• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah
kahvaltıdan önce 2 gün kurusu
kahvaltıda special k
ara 10 tane altınçilek kurusu
öğle 1 küçük sandviç ekmeği kepekli ekmek içine acıbiber salçası
ara 3 salatalık
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase tarhana çorbası
yarım sigara böreği
2 kaşık taze fasulye susuz zeytinyağlı

su 2.5 litre oldu
içecek 1 bardak yeşilçay
1 bardak form plus limonlu
1 bardak form plus kayısılı
1 bardak form plus kirazlı
1 bardak form plus acaili
2 adet soda

spor henüz yapmadım birazdan yapıcam :66:

sabah
kahvaltıdan önce 2 gün kurusu
kahvaltıda special k
ara 10 tane altınçilek kurusu
öğle 1 küçük sandviç ekmeği kepekli ekmek içine acıbiber salçası
ara 3 salatalık
ara 1 avuç kuru üzüm
akşam 1 kase tarhana çorbası
yarım sigara böreği
2 kaşık taze fasulye susuz zeytinyağlı

su 2.5 litre oldu
içecek 1 bardak yeşilçay
1 bardak form plus limonlu
1 bardak form plus kayısılı
1 bardak form plus kirazlı
1 bardak form plus acaili
2 adet soda

spor henüz yapmadım birazdan yapıcam :66:
ohh güzel menü.Bu hafta herkes ele aldı kontrolü.:21:

kızlar bugunkı kılom
69.7

sabah az sonra
10.30 1 dılım ekm kkpeynırdomates salatalık
ara13.00 1 elma
15.30 salata yogurt tost
18.00 elma
19.00 da salaat yogurt tavuk veya balık olabılır

kızlar planım buydu
evdekı hesap carsıya uymadı
oglen
2 dılım bklava
1 dılım kek
1 kucuk pogaca

akşam salara ekmek y. mercımek yemegı

geldim canım.
kilo veren alan hepsi toplanıyor canım.
evet, liste bir felaket. 1 kg üstü almayı beceren melike ve elif için yaptırımlar olacak. bu iş böyle gitmez. 1 kg altı alan bizler için de cezalar lazım.

katılıyorum rabıs
haklısın
onumuzdekı hafta sanırım bendelısteye gırecegım

keşke yemeseydin canım sopalıcak kaptan valla:52: spor yaptınmı canım

yoookk nerde koca totomu kaldırramadımm
evet dovecekk
napalımm
bugunaynada kendımden ıgrendım kat kat gobek sakmıs
oggggg
dedım
yarın topla kendını dombılı dıomm
aslında bı baharatcı varmıs
ızmırde toz hazırlıomus
suya karıstırıp ackarnına ıcıomussun acaba arkadasıma onu mu aldırsam

yoookk nerde koca totomu kaldırramadımm
evet dovecekk
napalımm
bugunaynada kendımden ıgrendım kat kat gobek sakmıs
oggggg
dedım
yarın topla kendını dombılı dıomm
aslında bı baharatcı varmıs
ızmırde toz hazırlıomus
suya karıstırıp ackarnına ıcıomussun acaba arkadasıma onu mu aldırsam

neymiş ki o bir araştır bakalım canım

kızlar planım buydu
oglen
2 dılım bklava
1 dılım kek
1 kucuk pogaca

amannn tanrım bende dayanamıyorum bu tatlı işine ya:(ama varya buhaftaki durumumuz gerçekten çok utandırdı beni.cümle alem takımlara rezil olduk rezil.:37:haydi kızlar bu hafta birinci olalım nolurrrr...
sondan bir önceki olmuşuz:27:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-42.html
ne hale düştük artık:50:

gayet güzel.
biraz da spor yapsan çok iyi olur.
canım valla spora vakit bulamıyorum pek,sınıfta dersleri yürüyerek anlatıyorum sınıfın içinde sayılırmı:)
tabi hemen toparlıyorum:

sabah:
1 elma(60 kalori)
1 kefir(208 kalori)
70 gr.kepekli ekmek(150 kalori)
1 elma(60 kalori)
öğlen ;
1 salatalık+2 domates+4 kaşık haşlanmış bezelyeden oluşan salatam ve limonlu şekersiz çayım.(yağ ve tuz yok.)
bir elma ve bir kupa çay.
Spor:
115 dk spor salonunda vakit geçirme(700 kalori harcadım.)
Sıvı tüketimi:
1.75 litre su içtim ve içtiğim çaylar.
sen bu işi çözdün canım,senden çok umutluyum valla.hadi bakalım 13.takım sallan ve kendine gel:52:
yaz gelio kollar bacaklar dolma gibi hala:63: sıkalım dişimizi demi ama:66:

evet ,evet,evet:)

bu arada bugünkü menüm kızlar

kahvaltıdan önce:5 altın çilek,3 bardak ılık su

sabah:biraz peynir,1 dilim ekmek,1 domates,1 salatalık,çay

ara :5 altın çilek daha

akşam:nasıl anlatayım bilmiyorum haşlanmış fasulyeli pirinç.yani fasulyesi fazla biraz pirinç var yarım bardak kadar atıyosun yemeğe.öyle bişe yedim işte yarım tabak ve bir bardak ayran ve salata.
ekmek yok.
gece:süt içeceğim kızlar.

bukadar işte.
düzenli menü olmuş..su ne kadar içtin?
cezai yaptırıma bende onay veriyorum mesela bu hafta kilo alanlarla kilo veremeyenlere haftalık olarak spor cezası verilebilir ben veremedim mesela haftaya cumya kadar hergün gün içerisinde 200-300 mekik cezası gibi bir fikir nasıl sizce
olablir mekik ama boyun bel sıkıntısı olna varsa zor gelebilir...
öğle menüm

1 küçük sandviç ekmeği kepekli ekmek içine acıbiber salçası
ara
3 salatalık
ara
1 avuç kuru üzüm

şimdiye kadar
2 soda
3 kupada form çay içtim
1 litre su
:46::9:
aslında eneste 16. hafta diyince bitmişti inşallah o haftaya kadar gider diye bekliyorum gülüm.gündüz uyuyor gece de oturuyorum :1:kusma acaba hep tuzlu şeyler yediğim için mi adam gibi yemek hiç yiyemiyorum tuzlukla gezicem yakında.dr söyledim ama çok aşırı kusmadıktan sonra ögürme ve sıvı çıkımından birşey olmaz dedi hep bende böyle bulan bulan geziniyorum şuan aç karnım biliyorum ama ög öggeliyo :85: bu bebek daha nazlı olucak onu biliyom gülüşüm.bu hafta 100 gr fazla çıkmışsın regl falan mı olcaksın canım ondan mı .kuzularda hasta olmuş geçmiş olsun bu sene en çok hastalık haberini senden okudum şu yaz geliversin artık .allah acil şifalar versin gülüşüm

valla gülüm 5+ diyince bende başlamıştı keşke başlamasa seninki ve güzel beslensen kilo problem olmaz ben hiç beslenemiyorum o daha kötü doktor 3 aya kadar bulantıdan birşey yiyemesende kötü hissetme bebek ne alıcaksa senden alır götürür sonrasında güzel beslenirsin dedi bakalım günleri sayıyorum geçmiyo emva ya :1: takılıyo şöyle hop hop haftalar geçse diyorum.
değimi bu sene ne çok hastalandık..peşpeşe..anlamadım gitti hayatım boyunca ilk defa böyle birşey oluyor desem..amin canım..
güğnle rçabuk geçriyor aslında sıkma canını..tuzlu çubuk kraker yada beyaz leblebi bulantıyı iiyi geliyorsu..
tebrik ederim derya.. harikasin..ilk okudugumdada azmine hayran kalmistim zaten..darisi basimiza diyek.. :81:

bisi itiraf edeyim..bu hafta oldukca zor gecti benim icin..dune kadar dusunuyodum takimda kimse motive etmiyo diye ama bugun anladimkii meger bu hafta takimdaki herkesin motivasyona ihtiyaci varmis :1: herkes almis masallah..:50: gerci ben hala mutluyum. daha cok cikacak diye korkuyodum ama 100 gr. alinca memnun kaldim nedense.. 1 ayim var kizlar tr ye gitmek icin ve ben en az 70 olmaliyim..bozmayalim moralimizi, bu hafta daha iyi olaca(m) giz..olmaliyiz... sevgiler..:71:
:13::54:
valla, deryacım, sen yardımcım olarak öncelikle bana ceza bulma husunda yardım etmen lazım. sonra senle birbirimize karşılıklı bir ceza veririz:1:

melike ve elif öncelikle düzenli menü paylaşımı yapmalılar. bu hafta menülerini düzenli paylaşmadılar. ayrıca derli toplu bir şekilde menü görmek istiyorum. sabah ayrı, öğlen ayrı yazsanız bile akşam 2 dk ayırıp toplu halini takıma sunacak bu arkadaşlar. hatta herkes mümkünse.:42:

melike ve elif gelecek cumaya kadar her gün spor yapacaklar. günlük ben 30 dk öngörüyorum, isteyen daha fazla yapar.:63:

sen neler eklersin deryacım?

bir de dryrgp çok güzel kilo verdi, hafta 1.'si olarak o da ceza verebilir. kızın verdiği kilo 1 olması gereken bir takıma layık. bizse sondan birinci olacağız maalesef.:50:
tamam kaptanım.ne olablir..
aklıma ilk gelen su içimini 3 litreye kesin tamamlamak..:7:
mutlaka 35 dk spor ki bu yürüyüş olablir..:10::8:
birde kaçamak yaparlarsa birşey yapalım ama ne..kapatn ben sert olamam hi.ç onud asne bul..sen bana ne ceza vereceksin..:17:
ben sana zaten spor yapıyorsun ne ceza vereceğim..:27::53:

kızlar dün akşam yemeğim 1 tabak salata 1 dlm ekmekti

ara 9.30da 2 muz:53:

su 2 lt
spor yok uyudum 9.40da

bu sabah
1 dlm ekmek
5 zeytin çeyrek kk peynir
2 çeri domates
1 çatal haşlanmış yumurta

ara nescafe 2 küp şekerle

öğle
sadece (sossuz pilavsız ekmeksiz) döner
çok iskender dediniz döner dediniz canımı istettiniz:19:
2 dlm ekmek
yarım tbk salata

meyve bitti evde bugün pazara gideceğiz. okula meyve getiremeyince ara yapamıyorum ki!

ben kaçar sizi öpüyorum
oy güzel hamiş iskender yemiş..:56:
geçen bende bunu düşündüm biz menü yazıyoruz ya hamile arkadaşların canı isterse diye..:70:

kızlar bu takıma gireli çok olmadı ama hiç bu kadar kötü bir listemiz olmamıştı:14:
ne oluyor bize. buraya kılo almaya gelmedik. kılo vermeye geldik.

herkes ellerinin arasına başını alsın otursun ve şöyle bir düşünsün nerede hata yaptım diye.
kaptanım ne gerekiyorsa yapalım. çok moralim bozuldu
:13::29:.artık diyetimizi sporumuzu sıkı sıkıya yapamalıyız..

