• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam yatmadan 60 mekik çektim..heme tek sefrede 60 artık artırmalıyım..oğlum mıkırdanıyorudu kalkana kadar çekeyim dedim hiç durmadan yaptım..göbeğimin kaslarının güçleneceği hayal gibiydi.iki doğum sezeryan hemde mutluyum..mekik sonrası kalça için 5 dk kadar karşık bişeyler yaptım..
topik ıssız yanlız nerdesiniz..
ORTİM işin hayırlı olsun kolay gelsin..

mrb fıstıklar bugün sağlık ocağına gittim kendi aile hekimim deilmiş bakamazlarmışş gıcık oldum ya sonra geldim işe temizlik yemek derken öğlen oldu maliyeciler geldii hoppalaa :53:nasıl bigün yaa hergün yeni bişeylerr :53:normal hayata dönmek istiyorummm

file arkadaşım rabbim yardımcın olsun rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin ...
evet aile hekimin ilgileniyor ..
sabah öğle arasında ara yok

öğle yemeği
1 tabak taze fasulye
2 kaşık kısır
1 dlm ekmek

ara salatalık

bugün su içiyorum bol bol.

hatta dün gece komidinin üzerine 1 sürahi su koydum gece kalkıp kalkıp içiyorum. böyle bi alışkanlığım yok ama yeni bir dönem böyle başladı. neyse ki su içiyorum kek yemiyorum.

geçen hamişlikte gece kalkıp kek çiko yiyordum da
:1:
kek çiko yerine su geçmiş çokda güzel olmuş..kendini kasma bence bunda daha az kilo alırsın..
inşallah bundan sonrası senin için güzel olur.

arkadaşlar en çok çocuklar etkileniyo. kız kardeşlerimden biri içine kapanık hiç konuşmaz biri anksiyete rahatsızlığı var. erkeklerden büyüğü asosyal küçüğü serseri gibi bişey oldu çıktı. işte halimiz bu. aralarında en normalı benim ama en uzakta ben yaşıyorum mümkün olduğunca az görüşürüm babamla 10 senedir.

kaptanım ben hamile kalınca böle oluyo yaaaaaaaaa deli gibi yiyesim geliyor. gerçi tutuyorum kendimi ama doymuyorum . vitamin eksikliği de olabilir. kansızlıık var zaten. cuma ve salı günleri doktora gideceğim. bakalım ne derlerse artık. cuma kan tahlilim var sabahtan değerlere bakacaklar. salı da sonuca göre vitamin mineral maden ne gerekiyorsa verirler.:60:
kan ve vitamin değerlerine bakılınca daha netleşir senin i,çin.
çocular etkilenmezmi ..sizin adınızada üzldüm..ama en aızından okumuşsunuz..
sabah special k

ara 2 tane grisiini
1 bardak form plus limonlu çay

öğlen yok nedense canım pek istemiyor geç yerim öğleni
aç durmasan..
biz atlattık sayılır esas diğer arkadaşım daha yolun başında çok sağlıklı bir karar vermesi gerekiyor bu arada son 2 yıldır falan babam bizle yaşıyor:44: boşandılar ayrılar beraber değiller o kadarda nefret besliyorsunuz neden diyebilirsin boşandıktan sonra ekonomik durumumuz çok iyiydi ama babam alkol ve kumarda herşeyi yemişti zaten boşanınca bide birgün baba tarafından bir kadın geldi uzak akrabaymış bana dedim kızım utanmıyormusun ata atılırmı ne olursa olsun dedi aptal kadın neyse sonra öğrendik dışarda yatıp kalkıyormuş ne kadar kızsamda içim el vermedi aldım eve getirdim annem kardeşlerim hepsi küstü bir ara benle ama sonra neden yaptığımı anladılar alkol yüzünden gözlerin yüzde doksan oranla körlük oluşmuş ben farkettim onuda söylemiyor emeklisi falanda yok benim sigortamdan hastaneye götürdüm ameliyat oldu o halde bırakamazdım şimdi ona bir oda verdik televizyon verdik orda zaman geçiriyor evde yani önüne iki lokma koyarsam yer koymazsam yemez evde pek kimsede konuşmaz zaten pişman şimdi hiç sesi çıkmıyor alkolde yok cebine yol parası koyarız gider kahveye iki gezer gelir hemen vergi dairesi falan diyorum ya emeklisini yaptım işte onun şimdi af çıktı kredi çektim son durum bu ama iyiyiz yani tabiki buda iyi değil ama eski günlere oranla saray gibi geliyor bize

