• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler..yattiniz galuba sanursam..:40:

menumu verip cikayim bende..

sabah kahvaltisi fix 1,5 dilim ekmek uzeri margarin,peynir,ince dilim salam,nane maydonos...1 fincan cay..
saat 3 te 1 dilim kizarmis ekmekle 1 tabak domates corbasi,2 yemek kasigi rendelenmis kasar
yesil cay.. baska bisey yemedim..

dersten ciktindan sonra trenime daha vardi beklerken sikildim 1 külah dondurma yedim..sade :78:

bu kadar.. hic hareket yok yaa elim ayagim kalkmiyo yarin yuzmeye gitmeye niyetlendim bakam.. iyi geceler tekrar :54:

beslenmen güzel, spor güzel.:nazar:
annen de spor arkadaşın oldu, maşalalh:1:

3 aylık iyi bir fikir canım:42:
beslenmen de güzel, niye korkuyorsun?

annemle spor yapmak çok eğlenceli ya bugün bacak kaldırma hareketi yapıoz hani yere yatıp yana doğru indi kaldı ben sayıyorum 5 6 7 dedim annem attı bacağı yere ben bağırıyorum kaldır die o bana dio ben kaldırıyordum kendi düştü:60::60::60: yani biz yaptık aslında ama bacaklarımız kendi kendine düştü:62::62:

:46:

fiyat farkı varsa 3 ay yazıl.Yoksa 6 ay bence..

ayy geçmiş olsun.Çok kötü oluyo mide bulantısı.Ben kusmaktan çok korkuyorum:18: o yüzden Allah yardımcın olsun.Ilık su iç,nane kokla iyi gelir.

Ne güzel anne yaa.:1: Benimki spor yapmaz ama çok özledim bee:16:

menün iyi ama musakka ile mantı beraber nasıldı? ben de çok severin öyle yemekleri kasrıştırmayı :1: Korkma hep öyle olur çıkarsın tartıya bi bakmışsın hoop gitmiş kilolar:1:

benim annemde hiç yapmaz zaman zaman zorla yapardık 2 3 hareket ama son 2 gündür maşallah 1 saat yapıyoruz:46::46::46:

iyi geceler..yattiniz galuba sanursam..:40:

menumu verip cikayim bende..

sabah kahvaltisi fix 1,5 dilim ekmek uzeri margarin,peynir,ince dilim salam,nane maydonos...1 fincan cay..
saat 3 te 1 dilim kizarmis ekmekle 1 tabak domates corbasi,2 yemek kasigi rendelenmis kasar
yesil cay.. baska bisey yemedim..

dersten ciktindan sonra trenime daha vardi beklerken sikildim 1 külah dondurma yedim..sade :78:

bu kadar.. hic hareket yok yaa elim ayagim kalkmiyo yarin yuzmeye gitmeye niyetlendim bakam.. iyi geceler tekrar :54:

canım margarin yeme ya çok sağlıksız daha öncede sanamı yazmıştım hatırlıyamıyorum ama margarin yemekle plastik bir şişe yemek arasında hiç bir fark olmadığına dair bir yazı okumuştum:53:

günaydın bebekler..:9::71:
bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13::29:

inş canım hep birlikte hafifleriz
günaydınlar dünkü menümü vereyim

sabah: 1 kayısı, 2 dilim ekmek, peynir, 3-4 zeytin, peynir, dom, sal
ara: yok
öğle: 8 kaşık sebze yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2-3 kayısı
akşam:3 köfte, yarım kepekli sandiviç ekmeği,yoğurt

spor yok, 2-2,5 lt su

bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..:12:

maşallah kaç yaşında başladın ben 28 yaşındayım sence başlamalı mıyım bir de etkisini ne zaman belli etmeye başlıyor?

oğlum dün akşam banyo dolabını sallamış ve tartımı yukardan düşürmüş tartıda tık yok,çıkıyoyorum üstüne ama hiç bir şey yok rakam falan göstermiyordu.ben ilçede kalıyorum burda tamirci yok ama bu gün eşim ığdıra gitti ona verdim ama cumaya kadar yapsınlar diyorum niye diyor cuma mübarek gün diye mi tartılıyorsun kilolar o gün daha mı çok gidiyor.inşallah erken gelir.

