• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaaaaaaa bizim hatunlarrr nereye kaçmışş kimsecikler yokk :27::47:
eş iş ev yemek daha sayayımmı..:34::9:
günaydın kızlar,ben bu hafta için herkesten çok özür dilerim özellikle yeni gelenlerden kötü örnek olduğum için,kaptanıma deryaya çok teşekkür ederim yazdıklarınıza alınmadım aksine birileri beni düşünüyor benim için çaba harçıyor,boşver deyip geçebilirdiniz.telafi edeceğime söz veriyorum.
:70::46::9:
günaydınnn bu arada fıstıklarımm nasılsınızzz bugünnn
tünaydın...:16:
dün gece ne bir kaçamak ne bir ek menü olmadan yatmayı başardım.karnım acıktı falan ama sonra geçti.Demek ki oyun oynuyor bana hınzır:57:

Şimdi kahvaltımı ediyorum.Menüm:

1 kupa çay (2 de olabilir)
Menemen.:52: ama nası bi menemen hemen açıklayayım.tavada 1 soğan 2 domates ve 2 yumurtayla yapılmış,tuzsuz yağsız bi menemen
Valla tuz uzun zamandır kullanmadığımdan tat konusunda sıkıntım yok karnım aç olduğu için de hapur hupur götürüyorum:1:
zaten aç yatmayı başardınsa geriside gelir..bravo:46:uz kullanmaman da senin için bir +
günaydın Kaptan.herkese günaydııın:52:
tünaydın..:16:
akşam yemeğini kesmen iyi olabilir. yalnız seviyorsan salata falan tüket. elmadan daha doyurucudur.:51: yağsız, tuzsuz bir salata hem metabolizmayı kandırır, hem de bu kazınmayı azaltır. yeşilliklerin çoğu nerdeyse 0 kalori canım:34:

güzel bir menü canım.
form çayı çok olmuş. sinameki içeriyor biliyorsun, sonra bağırsak tembelliği çekersin. sana tavsiyem doğa diye bir markanın sinameki içermeyen form çayı var, o tarz çaylardan al. marka önemli değil yani, içeriğine bakıp sinameki içermeyenlerden alırsan istediğin kadar içersin. ya da adaçayı, ısırganotu gibi bitki çayları deneyebilirsin. maksat form plus günlük 2 kupa olsun. üstü başka çaylar olsun.

:20:
cık hiç olmamış.
bu yediklerini telafi etmek için ne yaptın?

valla canım, eğri oturup doğru konuşalım. üstteki kaçamaklarla listeye alamam seni. bundan sonra kurallar katı. gerekirse kendime de uygularım. boğazını tutamıyorsan liste yok. takımdaki arkadaşları da etkiliyoruz. motivasyonları düşüyor. istersen bunları yediğin halde kilo ver, farketmez.

dombili, bırak bu toz işlerini bilmem ne işlerini. zayıflamanın formülü basit boğazını tutu ve spor yap. ne toz, ne altın çilek, ne ıvır ne zıvır.

ders anlatırken kaç adım attığını say ve menü bildirimlerinde paylaş canım. günlük 10000 adım atman gerekiyor bu arada. okuldan eve yürüyerek gidip gelmeye çalış. onun da miktarını yaz. haftasonu da kocişini razı et, ya sabah ya da akşam ciddi yürüyüş yapın. spor yapamıyorum diye bir şey yok.

tabiki su cezası olur. kimlere verdiğimizi de yazalım.
sporu elif ve melikeye verdik. melike uğramasa da:97:
sana ceza verecek çok husus yok aslında. sen dikkat ettiğin halde kilo aldın. haftaya da muhtemelen gider o kilolar. şimdi hastasın, iyileşince bir ceza düşüneyim.
sen zaten spor yapıyorsun deme işte. bu zaten yaptığımızdan ayrı bir şey. her zamanki yaptığımızı yapıcaz üstüne de cezayı yapıcaz.
iyi geceler ve geçmiş olsun deryacım.

