• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım çok istekli gördüm seni ben bu sefer.hayırdır hani canını sıkacak bişemi oldu.bukadar takma canım kafana,yani istediğin gibi gitmez falan diyet inşallah olurda ,üzülme diye diyorum.
daha ne olacak hayatım almısız kiloları 20 kilo fazlam war hatta daha cok daha ne olacak
melikecim,
ceza demişken sen uyguluyor musun cezanı? hani nerde menülerin? nerde minimum 30 dk yürüyüş?
cezayı sadece elife vermedik şeker:20:
canım benmmmm ben yazmıstım sen okumadın sanırım ctesi gece 11 e kadar calıstım we cok kötü bi gün gerdm hem dietm hem sporum mahvoldu pazar günü de keyif yaptım onu da yazdım :1: cnkü ben bugün baslıorum kaptanım cumaya kadar deil mezun olucagm güne kadar her gün spor yapmaya razıımmmm :64:
canlarım yatıyorum. hepinize iyi geceler.

asla vazgeçmeyin , lütfen fazla yemeyin, sonra pişmanlık yaşanıyor unutmayın. en kısa zamanda yine gelicem. byeeeee :16:
yine gel canımmm özletmeee :38:
günaydın kıslarrrrrrrrrrr:3:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64:

canım benmmmm ben yazmıstım sen okumadın sanırım ctesi gece 11 e kadar calıstım we cok kötü bi gün gerdm hem dietm hem sporum mahvoldu pazar günü de keyif yaptım onu da yazdım :1: cnkü ben bugün baslıorum kaptanım cumaya kadar deil mezun olucagm güne kadar her gün spor yapmaya razıımmmm :64:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64:
günaydın melikecim,
yazdıklarını okumuştum ama beklentim bir ceza aldıysan bunu uygulamandı. akşamleyin elif yorgunluktan ölüyorum dediği halde onu yürüyüş yapmaya gönderdik. uygulanmayacaksa ceza vermenin bir anlamı yok. lütfen bu konuya bundan sonra dikkat edelim. motivasyonunu bozmak istemiyorum ama bir haftada 1 kg'dan fazla almanın bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum. bu yaptırım da her koşulda uygulanmalı.

günaydın melikecim,
yazdıklarını okumuştum ama beklentim bir ceza aldıysan bunu uygulamandı. akşamleyin elif yorgunluktan ölüyorum dediği halde onu yürüyüş yapmaya gönderdik. uygulanmayacaksa ceza vermenin bir anlamı yok. lütfen bu konuya bundan sonra dikkat edelim. motivasyonunu bozmak istemiyorum ama bir haftada 1 kg'dan fazla almanın bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum. bu yaptırım da her koşulda uygulanmalı.

cok haklısın kaptanım :59:

günaydınlar
haftasonu misafirim vardı bir de pazar günü enfeksiyon olmuş vücudumda onunla uğraştım o yüzden foruma giremedim kusura bakmayın, üstüne üstlük bir de arkadaşım sağolsun ben yemeden hiç bişey yemedi, o yüzden diyet falan hak getire, kilo almış olmaktan korkarak bu sabah tartıya çıktım hayretler içindeyimki 89.8 çıktım, bu sabah itibarıyle tekrardan kendi düzenime geri döndüm çok mutlu ve huzurluyum, herkese iyi haftalar dilerim:3:

kolay gelsin canim..listeyede göz attim ama bana göre deil sanirim..bekliyoruz güzel haberini..:34:

gecmis olsun canim.. tesekkür ederim cok saol canim..evet 18 yasimda evlendim malesef.. geldim esim calismadigi icin cok duzensiz bi hayatimiz vardi..20 kilo aldim buraya geldikten sonra..ay bu iyi halim 85 e ciktigim gunleride biliyom ben..:17:

oo kaptan ayip ettin ebru bu firsati yakalamis kacirirmi:1: meydani pek bi bos buldumda dün,tadini cikaram dedim.. :27:

cok saol canim insallahhh..42 giyiyorum.buranin kaliplari buyuk ama trde kesin 44-46 dir.. yani 40 olsam yetcek..40 altini hayal bile edemiyom.. :97::97:

bugunkü listemide verimdee aradan ciksin..ders vardi gec geldim.

kahvaltim fix biliyosunuz 2 dlim ekmek uzeri az margarin,beyaz peynir ve 2 dilim ince tavuk salam..degisik bol maydanoslu,naneli salata vardi bugun eksi eksi..

saat 4 te bi sandevic siyah ekmekten..domates,salatalik,peynir den olusan ve bir elma..

bu kadar orda iste bisküvi falan oluyo dayanamiyom:78: molada 1 bardak cayla 3 tane bisküvi yedim.. simdide yesil cay iciyom..

