• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişe ancak bu kadar dönebildim..kızımıd ayatırdım oğlum aç yattı en azındna mama içireyim..kalakmadan menümü yazıp kaçıyorum canlar..
2 mayıs menü..
sabah 1 kuru kayısı krom hapı..
su
kahvaltı
çeyrek ekmeğe yumurta ve az peynir..
ara eşimle kahvaltısın aeişlik ettim saat 11 gibiydi ara öğün saatim edenk geldi
1 bardak çay şekersiz..
4 dilim sucuk
2 yeişl zeytin..
öğle
1 tane dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt..
yarım dilim ekmek
ara
yapmadım..
akşam
2 minik tam buğday ekmeğine tostsaat 4 te yedim..
sonra 6 da spor
ve şimidede 2 kayısı kurusu 4 badem yedim.
su 2.5 litre
spor
leslie 2 mil..
ve 60 mekik
35 *2 oklava hareketii
yerde bacak için 3 tane karışık hareket
sabah yazmayı unuttum ender saraçın programında zumba yaptırdılar 5 dk 5 onuda yaptım.:8::62:.

valla kızlar sizin bu menüleri gördükçe kendimden utanıyorum:17:harikasınız ya...ben beceremiyorum galiba düzenli yemeyi.bende yazayım menümüde.

sabah 3 tane sigara böreği yedim,1 domates ve bir salatalık.tabi ben sabah kahvaltısını 10.30 da yapıyorum.

ara yarım simit.saat 3 gibi yani.

akşam saat 18.00 da 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav,bir dilim ekmek ve 1 kase cacık.

şimdi acıktım ve dondurma yedim.ama light dondurma 4 kaşık kadar.

birde bol bol Itea içiyorum acıktıkça.bukadar kızlar.

k.öncesi: ballı limonluu su
kahvaltı: biraz yumurta ve klasik kahvaltı + 1 wasa
ara: 3 dilim elma, 1 galeta, 1 karper, 1 ceviz
öğle:1 tabak mercimek çorbası ve salata, 2 yk kadar bulgur pilavı
ara: 1 ayran, badem-fındık karışımı ve 1 incir
ara: 2 kupa yeşilçay ve 1/2 simit
akşam: yok, simit tok tuttu

şimdi: çilek

su: 1 lt ancadır:50: şişem yok, bardakla da az içiyorum
spor: 1 saat aerobik ve ayrıca yürüyüş

şşt kız döverim seni. bir yelle yeksan mı olacaksın? bir çikolata rüzgarı gelmiş geçmiş belli canım. şimdi onu yakmaya bak, hemen hıncını al o hain çikolatadan. seni dal gibi incecik gelin edicez biz. görenler gıpta ile bakacaklar.:97:
:46::46::46:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Sağol tatlım teşkr ederim :16:
Senin moralin bozuk anlaşıldı. Zorla da olsa bir şeyler yesen iyi olur canım.
Evet cnm moralim berbattı. Şimdi düzeldi gibi gibi. Teşkr ederim cnm ilgin için :16:

açlıktan başın ağrıyordur..hiç birşey yiyemiyeceksen ayran iç..

aç yatma sakın..kan şekerin tansiyonun düşmüştür..

Aynen cnm sıkıntı ve açlık mahvetti. Akşam üstü 4 gibi ilk yemeğimi yedim. dünden kalan pırasa yemeğimi yedim bi kaç parça yeşillikle. saat 6 da da bir dilim tavuk göğsü dilim dediğime bakmayın 3 tatlı kaşığıydı. 1 litre su içtim. başka bişi yapmadım bugün.

Son düzenleme:
haklisin ama ne istedigimi biliyorum tabiki yoksa burda isim ne..2 haftadir giremedim kk ya. buralarda deildim..siz karar verin ben takima girmek istiyorum tabiki.. yada göremedik bicaba diyosan ben zaten burdayim :)
peki, ne istediğimi biliyorum diyorsan bu hafta yeniden bakalım durumuna. cumaya kadar, paylaşımlarınla, bana kanıtla listeye girmek istediğini.