adam b fit'e gidiyor, hala kendini tutup da oraya o baklavayı koymayım diyemiyor. hiç yakışmamış.:63:
b fit hayırlı olsun canım. hem spora gidip hem de yersen kilo veremezsin yalnız. bundan sonra daha protein ağırlıklı(az makarna, paates, ekmek gibi) beslenmelisin.
tama kaptan demem..su cezası güzle bir ceza +spor +mekik.1 kilo ve üzeri alan arkadaşalra böyle olurmu..bende yine burun tıkalı bu sefer öksürükte var ama ne yapayım geçen ayımı hastalılr yedi zaten bu sefer nasıl yapacağım bakalım....
iyi geceler kizlar ben geldim.. gec geldim..ders vardi yine bugun..birazda msn de tr yle konustum ona takildim.. gececiyim yani yine..:34:

noldu biliyonuzmu,bilmiyonuz tabi :)) ben bugun erken uyandimyaa saat 8 de dunde gec yatmistim erken cikmam gerekiyodu evden islerim vardi..neyse gittim geldim uyumadim tabi.. derse giderkende trenle gidiyorum,uyuyakalmisim trende :57: derse geciktim 1 saat..

..ve inanmayacaksiniz ama bende anlamadim az uyudugum icinmi ne canim hic bisi yemek istemedi toktum butun gun..

sabah disardaydim disarda kahvalti yaptim. saat 10 da sandevic siyah ekmekten domates ve beyaz peynirli,yesil cay

2 de geldim simit yedim beyez peynir( beyaz peyniri cok seviyom) cay

o kadarr butun gun bisi yemedim..kursta 3 tane biskuvi yedim kucuk rondo lar varya kremali.. okadar..suyu az ictim ama...

haftaya iyi basladim bakam sonu hayirola.. :61:

ya mesajda yine 3 te kaldim napam ben simdi.. :50: valla zor girdim takima bu sebeten cikarsam cok komik olur..:9: hem üzülürüm..:50:
sendede bir şeyler dğişiyor şükür..ama o 3 rondo olmasaynış iyi olurud 3 tane olduğun abakma kaloirsi var baya..
teşkr ederim cnmmmmm :16: İnşallah hep birlikte küçültelim bedenlerimizi :9:

:16::16::16:

:66::66::66::66:

teşkr tatlım :16: ohhhh maşallahhh :66:

aynen cnm yaradı valla teşkr ederim :16:

çok saol canımcım teşkr ederim :16:

sabah kahvaltım:

ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra

-yarım domates
-1.5 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-5 yeşil zeytin
-3 bardak şekersiz çay.

ara yok hazırlık yapıyodum misafirlere.

öğlen 3 gibi yediklerim.
5'i bir yerde çayım.

-5 kaşık patates salatası
-1 kaşarlı milföy
-bir ince dilim pasta
-3 bardak şekersiz çay.

ara yok.

akşam yemedim.

eşim geldi yürüyerek kayın valideme gittik yaklaşık 40 dkk.

saat 8 gibi orda bir kase mercimek çorbası içtim. ekmek yok.

2 litre su ve 1 litre 5'i bir yerde çay tükettim. sporda 40 dkklık orta tempoda yürüyüş. ev temizliği ve mutfakta hazırlık :9:

bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim. kilo vermeyenleri ve aksine alanlarada kızıyorum. :20: ama moral bozmak yok. vericez bu kiloları İNŞALLAH. Önce kendimize inanıcaz.

"Hayatta imkansız diye bir şey yoktur! "ÖLÜM" hariç.
İnsan zoru başarabilir. İmkansız dediklerimiz sadece zamanımızı alır.
Kendimize inanmışsak zoru başarmışız demektir. Şimdi sadece ZAMANA ve SABIRA İhtiyacımız var!"