güzel ya fazla kaçmamış 3 biskivi:66: oda güzel:46:

herkeste var bişiler yaşananlar bile birbirne benziyor aile kurumu çok önemli bir şey neyseki allah sana güzel bir yuva ihsan etmiş. dilerim herkes için böyle olur. ama işte senin benim elifin anlattıklarımızda demek istediğim çocuklar için katlanılmaz zaten çocuklara iyilik değil kötülük edilmiş olur en başta işin içine dayak girince bide bir süre sonra kendine olan saygısınıda yitirir insan babası annesini döven ve bunu görerek büyümüş hangi evlat babasını sever hem bide şu var hiç bir yakınlığın olmayan dışarıdan elin adamı gelsin seni dövsün sövsün sen bide o adama pırlanta gibi evlat ver yemeğini yap temizliğini yap burda işte düşündüğüm zaman anne hizmetçi köle vs vs babada köle sahibi konumunda gözümde elin adamı bizi alıyorsa bize bakacak sevecek koruyacak kollayavak başka hiç bir hakkı yok

haklısın valla zaman geliyor inşallah bende vermişimdir hiç tartılmadım niye bu kadar yavaş yavaş verioz ya oysaki hayatımız köklü değişiklikler yaptık 3 beyaz yok abur cubur yok bi an önce gitsede kurtulsak:66:

yumuşacık oldu saçlarım ama kokusu gidemedi daha haftada bir yapardım eskiden şimdi uyuşukluktan yapmaz oldum başlıcam ama:66:
bravo sana insanlık yapmışsın..hayırlı evlat işte..
saçına zeytinyağı süreceğin zaman bıldırcın yumurtası koy kokmuyor hemde vitamini besleyiliciği daha fazla
kızlar hepinize çok tşkür ederim tek tek ilgilenmişsiniz,üzdümsem kusura bakmayın.
çok şükür küfür etmez,oğlunu çok sever,bana asla karışmaz istediğim zaman istedeğim yere giderim,şiddet konusunda da çok pişman olmuştu.
tek sorun beni eşi değilde çocuğunun annesi olarak görmesi,ona göre hiç sorun yok,yer şey normal.
ben abartıyorum,evlendiğimiz ilk ayları saymasam tek güzel söz duymamışım,ilgisiz alakasız konuşacak hiç birşeyimiz yok.gerçi hiç inanmam ama sanki büyü yapılmış ağzı bağlanmış gibi o işlerle hiç işim olmaz hep derim yapmışsalarda allahdan bulsunlar
boşanma konusunda en çok korktuğum şey ekonomik özgürlüğüm yok,ailemimin durumu belli babam zaten hasta,3kız kardeşim bekarlar bide ben gidersem.ben kendime güveniyorum çalışırım her yerde herişi yaparım.babam evliliğim hakkında her şeyi bu kış gidince öğrendi boşan kızım dedi,sanki babamın içine doğmuştu kına gecemde hiç yere kavga çıkardı evde bu kız geri gelecek dedi anneme.
annem çok korkak hayattan çok korkuyor bana bi destel olsa bir el uzatsa ...
anlıyacağınız kendime bir ev tutacak oğluma bakacağım gücüm olsa bir dakka bile durmam onun yanında.