Senin menülerine bayılıyorum :21:
yediklerin çok güzel :46:
birde bişey sorucam tatlım ballı limonlu su ne işe yarıyor? ben genelde ılık su içiyorum.

gülşah'cım, çok üzüldüm canım. :5: üzülmemeye de çalışsan şimdi için içini yiyordur. canım, böyle konularda şunu yap şunu yapma demekten kaçınıyorum. neticede bizler olayın sadece bir boyutunu görüyoruz. sadece şunu söyleyeyim, nişanlın askerde diye hatırlıyorum. askerdeki bir erkeğin psikolojisi kesinlikle normal olmuyor. benim eşim askerden geleli 3 ay kadar oldu. adam normal hayata daha yeni yeni adapte oluyor. sadece bu noktayı da göz önünde bulundur bence diyorum.:97:

yok canım askerliğini yaptı o 27 yaşında askerden geleli 5-6 yıl falan oldu herhalde öyle olsa belki bir nevi anlayabilirdim ne yapayım zaman herşeyin ilacıdır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin belkide benim için hayırlısı buymuş bilemiyorum ne yaşıcam beni neler bekliyor zaman sanırım sadece zamana ihtiyacım var öyle veya böyle devam etmek zorundayım:25:

canım yapışıklık bizdede mevcut kucak kucağa burun buruna akşama kadar öpüşüp koklaşmakla meşgulüz..:27::60:
heleki 2 yaş sendromumuz başladıki sorma..:50:inatlaşma ağlama yemek yememe ne ararsan var anlıyacağın..:37:
oyy oyy 2 yaş sendromları. ben bu anneye yapışıklığın büyüdükçe geçen bir şey olduğunu sanırdım ama yoook, geçmiyor. ne yapacak olsa anne yapsın. ne zaman bilgisayara otursam " anne beni sev", yani kucağına la ve benden başka iş yapma. ne yapıcaz bilmiyorum:50:

geçmişe ancak bu kadar dönebildim..kızımıd ayatırdım oğlum aç yattı en azındna mama içireyim..kalakmadan menümü yazıp kaçıyorum canlar..
2 mayıs menü..
sabah 1 kuru kayısı krom hapı..
su
kahvaltı
çeyrek ekmeğe yumurta ve az peynir..
ara eşimle kahvaltısın aeişlik ettim saat 11 gibiydi ara öğün saatim edenk geldi
1 bardak çay şekersiz..
4 dilim sucuk
2 yeişl zeytin..
öğle
1 tane dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt..
yarım dilim ekmek
ara
yapmadım..
akşam
2 minik tam buğday ekmeğine tostsaat 4 te yedim..
sonra 6 da spor
ve şimidede 2 kayısı kurusu 4 badem yedim.
su 2.5 litre
spor
leslie 2 mil..
ve 60 mekik
35 *2 oklava hareketii
yerde bacak için 3 tane karışık hareket
sabah yazmayı unuttum ender saraçın programında zumba yaptırdılar 5 dk 5 onuda yaptım.:8::62:.
menü kraliçemsin yaw:65:
zumba süpper ya:) benim çok hoşuma gidiyor. müzikleri, hareketleri çok hoş.

ben diyete baslayalı 2-3 hafta oldu baskalarına yorum yapacak kadar bilgim de yok.Seninki iyi senin ki kötü diyemem.çünkü bilmiyorum.Daha yeni yeni öğreniyorum
canım, illa iyi veya kötü demen gerekmez. bizler sana nasıl vakit ayırıyorsak senden de bize ufacık da olsa vakit ayırmanı beklememiz yersiz mi?

valla kızlar sizin bu menüleri gördükçe kendimden utanıyorum:17:harikasınız ya...ben beceremiyorum galiba düzenli yemeyi.bende yazayım menümüde.

sabah 3 tane sigara böreği yedim,1 domates ve bir salatalık.tabi ben sabah kahvaltısını 10.30 da yapıyorum.

akşam saat 18.00 da 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav,bir dilim ekmek ve 1 kase cacık.

canım, kendinden utanmak yerine menüleri örnek almalısın.
1. biz o sigara böreklerine kaçamak diyoruz. sen diyettesin, bunu kendine söylesen iyi olur. sigara böreğinden kahvaltıyı ödül olarak ilerde yaparsın, şimdi değil.
2. saat 10:30'dan saat 15'e kadar neden aç gezdin? 4.5 saat ediyor. o arada 1 ara öğün olmalıydı. az az ama sık sık yiyeceğiz.
3. öğle yemeği atlanmış. ara öğün düzeni maalesef yok.
4. light da olsa şu anda dondurma, çikolata, tatlı yeme. vücudunu bir şokla canım. diyete girdiğini vücudun nerden anlıycak? ortada bir sinyal göremedim ben.