İnancınızı kaybetmeyin. Hepinizi seviyorum. Hayırlı geceler. Çıkıyorum ben. Hoşçakalın CANLARIM :16:
misafir kaçamğın asebeb olmuş ama baya harekt var..
sözlerinde güzle ve anlamlı teşekkür..:71:
mekik miiii :53::53:abovvvv hiçç sevmim ben yaa

çok geçmiş olsun canım :5:

sporun hayırlı olsun canım hadi bakalım inşş

kızlarrrr bu akşam b-fite denemeye gittim çok güzel yaa öle terliyon kii ayy belim ağrıyo ya çok döndürdüm heralde pazartesi başlamayı düşünüyom haftada 6 gün gideyim diyorum çok olur mu sizce ilk 2 3 ay 6gün gidim diyorum sonra 3 e düşürim :27:ama çok zevkli yaa öldüm bittimm mükemmelll bakalımm nolcak sonuçç
bugünkü menüm

sabah 1kase nesfit ve süt
öğlen 4 yk makarna 3 yk yoğurt 4 yk patates yemeği bezelyeli tavuklu
5gibi 1 baklava
6 gibi 3yk pat. yemeği 1yk tavuk gün boyu 5 fincan yeşilçay

7de spor 1 saatt :8:bu kadarrrrr herkeseee hayırlıı gecelerrrr
saol canım..:9:
sana ceza ozman kesin mekikten gelsin..onun korkusuyla kaçamkta yapmazsın..:34::32:
o baklav aney kız yazık git terle tepin 1 dilim baklavayla hepsini geri al..:47::57:
ayy teşekkür ederim canım yaa.Bu destekler ahh ah.Gerçekten çok motive edici.çok saol yaa:16: hep beraber destek olalım birbirimize.

evet yaa.Resmen titre ve kendine gel moduna girmeliyiz.

gelecek cumayı iple çekiyorum çok hırslandım valla.

bu hafta hepimiz hırslansak iyi olur..:29::10:

Sabah kahvaltıdan sonra gene spor salonuna gittim.Makinelerle 450 kalori yaktım.bunun yanında 60 mekik çektim,50'şer kez de dambılla falan kol çalıştım.

Şimdi geldim.1 elma(60 kcal) yedim ve öğle yemeğimi hazırlıyorum.
Öğle menüm.
Yarım kilo Haşlanmış brokoli(175 kcal.),
400 gr.Kefir(208 kcal),
70 gram kepekli ekmek(150 kalori).

:46::46::nazar:

bende merhaba demeden hemen alıntıya koşuyorum.çocuk uyanırsa diye önceliği sizlere yorum yazmakta kulanıyorum..

ya aslınd aben perşembe günü 62.3 düm ama o gece sabaha kadar sıpam ayağımda sabhaldım uyumadığım gece in ertesi fazla çıkıyorum.ki bugünde aynı hatta daha beter oldu sbaah kadar çığlık çığlığa bağırdı ya ayağımdda uyumadı yavrum..şimdide uyandı ben kaçar.kendimi unuttum onula uğraştım..

eş iş ev yemek daha sayayımmı..:34::9:

:70::46::9:

tünaydın...:16:

zaten aç yatmayı başardınsa geriside gelir..bravo:46:uz kullanmaman da senin için bir +

tünaydın..:16:

tama kaptan demem..su cezası güzle bir ceza +spor +mekik.1 kilo ve üzeri alan arkadaşalra böyle olurmu..bende yine burun tıkalı bu sefer öksürükte var ama ne yapayım geçen ayımı hastalılr yedi zaten bu sefer nasıl yapacağım bakalım....

sendede bir şeyler dğişiyor şükür..ama o 3 rondo olmasaynış iyi olurud 3 tane olduğun abakma kaloirsi var baya..

misafir kaçamğın asebeb olmuş ama baya harekt var..

saol canım..:9:
sana ceza ozman kesin mekikten gelsin..onun korkusuyla kaçamkta yapmazsın..:34::32:
o baklav aney kız yazık git terle tepin 1 dilim baklavayla hepsini geri al..:47::57:

yok yokk saymaaa yeterrr :27:1dilim baklavaaaaaaa :27:haklısınızz yememeliydimmm :53:dayanamadımm yaa :53:pazartesi itibariylee spora başlicam inşşş dünkü spordan sonra belim ağrıyo kollarımm bacaklarım ayyy :9:

bende iyiyim şekerlerrr :89:bugün patronla çıkış saatlerimi ve zam olayını konuşcamm dua edinnnnn:32: öptümmmm hepiniziiiiii

misafir kaçamğına sebeb olmuş ama baya harekt var..

