• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tekrar selam bayanlar..

kahvaltida 2 dilim ekmekten beyaz peynirli yagsiz tost yesil cay..

saat 4 1 tabak bulgur pilavi,1 kase cacik.. menumu kapattim.. gec gelicem ama ugrarim yine..

hoscakalin.. sahi su leslie merak ettim nasil oluyo??

kızla bu sbah inanılmaz bişe oldu gözlerime inanamadım remen sabah tartıya umutsuzca çıktım bide ne görim dünden beri 700 gram vermişim oha dedim resmen dünki menümü yazıorum
sabah bie elma 3 galeta ikisini yemeyi çok seviorum saat 10 bir elma öğlen 5 galeta arada bişe yok akşam 4 ızgara sıfır yağsız köfte bir salatalık saat yedide komşuya gittim orda ikisi bi arada içtim bide bi kase çekirdek yedim dayanamadım:) eve geldim kocaman bi kase karpuz yedim ve gün içinde birbuçuk litre su içtim karpuz yedikten sonra tartıya bi çıktım o sabah 79 geldim tartıda 80.7 rakamını gördüm moralim bozuldu tabakta kalan iki köfte vardı onlarıda indirim mideye ama bunun yanında bütün gün koşturdum işte akşamda 45 dakikalık yürüyüş yaptım gece yatarken midem patlıcaktı karpuzdan gece kaç kere tuvalete gittimi saymadım sabah tartıya bi çıktım ne görim 78.300 gram bi önceki gün 79.0 çıkmıştım vermişim inanamadım:) sizce normalmi bu
tebrıkler canım 2 gunde 1 kg
ılk zmanalar hızlı oluyor
bende hızlı kılo vermeyı beklıyorum uzun zmaandır dıyet yapamıyorum yaaa
vuut uzzn zamandır yenıdenbaslamıs gıbı oldu

selam..
bugun yine gec kalktim ya.. :59: nolcak benim bu halim 9 da uyanmistim ama 5 dk daha yatayim demistim bi uyandim 11 bucuk.. :78: sirkeli,balli su ictim,yesil cay icicem ustune.. ütü birikmis ütü yapicam..
aksam girip gun boyu yediklerimi eklerim.. haydi gününüz güzel gecsin... :71:
valla uykuya bende doyamıyorum hele gecelerı vıyaklıyan kuzuzcuk olunca sanah 8 de kaklktık sonra 10.30 da uyandık kahvaltı 11 de oldu duzen sastı

slm kızlar nasılsınız?
okulda 2 gündür internet ağında sorun var giremiyorum. neler yazdınız bakamadım akşam belki bakarım.

ben yokken kaçamak yapmamışsınızdır inşallah.

sbh kahvaltım
hep aynı
domates salatalık biber 5 zeytin 1 dlm kepek ekmeği
2 şekersiz çay

ara nescafe 2 şekerli:17:

öğle 1 tabak sebzeli bulgur
1 bardak ayran
ara 1 şekersiz çay

ara yapacağım daha. bakalım akiam neler yapcam. kızlar leslie 68 dk ne olur bana linki atın yaaa ne olurrrrrrrrrrrrr
canım
yaptıgın yedıgın ıyı gıdalar google gır yuru ve ıncel yaz ılk sıteye gır

Selamlar kızlar,

sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittim:8: çok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs:51: eteklerim de 38:62:
rabıs gızzzz

gozumun onunde manken gıbım oldun masallahh sana yavvvvv

sabah enesi kaldırdım servise verdim geldim 8 de yattım 12 de kalktım enesi aldım geldim.yedirdim içirdim hop 1 de geri yattık uyuduk 3 bucukta kalktım.dizime baktım bulantımdan birşey canım istemedi.1 tane salatalık tuzladım 2 dilim ekmekle yedim:14: çok canım sıkılıyo sürekli uyuyom şişecem yakında

bugunkı menum
sabah 1 dılım ekm 1 domates 1 salatalık 1 kk peynır
oglen
1/2 dılımden daha kucuk patateslı borek
avuc ıcı kadar pıde
ıkındı 1 fıncan salep
akşam
5 yk z.yaglı taze fasulye cacık 1 dılım ekm
20.30 da meyve
bu arada yuruyemedım oglan uyumadı arkadaslar aradı park a gıttık cocoukları oynattık yagmur cıseledı
eve geldık arkadasta bana ugradı
ıclı kofte kızarttım tatmadım bıleeee
borekte oglumun yarımı