Sağol tatlım teşkr ederim :16:

Evet cnm moralim berbattı. Şimdi düzeldi gibi gibi. Teşkr ederim cnm ilgin için :16:

Aynen cnm sıkıntı ve açlık mahvetti. Akşam üstü 4 gibi ilk yemeğimi yedim. dünden kalan pırasa yemeğimi yedim bi kaç parça yeşillikle. saat 6 da da bir dilim tavuk göğsü dilim dediğime bakmayın 3 tatlı kaşığıydı. 1 litre su içtim. başka bişi yapmadım bugün.
şu anda biraz daha iyisin bu belli, buna sevindim. inşallah daha iyi olursun canım:16:

ya bu simit beni neden tok tutmuyor ya:(:52:ay birde şu bitki çayları süper oluyor saırım.bir alışamadım gitti.eski dyetisyenim kendin yap demle demişti tarif vermişti.birde tatlandırıcı kullan demişti.çayı anlatayım size aklımda kaldığı kadar:

yeşil çay bir tatlı kaşığı,ıhlamur işte az bişe,tarçın çubuk tabi,sonra 1 tane karanfil.sıcaksuyu dök demle süz ve iç:)sonra tabi tatlandırıcı.böyle daha sağlıklıymış demişti kızlar.

Senin menülerine bayılıyorum :21:
yediklerin çok güzel :46:
birde bişey sorucam tatlım ballı limonlu su ne işe yarıyor? ben genelde ılık su içiyorum.
teşekkür ederim canım:16:
ballı limonlu suyu sabah aç karna içiyorum. henüz hiçbir şey yememiş ve içmemişken.. ve de ballı limonlu suyu içtikten sonra 20 dk yine bir şey yiyip içmek yok. metabolizmayı çalıştırıyor sanırım canım. tijen inaltong'un kitabında okumuştum. geleneksel çin tıbbında yeri varmış. ben de o zamandan beri tüketiyorum. bağışıklık sistemime de iyi geliyor. bu kış, rabbime şükür, az hasta oldum.

benim nisanl,m asskerde rabiacmm.kendmi hic ii hissetmiorum foruma giresim gelmio hic bise yapasım gelmio cok üzgünüm cok aglamak istiorum ama nedenini bilmiorumm kendmi cok kötü hissediorum sürekli yiorum dünden beri su icmiorum spor yapmıorum yedikce de yiesim gelio kendme faydm yok size hic olmıcak :43:

ne hafta sonuymuş ya hepimizi salladı geçti lütfen bırakma kendini bu şekilde hem burası oyalar seni kafan dağılmış olur :50:

cnm anladığım kadarıyla 3 öğün yiyiyorsun. kahvaltı ara ve akşam yemeği olmak üzere. yaşadığın hayat ve uyandığın saatle alakalı olarak böyle denk geliyor yemelerin sanırım.
ama sana tavsiyem.
sabah kaçta uyanırsan uyan güne ılık bir bardak su ile başla metabolizmanı hızlandırır.

sabah kahvaltıda:
(muz vs gibi bişi yeme yada sigara böreği tarzı şeyler. ilk önce kahvaltı yapmayı öğrenmelisin ki çünkü bu en önemli öğün.)
10:00 (sabah)
-kibrit kutusu kadar yağsız peynir
-bir domates bir salatalık
-4-5 tane zeytin
-açık çay ve mümkünse şekersiz içemiyorum diyorsan bir gıdım şeker koy.
-kepekli ekmek tüket.

13:00 (ara)
-bir bardak ayran ve ya
-bir elma veya
-bi kaç badem veya
-bir portakal veya
-bir salatalık veya
-hafif şeyler işte.

15:00 (öğlen)
-pişirdiğin yada evde pişen yemekten iki üç kaşık her bi çeşit yemekten.
-sulu yemekler ise susuz olarak tüket çünkü suyunda yağı fazla olur.
yanında yeşillikler tüket, yada hafif bir salata yap.

16:30 (ara)
üstteki arada yazanlardan tüket.

18:00 (akşam)
-öğlen yediklerin gibi yada daha hafif şeyler tüket.

