• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün oğlum mızır mzır ömrümü yedi ablamız geldi neşelendi onlar oaynarkjen sporumu yapabildim ..tam bilgisayarın başına oturuyorum gelip kucağıma çıkıp ağlamaya başlıyor..kapatıp kucağıma alıyorum yok herşeye mıkırdandı..:52::53:öğle uykusunada sabah erken kalktığı için 10:30 ta yattı..
her zamanki uyku saatinde uykusu geldi ama uyutamadım saçma ve sıkıcı bir gündü ama sporla taçlanınca azda olsa kendimi iyi hissettim..:62:
EVMA amaç diyet ama robot gibide sadece ne yediğimizden ne içtiğimizden bahsederek nasıl kaynaşabiliriz..bak bana kaç haftadır hastalıklan başınızın etini yedim..mır mır sürekli genel durumumuda yazıyorum..burdaki her paylaşım özel ve güzel..sizler gibi..anlatmaktan hiç bir zaman çekinme..Rabia nın dediği gibi buraya yazrak paylaşarak rahatlıyoruz yemeğe saldırmıyoruz.. :70::9:

selam bayanlar.. yaa ben 2 haftadir giremedim nete..buralarda deildim..kilomdada oynama yok ilk hafta iyi vermistim 78 dim simdi ayniyim bide az yiyiyom sözüm ona..en azindan almamisim tabi bu benim icin iyi haber..siz naptiniz görüsmeyeli,nasil gidiyor..ben diskalifye olmusumdur heralde listeye giremeden :43:

o zaman kaptan bana bi haber et :) gerci farketmez ben burda yaninizda kendi kendime cabaliyom iste :)) millet birinci olmak icin yarisiyo bende listeye girebilmek icin :60: olsun beaa napim yaninizda olmakta guzel.sevgiler.. :71:

Canım, listeye girebilmek için gösterdiğin çabayı ben göremiyorum açıkçası. Birkaç haftadır yoksun. Ne bildirim var ne de katılım. Bu konuda ciddiysen ona göre hareket etmelisin. Yok, ben liste istemiyorum takıma ara sıra uğrayacağım diyorsan o da olur. Yalnızca istediğinin ne olduğuna bir karar vermelisin bence.

benim nisanl,m asskerde rabiacmm.kendmi hic ii hissetmiorum foruma giresim gelmio hic bise yapasım gelmio cok üzgünüm cok aglamak istiorum ama nedenini bilmiorumm kendmi cok kötü hissediorum sürekli yiorum dünden beri su icmiorum spor yapmıorum yedikce de yiesim gelio kendme faydm yok size hic olmıcak :43:
aaaa yani bu yüzden mi izine ayrılacaksın. sana izin mizin yok canım. biz bir takımız üzgünken de neşeliyken de beraberiz. ara ara olur moralin bozulur. canın bir şey yapmak istemez. sen yine de buraya gel, katılımını yap. hep beraber aşarız bu günleri:71:
menünü yaz bakayım da ben seni biraz sopalayım, kendine gelirsin:18:

benim nisanl,m asskerde rabiacmm.kendmi hic ii hissetmiorum foruma giresim gelmio hic bise yapasım gelmio cok üzgünüm cok aglamak istiorum ama nedenini bilmiorumm kendmi cok kötü hissediorum sürekli yiorum dünden beri su icmiorum spor yapmıorum yedikce de yiesim gelio kendme faydm yok size hic olmıcak :43:

ORTİİİİİİİİİİİİ YANINA GETİRTME BENİ.. nişanlı daha yenimi gitti kız zaten askerdeydi..:47::84:ha özledinse olur otur ağla romatik müzikler dinle ama YEME hatta kalk spor yap ....bizide bırakma yaz .:50::70:.toparlanmana yardımcı oluruz..nişanlınla konuşamıyormusun sesini duy olmazmı :70:
RABİA İZİN VERME...