Son düzenleme:
sabah enesi kaldırdım servise verdim geldim 8 de yattım 12 de kalktım enesi aldım geldim.yedirdim içirdim hop 1 de geri yattık uyuduk 3 bucukta kalktım.dizime baktım bulantımdan birşey canım istemedi.1 tane salatalık tuzladım 2 dilim ekmekle yedim:14: çok canım sıkılıyo sürekli uyuyom şişecem yakında
medınecım canım ılk zman bu sekılde oluyor gebelık
yok uyumaktan sısımezsın

bugunkı menum
oglen
avuc ıcı kadar pıde
ıkındı 1 fıncan salep
akşam
20.30 da meyve
bu arada yuruyemedım oglan uyumadı arkadaslar aradı park a gıttık cocoukları oynattık yagmur cıseledı
borekte oglumun yarımı

dombili AVATAR RESMNİ ĞİNCE BİR RESİMLE DEĞİŞMENİ TAVSİYE EDERİM..olmak istediğin görüntüyle görsel motivasyon olur..:34:

bu bebek sana uyku veriyor bol bol sanırım. normaldir bence medinecim. fırsatın varken uyu derim. yarın bir gün 2 tane olacak bebeler, sonra deryacım gibi sabah 6'da kalkarsın:1:

kaptanım foto paylaşmayı düşünmüyormusun?
düşünüyorum da eski kıyafetlerimden kurtulmam lazım. o torbaların içinde foto çektirirsem nasıl bir tablo oluşur bilmiyorum:60:

bugunkı menum
oglen
avuc ıcı kadar pıde
ıkındı 1 fıncan salep
akşam
20.30 da meyve
borekte oglumun yarımı
hoşgeldin dombilicim.
mesajlarını okudum ama benim oğlan artık pek fırsat vermiyor yazamıyorum. sürekli kucak istiyor 2.5 yaşındaki çocuk:52: ne günlere kaldık yarabbim.
canım günün yine pideli, börekli olmuş. zayıflamak istiyorsan bunları bir müddet komple kesmelisin. biraz kilo verince ödül babında yersin.

dombili AVATAR RESMNİ ĞİNCE BİR RESİMLE DEĞİŞMENİ TAVSİYE EDERİM..olmak istediğin görüntüyle görsel motivasyon olur..:34:
kesinlikle katılıyorum.

tebrikler canım çok sevindim inan,inş bigün bana da nasip olur bedenleri küçültme
olacak inşallah canım. sen güzel menüleri sürdür, burdan çok faydalanacaksın allahın izniyle. ben bütün kilolarımı bu takımda verdim. çok seviyorum takımımı:81:

merhabalar sabah yoğunluktan giremedim dün biraz kaçamak yaptım

sabah:2dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: süt, 1 elma
öğle: bezelye, yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 avuç kadar beyaz leblebi, fındık, fıstık karışımı
akşam: 2 ymk kaşığı pilav, 4 köfte, 2 kaşık taze fasulye, yeşillik, 1 dilim ekmek(en ağır öğünüm bu oldu)
ara: 2-3 dilim portakal