Son düzenleme:
kızlar planım buydu
oglen
2 dılım bklava
1 dılım kek
1 kucuk pogaca

Canım bi öğün kaçırdın diye sakın ipin ucunu kaçırma.Dengelemişsin zaten.Yarın da dikkat edersen olacak.

yaz gelio kollar bacaklar dolma gibi hala:63: sıkalım dişimizi demi ama:66:
evet yaa.spor salonunda aynada kollarımı inceledim öööö hiç yakışmıyo bi genç kıza bu kollar.:57:
Şöyle yazlık elbiseler içinde hayal edelim kendimizi yaa.:31:

öğleden sonra baya hastalandım.ilaç içip yattım 1 saat uyudum sayılır ..az ter atınca kendime geldim akşama misafirmde geldi ama şükür ayakta karşıladım..
oğlum ağlıyor iyi geceler..

ama varya buhaftaki durumumuz gerçekten çok utandırdı beni.cümle alem takımlara rezil olduk rezil.:37:haydi kızlar bu hafta birinci olalım nolurrrr...
sen bu işi çözdün canım,senden çok umutluyum valla.hadi bakalım 13.takım sallan ve kendine gel:52:

ayy teşekkür ederim canım yaa.Bu destekler ahh ah.Gerçekten çok motive edici.çok saol yaa:16: hep beraber destek olalım birbirimize.

evet yaa.Resmen titre ve kendine gel moduna girmeliyiz.

gelecek cumayı iple çekiyorum çok hırslandım valla.

öğleden sonra baya hastalandım.ilaç içip yattım 1 saat uyudum sayılır ..az ter atınca kendime geldim akşama misafirmde geldi ama şükür ayakta karşıladım..
oğlum ağlıyor iyi geceler..
geçmiş olsun canım
ayy teşekkür ederim canım yaa.Bu destekler ahh ah.Gerçekten çok motive edici.çok saol yaa:16: hep beraber destek olalım birbirimize.

evet yaa.Resmen titre ve kendine gel moduna girmeliyiz.

gelecek cumayı iple çekiyorum çok hırslandım valla.

bendeeeeeee

kız pehlıvan gıbıyım ben

bılemıom bakalım bı deneyeyım
ben hafta sonu gıremmem herkese ıyı akşamalr

:66::66::66: dayımda kızdırı beni telefonda alooo pehlivan senmisin die:62:

düzenli menü olmuş..su ne kadar içtin?

olablir mekik ama boyun bel sıkıntısı olna varsa zor gelebilir...

:46::9:

değimi bu sene ne çok hastalandık..peşpeşe..anlamadım gitti hayatım boyunca ilk defa böyle birşey oluyor desem..amin canım..
güğnle rçabuk geçriyor aslında sıkma canını..tuzlu çubuk kraker yada beyaz leblebi bulantıyı iiyi geliyorsu..

:13::54:

tamam kaptanım.ne olablir..
aklıma ilk gelen su içimini 3 litreye kesin tamamlamak..:7:
mutlaka 35 dk spor ki bu yürüyüş olablir..:10::8:
birde kaçamak yaparlarsa birşey yapalım ama ne..kapatn ben sert olamam hi.ç onud asne bul..sen bana ne ceza vereceksin..:17:
ben sana zaten spor yapıyorsun ne ceza vereceğim..:27::53:

oy güzel hamiş iskender yemiş..:56:
geçen bende bunu düşündüm biz menü yazıyoruz ya hamile arkadaşların canı isterse diye..:70:

:13::29:.artık diyetimizi sporumuzu sıkı sıkıya yapamalıyız..

canım örnek verdim ben tabi mekik olmaz yapan var yapamayan var spor cezası güzel bir ceza olur diye düşünüyorum yürüyüş koşu gibi bence güzel bir ceza olur:66:

Canım bi öğün kaçırdın diye sakın ipin ucunu kaçırma.Dengelemişsin zaten.Yarın da dikkat edersen olacak.

evet yaa.spor salonunda aynada kollarımı inceledim öööö hiç yakışmıyo bi genç kıza bu kollar.:57:
Şöyle yazlık elbiseler içinde hayal edelim kendimizi yaa.:31:

evet canım ya kollar bacaklar göbüş diyete başlamadan önceki halimle çok fark var tabi ama yinede istediğim sonuç değil çıtır olalım:66:

Back
X