seni her zaman dinleriz yeterki içine atma..elimizden şu an sadece sıkıntını paylaşmak geliyor ama fikir vererek destek oluruz..anneler nedense hep korkuyor..:50:

oh oh maşallah demekki ne oluyor haftasonu iskenderi rüya oluyor:66:
:60::60::60: aynen :43: ama olsun napim iskender yemesem faydama :66:

oyyyyyyyyyyy geçmiş ola bacım o ne yoğunluk. benim bünyem kaldırmıyor yaaa. benim de veliler bana gelmek istiyor da nasıl ağırlarım o kadar insanı diyorum:18:

yeni eve taşındımya 9 ay oldu yeni geliorlar hayırlı olsuna :66:

Sağol canımcım :16:

of of oğlum durmuyor..eşimin gerginliği bitmiyor şükür işe gitti ama oğlum kalktı mız mız..
YA kızlar bu evlilikteki kavga döğüş için neden normal gözüyle bakılıyorki..:50:
BENİMDE BİR HİKAYEM VAR AMA NE HİKAYE..
şehirde yetişmiş amerikan şirketinde çalışan kızla(annem) ..babası bir kız kaçırma olayından dolayı hapse girince 9 kardeşin en büyüğü olarak şehre gelip ailesine bakmak zorunda olan köy çocuğunun ( babam)büyük aşk hikayesi..Babam lokantada garsonluk yaparken öğle yemeğe gelen annemin bir palto tutturmak istememesi üzerine işte aradığım kadın bu evleneceğim kadın diyerek anneme o gün aşık olan babam..çok güzel bir aşk hikayeleri, vardır hatta babamın anneme yazdığı aşk şiirleri hala özel bir dosyada durur. hiç tartışamzalr sesleri yükselir ama 2 sn sonra yüzleirnde gülücükle lafa devam ederler.....neyse niye yazmak istedim çocuğu insanın yaşadığı kavgalı döğüşlü bir aile hayatının tersine mutlu ve hiç kavgasız evet hiç kavgasız bir ailede yetiştim.ama buda kötüymüş:50:..ilk evlendiğimde eşim sesini yükseltince şaşırıp kalırdım ve karşılık vermezdim anlamda veremezdim susma onun için çok saçmaydı karşılık vermem gerkimiş...yaşadığım şokları hala aklıma gelince üzülürüm..kayınvalidem ve kayın babam hala her dk kavga halindedirler..malesef eşimde az gerilince işi bağrıp çağırmaya döker..ve bana bunun normal olduğunu kabul ettirmeye çalışır..bu arada bizimde 7 yıllık bir bekleme süreci var ve 9 yılda evlilik az buz değil..
sonuç. neden karşılıklı oturup konuşmak dururken kavgayla bağırarak sorunlar çözülmeye çalışılır inanın hala alışmış değilim hala içim acır üzülürüm hatta eşime de derim bağırmadn konuşsak diye ama yok işte olan olur ama dediğim gibi asla küs durmaz bende öyle birimizden biri mutlaka gelir konuşuruz en fazla yarım saat sesszi kalırız..ama hiç olmasa yaşanmasa ne olurki..aynı sözcükler normal bir ortamdada konuşlablir ..şimid hep çocukalrıma üzülüyorum hemen o masum bakışalrı yere iniyor..hele kızım onlar için daha huzrulu daha rahat bri ortam hazılrmaya çaışrım ama gelin görünkü eşim hop dkda parlar ve herşeyi mahveder....
sonuca geleyim aile içi yetişme yetiştirilme gerçekten çok önemli kız erkek değilde insan yetiştirmeliyiz ..gelecekteki aile hayatı huzuru bu gün bizim yetiştireceğimiz insanlara bağlı..insan olabilsek bunu tam anlamıyla başarabilsek zaten ne eziyet edebilriz nede bir kalbi kırabiliriz...
ah deryacım sen de haklısın. yetiştiğin ortamda hiç kavga olmamış, bu çok güzel aslında, ama öte yandan kavga edilen bir ortamda ne yapacağını öğrenememişsin. gerçekten güzel anlatmışsın, kendim yaşamış gibi hissettim. ne yazık ki bazı insanlar birden parlar, eşin de böyle sanırım. ben de böyleyimdir:1: birden sinirlenirim, iletişim kabiliyetsizliği işte. :50: babam da aynen benim gibiydi. hiçbir şey yokmuş gibi gelir ama birden bağırabilir. tabi bekarken bu durumu bu kadar iyi anlamıyordum şimdi kendimde emarelerini gördükçe dank etmeye başladı. Allahtan eşim benim gibi değil. bir kavgamız olsa o gelip konuşur. bana her zaman da konuşarak halletmeyi tavsiye eder ama huy işte. tabi huy işte deyip işin içinden çıkmamalıyız, insan gelişime açıktır. yanlış yönlerimizi törpülememiz lazım.:97:

akşam yatmadan 60 mekik çektim..heme tek sefrede 60 artık artırmalıyım..oğlum mıkırdanıyorudu kalkana kadar çekeyim dedim hiç durmadan yaptım..göbeğimin kaslarının güçleneceği hayal gibiydi.iki doğum sezeryan hemde mutluyum..mekik sonrası kalça için 5 dk kadar karşık bişeyler yaptım..
topik ıssız yanlız nerdesiniz..
ORTİM işin hayırlı olsun kolay gelsin..
maşallah o karın kaslarına.:nazar:
bizim aile yaşamda bir hoca süper. karın kasları çok süper, darısı senin başına:97:

bravo sana insanlık yapmışsın..hayırlı evlat işte..
saçına zeytinyağı süreceğin zaman bıldırcın yumurtası koy kokmuyor hemde vitamini besleyiliciği daha fazla
bıldırcın yumurtası eklemeyi ilk defa duydum:53:
bi denemek lazım. 1 tane yetiyor mu?

gurpta bir ploy vardı dosba vardı dombili vardı nerde bu hatunlar..tek tek eksilmeyelim..
poly bir hastalandı, bir daha gelemedi. inşallah iyidir. burda, tamam, hepimiz sanalız ama belli bir süre aynı ortamı paylaşıyoruz. tanışıyoruz. takıma gelmeyecek olsa bile uğrayıp bir iyiyim deseydi güzel olurdu:97:
dosbam da gelmez oldu:97:
dombili misafirin içinden çıkamadı sanırım.:1:

ah deryacım sen de haklısın. yetiştiğin ortamda hiç kavga olmamış, bu çok güzel aslında, ama öte yandan kavga edilen bir ortamda ne yapacağını öğrenememişsin. gerçekten güzel anlatmışsın, kendim yaşamış gibi hissettim. ne yazık ki bazı insanlar birden parlar, eşin de böyle sanırım. ben de böyleyimdir:1: birden sinirlenirim, iletişim kabiliyetsizliği işte. :50: babam da aynen benim gibiydi. hiçbir şey yokmuş gibi gelir ama birden bağırabilir. tabi bekarken bu durumu bu kadar iyi anlamıyordum şimdi kendimde emarelerini gördükçe dank etmeye başladı. Allahtan eşim benim gibi değil. bir kavgamız olsa o gelip konuşur. bana her zaman da konuşarak halletmeyi tavsiye eder ama huy işte. tabi huy işte deyip işin içinden çıkmamalıyız, insan gelişime açıktır. yanlış yönlerimizi törpülememiz lazım.:97:
gerçekten kavgalı ortam görmeyince ne yapacağını bilemiyor insan ama eşim saolsun öğretti..:1:
zaten işin içindeyken bilinmiyor sonradan ortaya çıkıyor...ama önemli olan hatayı bilp kabulenebilmekte zaten o saaten sonrada değişim ve gelişim başlıyor..ya yanlış görülmez ve devam edilirse ordada akan sular duruyor..