canım, misafir gelince menün gitmiş. ancak bol hareket ve yürüyüş var. bir de senin kaçamak günün vardı sanırım. o gün bugünse tamam.
güzel sözlerin için de teşekkürler.:71:

canım kaçamak oldu ama akşam bişey yemedim. sıfır yağlı bir kase mercimek çorbası içtim. ve aralar yoktu. yani dengeleyebildim sanırım...

dün çok msj yazamadım. çünkü öğlenden akşama misafirim vardı akşamda evde değildim gece eve gelene kadar geç oldu ve yorgundum :14:

bu sabah kahvaltım:
ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra:

-1 dilim ekmek
-1 yumurtadan yağsız omlet
-5 yeşil zeytin
-yarım domates
-yarım salatalık
-2 bardak şekersiz açık çay.

ara yok. hastanedeydim annemi acile kaldırmışlar. hastaneye gittim. demin annemi evime getirdim. iyi şimdi uzanıyo.
öğlen:
bir kase domates çorbası.

akşam içinse ya yağsız tavuk haşlıycam yada ızgara yapıcam bol yeşillikle.

daha karar veremedim. bugün evimi biraz dağınık bırakıp çıktım hastaneye. şimdi oğlumu uyuttum ortalığı toparlıycam akşama bi aksilik çıkmazsa 2 saat spor yapmayı düşünüyorum. tekrar yazarım kızlar. görüşürüz :70:

:1: cok sükür.. daha mi degismesin kac hafta oldu deneme suresiyle yani..azicik dikkat etseydim allah bilir kac kilo gitmis olacakti coktan.. :57:

hirslanalim..ben hirsliyim bu hafta hemde fena.. :27:

Son düzenleme:
canım kaçamak oldu ama akşam bişey yemedim. sıfır yağlı bir kase mercimek çorbası içtim. ve aralar yoktu. yani dengeleyebildim sanırım...

dün çok msj yazamadım. çünkü öğlenden akşama misafirim vardı akşamda evde değildim gece eve gelene kadar geç oldu ve yorgundum :14:

bu sabah kahvaltım:
ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra:

-1 dilim ekmek
-5 yeşil zeytin
-yarım domates
-yarım salatalık

ara yok. hastanedeydim annemi acile kaldırmışlar. hastaneye gittim. demin annemi evime getirdim. iyi şimdi uzanıyo.
öğlen:

daha karar veremedim. bugün evimi biraz dağınık bırakıp çıktım hastaneye. şimdi oğlumu uyuttum ortalığı toparlıycam akşama bi aksilik çıkmazsa 2 saat spor yapmayı düşünüyorum. tekrar yazarım kızlar. görüşürüz :70:

gecmis olsun derya uzuldum..umarim iyidir annen..:48: kolay gelsin canim.. görüsürüz..:54:

bu sabah kahvaltım:
ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra:

-1 dilim ekmek
-5 yeşil zeytin
-yarım domates
-yarım salatalık

öğlen:

çok geçmiş olsun canım.
:1: cok sükür.. daha mi degismesin kac hafta oldu deneme suresiyle yani..azicik dikkat etseydim allah bilir kac kilo gitmis olacakti coktan.. :57:

evet hırslanalım,bu haftayı daha güzel geçirelim.

güzel bir menü canım.
form çayı çok olmuş. sinameki içeriyor biliyorsun, sonra bağırsak tembelliği çekersin. sana tavsiyem doğa diye bir markanın sinameki içermeyen form çayı var, o tarz çaylardan al. marka önemli değil yani, içeriğine bakıp sinameki içermeyenlerden alırsan istediğin kadar içersin. ya da adaçayı, ısırganotu gibi bitki çayları deneyebilirsin. maksat form plus günlük 2 kupa olsun. üstü başka çaylar olsun.

