• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm cnm. aslında hedef kilom 65-70 arası. ama ilk önce 80 ni hedefleyip birinci zirveme ulaşmak için kilo çizelgesinde hedefimi 80 olarak gösterdim.
tatlım çok akıllıca bi yaklaşım. hedefini kılona yakın seçersen daha çabuk ulaşır ve daha çok motive olursun. başarılar:70:

ben burdan yavaş yavaş uzaklaşıp hamişlere takılsam ii olcak ama kopamıyorum. ayyıldızımmmm nerdesin sen nereye takılıyon söle bakiiim:52:

canlarım kusura bakmayın giremiyorum. düğün bitene kadar böyle olucak sanırım iki gündür davetiye dağıtıyoruz sanırım 1100 tane dağıttık.

sabah kahvaltım:

-ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra

5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

kahvaltı.
-peynir,zeytin,domates,salatalık şekersiz çay.

öğlen:
-4 yaprak sarma

ara:
4 parmak light galeta
bir soda

akşam yemeğime
patates haşlıyorum.
salata yapıcam
(roka,dere otu, maydanoz, marul, salatalık vs yeşilliklerden salata yapıcam.)
(baharat ve limonla tatlandırıcam. içine haşladığım patatesleri koyucam. ve iki tane yağsız tavada pişmiş köfte yiycem)

yanında bi kase yoğurt

günlük sıvı tüketimi : 3lt 1 soda 1 lt 5'i bir yerde çay 1 kupa ballı limonlu su

günlük spor: 50 mekik, 100 kalça hareketi, yürüyüş yapıcam akşam yemeğinden sonra. şimdilik hepsi bu.
canım harikasın valla.ne diyeyim daha.köfteleri 2 den fazla yeme haaaa:34:
Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
arkadaşım mrb.ben kaptan değilim ama burda herşey çok güzel:)bende yeniyim ve çokşükür 1 haftada arkadaşların motivasyonuyla kilo verdim.sen zaten baya vermişsin.bu işlerde motivasyon çok önemli tabii.hayırlısı olsun bakalım:)
merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:

kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
:71::71::71:

hayırlsı olsun canım inşallah kabul edilirsin:)

canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?

valla tatlım bende menümü yazcaktım şimdi:)bende napim işte sınav vardı yine gözetmendim.valla insan bekle bekle yoruluyor yaw:)öyle işte canım oyüzden yine döner yedim bugün:)

menüm şu:

sabah:kepek ekmekli yağsız tost ve çay.

öğle:döner bu sefer porsiyon yedim ekmeksiz ,sossuz salata ile

akşam: 1 avuç fıstık.ve bir kivi.

şimdi bir yeşil çay içtim.

valla tatlım bende menümü yazcaktım şimdi:)bende napim işte sınav vardı yine gözetmendim.valla insan bekle bekle yoruluyor yaw:)öyle işte canım oyüzden yine döner yedim bugün:)

menüm şu:

sabah:kepek ekmekli yağsız tost ve çay.

öğle:döner bu sefer porsiyon yedim ekmeksiz ,sossuz salata ile

akşam: 1 avuç fıstık.ve bir kivi.

şimdi bir yeşil çay içtim.

ohh maşşallah menüler düzene girmiş. çok sevindim cnm :16:

ohh maşşallah menüler düzene girmiş. çok sevindim cnm :16:

ay evet canım da şu akşamlar çabuk sabah olsa ya:)valla baya kendimle cebelleşiyorum yemek yememek için az kaldı ama haftaya kadar küçülür midem herhalde:77:bakalım bu hafta nekadar verebileceğim:)

ay evet canım da şu akşamlar çabuk sabah olsa ya:)valla baya kendimle cebelleşiyorum yemek yememek için az kaldı ama haftaya kadar küçülür midem herhalde:77:bakalım bu hafta nekadar verebileceğim:)

ilk günler bende çok zorlandım yemek konusunda. bide kayraya yemek yedirirken daha bi zorluyodu beni lokmaları ağzıma atmamak için cebelleşiyodum :60:

şimdi istesemde yiyemiyorum gerçekten az yemeye alıştım midem küçüldü sanırım. istesemde inmiyo aşşığı :9: çok acıktığım zamanlarda önce bol su içip aradan 5-10 dkk geçtikten sonra yemek yiyorum. ozamnda az yemiş oluyorm :16:

canım harikasın valla.ne diyeyim daha.köfteleri 2 den fazla yeme haaaa:34:

arkadaşım mrb.ben kaptan değilim ama burda herşey çok güzel:)bende yeniyim ve çokşükür 1 haftada arkadaşların motivasyonuyla kilo verdim.sen zaten baya vermişsin.bu işlerde motivasyon çok önemli tabii.hayırlısı olsun bakalım:)

hayırlsı olsun canım inşallah kabul edilirsin:)

valla canım kabul edildik herhalde
katılmak isteyenler topiğine yazdım yağmurcini diye bir arkadaş buraya gelin dedi :10:
çok güzel bir akşam yemeği afiyet olsun :70:

hoşgeldin ayşen. takımda güzel kılo vermen dileğiyle. ben artk takımda değilim ama takımımı bırakıp da bi yerlere gidemiyorum. çok seviyorum arkadaşlarımı çok:70::54:

hoşbulduk tatlım
insan alışınca vazgeçemiyo zaten :16:

akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim:34:
ancak böyle kurtardım.

arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?:8:
canım ne güzel kendini bırakmadın,menülerin çok güzel,leslie seni zorlamasın dikkat et.:emir_bebek:
oğlun nasıl oldu.

valla canım kabul edildik herhalde
katılmak isteyenler topiğine yazdım yağmurcini diye bir arkadaş buraya gelin dedi :10:

hoşbulduk tatlım
insan alışınca vazgeçemiyo zaten :16:
slm kızlar yağmurcini kaptan yardımcımız,kaptanımız neyneyse (rabia) o size yardımcı olur.

bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım

daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım:50:

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk

biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum:52:

daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım:50:

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

5 kaşık pilav

canım günün nasıl geçti,müjde yokmu barışma gibi.....

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

5 kaşık pilav

valla hızına yetişemiyorum :60: iskenderler yağda kızarmış tavuklar :66:
afiyet bal şeker olsun :61: birazcık hareket et ağırlık gitsin :64:

canım günün nasıl geçti,müjde yokmu barışma gibi.....

hiç anlatmıyorum bile demi direk es geçtim:52: müjde olmadığı gibi üstüne üstlük beni sinir etti daha çok en son dedimki kalbim diyorki sarıl ona aklım diyorki uzak dur oda bana kalbini dinle dedi şimdi kalbimi dinlersem ileride çok başım ağrır dedim yok ben onu silmişim zaten hiç sevmemişim of dedim eve götür beni eve getirdi anlıcan canım herşey dahada kötüye gitti:43:

valla hızına yetişemiyorum :60: iskenderler yağda kızarmış tavuklar :66:
afiyet bal şeker olsun :61: birazcık hareket et ağırlık gitsin :64:

edemiyorum:66: kıpırdayamıyorum bile normaldede pilav sevmem pek laf arasında yemişim :52:

gec oldu ama tüm annelerin,anne adaylarin,aday adaylarinin anneler gununu kutluyorum.. sevgiler,hepinizi cok öpüyorum :54::71:

sabah kahvatida 3 dilim ekmek,üzerine cok az margarin ve beyaz peynir sürüp (buda benim fix kahvaltim cok seviyom böyle) yaninda 3 tane yesil zeytin, 2 dilim salam 1 fincan cay

aksam yine dersim vardi..:36: 6 gibi orda 1 tane pohaca 4 tane kuru pasta yedim.. bugun sporda yok.. :57:
iyi geceler.. yoruldum yatayim.. :85:

günaydın bebekleeeer ben birazdan okula gidicem bugünkü menüm sabahh kahwaltısında 1.5 dilim ekmek 3 dilim domates biraz peynir 5 zeytn we sekersiz cay ara ögünlermde gün kurusu yogurt yemeyi düsünüorum ööle yemegmde okuldyım aksam da bakıcaz artık :)

Back
X