19:30 (ara)
-üstteki yazdıklarım gibi şeyler ye yine.

gün içinde en az 2.5 -3 litre su tüket. ve elinden geldiğince hareketli ol. hiç bişi yapamıyosan akşamları çık 1 saat orta tempoda yürü. canın çok fazla tatlı çekerse sütlü tatlıları tercih et.

belki yanlış şeyler yazmışımdır. diğer bilgili arkadaşlarımdanda bilgi al. yada bu yazdıklarıma yorum yaparlar zaten.. umarım kısa zamanda dilediğin kiloya gelirsin. ama hem homini gırtlak yiyip hep zayıflamayı umud etme. ve düzenli beslen. :16:

yok canım askerliğini yaptı o 27 yaşında askerden geleli 5-6 yıl falan oldu herhalde öyle olsa belki bir nevi anlayabilirdim ne yapayım zaman herşeyin ilacıdır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin belkide benim için hayırlısı buymuş bilemiyorum ne yaşıcam beni neler bekliyor zaman sanırım sadece zamana ihtiyacım var öyle veya böyle devam etmek zorundayım:25:
aklımda yanlış kalmış demek.. askerde diye hatırlamışım, kusura bakma canım.
askerde değilse işler biraz sakata biniyor tabi. bir güven sorunu var gibi duruyor burdan ve güven sorunları maalesef çok çetrefillidir. ben de senin hakkında en hayırlısını dilerim Allahtan. zaman her şeyin ilacı derler ve gerçekten doğru. acıtıyordur ama dua et, rahatlarsın inşallah.

teşekkür ederim canım:16:
ballı limonlu suyu sabah aç karna içiyorum. henüz hiçbir şey yememiş ve içmemişken.. ve de ballı limonlu suyu içtikten sonra 20 dk yine bir şey yiyip içmek yok. metabolizmayı çalıştırıyor sanırım canım. tijen inaltong'un kitabında okumuştum. geleneksel çin tıbbında yeri varmış. ben de o zamandan beri tüketiyorum. bağışıklık sistemime de iyi geliyor. bu kış, rabbime şükür, az hasta oldum.

bende ılık su içiyorum zaten içine bi tatlı kaşık bal katıp içerim. denemek isterim tabi cnm :)

bi tatlı kaşığı çokmu gelir sence?

ya bu simit beni neden tok tutmuyor ya:(:52:ay birde şu bitki çayları süper oluyor saırım.bir alışamadım gitti.eski dyetisyenim kendin yap demle demişti tarif vermişti.birde tatlandırıcı kullan demişti.çayı anlatayım size aklımda kaldığı kadar:

yeşil çay bir tatlı kaşığı,ıhlamur işte az bişe,tarçın çubuk tabi,sonra 1 tane karanfil.sıcaksuyu dök demle süz ve iç:)sonra tabi tatlandırıcı.böyle daha sağlıklıymış demişti kızlar.
canım sen ara öğün yapmıyorsun hiç, ondan tok kalamıyorsun. şöyle 2 saatte bir midene bir şeyler gönder. mesela meyve ye, yeşil çay iç. miktarına dikkat ederek, badem-fındık ye. daha çok sayabilirim.

yeşil çayı kesinlikle tüket. ister bu tarifteki gibi karıştır, istersen sade yeşil çay demle. süper etkisi var. inceltiyor bile:51:

cnm anladığım kadarıyla 3 öğün yiyiyorsun. kahvaltı ara ve akşam yemeği olmak üzere. yaşadığın hayat ve uyandığın saatle alakalı olarak böyle denk geliyor yemelerin sanırım.
ama sana tavsiyem.
sabah kaçta uyanırsan uyan güne ılık bir bardak su ile başla metabolizmanı hızlandırır.

sabah kahvaltıda:
(muz vs gibi bişi yeme yada sigara böreği tarzı şeyler. ilk önce kahvaltı yapmayı öğrenmelisin ki çünkü bu en önemli öğün.)
-4-5 tane zeytin
-kepekli ekmek tüket.