canım bende malesef bağırsak tembelliği var tescilli hastayım bu konuda:52: daha öncede kalp çarpıntısı sıkıntıyla hastaneye gidip aslında gaz sıkışması kabızlık problemim olduğunu söylemişti doktor hatta osmalak:66: adıda bir tuhaf şurubum var hergün az miktar içmem lazım onun yerine sinameki içeren çayları özellikle içiyorum gerçi son zamanlarda yine başladı wc sorunu:59: yakın zamanda doktora gidicem yine çaylarıda sorarım tekrar gerçi kendi tavsiye etmişti günde 4 kupa iç ilaç en son çare demişti ondan rahat davranıyorum

eee hani gülşaha orti???

yok valla kaptanım dünden beri ses çıkmadı kimseden yokmu canlarım birbirimizi kontrol ederiz hem gaza ihtiyacım var:66:

dün gece ne bir kaçamak ne bir ek menü olmadan yatmayı başardım.karnım acıktı falan ama sonra geçti.Demek ki oyun oynuyor bana hınzır:57:

Şimdi kahvaltımı ediyorum.Menüm:

1 kupa çay (2 de olabilir)
Menemen.:52: ama nası bi menemen hemen açıklayayım.tavada 1 soğan 2 domates ve 2 yumurtayla yapılmış,tuzsuz yağsız bi menemen
Valla tuz uzun zamandır kullanmadığımdan tat konusunda sıkıntım yok karnım aç olduğu için de hapur hupur götürüyorum:1:

geç yattığım için bende gece çok acıkıyorum:52: menemen güzelmiş canım çekti:66:

Sabah kahvaltıdan sonra gene spor salonuna gittim.Makinelerle 450 kalori yaktım.bunun yanında 60 mekik çektim,50'şer kez de dambılla falan kol çalıştım.

Şimdi geldim.1 elma(60 kcal) yedim ve öğle yemeğimi hazırlıyorum.
Öğle menüm.
400 gr.Kefir(208 kcal),

:46::46::46::46::46::46:

merhaba..:3: ben geldigimde kimse olmuyo, yakalayamiyorum sizi yahu..:1:

evet cok iyiyim.. ilk zayiflama yarismasi oldugundada girmistim o zamanlar daha ayrilik yoktu..esim hic destek olmuyodu olmadigi gibi demorilize edip ''bosuna yapma veremeyeceksin'' diyodu..sporumu yapiyodum ayni sekilde..destek olmasindan gecmistim coktan, bide moralimi bozuyodu onun yuzunden hic bisi yapmadim biraktim yarida..ki ben en kilolu hallerinde bile kendine guvenen bi bayandim..guvenimi kirdi saolsun..:43:
burda sizi destekleyen eslerinizi gördükce imreniyom valla ne yalan söyleyim..allah bozmasin.. :)

yaklasik 3 yildir ayriyim..burda kalmayi dusundum ama beni buraya baglayan hic bisey yok..dönücem artik.. ailem eskisehirde..eskisehirliyim.. hayatima 8 yil önce ara verdigimden yerden devam edicem :) okul dahil.. insallah.. hersey cok guzel olucak inaniyorum..:16:

haziranda gelicem 6 ay kalip geri dönucem giris cikis yapmam gerekiyo..sonra pilimi pirtimi toplayip dönücem insallah..

bu hafta guzel olucak kizlar ben iddaliyim bu hafta :)) bunu söyleyimkii en azindan elin arina bari tutim bogazimi :1:

hatta beni tanimaniz icin foto koysammikii sisko halimle.. ne dersiniz?? öpüyorum sizleri..

11 de kalktim malesef.. simdi daha yeni balli sirkeli suyumu ictim..kahvalti yapicam..gec oldu ama en sevdigim ögün kahvalti..yediklerimizi toplu halde verecegimiz icin vermeyim simdi..uff bide 5 e tamamlamak gerek yaa malzeme olsun..:1:

görüsürüz..:54:

hakkında hayırlısı olsun canım zor zaman geçirmişsin bu arada ne okuyorsun sorcam sorcam unutuyorum:66: resim koy bakalım diyete diyete başlamadan öncesi sonrası diye 7 farkı bulalım:66:

benide hırlandırdın şimdi:64:

hakkında hayırlısı olsun canım zor zaman geçirmişsin bu arada ne okuyorsun sorcam sorcam unutuyorum:66: resim koy bakalım diyete diyete başlamadan öncesi sonrası diye 7 farkı bulalım:66:

benide hırlandırdın şimdi:64:

saol canim insallah.. suanda okumuyorum buraya gelmeden önce acik ögretimdeydim buraya gelince kaydim silindi tabi..yeni cikan aftan yararlanabiliyom.. bakalim niyetlendim.. he koyim tabi.. 80 kilo halimi koyim sonrada 70 i koyarim 77 yi koysam cok farketmiyo 3 kilo..

