kendi adıma rica ederim canım, teşekkürlük bir durum yok. ayrıca üzüdysem kusura bakmayın ne demek

lütfen anlat böyle, biraz için açılır. dertlerini hep içine biriktirme. insan hep içine biriktirmekle ancak hasta olur. biz çare değiliz, olamayız da ama dinleyebiliriz. bence bu da çok önemli bir şey.
canım, burcunun yazdığı gibi, eğer ailenin çok durumu yoksa sen önce kendini sağlama alıp sonra bir boşanma süreci başlatabilirsin, eğer boşanmayı düşünüyorsan tabi. bu şimdiden bir iş bakmak olabilir. bulunduğun yerde iş mümkün değilse eğitiminle ilgili bir şeyler yap. yarın bir gün iş aradığında hazır dursun elinin altında.
anneler genelde korkak oluyor canım. çevre baskısından korkuyordur, herkes senin için boşandı diyecek diye korkuyordur. yalnız baban arkandaysa sen korkma. baba çok önemlidir bu konularda. neticede hakkında hayırlısını diliyorum. eğer eşin bir daha şiddet uygulamadıysa ve çocuğunu seviyorsa belki bir müddet daha sürdürebilirsin. bilmiyorum, kolay bir karar değil çünkü. bir çocuğun babasına çok ihtiyacı var, bu da aklımdan çıkmıyor.
maşallah sana canım, baban hayırsız olsa da sen hayırlı evlat olmuşsun.
kesinlikle, iyice araştırılsa çeşitli imkanlar var.
niye canın bir şey istemiyor? hayırdır.
ay ay hamişe yeme demek de ayıp ama şimdiden yeme diye demiştim, hamilelik ilerledikçe mecburen yersin zaten

tahlilleri yaptıracak olman iyi, sonuçlara göre takviyelere de başlarsın.
maden verseler yerim diyorsun yani
hamilelikte bol su içmek iyidir canım. ben de pek su içemiyordum ama zorlayarak da olsa içtim. senin bunu isteyerek yapman daha güzel tabi.