-bir bardak ayran ve ya
-bir elma veya
-bi kaç badem veya
-bir portakal veya
-bir salatalık veya
-hafif şeyler işte.

gün içinde en az 2.5 -3 litre su tüket. ve elinden geldiğince hareketli ol. hiç bişi yapamıyosan akşamları çık 1 saat orta tempoda yürü. canın çok fazla tatlı çekerse sütlü tatlıları tercih et.

belki yanlış şeyler yazmışımdır. diğer bilgili arkadaşlarımdanda bilgi al. yada bu yazdıklarıma yorum yaparlar zaten.. umarım kısa zamanda dilediğin kiloya gelirsin. ama hem homini gırtlak yiyip hep zayıflamayı umud etme. ve düzenli beslen. :16:
çok güzel bir paylaşım canım, ellerine sağlık:46::46:

bende ılık su içiyorum zaten içine bi tatlı kaşık bal katıp içerim. denemek isterim tabi cnm :)

bi tatlı kaşığı çokmu gelir sence?
1 kupa sıcak veya ılık suya 1 tatlı kaşığı bal ve 1/2 limonun suyu canım:16: bahsettiğim sürelere dikkat etmelisin. öncesinde ve 20 dk sonrasında bir şey yiyip içmek yok. bir nevi için de temizleniyor.

canım, kendinden utanmak yerine menüleri örnek almalısın.
1. biz o sigara böreklerine kaçamak diyoruz. sen diyettesin, bunu kendine söylesen iyi olur. sigara böreğinden kahvaltıyı ödül olarak ilerde yaparsın, şimdi değil.
2. saat 10:30'dan saat 15'e kadar neden aç gezdin? 4.5 saat ediyor. o arada 1 ara öğün olmalıydı. az az ama sık sık yiyeceğiz.
3. öğle yemeği atlanmış. ara öğün düzeni maalesef yok.
4. light da olsa şu anda dondurma, çikolata, tatlı yeme. vücudunu bir şokla canım. diyete girdiğini vücudun nerden anlıycak? ortada bir sinyal göremedim ben.

canım anlatayım sana şimdi nasıl oluyor böyle:)tatlım sabah geç kalkıyorum.nedeni ne yazıkki geç yatmam saat 2 yi buluyor uyumam oda en erken.neden diceksin eşim yüzünden geç yatıyor.bunu söylemeye utanıyorum ama ne yazıkki tek yatamıyorum ben huy olmuş işte:17:neyse kahvaltıyı yapıyorum kahvaltıyı topla ,banyo yap,üzerini değiştir ,makyajı falan saat 12 oluyor.evden çıkıyorum okula gidiyorum 12.30 da ders başlıyor ve saat üçte 3.ders bitmiş oluyor.inan sınıfatn bile çıkamıyorum.bu sene birinci sınıf okutuyorum ve bayılıyorum yani.çok zoorrr:52:işte saat üçte anca bir mola verebiliyorum yani.sonra saat 6 gibi okul bitiyor eve gel.yemk hazırla ye saat 7 gibi yeme faslı bitiyor.sonra çoğu zaman dışarı çıkıyoruz.çıkmadığımızda film falan izliyoruz ,derken saat 2yi ediyoruz işte.geceleri çok acıkıyorum çünkü maşallah eşim çok boğazlı.diyetteyim diyorum olsun sen bir çay koy yanınada bir gözleme falan yap diyor.hiç yardımcı olmuyor.zor tutuyorum kendimi valla.böyle canım işte napimmm

çok güzel bir paylaşım canım, ellerine sağlık:46::46:

1 kupa sıcak veya ılık suya 1 tatlı kaşığı bal ve 1/2 limonun suyu canım:16: bahsettiğim sürelere dikkat etmelisin. öncesinde ve 20 dk sonrasında bir şey yiyip içmek yok. bir nevi için de temizleniyor.

teşkr ederim cnm. doğru şeyler paylaşmışsam ne mutlu bana :21:

tmm bebem deniycem mutlaka. evde bal yok yarın aldırıyım eşime. denerim mutlaka.