günaydın kızlar:79:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

moonros : 11
emwaa : 8
roseking35 : 7
neyneyse : 7
sakaleynmaster : 6
dombili: 5

sementa33 : 4 :67:
ferdici : 4 :67:
ebruli_hayat : 4 :67:
anofel : 3 :57:
yagmurcini3 : 2 :20:
file76 : 2 :20:

dryrgp : 0 :53:
kalinkaselin : 0 :53:

bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.

ama fiyat farkı oluyooo :26:napsam ki bilemedim şimdii akşam gidim kayıt yaptırim zaten eşyalar yanımdaa :44:
3 aylık yazılmışsın hayırlı olsun.

yemek konusunda sıkıntım olmuyor canım zaten az yiyorum hatta çok çok az yiyorum tek sıkıntım fazla uyumak:52:
diyet yaparken uyku saati de önemli canım. kendine uyumamak için bir uğraş bulmalısın.

kardeşim kuşadasındaydı eve döndüğü için gündüzleri girmem zorlaştı bu aralar bi oturuyor akşama kadar:52:

hemen neler yedim bi anlatayım

sabah 1 kase special k içine üzüm kurusu attım ve gün kurusu doğradım

ara
yok

öğlen
5 kaşık sebze çorbası (kendim yaptım ama sevmedim):52:

ara
yulaf ezmesi 1 kase içine badem kuru üzüm attım

akşam
daha yemedim akşam 7.30 gibi yiyorum
zeytinyağlı az tuzlu kabak yemeği ve marul salatası yicem

1.5 litre su içtim
2 kupa kayısı ve kiraz çayı içtim

spor daha yapmadım ama yapıcam annemle yine 1 saat airobik yapıcaz akşam yemeğinden 1 saat sonra:8:
çok güzel canım. menü de spor da.

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, 1 maden suyu, 1 karper
öğle: haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık
ara: çilek
akşam: domatesli semizotu

su: 1 lt'den fazladır
spor: 1 saat aerobik, 1 saatten fazla oğluşla dışarıda yavaş tempo yürüyüş:97:
afiyet olsun spor da güzel su az:20:

ay pardon altın çilekte yedim onu yazmayı unuttum ,10 tane falan yani.

1 kase fındık çok fazla kalori..:20:ve yoğurtlu makarna yanlış seçim..makarnayı diyette yerken ya domates soslu yada yeşil salata ile tüketirsen uygun yoksa yoğurtla azda olsa diyete uymuyor..

:46::9:

ne izinlisi :47:sporunda hayırlı olsun..

menün güzel sporunda yaptıysan tamamdır..:34::9:

geçmiş olsun..:70:nane limon iç :7:

ay hiç sorma rabiş o eydi öyle ev temziliği saolsun..kendilerini yarın bekliyoruj olsada rahtlasam..
moralim klavyeye bozmadım rabia tam sizlere birşey yazacaktım kaldıya:37::60: ..diğerinide asla açtırmaz sıpa ondna canımm sıkıldı..:27::52::60:

:46::nazar:

:nazar::9:

oğlum 22 aylık ve bir afet yav akşam akşam abalsının başına tonimer spreyi fırlattı kıızn alnının ortası şişti gece gece..çok beter çok..:emir_bebek::nazar:

bu gün çok kötüyüm sürekli kusuyorum.dün üşüttüm galiba.
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.

ama fiyat farkı oluyooo :26:napsam ki bilemedim şimdii akşam gidim kayıt yaptırim zaten eşyalar yanımdaa :44:
3 aylık yazılmışsın hayırlı olsun.

yemek konusunda sıkıntım olmuyor canım zaten az yiyorum hatta çok çok az yiyorum tek sıkıntım fazla uyumak:52:
diyet yaparken uyku saati de önemli canım. kendine uyumamak için bir uğraş bulmalısın.

kardeşim kuşadasındaydı eve döndüğü için gündüzleri girmem zorlaştı bu aralar bi oturuyor akşama kadar:52:

hemen neler yedim bi anlatayım

sabah 1 kase special k içine üzüm kurusu attım ve gün kurusu doğradım

ara
yok

öğlen
5 kaşık sebze çorbası (kendim yaptım ama sevmedim):52:

ara
yulaf ezmesi 1 kase içine badem kuru üzüm attım

akşam
daha yemedim akşam 7.30 gibi yiyorum
zeytinyağlı az tuzlu kabak yemeği ve marul salatası yicem

1.5 litre su içtim
2 kupa kayısı ve kiraz çayı içtim

spor daha yapmadım ama yapıcam annemle yine 1 saat airobik yapıcaz akşam yemeğinden 1 saat sonra:8:
çok güzel canım. menü de spor da.