dün evde değildim böyle kaçamaklarım oldu,spor hiç yapmıyorum bol su içmeye çalışıyorum, elma sirkeli su gerçekten işe yarıyor mu?
akşam yemeğinle öğle yemeğin yer değiştirse problem yok menünde. akşamları metabolizmamız yavaş oluyor canım. çok fazla yersen yakman güç olur. bir de pilav varsa ekmek yok. ekmek varsa pilav yok. denklem çok basit. istersen bir çıktı al göreceğin bir yere yapıştır.
elma sirkesi kimisinde işe yarıyor, kimisinde yaramıyor. ben sirkemi salatama eklerim. hiç sulandırıp içmedim. gördüğün gibi ben de verdim kilomu. olmazsa olmaz değil yani. mide sorunun yoksa sirkeyi deneyebilirsin.

hayırlı olsun canım güle güle kullan aldıklarını.
teşekkür ederim tatlım:16:daha güzelleri senin olsun.

teşekkürler bebişim şifreyi kıramazsam kafamı kırcam:27:
:60:dur kız kafan lazım bize.
leslie bir çeşit egzersiz programı. dışarda yürüyüş yapamayanlar için tasarlanmış. evin içinde 1 milden başlayarak 5 mile kadar çeşitli türlerde yürüyüşler var. olduğun yerde yürüyorsun kısaca.

tekrar selam bayanlar..

kahvaltida 2 dilim ekmekten beyaz peynirli yagsiz tost yesil cay..

saat 4 1 tabak bulgur pilavi,1 kase cacik.. menumu kapattim.. gec gelicem ama ugrarim yine..

hoscakalin.. sahi su leslie merak ettim nasil oluyo??
üstte açıkladım canım.:16:

bencede iyi olcak söyleseler canım
:51:

rabıs gızzzz

gozumun onunde manken gıbım oldun masallahh sana yavvvvv
hadi kızzz artık sen de kendine gel, senin neyin eksik:62:

bende markete alışverişe gittim kredi kartı sağ olsun,1 araba sadece meyve sebze aldım.
çook iyi yapmışsın. gelsin salatalar meyveler şimdi. cumaya da gitsin kilolar:8:

canlarım gece giremeyebilirim. yarın sabah ölmez sağ kalırsam mutlaka giricem dedi kodu yaparız :60:

kendinize çok iyi bakın. birbirimizi anlayabildiğimiz için ve desteklediğin(m)iz için çok teşekkr ederim.

çok öptüm hepinizi çıkıyorum ben. hoşçakalın :58:
güzel bir akşam geçirirsin inşallah canım:16:
bol bol oyna kız, kurtlarını dök. cuma günü senden rekor bekliyorum:81:
bu arada önceki mesajını okudum. moralini hiç bozmuyorsun. güzel kilo verdin ve daha güzel kilolar vereceksin. o bayanlar da hasedinden çatlayacak.:47:

kaptan dün uyuduğumuzu söylemişti,şimdi bizi böyle dimdik görse gözleri dolar sanırım.
:1:

kızla bu sbah inanılmaz bişe oldu gözlerime inanamadım remen sabah tartıya umutsuzca çıktım bide ne görim dünden beri 700 gram vermişim oha dedim resmen dünki menümü yazıorum
sabah bie elma 3 galeta ikisini yemeyi çok seviorum saat 10 bir elma öğlen 5 galeta arada bişe yok akşam 4 ızgara sıfır yağsız köfte bir salatalık saat yedide komşuya gittim orda ikisi bi arada içtim bide bi kase çekirdek yedim dayanamadım:) eve geldim kocaman bi kase karpuz yedim ve gün içinde birbuçuk litre su içtim karpuz yedikten sonra tartıya bi çıktım o sabah 79 geldim tartıda 80.7 rakamını gördüm moralim bozuldu tabakta kalan iki köfte vardı onlarıda indirim mideye ama bunun yanında bütün gün koşturdum işte akşamda 45 dakikalık yürüyüş yaptım gece yatarken midem patlıcaktı karpuzdan gece kaç kere tuvalete gittimi saymadım sabah tartıya bi çıktım ne görim 78.300 gram bi önceki gün 79.0 çıkmıştım vermişim inanamadım:) sizce normalmi bu
tatlım, karpuz şişirmiştir seni. sonra da şişkinliğin inmiştir. ilk zamanlarında genelde sudan verirsin zaten. yağdan gitmeye zamanla başlar. yalnız daha düzenli menü yapmalısın. ben ne kahvaltından ne öğleninden bir şey anlamadım:44:

eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm:64::64:
hayırlı olsun tatlım, çok sevindim.:81:
inşallah faydalı olur.

