eczaneden ilacı aldım eczacı 1 seferde 2 hap kullanacaksın günde bir kez dedi. tamam dedim veee eve gelir gelmez 2 hapı yuttum. ve sanırım zehirlendim. o zamandan bu zamana kötüyüm. 3 defa afedersiniz istifra etmeyi denedim başaramadım. eşim de evde yoktu acile gitmedik. midem çok kötü şu anda. inşallah geçer. ve bu nedenle yatamıyorum şimdi. :2:
ah doktor ah benim akılsız kafam. sen niye 2 tane ilacı bi kerede içersin?
bundan sonra o ilacı kullanmayacağım ama ne fayda . olan oldu
menüm de kötü bu gün 2 tane kaçamak var ama yazmıcam. yarın paylaşırım menümü. herkese iyi geceler tatlışlar.![]()
günaydın kızlar
inşallah herkes iyidir. ben acayip yorgunum.
dün akşam planım tıkır tıkır işledi. eve geldim. eşim yemek yerken ben spor yaptım. slim in six ten 15 dk. o ara iyidim sonra makineden çamaşırları çıkarırken bir ağız dolusu istifra ettim. sanırım spor midemi kaldırdı. Allahtan eşim kızmadı. çünkü eve gelir gelmez spor yaptım bişide yememiştim. spordan önce su içtin mi dedi. içmiştim. ondan olmuştur dedi. kayınvalidelere giderken onlara tatlı yaptım. ben yemedim.
sabah tartılayım dedim. cumadan beri 500 gr almışımsonra belimi basenimi ölçtüm. belim 2 cm, basenim 1 cm incelmiş. sanırım callanetics sayesinde. çünkü kilo vermeden incelirsiniz demişti callan abla. ama bu spor beni çok yoruyor. hatta bu sabah uyanamadım. eşimide ihmal ediyorum. sabah durumu anlattım. eşime kilo aldığımı fakat inceldiğimi, bu spor sayesinde olduğunu ama beni çok yorduğu için onunla ilgilenemediğimi, üzgün olduğumu ve bu yüzden bu spor yerine başka bişi yapacağımı söyledim. cevabı beni şaşırttı. önemli olanın incelme olduğunu, bu sporun bana yaradığını, yorulduğumu farkettiğini fakat bırakmamamı yakında alışacağımı söyledi. bu kadar olgun bir cevap beklemiyordum. ama ben bir süre ara vereceğim. slim in six ve bacak kalça egzersizlerine devam edeceğim.
bakalım gece neler kaynatmışsınız.
hoş geldin buraya takıldığın sürece ve kaptanaımız dinlersen düğüne kadar incecik olursun.
hayat çok kısa gerçekten geçen geçmiş oluyor düşünüp geçmişte takılı yaşamak her an o acıyla sıkıntıyla yaşamak demektir..onun için bırakmasını bilmeliyz..
evma oğlumun adıda yusuf mir emin
hoş geldin..
yediklerin az ve hafif ama saat gerçekten uygun değil..
miktarlarınıda yazaydın ona göre az çok derdik bajım..ama genel olarak iyi..
su güzel spor güzel ee zaten detoks yapıyorsun cumaya yüzün gülsün inşallah..
Allah rahmet eyelsin çok üzücü ..Rabbim geride kalanlarına sağlık sabır versin..
kaptan ve yardımcımız ilgilenecektir..
görümcene geçmiş olsun demeyi unuttum burcuxxxxx
ORTİM bende 6 dan sonra yemiyorum..:13:
akşam menünde baya hafif olmuş![]()
Allah rahmet eylesin. gencecikmiş. bu dünya ne boş. hala ölümü düşünmeden tepiniyoruz
bu kadar endişelenme bence, çocuklar ara ara zayıflar yemez. sen takipte ol tabi ama içini ferah tut. karnındaki bebeği düşün.
çok yememişsin canım. akşamları erken yemeğe gayret et.
valla bravo. o taklayı ben hiç atamam. anca bak bunu yapabilirim :
![]()
geçmiş olsun canım. hastalık nedenini de okudum. çocuklar böyle hastalanıyor işte. dediğin gibi ortamdan kaynaklı çocuk sıkılıp ellerini dahi yıkayamamış. ellerini yıkamazsa bu ilaçları içmek zorunda kalacağını anlat canım.
inşallah kilo verirsin ve düğününde çok güzel bir gelin olursun. benim düğünümde ince belime herkes hasta olmuş. yavaş yavaş eski formuma giriyorum
canım hoşgeldin. irade + sabır + spor = kilo vermek
dün bende aliyi öldürmek istedim. cemilenin yerinde olsam balıkçı ile evlenir. köşkte yaşarım. koruma isterim. ali bana ve çocuklarıma bişi yapamasın.