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: klasik kahvaltı, 1 dilim ekmek
ara: 2 beypazarı kurusu, 1 maden suyu, 1 karper
öğle: haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve fındık
ara: çilek
akşam: domatesli semizotu

su: 1 lt'den fazladır
spor: 1 saat aerobik, 1 saatten fazla oğluşla dışarıda yavaş tempo yürüyüş:97:
afiyet olsun spor da güzel su az:20:

ay pardon altın çilekte yedim onu yazmayı unuttum ,10 tane falan yani.
10 tane altın çilke çok değil mi?

1 kase fındık çok fazla kalori..:20:ve yoğurtlu makarna yanlış seçim..makarnayı diyette yerken ya domates soslu yada yeşil salata ile tüketirsen uygun yoksa yoğurtla azda olsa diyete uymuyor..

ay hiç sorma rabiş o eydi öyle ev temziliği saolsun..kendilerini yarın bekliyoruj olsada rahtlasam..
moralim klavyeye bozmadım rabia tam sizlere birşey yazacaktım kaldıya:37::60: ..diğerinide asla açtırmaz sıpa ondna canımm sıkıldı..:27::52::60:

oğlum 22 aylık ve bir afet yav akşam akşam abalsının başına tonimer spreyi fırlattı kıızn alnının ortası şişti gece gece..çok beter çok..:emir_bebek::nazar:
Allah bağışlasın canım maşallah çok hareketli bir bebiş.

bu hafta kilo vermede patlama bekliyorum hadi arkadaşlar çok iyi gidiyoruz..:13::29:
günaydın deryacım:16:
nazar değmesin bu hafta iyiyiz:nazar::nazar:

spor yok, 2-2,5 lt su
günaydın canım.
menün güzel.:nazar:

günaydın fıstıklar netten sorun vardı,akşamdan beri giremedim.şimdi geçmişe bakayım.
günaydın elifçim. nasıl oldun iyileştin mi biraz daha?
hani menü nerde şekerim?

oğlum dün akşam banyo dolabını sallamış ve tartımı yukardan düşürmüş tartıda tık yok,çıkıyoyorum üstüne ama hiç bir şey yok rakam falan göstermiyordu.ben ilçede kalıyorum burda tamirci yok ama bu gün eşim ığdıra gitti ona verdim ama cumaya kadar yapsınlar diyorum niye diyor cuma mübarek gün diye mi tartılıyorsun kilolar o gün daha mı çok gidiyor.inşallah erken gelir.
hıı mübarek gün deseydin:60:
neyse, inşallah tartın cumaya gelir.

ben yokken yeni diyetlere balşanmış galiba. oh ne güzel. nasıl gidiyor gülşah ve melike?
başka kimler yapıyor tam okuyamadım geçmişi.
ii gidiyor canm sen neler yapıosun nasıl gidior
canım yaa ben 9.30'da bazen yeni uyumaya gidiyor oluyorum.Saat konusunda uygulayamayacağım bişey.bi de ben öğrenciyim.Meyve falan filan her zaman bulamıyorum.Ucuz diye elma yiyorum.Çeşidi bol bi diyet.Allah yardımcın olsun.Sen çok heveslisin.Başla gelişmeleri yakından takip edeceğim.Senin diyeti yapmasam da ben de diyet yapıyorum.Motivasyon desteğimi hep vereceğim.:16:

tmm canmmm tskrleer ben de takip edecegm seni :38:

kaptan günaydııın !!