maşallah o karın kaslarına.:nazar:
bizim aile yaşamda bir hoca süper. karın kasları çok süper, darısı senin başına:97:

hım yok kız o kadar kas mümkün değil şöle düzgün dursun sıkı olsun yeter baklava dilimlerine gerek yok..:8::9:

slm kızlar sabahtan beri evde değildim demin geldim. geçmişi okudum :16:

terziye gitmiştim elbisem için cepken diktirmek için. uyuz adam hala dikmemiş :9:
ben beklerim siz dikin dedim :66:
2.5 saat terzide bekledim. oğlumla ilgilendim falan. neyse cepken bitti çok şükür eve geldim bişiler atıştırdım çok acıkmıştım. şimdi eşimi bekliyorum. dışarı çıkıcaz ayakabı bakmaya eşime bana ve oğluşuma :16: bugün yaptığım tek spor sabah kaltım evi baştan aşşağı temizledim. 25 dkk terziye yürümek oldu. ve dayım kızına uğradım bi emaneti vardı onu bıraktım. 7. katta oturuyor merdivenleri çıktım ve indim :32: indiğimde bacaklarım titriyordu :60:
bide eve dönüş yolu var.

kahvaltım:
- 1 salatalık
- yarım domates
- kk peynir
- bir haşlanmış yumurta
- bi dilim ekmek
- 3 bardak şekersiz çay.

öğlen dışardaydım. saat 4 dü eve geldiğimde.

- 4 tane biber dolması
- bir dilim ekmek
- bi kaç fincan şekersiz çay

şimdiye kadar bir litre su içtim. akşam yemiycem artık. iki elma yerim. dışarı çıkıp dolaşıcaz zaten. akşam fırsatım olursa yürüyüş yapıcam yine. şimdilik benden bu kadar.

bıldırcın yumurtası eklemeyi ilk defa duydum:53:
bi denemek lazım. 1 tane yetiyor mu?

poly bir hastalandı, bir daha gelemedi. inşallah iyidir. burda, tamam, hepimiz sanalız ama belli bir süre aynı ortamı paylaşıyoruz. tanışıyoruz. takıma gelmeyecek olsa bile uğrayıp bir iyiyim deseydi güzel olurdu:97:
dosbam da gelmez oldu:97:
dombili misafirin içinden çıkamadı sanırım.:1:

bıldırcını evde yumurta olmayınca keşfettim normal yumurta gerçekten çok kokuyor..ama bıldırcını koyunca hiç kokmadı..1 tane yeter birde hint yağı susam buğday ve kepeklenme varsa +parlaklık için çam terebentin ekleyerek yapın bu maskeyi süper oluyor saçlarda çok güzel uzuyor..
gerçektne insan merak ed,yor en azından uğrayıp şudur budur denilse iyi olur ..

canım çalışmana birşey dermi kocan şimdiden bir iş bak kendine bak bakalım yürütebiliyormusun nafakada talep etsen idare eder sizi hem bak kaymakamlığa gidiosun dilekçe verip çocuk için yardım talebinde bulunabiliyorsun muhtara gidipte erzak ve yakacak yardımı talep ediyorsun dernekler vakıflar çok böylede işte bilinmediğinden kimse uğramıyor
çalışmama karşı çıkmaz normalde ama çevre yüzünden olmaz diyor,zaten burası küçük bir yer öyle çalışcak yerde yok.
sabah special k

ara 2 tane grisiini
1 bardak form plus limonlu çay

öğlen yok nedense canım pek istemiyor geç yerim öğleni
special k ile nasıl doyuyorsun,helal sana.
inşallah bundan sonrası senin için güzel olur.

arkadaşlar en çok çocuklar etkileniyo. kız kardeşlerimden biri içine kapanık hiç konuşmaz biri anksiyete rahatsızlığı var. erkeklerden büyüğü asosyal küçüğü serseri gibi bişey oldu çıktı. işte halimiz bu. aralarında en normalı benim ama en uzakta ben yaşıyorum mümkün olduğunca az görüşürüm babamla 10 senedir.