bugün oğlum mızır mzır ömrümü yedi ablamız geldi neşelendi onlar oaynarkjen sporumu yapabildim ..tam bilgisayarın başına oturuyorum gelip kucağıma çıkıp ağlamaya başlıyor..kapatıp kucağıma alıyorum yok herşeye mıkırdandı..:52::53:öğle uykusunada sabah erken kalktığı için 10:30 ta yattı..
her zamanki uyku saatinde uykusu geldi ama uyutamadım saçma ve sıkıcı bir gündü ama sporla taçlanınca azda olsa kendimi iyi hissettim..:62:
EVMA amaç diyet ama robot gibide sadece ne yediğimizden ne içtiğimizden bahsederek nasıl kaynaşabiliriz..bak bana kaç haftadır hastalıklan başınızın etini yedim..mır mır sürekli genel durumumuda yazıyorum..burdaki her paylaşım özel ve güzel..sizler gibi..anlatmaktan hiç bir zaman çekinme..Rabia nın dediği gibi buraya yazrak paylaşarak rahatlıyoruz yemeğe saldırmıyoruz.. :70::9:
o oğlunun yanaklarından ısırcam ben:40:demek bilgisayar başından o alıyor seni:1:
benimki de bu aralar bana çok düştü, niye yaw? ben büyüdükçe babasına düşkünleşir umudundaydım. şimdi sanki kundakli bebek gibi yapışığız.
bu arada spor yapmak insanı manevi anlamda da rahatlatıyor bence. stresimi atıyorum ben.

ORTİİİİİİİİİİİİ YANINA GETİRTME BENİ.. nişanlı daha yenimi gitti kız zaten askerdeydi..:47::84:ha özledinse olur otur ağla romatik müzikler dinle ama YEME hatta kalk spor yap ....bizide bırakma yaz .:50::70:.toparlanmana yardımcı oluruz..nişanlınla konuşamıyormusun sesini duy olmazmı :70:
RABİA İZİN VERME...
gayet haklısın deryacım:46:
yok vermiycem izin zaten:42:

aaaa yani bu yüzden mi izine ayrılacaksın. sana izin mizin yok canım. biz bir takımız üzgünken de neşeliyken de beraberiz. ara ara olur moralin bozulur. canın bir şey yapmak istemez. sen yine de buraya gel, katılımını yap. hep beraber aşarız bu günleri:71:
menünü yaz bakayım da ben seni biraz sopalayım, kendine gelirsin:18:

RABİA İZİN VERME...

yok konusuoz orti her gün 100günü kaldı cok özledm onnu kendmi o yokkken cok ylnız hissediorumm bi basıma gibi geldgnde abisnin dügünü war oraya götürcek beni ablası war cok zayıf ben kalcam bööle sisman sisman 3 weriorum 2 geri alıorum yapamıcam ben :43::43::43: olmıcak biliorum hep bööle kalıcam güzel güzel elbiseler giyemicem o geldgnde hala bööle görcek benii hic süpriz yapamaıcam hayyallaerimşi gerceklestiremicem biliorum artık kendmi kandırmak istemiorum bi cikolataya yenik düsüorum ben bu kadarım iste kendme gıcık oluıorumm :43::43:

kaptanımm arkedeşlerrr (gerçi hepiniz benden büyüksünüz ama abla demeye içim elvermiyor bu kadar fıstığa)
Menümü değerlendirmeye sunuyorumm
Sabah
Kaşarlı-Domatesli sandviç (65 gr ekmeğe)
-bu arada sabahları kepek ekmek vardı ama demirim düşmüş diyetisyen kaldırdı*
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
2 baget
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 su bardağı süte 5 kaşık nesfit
Akşam
5 kaşık ıspanak
4 yk makarna
yoğurt (az yağlı)
Ara
daha yemedim ama acıkırsam meyve veya ceviz
Spor: vallahı 4 te evden cıktım daha sımdı gırdım jkardesımın provaaları vardı koşturudm durdum daha da hal:emir_bebek:ım yok

geçmiş olsun canım. bazen şeker ihtiyacından dolayıda ağrır. şekerli bişiler ye yada ilaç iç.ben çıkıyorum, iyi akşamlarrrr :58:
nu gün denk gelemdik..:(((
bilmiyorum sabah uyandığımdan beri aynıyım.
açlıktan başın ağrıyordur..hiç birşey yiyemiyeceksen ayran iç..
Kahvaltıda bişi yemedim.