canım geçmiş olsun. bak bende gece kustumilaç olayına hep karşıyımdır. hayatım boyunca doktor yasa bile 1 veya 2 tane içer ilaç kutusunu atarım. bronşit olduğumda dahi antibiyotikleri birkaç günden fazla içmedim. eczacı arkadaşımın sözü hiç çıkmaz aklımdan : her ilaç biraz zehirdir.
canım sağol o senin güzelliğin. umarım eşinle aranız iyi olur, sorunlarınızı çözersiniz. ne kadar uzun olsada seni dinleriz asla bunu unutma.![]()
ayyy bugün gerçekten moralim çok bozuk. motivasyonum tamamen gitti. bu sabah merakımdan tartıldım p.tesi ile kilom aynı bir gram almamışım bir gramda vermemişim. kilo vermem mi durdu acabaaşırı hiç bişi yemedim. sporumuda yaptım. günlük ortalama 4 lt su tükettim ve sürekli wc ye çıkıyorum bitki çayım ılık suyum her daim var. çayım şekersiz hayatımda ekmek yok
nie böle yaww
bugun bütün gün spor mu yapsam offf çok sıkıldım
benzinim bitti arkadan gaz verip ittirecek olan yokmuuuuu
![]()
ohhh yedim elmamı![]()
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
4 zeytin 1 çay kaşığı reçel
ara
kaçamak
öğle
1 tabak bezelye yemeği salata
1 dlm ekmek
ara 3 adet mercimek köftesi
akşam 8 gibi
1 tane enginar dolması ama pirinçlerini yemedim sadece yapraklarını sıyırdım.
ara 11 gibi eşim eve kaçamaklar almış gelmiş
ve içlerinden birini seçtim. midemin yanmasını geçirsin diye ondan yedim.
adet dönemim yaklaştı kötüyüm. sürekli tatlı yemek istiyorum offfffffffff:18:
Tatlı krizine girenlere tavsiyem elmayı dilimleyip üzerine tarcin serpistirin inanılmaz lezzetli oluor ve tarcinin seker dengeleyici özelliğinden tatlı istegi olmuor![]()
Kızlar Bisey sorcam zira bu beni çok rahatsız eden bı durum
ara ayran
1 dlm ekmek
ayran
canım zaten yürüyüşe çıkacaksın. leslie yapma sen. o da evde yürüyüş zaten. ben dışarı çıkamıyorum diye yapıyordum. callan yap. yatmaya doğru yap. tüm hareketleri yaparsan acayip yoruyor insanı. başka bişiye halin kalmıyor.
bu arada deryanın önerdiği slim in six' i beğendim. çok enerji harcatıyor. lesli yerine onu yapıyorum artık.
ben hareketlerimi yaparken eşim beni seyretmeye bayılıyor. televizyon seyreder gibi bana bakıyor. en sevdiği hareket benim olduğum yerde yürüyüş yapmammış (leslie)birde kalçamı çevirdiğim hareketi seviyormuş (callanetics te var, anam canım çıkıyor yaparken callan abla bile hareketin sonunda yere atıyor kendini
).
Tam 2kg vermişim.Hem de yağdan.Ay şaka gibi hayatıda ilk kez kilo verdim.Şimdi çizelgemi yapacağım.Kaptan izin verirse bu Cuma belki listeye girerim![]()
İlk defa duydum
Kilo çizelgeni yaparken bir pin oluşturmuş olman lazım.
Weight Loss - Diet Ticker
Bu adrese gir, pin yazan yere şifreni yaz ve edit/update weight kısmına tıkla.
Your current weight yazan yere yeni kilonu yaz ve alttaki tarih yazan yerden de tartılma tarihini seç sonra next tuşuna bas ve kaydet.
Benim de benim enese canım sıkkın. Benim oğlan da yemiyor. Süt içiyor, ayran içiyor, meyve suyu içiyor ama yemek yemiyor. 2008 eylül doğumlu benimki. 13.5 kilo falan. Boyunu hatırlamıyorum. Artık pek düzenli kontrole götürmüyorum. Yalnız boyu iyi, yaşıtlarına bakınca onu görüyorum ama ye-mi-yor. Şu balık yağının adını ben de alayım.
ne çok 2008 annesi varmış aramızda:)
benim oğluş da 2008 eylül.
çok güzel sporlu bir gün geçirmişsin, bravo canım
amaa o saatte o 2 dilim ekmek olmamış
Evet, bir 2008 annesi daha:) ben de 2008 eylül annesiyim canım.
Oğlunun maşallahı var. rabbim nazarlardan esirgesin.![]()