kaptanım ben hamile kalınca böle oluyo yaaaaaaaaa deli gibi yiyesim geliyor. gerçi tutuyorum kendimi ama doymuyorum . vitamin eksikliği de olabilir. kansızlıık var zaten. cuma ve salı günleri doktora gideceğim. bakalım ne derlerse artık. cuma kan tahlilim var sabahtan değerlere bakacaklar. salı da sonuca göre vitamin mineral maden ne gerekiyorsa verirler.:60:
senin yediklerin az sen bide beni görseydin hamileyken kıtlıktan çıkmıştım sanki.
mrb fıstıklar bugün sağlık ocağına gittim kendi aile hekimim deilmiş bakamazlarmışş gıcık oldum ya sonra geldim işe temizlik yemek derken öğlen oldu maliyeciler geldii hoppalaa :53:nasıl bigün yaa hergün yeni bişeylerr :53:normal hayata dönmek istiyorummm

file arkadaşım rabbim yardımcın olsun rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin ...
AMİN rabbim yer şeyin güeli kullarına nasip etsin.
kendi adıma rica ederim canım, teşekkürlük bir durum yok. ayrıca üzüdysem kusura bakmayın ne demek:20: lütfen anlat böyle, biraz için açılır. dertlerini hep içine biriktirme. insan hep içine biriktirmekle ancak hasta olur. biz çare değiliz, olamayız da ama dinleyebiliriz. bence bu da çok önemli bir şey.
canım, burcunun yazdığı gibi, eğer ailenin çok durumu yoksa sen önce kendini sağlama alıp sonra bir boşanma süreci başlatabilirsin, eğer boşanmayı düşünüyorsan tabi. bu şimdiden bir iş bakmak olabilir. bulunduğun yerde iş mümkün değilse eğitiminle ilgili bir şeyler yap. yarın bir gün iş aradığında hazır dursun elinin altında.
anneler genelde korkak oluyor canım. çevre baskısından korkuyordur, herkes senin için boşandı diyecek diye korkuyordur. yalnız baban arkandaysa sen korkma. baba çok önemlidir bu konularda. neticede hakkında hayırlısını diliyorum. eğer eşin bir daha şiddet uygulamadıysa ve çocuğunu seviyorsa belki bir müddet daha sürdürebilirsin. bilmiyorum, kolay bir karar değil çünkü. bir çocuğun babasına çok ihtiyacı var, bu da aklımdan çıkmıyor.

maşallah sana canım, baban hayırsız olsa da sen hayırlı evlat olmuşsun.

kesinlikle, iyice araştırılsa çeşitli imkanlar var.

niye canın bir şey istemiyor? hayırdır.

ay ay hamişe yeme demek de ayıp ama şimdiden yeme diye demiştim, hamilelik ilerledikçe mecburen yersin zaten:1:
tahlilleri yaptıracak olman iyi, sonuçlara göre takviyelere de başlarsın.
maden verseler yerim diyorsun yani:60:

hamilelikte bol su içmek iyidir canım. ben de pek su içemiyordum ama zorlayarak da olsa içtim. senin bunu isteyerek yapman daha güzel tabi.
ben eşimin bu güne kadar ağadığını görmemiştim,ben evden gittiğim zaman,ev sahiplerim gelip onla konuşmak istamişler oğlumun adı geçinçe çocuklar gibi ağlamış.
evet, canım. aile hekimliğie geçtiler ya hekimin kimse o bakıyor. senin aile hekimi nerdeydi?
bu arada ygs den kaç puan aldın kaçak? lys'ye giriyor musun?

şu sınavları artık kaldırsalar artık,bu hafta burda 18 yaşındaki kız asmış kendisini neymiş sınavdan çok düşük puan almış.cenazesini trapzona otopsiye götürdüklerinde bu 14cü intahar eden öğrenci demişler.hepsi aynı sebepden sınav.

Son düzenleme:
slm kızlar sabahtan beri evde değildim demin geldim. geçmişi okudum :16:

terziye gitmiştim elbisem için cepken diktirmek için. uyuz adam hala dikmemiş :9:
ben beklerim siz dikin dedim :66:
2.5 saat terzide bekledim. oğlumla ilgilendim falan. neyse cepken bitti çok şükür eve geldim bişiler atıştırdım çok acıkmıştım. şimdi eşimi bekliyorum. dışarı çıkıcaz ayakabı bakmaya eşime bana ve oğluşuma :16: bugün yaptığım tek spor sabah kaltım evi baştan aşşağı temizledim. 25 dkk terziye yürümek oldu. ve dayım kızına uğradım bi emaneti vardı onu bıraktım. 7. katta oturuyor merdivenleri çıktım ve indim :32: indiğimde bacaklarım titriyordu :60:
bide eve dönüş yolu var.

kahvaltım:
- 1 salatalık
- yarım domates
- kk peynir
- bir haşlanmış yumurta
- bi dilim ekmek
- 3 bardak şekersiz çay.