saat 1 gibi bir yeşil elma yedim. bitki çayı yok.
2 bardak su içtim sadece

akşam 4 de de dünden kalan pırasa yemeğimden iki üç kaşık yedim. iki üç dalda roka ve dereotu yedim.

bilmiom herhalde başka bişi yemem. canım bişi istemio. başım çatlıyo. uyumak istiyorum.
aç yatma sakın..kan şekerin tansiyonun düşmüştür..
nerdesiniz kızlar yahuuuuu, gelsenizeeeeeeeeee :47:. ayol ben bu hafta az girecem diye istifa ediyordum az daha takımdan, yine en çok ben yazıyorum mesaj :41:. bak böyle gündüz girmiyorsunuz gece çoşuyorsunuz kıskanıyorum yaaa. sabah 1 saat gece yazdıklarınızı okumakla geçiyor. :63:

bu arada ara öğün yaptım ilginize. 4 çubuk etiformla minnacık peynir yedim. akşam yemeği bu hafta hiç yemicem. h.sonu tekrar o 1 kiloyu aldığımı düşünüyorum. cumaya kadar planım 59 kg olmak.
bu gün sıpam durmadı..aklımd aburdaydı ama kaç kere geldiysem paşa bastı yaygarayı..
Allahım, bunları duyacağımı rüyamda görsem inanmazdım. az önce eşim aradı, bu akşam dışarda spor yapalım mı ? dedi. :53: yaaaa beyfendi diyete girince akşamları spor yapası geldi. :52:
oh oh iyi haber..
:D evet az az aşlasam iyi olacak.Bem yapıcaktım callanı ama annem izin vermedi ters bir hareket yaparsın falan Allah korusun dedi.aten çok zro geldi bana sadece ısınma hareketlerını yapıyorum o bile zor.Leslie Ablayla idare ediyorum:1:
leslie ablayla devam et..kolay gibi görünsede 1 mill .1.6 km ve her mil 100 kalori yaktıryor...
Bakın size ne anlatcam kızlar: c.tesi eşimle evimize bişiler bakıyorduk, mağaza mağaza geziyorduk. daha öncede sürekli uğradığımız bir mağazada kocaman bir fil heykeli gördük. hoşumuza gitti. satıcıyı çağıralım dedik. 50 li yaşlarda manken gibi bir adam dükkan sahibi geldi. adama "vitrindeki fili almak istiyoruz" dedim. adam eşimin göbeğini gözleriyle göstererek "sizde zaten bir tane varmış" dedi :53: biz eşimle birbirimize baktık. dona kaldık. aslında benim hoşuma gitti, göbek aldı başını gidiyordu, bizimki hala abur cubur yiyor zaten ohh dedim içimden. sonra ben adama gülümsedim. "evet , yeni evlendik eşime yaradı baya kilo aldı" dedim. adam "bende kiloluydum yeni verdim" dedi. "neler yaptınız vermek için" dedim. "hiçbişi yediklerimi azalttım" dedi. bu arada eşim kıpkırmızı bizi dinliyor, bişicik diyemiyordu. bu arada bizi duyan tezgahtar kız "aaa ben bu abiyi birkaç ay evvel görmüştüm, bugün görünce oha dedim ne kadar kilo almış" demez mi. ben artık tutamadım kendimi bastım kahkahayı. bizimki bu defa morardı. sonra çıktık eve yürürken bizimki "adam resmen bana hayvan dedi, bozacaktım elemanına ayıp olmasın dedim" dedi. bende "yaa biliyorsun insan düşünen bir hayvandır, o da hayvan" dedim. eşim garip garip yüzüme baktı. ben ne dediğimi şaşırdım aslında o kadar komiğime gitti ki olaylar ama fazla gülmedim. bizimki çok alıngandır. :60:

eve geldik ve beklenen karar açıklandı. eşim haftada 7 kilo verdiren şok diyete başladı. bol haşlanmış yumurta var diyette. sabah iki tane haşladım koydum çantasına. aslında gerek yok bu diyete bizimki abur cubur çok yiyor, neyse artık verirse güzel sizede vereyim menülerini :1:
eşin iyi susmuş benim eşim cınkar çıkartırdı.:52::41:.
selam dila, yeter canım. mekik yapmadan önce mutlaka ısınma hareketleri yap. ben yapmadığım için belimi incittim. tam mekik çekemiyorum artık :75:

öğle yemeğim. 1 tabak kıymalı bezelye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım kase kremalı tavuk çorbası. ekmek yok.
:46::56:
göbiş için mekik hareketleri yeterli olurmu? ben leslie+mekik yapıyorum ama . Ay benım ıncecık bacaklarım da kalınlaşmış sankım:43:
olur ama düzenli yapmalısın süreklilik önemli..
KEYFİM YOK ARA YOK

bu arada gülşah ne yaptı acaba ben kendi derdime düştüm. onun durumu çok can sıkıcı. inşallah düzelmiştir.:70:

yapma canım ya..hayatın kendisi bu işte acı tatlı. bir şekilde geçiyor..kendine eziyet etme..
iç sıkıntın için YA BASİT okumanı öneririm..:70:

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam

yok konusuoz orti her gün 100günü kaldı cok özledm onnu kendmi o yokkken cok ylnız hissediorumm bi basıma gibi geldgnde abisnin dügünü war oraya götürcek beni ablası war cok zayıf ben kalcam bööle sisman sisman 3 weriorum 2 geri alıorum yapamıcam ben :43::43::43: olmıcak biliorum hep bööle kalıcam güzel güzel elbiseler giyemicem o geldgnde hala bööle görcek benii hic süpriz yapamaıcam hayyallaerimşi gerceklestiremicem biliorum artık kendmi kandırmak istemiorum bi cikolataya yenik düsüorum ben bu kadarım iste kendme gıcık oluıorumm :43::43:

bak bak şu sözlere bak..kız oğlum ağlıyor uyuyacak ama sana bişey yazmadan kapatmıyayım dedim..
verceksin niye böyle kalasın..1 AY SABRET ALSANDA VERMEMİŞ GİBİ GÖRÜNSEDE HAREKETLERİNE VE YEDİĞİNE DİKKAT ET BİRDEN KİLOLAR GİTMEYE BAŞLIYOR..burdan kopmak yok..şimdi çıkıyorum hadi toparlan basit bir yağ birkintisinemi yenileceksin ortimmmmmmmmmmmmm..:47:aksine ayna karşısına geç ve kendini incele gidecek bunlar de..oy oğlum yırtınıyor...:52::37:

şşt kız döverim seni. bir yelle yeksan mı olacaksın? bir çikolata rüzgarı gelmiş geçmiş belli canım. şimdi onu yakmaya bak, hemen hıncını al o hain çikolatadan. seni dal gibi incecik gelin edicez biz. görenler gıpta ile bakacaklar.:97:

kaptanımm arkedeşlerrr (gerçi hepiniz benden büyüksünüz ama abla demeye içim elvermiyor bu kadar fıstığa)
Sabah
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
2 baget
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Akşam
5 kaşık ıspanak
4 yk makarna
yoğurt (az yağlı)
Ara
Spor: vallahı 4 te evden cıktım daha sımdı gırdım jkardesımın provaaları vardı koşturudm durdum daha da hal:emir_bebek:ım yok
gayet güzel canım, maşallah:nazar:

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam
çok geçmiş olsun elifcim. çok koşturdun hastalandın şimdi bak, oldu mu?