kızlar 8 haftalık bi program yaptım kendme her haftasını sizinle paylasıcamm spor diyet güzellik we kavitasyonn..hepsini anlatıcam yaptıklarımı tek tek yazıcam merak etmeyin suan 44 beden giyiorum 8 hafta sonunda 38 40 giyicem ben buna cok inandım we ben bu yola bas koydum canlarımm yaz geldi ama daha yeni baslıo yaz we her sey cok güzel olucak her hafta kavitasyon sonrası we öncesi ölcülüorum size de yazıcam bunları seansı 100 lira 1 bucuk 2 saate yakın kalıorum bendeki yıllardır gitmeyen yagları yakmama yardımcı oluo param olup da istedgmi alamıcaksam parayı yine kebndi mutlulugum icn yine hayallaerm icn kullanıorum 8 hafta sonunda 2 beden incelmis olucam we her hafta yazıcam ilk hafta bunları yapıorum 2.hafta bunları flan die sabah klasik kahwaltımı yaotım bi saat sora sodamı ictim smdi de yesil cayımı iciorum
süpersin canım:nazar:
güzellik detaylarını merakla bekliyorum.:10:

:43: oy rabişim 2 hafta önce istanbuldan geldikten sonra benim bulantılarım çoğaldı gündüz paso uyuyorum gülüm çok nadir giriyorum ama duramıyom çıkıyorum ancak gece midem rahatlıyo ondan giriyorum ,hiç sorma enes gibi değil bu bebiş sabahtan saat 4 e kadar sadece 1 saat enes geliyo yemek yediirp onla geri yatıyorum düşün çok kötü midem bulanıyor.üstelik yemek istediğim şeyleri yedirmiyo bana bu bıdık :50:
en sevdiğim tatlıları getir yok tık yok 57 kiloyum biliyon kilo kaybediyorum üstüne :84: işte ikindi diyince yiyorum bir kase çorba zoraki hemen folik asit demir alıyorum yemek yapmak için mutfağa giriyorum zor dayanıyorum :91: eşim allahtan şikayet etmiyo çok yapıp iki gün üstüste yediriyorum zavallıya ama kokuyo dayanamıyorum .ilaç doktorumda vermedi bende açıkcası istemedim çünkü akşam gözümü açabliyom o zamanda faydalı ne olursa yiyorum sütüde ancak gece bu saatte içiyorum .çok özledim sizi valla.şu bulantılarım gitsin seni bıktırcam bu arada valla benim dönemden sakalaynmaster ve sen varsın ferdici bıraktımı göremedim ama sizi tebrk ediyom 60 olmuşun 57 ile de sakalaynmasterim olmuş balım :52: çok mutlu oldum sanki ben veriyorum gibi .
ay canım benim, benim enes de çok bulantılıydı. yemeklerimi annem yapardı sağolsun. allah yardımcın olsun.

bende rabia nerede diye düşündüm..bekledim gelen giden olmadı yattım..