hirslan tabi.. bu hafta hepberaber bi toparlanam..:32:

kızlar merhaba,umarım herkez iyidir.ben süperim yani:)çok mutluyum bu hafta ya maşallah,iyi başladım.Yalnız kaptanım bugün msj fazla yazamıyacağım bugünlük beni affedin.sebebini anlatayım.

şimdi bugün sabah 8 de kalktım,kursum vardı.neyse kahvaltıda 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm biraz çay yudumladım hemen çıktım.kaptanım bu arada okula yürüyerek git demişsin ya,evet yürüyerek gidiyorum ama okulum ne yazıkki aynı sokakta:)neyse kursum bitti saat 1de kaynaştırma bir öğrencim var,rehabilitasyon merkezine gitmem lazımdı,çıktım oraya gittim.ordan çıktım kuaföre gittim.yeni geldim.çok açtım sabahtan beri yediğim 1 dilim ekmekle duruyordum.hemen 1 tabak çilek koydum ve yedim:)napim acıkmıştım.1 tabak dediysem öyle tıka basa değil tabi.neyse şimdi tekrar çıkacağım çünkü arkadaşlar davet etti.eşimle oraya gideceğiz.geç geliriz sanırım.tamammı tatlım.mazeretlerim bu.gelince yazmaya çalışacağım.hepinizi öptm...:54:

:54:

ya aslınd aben perşembe günü 62.3 düm ama o gece sabaha kadar sıpam ayağımda sabhaldım uyumadığım gece in ertesi fazla çıkıyorum.ki bugünde aynı hatta daha beter oldu sbaah kadar çığlık çığlığa bağırdı ya ayağımdda uyumadı yavrum..şimdide uyandı ben kaçar.kendimi unuttum onula uğraştım..
ayy zor iş cidden ya.Kolay gelsin.:50:

kilo vercez süper yazlık elbiselerimiz olcaaak:32:

bu hafta çok şey başaracaz hanımlaar:62:

kızlar bu hafta sizleri daha hırslı gördüm yazdıklarınızı okuyunca. hadi bakalım geçen haftanın acısını çıkarın.

dün akşam 8.20de balık 2 dlm ekmek salata

ara 9da 1 tabak çilek oğluşumla yedik birkaç erik
veeeeee hemen uyuduk. inanın yatsıyı kılmadan yatıyorum bu bebiş acaip uyku yapıyor. gece eşim kaldırıyor 12 gibi kalk namaza diyor. Allah kabul etsin uyku uyanıklık arası kılıp tekrar yatıyorum.

busabah 8.30 yusuf emir efendi kalkınca kalkmak zorunda kaldım.

5-6 erik yedik.
yarım armut yedik
10.30 kahvaltı
patates salatası 4 kaşık kadar
1 zeytin 2 dlm ekmek
şekersiz 2 bardak çay

ara 1 dlm bisküvili pasta:30:

akşam yemeği
kötü bi seçim. çok canım çekti yedim. yazmıyorum sizin de aklınıza sokmayayım. ama akşam yemeğiydi ve bu saatte yedik :)

14 niasan menü
kahvatlı.kepek ekmekle peynirli tost
yeşil çay 2kuru kaysı
öğlen.yarım tabak taze fasülye 2kaşık bulgur pilavı
akşam.salata 1tabak 1dilim kepek ekmek
ara şekersiz kahve açıkırsam elma yerim
su.3litre
spor.koşu bandın 1saat yürüyüş
30mekik

kızlar bu hafta sizleri daha hırslı gördüm yazdıklarınızı okuyunca. hadi bakalım geçen haftanın acısını çıkarın.