gec oldu ama selam bu arada..:3: gec oldu ama gec olsun guc olmasin..
a.s seni şu margarinden nasıl vazgeçireceğiz.
günaydınlar
haftasonu misafirim vardı bir de pazar günü enfeksiyon olmuş vücudumda onunla uğraştım o yüzden foruma giremedim kusura bakmayın, üstüne üstlük bir de arkadaşım sağolsun ben yemeden hiç bişey yemedi, o yüzden diyet falan hak getire, kilo almış olmaktan korkarak bu sabah tartıya çıktım hayretler içindeyimki 89.8 çıktım, bu sabah itibarıyle tekrardan kendi düzenime geri döndüm çok mutlu ve huzurluyum, herkese iyi haftalar dilerim:3:
çok geçmiş olsun.

güne bom gibi başladım sauna eşofmanı giyip 45 dk koştum diye bilirim.şimdi şekersiz,sütsüz acı kahvemi içiyorum.tek moralimi bozan şey cumadan beri 1gram bile oynamadı tartı.

güne bom gibi başladım sauna eşofmanı giyip 45 dk koştum diye bilirim.şimdi şekersiz,sütsüz acı kahvemi içiyorum.tek moralimi bozan şey cumadan beri 1gram bile oynamadı tartı.

çok su içmeyi unutma tatlım, birde tartıya haftada bir çık çok takılma inan nerde gittiğini fark edemiyor insan bi de kuru kayısı ye vucudunda fazladan yediklerin kalmasın

adet öncesindeyim ve sinirelerim hop hop..işin kötüsü sesimde kısık ...:52::84:hehe bağırsamda yeterli ses çıkmadığı için deşarj olamıyorum...:27::60:ne bağırması dersenizde oğlumun balkon merakı fare gibi dibe köşeye düşmesi ee azda olsa yapma diyeceğimde ses yokki..:37::84::60:

inanamıyorum oğlum klavyeyi suladı.:52::84:.kızlar ben iptalim sinirlerim fırladı :37::35::27:..bu 3. klavye onuda su geçrimeyen klavye aldık ama yinede kurutmam gerek:95:..:((((moralim düzelirse laptoptan aranıza katılırım..:59::

inanamıyorum oğlum klavyeyi suladı.:52::84:.kızlar ben iptalim sinirlerim fırladı :37::35::27:..bu 3. klavye onuda su geçrimeyen klavye aldık ama yinede kurutmam gerek:95:..:((((moralim düzelirse laptoptan aranıza katılırım..:59::
o da bişeymi benim oğlum bilgisayarın tuşlarını sökmüştü eşim birazını taka bildi,ama 10 tane daha eksik.
Slm kızlar nasılsınız?
teşekkürler iyiyim bu hafta toparlanmaya çalışıyorum,sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor.

super sabah sabahh spor yapmıssın
günaydın kızlarr nasılsınızz bende dün evde bağlantı olmadığından giremedimm:43:

dün 2saat yol yürüdüm iyi spor olduuu:66:
intenetsz zor oluyor bende esım evdeyken gıremıyorum

günaydın..:9::71:
daha erekn günaydın diyecektim ama oğlum burya oturunca bastı yaygarayı..:14:
oyle sıpalar benımkıde mızıklıooo

Slm kızlar nasılsınız?
gunaydın canımmmm

günaydınlar
çok geçmiş olsun canım. biz de dün misafirliğe gittik bir grup arkadaş buluştuk. ev sahibimiz çay dahi içmedi çay içersem ikramlardan yemek isterim diye hayran oldum. biz de zorlamadık. senin misafir pek bi anlayışsızmış.

sauna eşofman güzel terletiyor mu? maşallah iyi başlamışsın iyi devam edersin.

çooook gecmiş olsun hem sana hem de klavyeye. senin oğlan çektiriyo valla. bu yaptıklarını bi yere kaydet. büyüyünce okutursun çok gülersiniz. insan hafızası silip gidiyor birçok güzelliği.

ben yokken yeni diyetlere balşanmış galiba. oh ne güzel. nasıl gidiyor gülşah ve melike?
başka kimler yapıyor tam okuyamadım geçmişi.

oh ohh.Valla aferin.Harika bi başlangıç olmuş haftaya:46::46:
hahaha :1::1: sabah sabah bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi.Çocuk sahibi olmak zor iş galiba:44::44:

Slm kızlar nasılsınız?

huhuuu çok süperiz sen nasılsın?

ben idare ediyorum kızlar.
mide bulantıları+mide yanmaları ile uğraşıyorum.
yediklerime çok dikkat edemiyorum ama kalorili yiyeceklerden kaçınmaya çalışıyorum .

sabah kahvaltım 1.5 dlm kepek ekmek
domates salatalık
5 zeytin
2 çatalın ucu ile peynir
şekersiz çok açık çay

ara bir avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle belli değil:):51:

Sabah kahvaltisi: (engec saat 09.30)

1 veya 2* ince dilim ekmek (cavdar veya yulaf ekmegi tercih edilmeli, 1 dilim ekmek yaklasik 30 gram kadar olmali) Ekmek cesidi hergun degistirilmeli, bir gun cavdar, birgun bugday, birgun tam tahilli, birgun ay cicekli vs) *Iki dilim ekmegi, vermesi gereken kilosu 15’in uzerinde olanlar yiyebilir

Ve

1 ince dilim az yagli beyaz peynir ve 5 zeytin

Veya

1 ince dilim az yagli beyaz peynir ve 2 tatli kasigi diabetliler icin hazirlanmis marmelat veya recel, bicak ucuyla 1 surumluk tereyagi (incecik bir tabaka olacak sekilde, en fazla haftada 1 kez)

Veya

1 yumurta (en fazla haftada 1 gun)

Veya

2 yemek kasigi corn flakes + !/2 bardak sut+ yarim meyve

Ve hangi kahvaltiyi secerseniz secin,

Domates, salatalik, maydanoz, yesil biber, roka, veya evde hazirlanmis maydanoz, dereotu, corek otu, feslegen, kirmizi pul biberli karisim. 1 tatli kasigi zeytin yagi
Sekersiz cay (arzu edildigi kadar)

Veya

1 kucuk dilim kek ve cay (olabilecek en az yagli ve en sade kek)

Veya

1 fincan sutlu kahve ve 2 kucuk kurabiye (haftada sadece 1 gun)

Veya

Tost ekmegi ile yapilmis, beyaz peynirli 2 adet tost (haftada en fazla 2 gun) Uzerine ayrica tereyagi surmek yok.

DIKKAT!: Temel kahvalti ekmek, peynir, zeytin ve klasik domates, salatalik vs olan kahvalti modeli olmali. Kurabiye secenegi sadece 1 gun, yumurta secenegi 1 gun, tost secenegi en fazla 2 gun. Onemli olan metabolizmayi harekete gecirmek icin mumkun oldugu kadar degisik secenekler kullanmak.

Ara Ogun Saat 11.30 civari

bir kucuk kase kayisi kompostosu (icinde en fazla 5 adet kayisi olacak sekilde) + 2 ceviz (mesela evde olunan gunler icin cok ideal bir secenek, cok az seker ilavesi ile pisecek)

veya

Bir kucuk meyve (elma, armut, 1 kucuk portakal iki mandalina, 8-10 cilek, iki dilim ayva, yarim nar, 1 dilim taze ananas, 1 kucuk salkim uzum -ozellikle siyah olan secilmeli-) + 3 adet ceviz veya 7-8 adet findik ya da badem veya yarim avuc ay cekirdegi

Veya

bir kase yogurt (mumkunse az yagli) + 1/2 meyve

Veya

bir kase yogurt + 3 petit beure biskuvi

Ikindi (saat 16 30 civari)

1 kase yagsiz yogurt (sabah ara ogunde yenmediyse)

Veya

1 kase meyve salatasi (yarim adet kirmizi,yarim adet yesil yarim adet sari meyve)
+
iki adet biskui veya 2 ceviz (sabah ogununde yenmemisse) veya 8-10 kuru siyah uzum
İncecik bir dilim kek + 1 nescafe fincani sutlu kahve –mug degil- (sabah yenmemisse) * bu cok guzel bir secenek

Veya

1 adet pogaca (evde, z yagi ile yapilmis, az yagli peynir, bol dere otu, corek otu ile zenginlestirilmis) + cay (hangisini severseniz)

Eeeeeeee... Nerde oglen aksam yemegi diyorsunuz degil mi?

Bu haftanin ilk 3 gunu sadece etsiz sebze yemegi, yaninda 1 -1,5 dilim ekmek yiyeceksiniz. Peynir, yogurt ve sut disinda hayvansal protein yok bu 3 gun. Ekmek istemiyorum diyenler 4-6 yemek kasigi pilav, veya 1 haslanmis patates yiyebilirler.

kızlar ben 3 günün yazdım programını isteyenler uygulasın ben yarın baslıorummm :nazar:
canım yaa ben 9.30'da bazen yeni uyumaya gidiyor oluyorum.Saat konusunda uygulayamayacağım bişey.bi de ben öğrenciyim.Meyve falan filan her zaman bulamıyorum.Ucuz diye elma yiyorum.Çeşidi bol bi diyet.Allah yardımcın olsun.Sen çok heveslisin.Başla gelişmeleri yakından takip edeceğim.Senin diyeti yapmasam da ben de diyet yapıyorum.Motivasyon desteğimi hep vereceğim.:16:

günaydınnn kızlar:79:

kaptan günaydııın !!

Son düzenleme:
Back
X