günaydın..canımı sıkan kişi belli sabah sabah anlattığım kişi..rüyama girince bile cinim çıkıyor..kaynanası8nı sevmeyen gelin değilimde gelini sevmeyen kaynanaya sahibim..eşimden ayırmak için yaptıklarını yazsam dudağınız uçuklar.artık onun bana yaptıklarını rabbime havale ettim..vekilim ALLAHTIR...
eşim yabancı değil zaten bundna dolayı daha acı oluyor herşey amcanın oğluyla veliyim kırşehirliyiz rabia..ben doğma büyüme ankaradayım..eşim üni ve polisliği kazanınca memleketten ayrılmak zorunda kaldı..
hımm eşinle akrabasın demek deryacım. kaynanan da yengen yani. niye sana karşı bu kadar hırslı acaba. şu dünya üzerinde bu hırsları hiç anlamıyorum ben.

bizim takıma ne oldu ya..hiç can yok..huhu kızlar..BURCUXXXXX neredsin ya arada baksan bu hatunlar aktif değil hem şiirsizde kaldık bak..gel bi selam ver..yeni işin nasıl ne yaptın az yaz..
KAPTAN yaz gelmedi daha ama topik çok cansız ..:(((:43:
evet, yaz gelmeden bir duraklama dönemine girdik. ama yılmak yok. toparlanırız canım.

kızlar slm.moralim çok bozuk ya.galiba ben bu zayıflama işini beceremiyeceğim.:(tartıya çıktım bugün ve gr oynamazmı ya:( 91.5 napcam ben ya.offff çok sıkıldım ben.valla çok yemiyorum ben.al işte menülerimi yazıyorum harfiyen.kaçamaklarımıda yazıyorum ama neden olmuyor yaaaaaaaaa.

bugünkü menümüde yazayım.

sabah:klasik kahvaltı biraz peynir,2 tane zeytin,1 dilim ekmek,domates,salatalık,çay.

ara yok

akşam:2 kaşık mantı ve bir tabak salata.

az öncede bir muz yedim.

daha ne yapayım ben ya.gün boyu zaten sadece 2 kez yemek yiyebiliyorum.offf offf...:37::37::37:

kızlar slm.moralim çok bozuk ya.galiba ben bu zayıflama işini beceremiyeceğim.:(tartıya çıktım bugün ve gr oynamazmı ya:( 91.5 napcam ben ya.offff çok sıkıldım ben.valla çok yemiyorum ben.al işte menülerimi yazıyorum harfiyen.kaçamaklarımıda yazıyorum ama neden olmuyor yaaaaaaaaa.

bugünkü menümüde yazayım.

sabah:klasik kahvaltı biraz peynir,2 tane zeytin,1 dilim ekmek,domates,salatalık,çay.

ara yok

akşam:2 kaşık mantı ve bir tabak salata.

az öncede bir muz yedim.

daha ne yapayım ben ya.gün boyu zaten sadece 2 kez yemek yiyebiliyorum.offf offf...:37::37::37:

3 hafta bu hafta 68im hala gram oynamıyor:47: bende çok sıkıldım bu işten off kızlar kilo veren arkadaşlarım böyle verirken verirken bizim gibi 1 kiloda en fazla ne kadar takıldınız acaba:59:

menümü paylaşayım kızlar

sabah 1 kase special k
ara 1 adet gün kurusu
öğlen 2 kaşık körili kremalı tavuk sote
3 kaşıkta makarna
ara 10 tane altın çilek kurusu
akşam 1 kase cacık

sizce nasıl olmuş:34:

içecek olarakta 1 soda
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 kupa form plus kirazlı çay
1 kupa form plus kayısılı çay

yatana kadarda bişiler içerim daha

:9::46:

hayırlı olsun..:nazar::8:
kavi öncesi ve sonrası uyman gereken kurallar var tam etki eld etmen için.
günlük 3 litre su
ve kavi sonrası bol su+yağsız beslenmeye dikkat edeceksin..:34:
ortim napıosun nasıl gidio..bebebm sen gittn mi kawiye neler yapmam gerekio anlatı mısn
Selamlar kızlar,

sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittim:8: çok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs:51: eteklerim de 38:62:

ayyyyyyyyyy ne kadar güzel iş bende bööle olucamm kaptannn :46:

Back
X