dün akşam 8.20de balık 2 dlm ekmek salata

ara 9da 1 tabak çilek oğluşumla yedik birkaç erik
veeeeee hemen uyuduk. inanın yatsıyı kılmadan yatıyorum bu bebiş acaip uyku yapıyor. gece eşim kaldırıyor 12 gibi kalk namaza diyor. Allah kabul etsin uyku uyanıklık arası kılıp tekrar yatıyorum.

busabah 8.30 yusuf emir efendi kalkınca kalkmak zorunda kaldım.

5-6 erik yedik.
yarım armut yedik
10.30 kahvaltı
patates salatası 4 kaşık kadar
1 zeytin 2 dlm ekmek
şekersiz 2 bardak çay

ara 1 dlm bisküvili pasta:30:

akşam yemeği
kötü bi seçim. çok canım çekti yedim. yazmıyorum sizin de aklınıza sokmayayım. ama akşam yemeğiydi ve bu saatte yedik :)

afiyet olsun canım,sana değil :emir_bebek::emir_bebek:yarasın.

14 mayıs Cumartesi
Sabah:
1 kupa çay
Menemen(243 kalori)
Ara:
1 elma(60 kcal)
Öğlen:
400 gr.Kefir(208 kcal),
Ara:
Çay
Akşam(Şimdi)
1 elma(60 kalori).ve şimdi çay içmeyi planlıyorum.
Tüketilen su:1.75 litre
Spor:
Makinelerle 450 kalori+60 mekik+50'şer kez kol çalışması.

ahanda kapattım günü.:1:

iyi aksamlar bayanlar..hafta sonunuz yogun gecior sanirim :61:

butun gün menumu yaziyorum..
balli sirkeli su
kahvaltida 2 dilim ekmek uzerine cok az margarin beyez peynir ve ince dilim salam ve yesil cay..
aksam 6 bucukta firinda balik yagsiz 1 butun balik(levrek) 4 kasik patates salatasi bol yesil salata ekmeksiz
simdide yesil cay iciyorum.. menumu kapattim su ve yesil cay icicem yatasiya kadar..

görüsürüz :71: :54:

Son düzenleme:
saol canim insallah.. suanda okumuyorum buraya gelmeden önce acik ögretimdeydim buraya gelince kaydim silindi tabi..yeni cikan aftan yararlanabiliyom.. bakalim niyetlendim.. he koyim tabi.. 80 kilo halimi koyim sonrada 70 i koyarim 77 yi koysam cok farketmiyo 3 kilo..

hirslan tabi.. bu hafta hepberaber bi toparlanam..:32:

bende aöf deyim matematik yüzünden geçemiom 3. sınıfa:27: resimlerini beklioz canım

kızlar merhaba,umarım herkez iyidir.ben süperim yani:)çok mutluyum bu hafta ya maşallah,iyi başladım.Yalnız kaptanım bugün msj fazla yazamıyacağım bugünlük beni affedin.sebebini anlatayım.

şimdi bugün sabah 8 de kalktım,kursum vardı.neyse kahvaltıda 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm biraz çay yudumladım hemen çıktım.kaptanım bu arada okula yürüyerek git demişsin ya,evet yürüyerek gidiyorum ama okulum ne yazıkki aynı sokakta:)neyse kursum bitti saat 1de kaynaştırma bir öğrencim var,rehabilitasyon merkezine gitmem lazımdı,çıktım oraya gittim.ordan çıktım kuaföre gittim.yeni geldim.çok açtım sabahtan beri yediğim 1 dilim ekmekle duruyordum.hemen 1 tabak çilek koydum ve yedim:)napim acıkmıştım.1 tabak dediysem öyle tıka basa değil tabi.neyse şimdi tekrar çıkacağım çünkü arkadaşlar davet etti.eşimle oraya gideceğiz.geç geliriz sanırım.tamammı tatlım.mazeretlerim bu.gelince yazmaya çalışacağım.hepinizi öptm...:54:

aç kalma canım bişiler ye

Back
X