• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dayanamıyacam söylüyecem sonunda 82den kurtuldum.:64::64::64::66::66::66::66:
bende yarın söylicem kesin net kilomu:)canım tebrikler bende bir gelebilsem 82 lere onun peşindeyim.inşallah en kısa sürede geliriz istediğimiz kilolara:)
ilahi canım ya:60:haşarı öğrenciler gibi bir cevap olmuş:1: bu hafa listede sana yer verebiliriz.:16:
valla listeye girebilmek için elimden geleni yapıyorum:)bilmiyoru artık:27:girdik bir yarışa bikere,dönmek yok:)
sabah bayağı lezzetli bir şey yemişe benziyorsun:56:
akşamları makarnadan kaçınmaya çalış canım. daha hifif bir şeyler iyi olur:34:

valla ya çok hoşuma gitti.birden aklıma geldi,valla günlerde bile yapılıp verilebilir.üstüne iki tanede sosis doğrarsın oldu bitti:)

tebrikler canım nice 82 72 aşmalara inş.
inşallah.
bende yarın söylicem kesin net kilomu:)canım tebrikler bende bir gelebilsem 82 lere onun peşindeyim.inşallah en kısa sürede geliriz istediğimiz kilolara:)

valla listeye girebilmek için elimden geleni yapıyorum:)bilmiyoru artık:27:girdik bir yarışa bikere,dönmek yok:)

valla ya çok hoşuma gitti.birden aklıma geldi,valla günlerde bile yapılıp verilebilir.üstüne iki tanede sosis doğrarsın oldu bitti:)
canım sen kaç kiloydun?

evet.Öğrenecem ben de inş.En önemlisi irademe sahip olmayı öğrenecem ve gofretlere saldırmamayı.:61:

vuhhuuuuuuu süperrr tebrikleerrrr:65: böyle devam bırakmak yok :nazar:

Ya o nesfiti her markette gördüğümde ölçüyü kaçırıp fazla yerim diye almaktan korkuyorum.Ölçü olarak kaç kaşık koyup bi öğün yapıyorsunuz?

5yk nesfit yarım bardak süt yazıyodu canım

Son düzenleme:
inşallah.

canım sen kaç kiloydun?

valla canım geçen salı günü tartıya çıktığımda tartının üstünde kalakaldım.oda neeeeee 94:52: diyordu.inanamadım,hayatımda aldığım en yüksek değer.sonra ogünün sabahı aç karnına sadece iç çamaşırlarıyla tartıldım 93,5 falandı.sonra nasıl zayıflıcam diye araştırırken burda buldum kendimi:)sonra 3 gün önce falan 92,200 dü son kilomu yarın söylüyeceğim.başladığımdan beri baya kilo verdim yani,8 gün falan oldu yarın sabah tartılayım bakayım kaç kilo olmuşum:46:

kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata

su: 2 lt
spor: yok

ara günü gibi olmuş farkındayım:96:

kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna

yooo hiç öyle değil,zaten bol bol yemişsin aç kalmamışsın ve kilo aldırmayacak şeyler yemişsin.keşke bende bukadar ara yapabilsem.canım ya bide şu alttaki kilo cetvelini nasıl yapcam biri cvp verse?:51:

güzel liste bence :nazar:

valla canım geçen salı günü tartıya çıktığımda tartının üstünde kalakaldım.oda neeeeee 94:52: diyordu.inanamadım,hayatımda aldığım en yüksek değer.sonra ogünün sabahı aç karnına sadece iç çamaşırlarıyla tartıldım 93,5 falandı.sonra nasıl zayıflıcam diye araştırırken burda buldum kendimi:)sonra 3 gün önce falan 92,200 dü son kilomu yarın söylüyeceğim.başladığımdan beri baya kilo verdim yani,8 gün falan oldu yarın sabah tartılayım bakayım kaç kilo olmuşum:46:

canım seninle aynı kilolardayız sanırım bende pazar akşamı 93 ü gördüm daha önce hiç bu kadar olmamıştım sen kaç kilo olmak istiyordun?

selam kızlar

tüm gün dışardaydım. ayaklarım ağrıyor. :59: sabah 1 bardak süt, 2 kremalı eti form bisküvi, öğlen: 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, 1 domates, akşam 1 bardak ayran.

yorgunluktan ölüyorum. hepinizi öpüyorum. yarın erken girerim. iyi geceler :58:

selam kızlar

tüm gün dışardaydım. ayaklarım ağrıyor. :59: sabah 1 bardak süt, 2 kremalı eti form bisküvi, öğlen: 2 yk makarna, 3 yk yoğurt, 1 domates, akşam 1 bardak ayran.

yorgunluktan ölüyorum. hepinizi öpüyorum. yarın erken girerim. iyi geceler :58:

iyi geceler sabaha hafifleyerek uyan

Back
X