Canım, listeye girebilmek için gösterdiğin çabayı ben göremiyorum açıkçası. Birkaç haftadır yoksun. Ne bildirim var ne de katılım. Bu konuda ciddiysen ona göre hareket etmelisin. Yok, ben liste istemiyorum takıma ara sıra uğrayacağım diyorsan o da olur. Yalnızca istediğinin ne olduğuna bir karar vermelisin bence.

haklisin ama ne istedigimi biliyorum tabiki yoksa burda isim ne..2 haftadir giremedim kk ya. buralarda deildim..siz karar verin ben takima girmek istiyorum tabiki.. yada göremedik bicaba diyosan ben zaten burdayim :)

sende çok hırpalın kendini iş üstüne iş yaptın canım ya çok geçmiş olsun..
Sabah
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
2 baget
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
Akşam
5 kaşık ıspanak
4 yk makarna
yoğurt (az yağlı)
Ara
menün güzel..kepek ekmeği kaldırması iyi olmuş..kansızlığa sebeb oluyor zaten..
gayet haklısın deryacım:46:
yok vermiycem izin zaten:42:
:13::29:
o oğlunun yanaklarından ısırcam ben:40:demek bilgisayar başından o alıyor seni:1:
benimki de bu aralar bana çok düştü, niye yaw? ben büyüdükçe babasına düşkünleşir umudundaydım. şimdi sanki kundakli bebek gibi yapışığız.
bu arada spor yapmak insanı manevi anlamda da rahatlatıyor bence. stresimi atıyorum ben.

canım yapışıklık bizdede mevcut kucak kucağa burun buruna akşama kadar öpüşüp koklaşmakla meşgulüz..:27::60:
heleki 2 yaş sendromumuz başladıki sorma..:50:inatlaşma ağlama yemek yememe ne ararsan var anlıyacağın..:37:

geçmişe ancak bu kadar dönebildim..kızımıd ayatırdım oğlum aç yattı en azındna mama içireyim..kalakmadan menümü yazıp kaçıyorum canlar..
2 mayıs menü..
sabah 1 kuru kayısı krom hapı..
su
kahvaltı
çeyrek ekmeğe yumurta ve az peynir..
ara eşimle kahvaltısın aeişlik ettim saat 11 gibiydi ara öğün saatim edenk geldi
1 bardak çay şekersiz..
4 dilim sucuk
2 yeişl zeytin..
öğle
1 tane dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt..
yarım dilim ekmek
ara
yapmadım..
akşam
2 minik tam buğday ekmeğine tostsaat 4 te yedim..
sonra 6 da spor
ve şimidede 2 kayısı kurusu 4 badem yedim.
su 2.5 litre
spor
leslie 2 mil..
ve 60 mekik
35 *2 oklava hareketii
yerde bacak için 3 tane karışık hareket
sabah yazmayı unuttum ender saraçın programında zumba yaptırdılar 5 dk 5 onuda yaptım.:8::62:.

bebegmmmmmmmmmmmmmm kıyamammmmmmmmmmmm :43::43: cok üzüldüm cokkk sana hic bilmişlik taslamıcam ne kadar acı cektgni anlayabiliorummm ama her sey düzelicek ben yanındayım tamam üzme kendni dicem ama üzceksin biliorummm üzül cok üzülki barıstıgınızda da aynı smdiki üzüntün kadar sevincin olsun cnkü barıscaksınız we onun kafası karısmıs bu bi bahane dönecektir sana kac yılınızı werm,issniz bırak biraz yalnız kalın birbirnizi özleyinn sonuc ne olursa olsunn yolun hep acık olsunn :38:

patates warsa ekmek olmaz :20: seni takip ediorum da katılımın yok bunun sebebini acıkladın biliorum ama menğülerini yazıosun sdc we bizden yorum bekliosun peki sen neden kimsenin menüsüne yorum yapmıosunn burda menünü yazıp gelen cewaplara cewap wericek kadar waktin war ama baskasının menülerine yorum yazıcak waktin yok mu ? biz bi ekibiz eekip icnde bir kisi bile sdc kendi icin burdaysa takım ruhundan bahsedemeyiz lütfen daha cok katılım we paylasım
ben diyete baslayalı 2-3 hafta oldu baskalarına yorum yapacak kadar bilgim de yok.Seninki iyi senin ki kötü diyemem.çünkü bilmiyorum.Daha yeni yeni öğreniyorum

Back
X