öğlen dışardaydım. saat 4 dü eve geldiğimde.

- 4 tane biber dolması
- bir dilim ekmek
- bi kaç fincan şekersiz çay

şimdiye kadar bir litre su içtim. akşam yemiycem artık. iki elma yerim. dışarı çıkıp dolaşıcaz zaten. akşam fırsatım olursa yürüyüş yapıcam yine. şimdilik benden bu kadar.
hareketin güzel.ama 4 dolma çok canım ya..dışarıya çıktığında çantana elma yada leblebi badem gibi malzemelr koyma çok iyi olur..

hareketin güzel.ama 4 dolma çok canım ya..dışarıya çıktığında çantana elma yada leblebi badem gibi malzemelr koyma çok iyi olur..

dolma dediğime bakma cnm. kuru sebze dolması minnacık kuru biber içinde bi kaşık malzeme ağzı kapatılıyor. normal taze biber olması değil. öle kocaman değil yani ...

resim koyucam bizim yaptıklarımız daha küçük bunlardan.

12930460912839877_250.jpg

bu günkü menüm.
sabah aynı
1 kayısı kurusu
krom hapı
kahvaltı
aynı
1 yumurta
azcık peynir
çeyrek ekmek
ara
1 ceviz
2 badem
1 kayısı kurusu
öğle
yine karnı yarık içi
yoğurt yedim
1 dilim beyaz ekmek
ara
1 kayısı kurusu
akşam
kellogs yiyeceğim.canım birşey istemiyor..
leslie hatunla 3 milde buluşacağım hemde birazdan..,:52::8:
su 2 litre oldu yatana kadarda içerim..

dolma dediğime bakma cnm. kuru sebze dolması minnacık kuru biber içinde bi kaşık malzeme ağzı kapatılıyor. normal taze biber olması değil. öle kocaman değil yani ...

çok güzel görünüyorlar,yemeli ye diyorlar.
bu günkü menüm.
sabah aynı
1 kayısı kurusu
krom hapı
kahvaltı
aynı
1 yumurta
azcık peynir
çeyrek ekmek
ara
1 ceviz
2 badem
1 kayısı kurusu
öğle
yine karnı yarık içi
yoğurt yedim
1 dilim beyaz ekmek
ara
1 kayısı kurusu
akşam
kellogs yiyeceğim.canım birşey istemiyor..
leslie hatunla 3 milde buluşacağım hemde birazdan..,:52::8:
su 2 litre oldu yatana kadarda içerim..
menülerin çok güzel.
bilmem fakındamısınız temizlik hastalık derken ben menü yazmıyorum doğusu yazmaya utanıyorum.:27::27:

spor yapamdım çünkü gökgürültülü yağmur yağıyor ışıklar gidebilir diye yapamdım..eşim görevde çocuklar korkar diye riske girmedim..
ama çocuklarla az tepindik zıpladık..yatmadanda mekik yaparım..

hım çok leziz olurlar..:56:da diyet topiğinde yemek resmi olmadı adaş..:52::53:

kızlar selam birazdan hürremin yeni bölümü başlıcak.hemen menümü yazıp çıkacam:)

sabahh:
1 bardak şekersiz çay,
biraz peynir,biraz yumurta,domates salatalık,bir dilim ekmek,

ara:1 bardak yeşil çay ve 1 ssat sonra 1 ayran

öğlenim yok tabi direk akşam:

4 köfte,biraz turşu 2 dilim ekmek(kepek tabi)ayran.

hepsi bu birazdanda meyve yiyeceğim kızlar sonra çayla günü kapatırım:)öptm herkezi.

Back
X