kahvaltı :

biraz peynir 1.5 dilim ekmek 4 zeytn domates biber salatalık cay

ara:
2 gün kurusu 100 r yogurt

öglen :
mercmek corbası et haslama 4 yk pilav

ara:
1 ceviz 2 gün kurusu

aksam : 17 30 da tost okulda oldugm icn mecbur bööle oldu baska da bise yemedm yesil cay ictim su cok icemedm 1 1.5 ltre yarım saat tempolu yürüyüs

dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5

bu gün kendime vichy gece kremi ve göz çevresi kremi aldım..tabi göz çevresi kremi yanında hediyeydi..11 yıldır vichy kulanıyorum..çok memnunum..eczanede yaşıma inanmadılar çok sevindim ..:12:
ne kadar güzel ya kendine bakıyorsun. işe yaramasına sevindim. kaç yaşındasın arkadaşım? bayanlara yaş sorulmaz ama:1:

inşallah çok güzel kılolar verirsiniz.

spor yok, 2-2,5 lt su
afiyet olsun tatlım.

eşin bi alem. ewet deseydin. cuma mübarek gün kılolar 2şer 2şer gidiyor. en kısa zamanda tartına kavuşman dileğiyle.

günaydın kızlar:79:

Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:

moonros : 11
emwaa : 8
roseking35 : 7
neyneyse : 7
sakaleynmaster : 6
dombili: 5

sementa33 : 4 :67:
ferdici : 4 :67:
ebruli_hayat : 4 :67:
anofel : 3 :57:
yagmurcini3 : 2 :20:
file76 : 2 :20:

dryrgp : 0 :53:
kalinkaselin : 0 :53:
dün hiç farkında değilim 8 mesaj yazdığımın:1:

yarım litre su otobüste içildi
sabah klasik kahvaltı
domates
salatalık
2 çatal peynir
5 zeytin

ara 1 avuç erik

ara 1 avuç erik

öğle 1de
1.5 dlm ekmek
4 kasap köfte
salata

ara browni 2de

ara birkaç erik 4te

gece 9.30 ara 1 liralık dondurma

gece 10da akşam yemeği
2 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt

ara 11de erik:):1:

su 2 lt geçti​

çok düzensiz hatta saçma sapan bir menü oldu ama şartlar onu gerektirdi. saat 4ten 9.30a kadar toplantıdaydım. inşallah kılo almamışımdır.:53:

tmmm bacımmm kızma izinli değilim:52::52:vazgeçtimmm
oy oyyy bende merak ettimmm kız şimdii :32:
:46:

fiyat farkı varsa 3 ay yazıl.Yoksa 6 ay bence..

ayy geçmiş olsun.Çok kötü oluyo mide bulantısı.Ben kusmaktan çok korkuyorum:18: o yüzden Allah yardımcın olsun.Ilık su iç,nane kokla iyi gelir.

Ne güzel anne yaa.:1: Benimki spor yapmaz ama çok özledim bee:16:

menün iyi ama musakka ile mantı beraber nasıldı? ben de çok severin öyle yemekleri kasrıştırmayı :1: Korkma hep öyle olur çıkarsın tartıya bi bakmışsın hoop gitmiş kilolar:1:
ayyy aynen guzum yaa karıştırdım ama güzel olduu :9:inşşş gitmiştirrr bilmiyorumm kilocuklarıı
vayy.evet bizim fındık bahçelerinden bilirim.Fındık yazın oluyo ağustos gibi.De ondan şaşırdım.
nerelisinnn canım sen:27:hemşoo çıkcaz bak şimdii:27:
kahvaltı :

biraz peynir 1.5 dilim ekmek 4 zeytn domates biber salatalık cay

ara:
2 gün kurusu 100 r yogurt

öglen :
mercmek corbası et haslama 4 yk pilav

ara:
1 ceviz 2 gün kurusu

aksam : 17 30 da tost okulda oldugm icn mecbur bööle oldu baska da bise yemedm yesil cay ictim su cok icemedm 1 1.5 ltre yarım saat tempolu yürüyüs
yürüyüşş güzell menüde güzelll ozaman maşallahh diyeyimm:nazar:darısı başımaa
dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5

anammmm kız niye çıkardınn aç kaldın bak akşam da yememişinnn:32:

Back
X