yarın eşimin halası ve amcamın eşi gelicek kayınvalidem annem falan da gelicek. akşama kadar uğrayamayabilirim. ama mutlaka uyumadan uğrar gün içinde yaptıklarımı paylaşırım. şimdilik burdayım gerçi :9:

canım anlatayım sana şimdi nasıl oluyor böyle:)tatlım sabah geç kalkıyorum.nedeni ne yazıkki geç yatmam saat 2 yi buluyor uyumam oda en erken.neden diceksin eşim yüzünden geç yatıyor.bunu söylemeye utanıyorum ama ne yazıkki tek yatamıyorum ben huy olmuş işte:17:neyse kahvaltıyı yapıyorum kahvaltıyı topla ,banyo yap,üzerini değiştir ,makyajı falan saat 12 oluyor.evden çıkıyorum okula gidiyorum 12.30 da ders başlıyor ve saat üçte 3.ders bitmiş oluyor.inan sınıfatn bile çıkamıyorum.bu sene birinci sınıf okutuyorum ve bayılıyorum yani.çok zoorrr:52:işte saat üçte anca bir mola verebiliyorum yani.sonra saat 6 gibi okul bitiyor eve gel.yemk hazırla ye saat 7 gibi yeme faslı bitiyor.sonra çoğu zaman dışarı çıkıyoruz.çıkmadığımızda film falan izliyoruz ,derken saat 2yi ediyoruz işte.geceleri çok acıkıyorum çünkü maşallah eşim çok boğazlı.diyetteyim diyorum olsun sen bir çay koy yanınada bir gözleme falan yap diyor.hiç yardımcı olmuyor.zor tutuyorum kendimi valla.böyle canım işte napimmm
hımm durum şimdi biraz daha anlaşıldı.
yalnız kilo verme yolunda bazı fedakarlıklar yapmalıyız. belli bir saatte yemek yemeyi kesmelisin canım. eşimin yediklerini benim de canım istiyor ama yesem yakamayacağımı bildiğimden yemiyorum. bence şu anki durumda sabah kahvaltılarını, deryanın yazdığı gibi, klasik kahvaltıya dönüştürmeye çalışalım. 2 saatte bir mideye bir şeyler gönderelim. sınıfta, cebine 3-5 badem atsan bence sorun olmaz. veya fındık veya kuru üzüm. maksat metoyu hızlandırmak.

Allahım, bunları duyacağımı rüyamda görsem inanmazdım. az önce eşim aradı, bu akşam dışarda spor yapalım mı ? dedi. :53: yaaaa beyfendi diyete girince akşamları spor yapası geldi. :52:
hadi bakalım yarın bol sporlu akşam haberlerini alırız inşallah.

nerdesiniz kızlar yahuuuuu, gelsenizeeeeeeeeee :47:. ayol ben bu hafta az girecem diye istifa ediyordum az daha takımdan, yine en çok ben yazıyorum mesaj :41:. bak böyle gündüz girmiyorsunuz gece çoşuyorsunuz kıskanıyorum yaaa. sabah 1 saat gece yazdıklarınızı okumakla geçiyor. :63:

bu arada ara öğün yaptım ilginize. 4 çubuk etiformla minnacık peynir yedim. akşam yemeği bu hafta hiç yemicem. h.sonu tekrar o 1 kiloyu aldığımı düşünüyorum. cumaya kadar planım 59 kg olmak.
sen benim kankamsın verirsin tabiii:66:

kaçak kaptanınız geldi:1: spor ve birtakım işlerden ancak gelebildim, ne var ne yok bakalım?
ben de bugün seni ne kadar özlediğimi düşünüyordum duygusala bağladım ya kendimi. iyi ki geldin kaptanım.

bana yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum. burası dert yeri değil derken kendimi toparamak adına dedim. size anlattım ve yemek yemedim yoksa hırsımdan yerdim.:37:

ama sana tavsiyem.

sabah kahvaltıda:
-4-5 tane zeytin
-kepekli ekmek tüket.

-bir bardak ayran ve ya
-bir elma veya
-bi kaç badem veya
-bir portakal veya
-bir salatalık veya
-hafif şeyler işte.

canım paylaştığın menü için çok saol öncelikle.am az önce biraz bahsettim kendimden,okursun tatlım.ben o saat üçte yemek bulamam ki tatlım.:56:
canım sen ara öğün yapmıyorsun hiç, ondan tok kalamıyorsun. şöyle 2 saatte bir midene bir şeyler gönder. mesela meyve ye, yeşil çay iç. miktarına dikkat ederek, badem-fındık ye. daha çok sayabilirim.

yeşil çayı kesinlikle tüket. ister bu tarifteki gibi karıştır, istersen sade yeşil çay demle. süper etkisi var. inceltiyor bile:51:

ama bundan sonra okula yeşil çay ve salatalık götüreceğim fırsat buldukça yicem kızlar.

Back
X